H- 86 pieprasījums 4. maija kliķes noziedzniekiem

www.tautastribunals.eu-1411Kozlovskis,Maizītis,Mežviets,Rasnačs,Kalnmeiers,Grantiņš,LRTTDziļāku ironiju grūti iedomāties, jo valsts nozagšana ir likumu veidošana un amatpersonu iecelšana netaisnības aizsardzībai. Vēlētāju uzticētās varas izmantošana, lai par tiesisku padarītu sava personīgā labuma vairošanu. Lai valsti varētu nozagt, bet papīri būtu tīri. Diez vai tādu pantu atradīsiet Krimināllikumā.

Pauls Raudseps

===========================================================================

Cik pareizi pateikti vārdi, kas pa visiem 100% attiecināmi tieši uz 4. maija kliķi- izdzimteņu bandu.

Bet, kā teikts: “Nekas nav mūžīgs !” Un vismazāk mūžīga ir sevi mūžīgi iedomājušos noziedznieku banda, kura šodien izlaupa mūsu Tēvzemi. Viņi zina, kas viņus sagaida un tāpēc savus ilkņus viņi centīsies izmantot līdz pēdējai atmaksas dienai.

Kārtējais šīs bandas mēģinājums veikt savu asinsdarbu ir “daļēji” izgāzies, jo ticis atklāts. Runāju par manu slepkavības organizēšanu. No Tā Kunga acs ir neiespējams ko noslēpt.

Ne tikai Rožkalns “nodega”, bet ir pat zināms, ka uz Vāciju ir izbraucis Riharda Bunkas “apkalpojošais personāls”, lai likvidētu L. Grantiņu.

http://tautastribunals.eu/?p=39964

Borovkovs, Godmanis. Grantiņš.LRTTNoziedzniekam Mežvietam varu pasacīt, ka neblefoju: Zinu, ka Koļa ar saviem korišiem ir Vācijā.

Tāpēc es latviešu tautas un LIKUMA vārdā

P I E P R A S U

Mežvietam, Kozlovskim, Rasnačam, Kalnmeieram un Maizītim paskaidrot latviešu tautai: kas jums deva pavēli veikt šo noziegumu pret Helsinki – 86 dibinātāju un Atmodas aizsācēju. Darīt zināmu tautai transporta līdzekļa JS 4879 īpašnieka vārdu un Jāņa Rožkalna publisku nopratināšanu. Pieprasu garantēt drošību A. Babānei, kura sniedza liecības H- 86 grupai par Riharda Bunkas noziedzīgo darbību.

Triju Zvaigžņu ordeņa īpašnieks,

H- 86 dibinātājs,

LRTT priekšsēdētājs Linards Grantiņš

15.07.17

Rihards Bunka devis pavēli likvidēt LRTT(atvērt)

You may also like...

2 komentāru

  1. Valdis Freimantāls saka:

    Svarīgi ir noskaidrot kurš deva pavēli 1993. gada 18. februāra naktī L I K V I D Ē T atjaunoto Rīgas Latviešu biedrību?

    Tas ir pats svarīgakais jautājums šodien, jo 20. februāra Rīgas Latviešu Biedrības atskaites un pārvēlēšanas K O P S A P U L C Ē bija paredzēts Māmuļā izveidot Starptautiskās Cilvēktiesību Aizstāvības grupas Helsinki 86 centrālo bazi, lai dotu iespējas visplašākajiem sabiedrības slāņiem izmantot greznās Rīgas Latviešu Biedrības visas zāles D E M O K R Ā T I J A S un likumības atjaunošanas vajadzībām!

    Pretlatviskie spēki 1993. gada 18. februara naktī iebruka “Māmuļā” un I Z N Ī C I N Ā J A visus atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības dokumentus! (virs 3 000 arhīva vienības, biedru uzskaites anketas protokolus, līgumus, aktus utt.).

    Tad izlaupīja nenovērtējamos makslas darbus: skulptūras, gleznas, Glika bībeli, Hercoga Jēkaba laiku pergamenta dokumentus, Reriha Tibetas budas statuju Latvijas pirmā prezidenta Jāņa Čakstes unikālo metaloplastikas bisti un Elvisa Preslija muzeja relikvijas.

    Tad aizliedza likumīgos Rīgas Latviešu Biedrības statūtus un čekistu komunistu bandītus P R E T T I E S I S K I reģistrēja par Rīgas latviešu biedrību!

    Vai var būt C I N I S K Ā K A un nievājākošāka sttieksme pret latviesu kultūras tradīcijām un Latvijas likumiem?

    Jau 24 gadus Helsinku 86 centrālā mītnes vieta – “Māmuļa”, Latvijas aizsargu organizācijas centrs un “PILSOŅU K O N G R E S A” 800 000 cilvēku vienojošais nams ir komunistu un čekistu bandas pārveidots par LPSR nomenklatūras kantori.

    Kādēļ Linardam Grantiņam ir jādzīvo trimdā ???

    Kadēļ latviešu galvenās problēmas risināmas uz ielas piketos, mītiņos un dažādās sanāksmēs, bet ne tam paredzētajā vietā – Rīgas Latviešu Biedrībā?

    Kadēļ latvieši masveidā pamet DZIMTENI uz neatgriešanos?

    Lai ieskatītos komunistu un čekistu N O Z I E G U M U melnajā atvarā – izlasiet interneta Ervīna Jēkobsona blogā: “Bērtuļa nakts Rīgas Latviesu Biedrībā”.

  2. ķiploks saka:

    Koļa arī ir no R.Bunkas Latvijas juristu apvienības?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *