Pārmaiņas. Lienošā okupācija (svētais karš pret sātanistiem- Andrejs Kavacis)

Lienošā okupācija –

Крымский КСОРС
КСОРС Финляндии
Экспортный полк в США
КСОРС Аргентины
КСОРС в Египте
КСОРС Израиль
КСОРС Дания
КСОРС Хорватии
КСОРС В РЕСПУБЛИКЕ КОРЕЯ.

В 2020 году почётным знаком были награждены[5]:

Сергей Викторович Лавров — министр иностранных дел России;

Татьяна Аркадьевна Жданок — первый русский депутат Европарламента;

Виктор Гущин — Директор Балтийского центра исторических и социально-политических исследований, Латвия

КСОРС википедия

https://s4.lv/49fA

Расширение Русского мира.
Елена Лорена Швильпе (Латвия) — композитор, продюсер, президент Фестиваля «Рижская симфония» в Риге

https://ksors.org/?p=11086&paged=120

Turpat jau arī ALEKSEJA ĻEDJAEVA PERSONĪGAIS BLOGS un jeļena loreina švilpe.

https://ledjaevs.blogspot.com/2021/04/musu-viesna-ir-jelena-loreina-svilpe.html

Tikai LPSRiskais VDD neparko neredz, kā Latviju apdraud neveiktā dekolonizācija un krievu šovinistu sektas ar filiālēm visā pasaulē. (LRTT piezīme: Toties viņi “redz”, ka L. Grantiņš ir bīstams viņiem ! Atceros, kā 2015 gadā, kad atrados RCC, šis smirdošais ar sifilisa piņņiem nosēto seju N. Mežviets, atkārtoti katru dienu uzsvēra, ka L. Grantiņu nedrīkst atbrīvot pret drošības naudu ! Viņa- Mežvieta vieta ir karātavās un viņš arī tiks pakārts, jo ir Maskavas specdienestu darbinieks.)

https://www.youtube.com/watch?v=9dpPMpeZAyY

Священная война(atvērt)

24.03.22

LRTT:

Pēdējais VIDEO šajā vietnē neatveras, jo ir vecuma ierobežojums. Nokopējiet un atveriet to Jetubē. Labs video- patriotisks. Tas ir pēdējais civilizācijas karš, ko veic ukraiņi pret smirdošajiem un nolādētajiem krievu izdzimumiem. Par tiem arī runāja reiz Andrejs Kavacis.

Slava Ukrainai !

Nāve smirdošajiem krievu okupantiem !

You may also like...

25 komentāru

  1. Pārmaiņas saka:

    Video: Dariet to, dariet to klusējot, bidlām jūs tāpat neko nepierādīsiet.
    https://youtu.be/T_I4SW0Jsy4

  2. dievturis Skolnieciņš saka:

    Šodien ir 25. marts ̶ Māras diena. Šī diena ir par godu nāves un dzīvības Dievietei Mārai. Nāves un dzīvības Dieviete Māra ir paši pazīstama latvju tautas dzīvesziņā (dievturībā). Viņa uztur līdzsvaru dabā. Līdzsvaru starp nāvi un dzīvību. Dieviete Māra izskatās kā jauna, slaida sieviete ar sniegbaltu ādu un melniem, kā naksnīgas debesis, matiem. Viņas acis ir melnas kā nakts tumsa. Viņas rokās ir ass sirpis. Viņa ir tērpta melnās, baltās vai arī tumši zilās drānās. Dievietei Mārai ir dažādas izpausmes un dažādas formas. Dievietei Mārai ir raksturīgas divas savstarpēji pretējas izpausmes: Māra – Veļu Māte un Māra – Zemes Māte. Māras – Veļu Mātes veidolā Dieviete Māra ir nāves nesēja un Veļu valstības valdniece. Māra – Veļu Māte ar savu aso sirpi pārgriež likteņa dzīparu. Kad tas notiek, cilvēks mirst. Un Māra – Veļu Māte pavada cilvēka dvēseli uz Veļu valstību. Kur cilvēka dvēsele sagaida jaunu pārdzimšanu. Savukārt, Māra – Zemes Māte ir dzīvības dāvātāja un cilvēces aizgādne. Māra – Zemes Māte ir līdzās cilvēkam, tam piedzimstot. Māras – Zemes Mātes veidolā Dieviete Māra sagaida cilvēka dvēseli šaisaulē. Tāds ir dvēseļu pārdzimšanas cikls. Nāve ir jaunas dzīvības sākums. Reinkarnācija nosaka pasaules kārtību. Mūsu senči zināja, kā nāve ir tikai starpposms starp veco dzīvi un jauno. Cilvēka mūžs ir ierobežots, tomēr dvēsele ir nemirstīga. Dieviete Māra pieskata mūs un vada mūs šajā dzīvē, tā arī nākamajās. Būsim pateicīgi Dievietei Mārai par viņas rūpēm un gādību. Priecīgu Māras Dienu!
    Ar Dievietes Māras atklāsmēm, dievturis Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    #dievturi #dievturība #daudzdievība #politeisms #TicībasBrīvība #daudzdievji #pagāni #LatvjuDievuSvētība #MārasDiena #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #nāvesDieviete #dzīvībasDieviete #Māraskrusts #MārasŪdeņi #ZalkšaZīme #ticība #rituāli #buršanās #Skolnieciņš

  3. !!! saka:

    Krievu okupantu uzbrukums Ukrainai it kā jau neliek nolaisties līdz pašmāju mēsliem, bet – varbūt tieši šobrīd ir teicamākais brīdis, lai pieliktu punktu kādam laikmetam, ko līdz šim ir ietekmējuši un diktējuši politiskās vides korumpanti, kolaboranti un tamlīdzīgi sugas kaitnieki. Piemēram, tādi VDK darbinieki kā Aldis Plaudis (SIA “Vestabalt”) un viņa dzīvesbiedre Baiba Plaude (advokātu birojs “Plaude un Bļugers”), Juris Savickis (arēna “Rīga”), Guntis Indriksons (SIA “Skonto”, Latvijas Futbola federācija), Aivars Borovkovs, Ivars Godmanis, Andris Šķēle, Aivars Lembergs un viņu pavadošā svīta…

  4. RB - !!! saka:

    Tieši tā, patlaban konjunktūra ir labvēlīga, lai no šiem tiktu vaļā. Aiztaisīt ciet barotavas un cauri. Jautājums tikai, vai Latvijā vispār ir kāds, kurš vēlas tikt vaļā no čekistiem.

  5. Labietis saka:

    <<>>
    Ap 1719.gadu Krievijā saražoja lielā skaitā naudas vienību REGNIPRUSS. Domāta tā nauda bija kā Prūsijas provinciākā valūta,Kad Krievija būs Prūsiju iekarojusi. Austrumu impērijas plāni neīstenojās un ieplānotais tika stipri nākotnē tālināts. Taču austrumnieciskie,plosītkārie instinkti dīdīja nelikt mierā kaimiņu darbatautas ne brīdi.
    Hermans Gērings,pirms pašnāvības,savā vēstulē Vinstonam Čerčilam norādīja Čerčila šausmīgo kļūdu biedrojoties ar Staļina režīmu. Gērings par sevi izsacīja,ka ir labas sirdsapziņas eirõpietis,atšķirībā no Čerčila. Un,ka drīz Anglija piedzīvos “sarkanos uzplūdus”,kas atnāks pēc pārējo eirõpiešu dzīvībām. Un tā būs maksa par kļūdu.

  6. ... saka:

    Iz Tori Ja. Prieksh Labiesha.
    Paskaties Youtubes kanalu ,,istorija Pi,, Galva sakartosies skaidrak, nebus jamurgo no savas fantazijas izpludushus tekstus.
    Kas tai milzu zemes plekii dzivoja PIRMS visiem prushu,, anglju, francu kolonizetaajiem un armiju invazijam. Atceros,ka mana
    vecmaminja teica,ka cara laika zaldata dienesta laiks bija 25 GADI !!!
    Cilveku ,ka vergu savaca ,un ja vinjs izdzivoja,tad atgriezas majas ka vecs vecis…
    Viss, piedodiet, ir pieraadaams ar ,,zudushiem, dokumentiem un ,, pazaudetiem,, artefaktiem… kas sajos laikos araa nak ka bieza
    dublju straume, sleepejiem par izmisumu.

  7. Pārmaiņas saka:

    Atsaucoties uz Rida komentāru, 2022. gada 25. marts 19.01 vēlos izteikt pārgalvīgu piedāvājumu. Lai vai kādi bija čekisti, tie tomēr vairumā ir mūsu Latvijas pilsoņi un ne jau visi ir krimināli noziedznieki. Tas pats arī ar komunistiem. Varbūt ir vērts sadarboties, lai veiktu deokupāciju un dekolonizāciju, attiecīgi mīkstinot sodu par kolaboracionismu. Piemēram, zaudētas tiesības atrasties vēlētos amatos, valsts pārvaldē un stratēģiski svarīgu uzņēmumu vadībā vai tamlīdzīgi. Vainas atzīšana un nožēlošana un zvērests turpmāk kalpot Latvijas valstij un tautai.
    Negribētos nonākt līdz situācijai, kad Latvijai piederīgos čekistus un komunistus, sāk tiesāt no krievijas iebraukušie okupanti. Tāds scenārijs varētu novest pie tā, kas patreiz tiek bīdīts krievijā. Davaj notiesājam vienu pašu putinu, varbūt vēl kādu no komandas, bet pārējie būsim nevainīgi un davai žitj družno tālāk ar Navaļniju pie stūres un atkal sākas viss no gala.

  8. ar ko vērts saka:

    ->RB
    Varbūt vajag runāt ar Dombravu no VL, ja tikai tie zēni nav zem Vaidemanes jeb Ventspils tupeles vai cepures. Šķiet, viņi būtu spējīgi iet pret ienaidnieku, vēl arī Jurašs, kuram bija drosme doties iekšā peklē.
    Kaut kā nepatīk lasīt mūsu portālus un attiecīgi komentārus. Tad jau labāk ukraiņus… Viņu komentos var redzēt, ka viņus atbalsta arī tuvākie musulmaņi, piesaucot Allahu.

  9. No Maarupes saka:

    Ja latvie’si beidzpt pamodisies un s’aks nomestr komunistu zaglus un kangarus no treknajiem amatiem ,tad ukrai’nu profo ir gatavi palidz’et to veikt bez cermonij’am! “Lab’ej’a sektora” veter’ani esot gatavi pal’idzēt attī’irīt Latviju no krievu okupantiem un sakartot valsti,

  10. Aelita saka:

    Skolnieciņam.
    Ar melnās mātes jeb nāves pielūgšanu mums latviešiem nevajag aizrauties. Ir pasaulē sātanistu vai nāves kulta piekritēji, varbūt tas pat tiek vadīts, lai samazinātu iedzīvotāju skaitu. Par reinkarnāciju – kas to lai zin, varbūt tā taisnība attiecībā uz atsevišķu cilvēku. Bet, ja iet bojā tauta ar visu kultūras mantojumu, ar savu valodu, tad tas pazūd nebūtībā.
    Tāpēc mums jācenšas dzīvot pēc dzīvības likumiem, kā Dievs to ir devis dzīvām radībām. Protams, mēdz būt izņēmumi, nopietni cilvēki par intīmām lietām nemēdz runāt, tā ir katra paša darīšana. Bet aplami ir tas, ka tie izņēmumi cenšas popularizēt savu dzīves veidu, it īpaši jauniem prātiem, kā kādu modernismu. Atkārtošu, mūsu tautai tas galīgi nav vajadzīgs… Tas var noderēt mūsu ienaidniekiem, sak, redziet nu to rietumu morāli.

  11. ThomasAtosy saka:

    больший жопы порно подборки [url=https://lomalka.club/]порно на телефоне[/url]

    порно пробует анал [url=https://lomalka.club/search/%D0%98%D0%BD%D1%86%D0%B5%D1%81%D1%82/]порно инцест мама и сын бесплатно [/url]

    [url=https://latino-forex.com/threads/94012-%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%BD%D0%BE-%D0%BF%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%B5-%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B0?p=390868#post390868]порно после анала[/url]
    [url=https://careerchrist.com/sebi-recruitment/#comment-5046]порно девушки на диване[/url]
    [url=http://www.mainecoon-fortunate-circumstances.de/#comment-127227]порно несколько девушек[/url]
    [url=https://reelfoot.webs.com/apps/guestbook/]новые порно фильмы онлайн[/url]
    [url=http://hello-nico.cocolog-nifty.com/world/2016/03/post-5c54.html]порно грубо большой[/url]
    [url=http://shivshakthiyogaonline.com/2020/05/shivshakthi-yoga-online-blog/#comment-4552]скачать порно в жопу кончу[/url]
    [url=https://luxurysize.com.ua/reviews#review_16228]секс порно девушка с членом[/url]
    [url=http://proyectohumant.mex.tl/?gb=1#top]скачать крутое порно[/url]
    [url=https://ceo-marketingdigital.com/cursos-gratuitos-de-marketing-digital/#comment-197]порно зрелые кончают[/url]
    [url=https://www.cli-amo.com/pages/7/b_id=33/r_id=3/fid=b27d620b0263457fb4213be6a542fd97]полнометражное порно онлайн бесплатно[/url]
    d3fbcb5

  12. Pirms pūt kristietībai – kristīgajai baznīcai un kristīgajām sektām – stabulē, lūdzu, Amerikas Savienoto Valstu Starptautiskā reliģijas brīvības biroja 2019. gada paziņojumu. Par Latviju ir rakstīts šeit: https://www.state.gov/reports/2019-report-on-international-religious-freedom/latvia/ [Latvia – United States Department of State]
    https://www.state.gov/reports/2019-report-on-international-religious-freedom/ [2019 Report on International Religious Freedom – United States Department of State]
    Citāts no šī ziņojuma: «The constitution provides every person the right to “freedom of thought, conscience, and religion,” and specifies the separation of church and state. By law, eight “traditional” religious groups (seven Christian groups and Jews) receive rights and privileges other groups do not. In addition, six new religious groups registered during the year. Draft legislation to provide restitution to Jewish Holocaust victims in accordance with the 2009 Terezin Declaration was withdrawn after a procedural defeat in parliament in June. On March 16, approximately 250 persons, including 10-15 veterans of the Nazi Waffen-SS and four members of the National Alliance (NA) party, participated in the annual march for Latvian Legionnaires who fought as conscripts of the Waffen-SS against the Soviet Union in World War II (WWII). An estimated 1,100 people were in the total crowd of supporters, protesters, media, observers and passersby, according to police, one third less than recent years. In its Freedom of the World 2019 report, the nongovernmental organization (NGO) Freedom House said support for the event continued to decline. Various groups, including the Latvian Anti-Nazi Committee, again condemned the march.».
    Par dievturiem te netiek minēts ne vārda, ne arī par Latvju Dieviem. Tāda sajūta, ka Latvija ir nevis Baltu tautu etniskā teritorija, bet gan ebreju etniskā teritorija.
    Laipošana un izdabāšana kristiešiem pie laba gala nenoved. To var teikt par prūšiem. Vai tagad prūši vispār eksistē?
    Ar Dievietes Māras atklāsmēm, dievturis Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    #dievturi #dievturība #daudzdievība #politeisms #TicībasBrīvība #daudzdievji #pagāni #LatvjuDievuSvētība #MārasDiena #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #nāvesDieviete #dzīvībasDieviete #Māraskrusts #MārasŪdeņi #ZalkšaZīme #ticība #rituāli #buršanās #Skolnieciņš

  13. Pirms pūt kristietībai – kristīgajai baznīcai un kristīgajām sektām – stabulē, lūdzu, Amerikas Savienoto Valstu Starptautiskā reliģijas brīvības biroja 2019. gada paziņojumu. Par Latviju ir rakstīts šeit: state.gov/reports/2019-report-on-international-religious-freedom/latvia/ [Latvia – United States Department of State]
    state.gov/reports/2019-report-on-international-religious-freedom/ [2019 Report on International Religious Freedom – United States Department of State]
    Citāts no šī ziņojuma: «The constitution provides every person the right to “freedom of thought, conscience, and religion,” and specifies the separation of church and state. By law, eight “traditional” religious groups (seven Christian groups and Jews) receive rights and privileges other groups do not. In addition, six new religious groups registered during the year. Draft legislation to provide restitution to Jewish Holocaust victims in accordance with the 2009 Terezin Declaration was withdrawn after a procedural defeat in parliament in June. On March 16, approximately 250 persons, including 10-15 veterans of the Nazi Waffen-SS and four members of the National Alliance (NA) party, participated in the annual march for Latvian Legionnaires who fought as conscripts of the Waffen-SS against the Soviet Union in World War II (WWII). An estimated 1,100 people were in the total crowd of supporters, protesters, media, observers and passersby, according to police, one third less than recent years. In its Freedom of the World 2019 report, the nongovernmental organization (NGO) Freedom House said support for the event continued to decline. Various groups, including the Latvian Anti-Nazi Committee, again condemned the march.».
    Par dievturiem te netiek minēts ne vārda, ne arī par Latvju Dieviem. Tāda sajūta, ka Latvija ir nevis Baltu tautu etniskā teritorija, bet gan ebreju etniskā teritorija.
    Laipošana un izdabāšana kristiešiem pie laba gala nenoved. To var teikt par prūšiem. Vai tagad prūši vispār eksistē?
    Ar Dievietes Māras atklāsmēm, dievturis Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    卍 𐋄 ⋙|||⋘ 〰 ✸
    #dievturi #dievturība #daudzdievība #politeisms #TicībasBrīvība #daudzdievji #pagāni #LatvjuDievuSvētība #MārasDiena #DievieteMāra #Māra–VeļuMāte #Māra–ZemesMāte #nāvesDieviete #dzīvībasDieviete #Māraskrusts #MārasŪdeņi #ZalkšaZīme #ticība #rituāli #buršanās #Skolnieciņš

  14. Skolnieciņš saka:

    Pirms pūt kristietībai – kristīgajai baznīcai un kristīgajām sektām – stabulē, lūdzu, Amerikas Savienoto Valstu Starptautiskā reliģijas brīvības biroja 2019. gada paziņojumu. Par Latviju ir rakstīts šeit: https://www.state.gov/reports/2019-report-on-international-religious-freedom/latvia/ [Latvia – United States Department of State]
    https://www.state.gov/reports/2019-report-on-international-religious-freedom/ [2019 Report on International Religious Freedom – United States Department of State]
    Citāts no šī ziņojuma: «The constitution provides every person the right to “freedom of thought, conscience, and religion,” and specifies the separation of church and state. By law, eight “traditional” religious groups (seven Christian groups and Jews) receive rights and privileges other groups do not. In addition, six new religious groups registered during the year. Draft legislation to provide restitution to Jewish Holocaust victims in accordance with the 2009 Terezin Declaration was withdrawn after a procedural defeat in parliament in June. On March 16, approximately 250 persons, including 10-15 veterans of the Nazi Waffen-SS and four members of the National Alliance (NA) party, participated in the annual march for Latvian Legionnaires who fought as conscripts of the Waffen-SS against the Soviet Union in World War II (WWII). An estimated 1,100 people were in the total crowd of supporters, protesters, media, observers and passersby, according to police, one third less than recent years. In its Freedom of the World 2019 report, the nongovernmental organization (NGO) Freedom House said support for the event continued to decline. Various groups, including the Latvian Anti-Nazi Committee, again condemned the march.».
    Par dievturiem te netiek minēts ne vārda, ne arī par Latvju Dieviem. Tāda sajūta, ka Latvija ir nevis Baltu tautu etniskā teritorija, bet gan ebreju etniskā teritorija.
    Laipošana un izdabāšana kristiešiem pie laba gala nenoved. To var teikt par prūšiem. Vai tagad prūši vispār eksistē?
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  15. Skolnieciņš saka:

    Ja vien es Tevi pareizi sapratu, Tu uzskati, ka reliģija kaut kas intīms par ko nedrīkst runāt. Tad kāda sumpurņa pēc latviešu skolās ir iekļauta kristīgā mācība un kristīgā baznīca reklamējas pa LTV1? Kāpēc senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms dominē visās kultūras jomās? Mēs taču neesam ebreji. Mēs taču nedzīvojam Izraēlā. Tad kāda sumpurņa pēc tā notiek? Tad kāda sumpurņa pēc mums ir jāpieņem lielebreju šovinisms ar atplēstām mutēm un sajūsmu?
    Es aizstāvu sentēvu pagānisko ticību, kas ir latviešu tautas un Latvijas zemes pamatticība. Labāk palasi vairāk par senajiem Dieviem un senajām Dievietēm, tad arī sāksi vairāk saprast. Bet tikai nelasi kristīgās baznīcas un kristīgo sektu sarakstītos murgus, jo tas ir īsts bulšits.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  16. Aelita saka:

    Ne gluži reliģiju uzskatu par intīmu, drīzāk uz to pusi, ko raksta komentētājs Thomas… Ltv mēdz reklamēt arī netradicionālas attiecības, un tām arī daži grib pieskaņot kādu reliģiju. Un pat sātanistiem attiecīgi ir savs vadošais gars.
    Lai varētu kritizēt kaut vai kristietību, tomēr ir jāiepazīstas ar tās svētajiem rakstiem (pieņemot, ka praviešu vārdi var būt arī sagrozīti). Un tad var parunāt kaut ar pašu Kristu, tici vai nē, bet viņš teica, ka viņam nav nekādu iebildumu pret latviešu seno Dieviņu.

    Tumšs laukā, tumšs laukā,
    Kur bij ņemt ceļa draugu?
    Dievs bij mans ceļa draugs,
    Laima ceļa rādītāja. / Latv.t.dz.

  17. ... saka:

    Tikai magijas skolniekam – dievinjs ir ragains… un tas gan,nav viens un tas pats,kas musu miljais Dievins.

    Un bezkauniba,ar kadu rulle shitie sesinieku pieludzeji,parsteidz un vilnjo kungji.

    Un ja kas sapuus,tad tie bus tie AbiNIEKI,ne jau kads cits……………

  18. Skolnieciņš saka:

    Aelita, mūsu senči bija daudzdievji (politeisti) jeb pagāni. Mūsu senčiem ar ābramiskajām reliģijām – jūdaismu, kristietību un islāmu – nav nekāda sakara. Krusta karu laikā no 12. gadsimta vidus līdz 13. gadsimta vidum mūsu sentēvu pagāniskā ticība tika sistemātiski postīta – tika zaimoti Sentēvu Dievi un Sentēvu Dievietes, tika iznīcinātas pagāniskās svētvietas un slepkavoti priesteri un priesterienes. Ar Romas pāvesta Inocenta Trešā rīkojumu un ebreju cilts Dieva Jahves (Dieva Jehovas) jeb Bībeles viltus Dieva Jahves (musulmaņi šo infernālo monstru pazīst kā Korānu viltus Dievu Allāhu) svētību tika veikts Baltu tautu genocīds! Es nekautrēšos šo Vatikāna un Vatikāna vasaļu rīcību saukt par genocīdu, jo tas bija Baltu tautu genocīds. Rezultātā prūšu tauta pilnībā izzuda, lai gan ir ap 1 000 000 vāciešu, kas sevi dēvē par prūšiem, bet viņi vairs nav Balti. Lībieši ir gandrīz jau izzuduši. Latvieši pašlaik ir demogrāfiskās bedres malā, priekšā vel musulmaņu invāzija ar iespējamu tālāku Eiropas islamizāciju un no tā izrietošajām sekām. Islāms ir totalitāra sekta, tā izplatība Latvijai nav vēlama.
    Dievturība ir piesārņota ar dažādiem kristīgajiem sārņiem. Vācu muižnieka bargā tupele latviešu acīs rēgojas pat vel tagad. Nav nekāda Dieviņa (Božeņkas), nav nekāda Vella jeb Velna. Šie senebreju mitoloģijas un ebreju monoteisma tēli ir kristiešu ievazāti un ar varu uzspiesti. Senie Dievi un Dievietes ir aizmirsti. Papildus sitienu dievturība dabūja padomju okupācijas gados, kad dievturība bija aizliegta.
    Un Tu vel uzdrošinies man piešūt sātanismu! Bet es Tev atbildu: «Kristietība ir sātanisms, bet sātanisms ir kristietība, jo abas šīs cilvēku grupas kvēli tic Sātana eksistencei. Ebreji pielūdz veco Velnu!!!». Dievturi netic Sātanam! Un arī kristiešu Dievam ne! Dievturi tic Sentēvu Dieviem!
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  19. Skolnieciņš saka:

    Par spīti islāma un kristietības invāzijai, Beninā joprojām godā senču Dievus un praktizē Vudū. Diemžēl mūsdienu Vudū mēģina asimilēt kristietība, taču Beninas iedzīvotāji joprojām praktizē Vudū kā valsts reliģiju. Tas nozīmē, ka arī latvieši var brīvi praktizēt sentēvu pagānisko ticību.
    https://unseenbenin.wordpress.com/2014/03/22/the-temple-of-python-in-ouidah/ The Temple of Python in Ouidah | UNSEEN BENIN (wordpress.com)
    https://youtu.be/Dv6EmX7dYLg (Pitonu templis Beninā)
    https://unseenbenin.wordpress.com/2014/03/30/vodun-festival-in-ouidah/ Vodun Festival in Ouidah | UNSEEN BENIN (wordpress.com)
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  20. Skolnieciņš saka:

    Dieviete Māra ir plaši pazīstama ne tikai Baltu tautu dzīvesziņā, bet arī slāvu tautu dzīvesziņā. Lūk, neliels teksta fragments par nāves un dzīvības Dievieti Māru.
    Мара — это Богиня славянского пантеона символизирует смерть и зимнюю стужу. В фольклорных текстах южных славян, например, у болгар, есть героиня — Марава. Среди восточных славян русские и белорусы знают ее как Мару, украинцы — как Марену. Каждая ветвь западных славян называет ее по-своему: у поляков она Маржана, у словаков — Морена, у чехов — Морана. Вариации ее имени восходят к древнему индоевропейскому корню mer- (3500 — 2500 гг. до н. э.), который легко узнается в современных словах мор, мрак, морок, морочить, марево, смерть. Образ Мораны не однозначен. Она стоит на страже миров Яви (мир живых, где обитают люди) и Нави (загробный мир, где души ждут своего перерождения и отдыхают от бренной жизни), встречает души умерших на калиновом мосту у реки смородины. Богиня смерти и зимней стужи также является покровительницей магии и волшебства. Ведьмы и колдуны часто выбирают Богиню Мару как свою покровительницу.
    В разных источниках (разных народов) Богиню Мару описывают как Богиню смерти. Часть источников связывают ее со злом и безысходностью. Часть говорит о великом предначертании «без смерти не будет новой жизни». Неоспорим и тот факт, что Мара находится над понятиями добра и зла и выполняет работу. Она сохраняет равновесия во всей живой природе.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

  21. Aelita saka:

    Skolnieciņam.
    Protams, ir zināms par senajām dievībām, arī par krusta kariem.
    Līdz Kristum es nonācu, kad piedzīvoju psiholoģisku vajāšanu. Doma bija vērsties pie tāda Dieva, kas varētu saprast, jo pats ir bargi sodīts. Pirms miega prātā uzdevu jautājumus – kā to izturēt, turklāt vēl baidos, ka manu vārdu varētu nelietīgi izmantot? Un dabūju atbildi, Viņš teica, ka Viņa vārds ir ticis nelietīgi izmantots, turklāt briesmīgos veidos. Un Viņš to pārdzīvo.
    Tiešām, vai Kristus gribēja, ka viņa vārdā galina cilvēkus? Viņš pats palīdzējis nabadzīgiem un slimiem. Turklāt viņš teicis – labāk es eju pie pagāniem, nekā pie liekulīgiem farizejiem.
    Es jau arī esmu pagāniete, baznīcā neeju. Bet tas neliedz uzklausīt, lasīt un saprast lielos humānistus. Un pārdomāt, kas mūsu tautai nāktu par labu, bet kas kaitētu.
    Tā jau gan kāds mācītājs tv arī teica – var jau pielūgt visādas dievības, bet, kad cilvēks nonāk grūtā brīdī, ciešanās, tad viņš atceras Kristu, jo Viņš arī ir cietis.
    Man nav pret tevi nekas personīgi, baidos tikai no tiem, kas grib apzināti samazināt mūsu jau tā izmirstošo tautu. Nedomāt uz Nāvi, nesvinēt kapu svētkus, domāt uz dzīvību.

  22. Skolnieciņš saka:

    Aelita, iesaku Jums noskatīties Aleksandra Ņevzorova videociklu «ateisma privātstundas (уроки атеизма)». Tur ir teikts viss par kristiešu un citu ābramisko reliģiju pārstāvju bulšitiem.
    Ja rabīns Jēzus eksistēja, tad viņš bija parasts, matrausīgs ebrejs līdzīgi kā Dmitrijs Krupņikovs. No mūsdienu skatpunta (ja rabīns Jēzus eksistēja)
    rabīns Jēzus bija totalitāras, harizmātu sektas līderis. Un pielūgt šo it kā eksistējošo sektantu ir dumji un smieklīgi. Kristietība ir jūdaisma adaptācija gojiem (neebrejiem), lai pēc tam ebreji varētu uzsēsties gojiem uz kakla un kalpināt, un kalpināt. Latvijas gadījumā tieši tā notika.
    Cilvēki, kas neiet baznīca nav pagāni, tie var būt nekristieši – citu ābramisko reliģiju piekritēji (jūdaisti un musulmaņi) vai arī ateisti. Par pagānu var saukties tikai politeisko reliģiju piekritēji.
    Piemēram, skandināvi praktizē odinismu un asatru, daļa sandināvu vel joprojām tic Skandināvu Dieviem. Krieviem ir rodnovjeri, kas darbojas pagrīdē. Kāpēc latvieši nevar rīkoties līdzīgi? Kristīgo baznīcu var pasūtīt uz turieni, uz kurieni drosmīgie ukraiņu karavīri pasūtīja krievu karakuģi.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    ®Skolnieciņš ™Skolnieciņš

  23. Aelita saka:

    Ateismu mums kādreiz skolā mācīja, nevajag :) Bet es bērnībā klaiņāju pa mežiem un pļavām un izdomāju savu reliģiju – tur bija gan Dieviņš (kaut kas no cilvēkiem dzirdēts, arī no Jaunsudrabiņa Baltās grāmatas), gan pašai no sevis radās doma par reinkarnāciju (to vārdu uzzināju krietni vēlāk).
    Neba nu Ņevzorovs dzīvojis Jēzus laikā, ka var par to droši spriest.
    Tagad mācītāji reti piemin Jēzus teikto par bagātajiem, kam būs grūti tikt debesu valstībā, lai atdod savu mantu nabagiem. Tas varēja nepatikt arī tā laika varenajiem. Un ebrejus jau sen un ilgi tā sauktie kristieši nosoda un vajā par to, ka viņi nogalējuši Kristu. Vai nu viņi tādu reliģiju būtu pasvieduši “gojiem”. Tas tā, loģiski domājot.
    Bet pašreiz aktuāla ir ukraiņu varonīgā cīņa pret iebrucējiem, ko mēs daudzi atbalstām. Bija viens sīkums – pat bomži palīdzot armijai, vācot pudeles un gatavojot Molotova kokteiļus. Varbūt pēc kara Ukrainas valdība to novērtēs un gādās, lai nevienam nebūtu jādzīvo bez pajumtes. Kristus teica – ko jūs nodarāt pašam mazākajam, to jūs nodarāt man. Pasaulē bieži pietrūkst cilvēcības, tāpēc ir iespējami tik necilvēcīgi kari.
    Protams, viss ir relatīvs šai pasaulē, vai nu tā bija, vai nebija, bet labas, cilvēciskas idejas nevar noliegt.

  24. Skolnieciņš saka:

    Dievu ir daudz. Dieviešu ir daudz. Man ir skumji, ka daudzi jo daudzi latvieši ir aizmirsuši Sentēvu Dievus. Kristietība – senebreju mitoloģija un ebreju monoteisms – ir ielauzies tagadējā Latvijas teritorijā asiņaino un ilgstošo krusta karu laikā. Manuprāt, kristiešu Dieva – ebreju cilts Dieva Jahves (Dieva Jehovas) – pielūgšana ir nepareiza. Latvieši ir latvieši, bet ebreji ir ebreji. Lai paši ebreji Izraēlā pielūdz ebreju cilts Dievu Jahvi! Latviešiem šis kristiešu Dievs nav vajadzīgs! Latviešiem ir Latvju Dievi un dievturība.
    Ja nepatīk Latvju Dievi, tad var pielūgt Slāvu Dievus vai Skandināvu Dievus. Izvēle ir katra paša rokās.
    Ar cieņu pret daudzdievību un ticības brīvību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Ticības izvēle ir katra cilvēka brīva izvēle.

  25. Skolnieciņš saka:

    «Un ebrejus jau sen un ilgi tā sauktie kristieši nosoda un vajā par to, ka viņi nogalējuši Kristu. Vai nu viņi tādu reliģiju būtu pasvieduši “gojiem”. Tas tā, loģiski domājot.» Un? Es mūsdienās nekādu ebreju vajāšanu neredzu. Padomju laikos, pateicoties komunistiskās partijas propagandai, ebreji tika padarīti par svētmocekļiem, atšķirībā no romu tautas, kas cieta gan no nacistu, gan no komunistu valdīšanas. Ebreji ir monopolizējuši un privatizējuši žēlsirdības tirgu. Tā vajāšana ir apšaubāma. Īsta vajāšana ir tad, kad vajāšanas upuris tiek abižots, apcelts, morāli un fiziski iznīcināts (arī marginalizēts), ka ne viņš, ne apkārtējie viņam netic, ka viņš tiek vajāts. Rezultātā vajāšanas upuris tiek iznīcināts un par viņu neviens vairs neatceras. Tā ir īsta vajāšana. Palasi labāk veco derību, kur rabīns Mozus stāsta par 7 tautu izkaušanu. Šīs 7 tautas ebrejiem vairs neprasa nekādas kompensācijas un nečīkst, jo šo tautu vairs nav. Lielebreju šovinisms un cionisms ir reāli žultaina un pretīga lieta.
    Kur gāja krustneši, tur vēlāk tika celtas sinagogas. Ironiski. Bez kristiešiem nebūtu šeit sinagogu un senebreju mitoloģijas, un ebreju monoteisma.
    Ar cieņu pret daudzdievību un ticības brīvību, Skolnieciņš
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība 😉
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *