R. Bunka devis pavēli likvidēt LRTT

Riharda Bunkas raksts: http://www.sec.lv/npa/?p=2501

r.Bunka

FOTO:Ne jau tu, jefiņ, kādas pavēles vari dot. Tu nodevi tālāk to, ko tev pavēlēja.

Triju zvaigžņu ordeņa kavalieris un “Helsinki 86″ dalībnieks Linards Grantiņš bez redzamaiemesla vērsies pret daudziem iekšlietu ministrijas esošiem un bijušiem darbiniekiem. L.Grantiņš ir izveidojis pašpasludinātu nereģistrētu organizāciju “Latvijas Republikas Tautas tribunāls”, kuras vārdā draud piemērot augstāko soda mēru IeM veterāniem. Starp Grantiņa apdraudētiem cilvēkiem ir arī arodbiedrību pārstāvji  – arodbiedrības LABA Drošība padomes loceklis Andris Bunka un Latvijas iekšlietu darbinieku arodbiedrības priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Melnalksnis. Šāda prettiesiska darbība ar draudiem arodbiedrības amatpersonai vērtējama kā arodbiedrību neatkarības apdraudējums. Arodbiedrība LABA vērsīsies prokuratūrā, lai L.Grantiņu sauc pie atbildības par valsts varas patvaļīgu piesavināšanos nolūkā izdarīt noziedzīgu nodarījujumu.

Rihards Bunka.

Un šeit Riharda vēstījums draugam:

Rihards Bunka (Rihards Bunka) 10. aug 2o:12

Tu tikai nerausties, es viņus pa sienām izsmērēšu. Es jau devu pavēli uzsākt pasākumus pašpasludinātā tribunāla likvidācijai!
Fenito la camedia!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TR2Kā jau Tribunāla i-vietnē vairākkārt rakstīts: Helsinki-86 paziņojums starptautiskā ARĒNĀ ir izsaucis milzīgu sašutumu Latvijas noziedzīgajās varas struktūrās. Klintones atskriešana uz Latviju parādīja to, ka ASV ir noziedzīga valsts, kura steidzas palīgā saviem ķezā iekļuvušiem „kolēģiem”.

Šis paziņojums vairs nav ignorējams, tas ir uzsācis savu „gājumu” PATSTĀVĪGI.

To saprot Izraēlas un ASV cionistu organizācijas. Protams, ka arī Krievijas šovinistiskie salašņas ir vienā komandā ar žīdiem, pret latviešu tautu(Par to liecina Bunkas superaktivitāte). Kā mēs tagad varam just, bija dota pavēle mīkstināt uzbrukumus latviešu nacionālajām tieksmēm(pagaidām) un likvidēt LRTT. A. Borovkovs ir šīs akcijas vadītājs, kuram pakļaujas visas Latvijas represīvās varas struktūras. Viens no aktīvākajiem iztapoņām Borovkova „šaikā” ir Rihards Bunka, Andra Bunkas audžudēls.

Godmanis un BunkaKā zinām, tad Rihards pēc tautības ir krievs.

Foto: Komunistisko deģenerātu banda. Priekšplānā slepkavas Godmaņa sprands. Fotogrāfs Borovkovs. Pretīm abi Bunkas, Jundzis un vēl kāds nelietis. Vairāk kā 20 gadus šie bandīti ir valdījuši pār Latviju. Zvejniecības un tirdzniecības flotes iznīcinātas. Lauksaimniecība un rūpniecība iznīcinātas. Medicīniskā aprūpe iznīcināta. Ceļu tīkls sabrucis…. . Tauta iedzīta izmisumā…. .Toties korupcija un valsts izzagšana sit augstu vilni. Narko un spirta biznes zeļ… !!! Bet šīe nolādētie komunistu kropļi vēl te zīmējas un spriež kā izrēķināties ar LRTT, kurš ceļ gaismā šo neliešu noziegumus. Par maz ir jūs pakārt aiz tās vietas, kur kājas sāk dīgt. Kas tās par mātēm, kuras tādus izdzimteņus ir dzemdējušas…. ? LRTT ir zvērējis Dieva priekšā šos gara kropļus aizvilkt uz karātavām, un šis solījums tiks 100% izpildīts.

Šis policijas majors(rihards bunka) ir labs piemērs tam, ka ir izgāzusies komunistisko noziedznieku integrācijas politika. Latviešu valodu Rihards ir apguvis starp labi un teicami, bet vienalga cīnās par krievu valodu, kā otru valsts valodu.

===================================================

Beigsim ievadu un sāksim iztirzāt šīs okupantu atvases murgojumu. Ko tad šis nožēlojamais juristelis grib „piesiet” LRTT un Grantiņam ?  Pēc šī „eksperta” domām: Grantiņš ir patvaļīgi piesavinājies valsts varu, kā rezultātā  IeM veterāni esot apdraudēti ! Pirms „eju” tālāk, atgādināšu Bunkam: tu esi sajaucis noziedzniekus ar veterāniem ! Visi, bez izņēmuma, uz foto redzamie ir veikuši genocīdu pret latviešu tautu, tātad, starptautiska līmeņa noziedznieki un kā tādi viņi ir arī jātiesā.

Iestājoties kompartijā viņi deva zvērestu: kvēli turpināt komunistiskās partijas kursu.

Tātad: turpināt iznīcināt latviešu tautu.

Par tādu zvērestu ir jātiek pakārtiem, biedr Bunka, tieši tāpat, kā nacistiem.

Atkārtoju, uz foto http://www.sec.lv/npa/?p=2501 redzamie tiks sodīti ar ASM.

E. Timpa un R. BunkaUn, ko tad dara „integrētais” jurists pats ?  Kā redzams, tad par juristu viņš ir studējis tikai ar vienu mērķi: kā „apiet” Kriminālkodeksu. Kā jurists viņš(rihards) labi saprata, ka ar iestāšanos par okupantu valodu-otru valsts valodu, viņš pārkāpj pašus elementārākos valsts pastāvēšanas principus. Tas ir pielīdzināms LATVIJAS VALSTS NODEVĪBAI. Lietu vēl nopietnāku dara tas, ka viņš aktīvi aģitēja uz šo noziegumu citus, bet pats pat esot nobalsojis par valsts valodas statusa piešķiršanu krievu valodai !!! Par to!!! jebkurā pasaules valstī tādu sabiedrības atkritumu žogmalē nosistu, bet tas viss viņam vēl stāv priekšā.

FOTO: Rihards Bunka un viņa vistuvākais līdzskrējējs no Drošības policijas Edgars Timpa. Šis foto parāda šo kreatūru garīgo potenciālu: krievu bērnudārza līmenis.

Jā,-par naudu var nopirkt daudz, bet tikai ne prātu. Kas kā lops piedzimis, tas kā lops arī nosprāgs… .

Varu esiet uzurpējuši jūs- komunistiskie izdzimteņi. Jūs, komunistiskie krievžīdu barbari, neesiet nekas vairāk kā LIELCEĻA LAUPĪTĀJI, kuri nolaupīto uzskata par savējo. Nē, jums viss tiks atņemts, un paši pēc visām Starptautisko Likumu normām tiksiet pakārti.

Es un man līdzīgie ir šīs ZEMES SĀLS un šīs ZEMES STŪRAKMENS !

Es un man līdzīgie aizsākām ATMODU un viņu arī pabeigsim !

Es un man līdzīgie esam par PATIESĪBU un TAISNĪBU, par mūsu tautas nākotni.

Tu/jūs esiet nolādēti asinssuņi-slepkavas. Tu, Rihard Bunka, neesi cilvēks, bet gan asinskārs vieplis, tieši tāds pats kā tie tur uz foto tavā i-vietnē.

Ja „kāds” ir LEĢITĪMS, tad tas ir LRTT.

Tu un tava banda ir smirdīga izkārnījuma pika, ko LAIKA STRAUME uz brīdi ir „uzsviedusi” virspusē, bet rīt jau tu būsi nogrimis atpakaļ savā mēslu kloākā… .

22.08.12  L. Grantiņš

You may also like...

23 komentāru

  1. Dārta saka:

    Vienīgais portāls,kur raksta tieši un patiesi,nevis caur puķēm. Rokas nost no tautastribunāla! Līdz ar tā iznīcināšanu,jūs iznīcināsiet pēdējo patiesības avotu,bet jums jau nekas nav svēts! Ja arī tā notiks,tauta tāpat jau pietiekami daudz zin,par jūsu “īstajiem” darbiem,par vēlu “biedri”,par vēlu!

  2. Eduards Lunis saka:

    ES PARAKSTOS ZEM VISA ,KAS UZRAKSTĪTS ŠAJĀ RAKSTĀ!ZEM ŠĪ RAKSTA PARAKSTĪTOS VISI,KURI IR IZDZĪTI NO DZIMTENES LATVIJAS -PĀRI PUS MILIONAM,VISI, KURUS IR IZVAROJUSI LATVIJAS NOZIEDZNIEKU IECELTIE TIESNEŠI UN KURI SŪDZAS ET-VAIRĀK KĀ 17000 ,VISI-KURI DZI’VO ZEM NABADZI’BAS ROBEŽAS,UN TĀDI IR VAIRĀK KĀ 80 PROCENTI!
    TIKAI NEKRIETNS, BEZ GODA, BEZ LIKUMĪBAS UN TAISNĪGUMA IZPRATNES-NOŽĒLOJAMA CILVĒKVEIDĪGA BŪTNE VAR TEIKT ,KA LATVIJA IR TIESISKA VALSTS UN TE IR NORMĀLI DZĪVES APSTĀKĻI!

  3. Benders saka:

    Beidziet zākāt Grantiņu,zeme deg zem jūsu kājām,neliešu banda.

  4. Īstais ēzelis saka:

    Tas ir kas traks, nu jau viltvārži sākuši izmantot arī manu palamu. Es neesmu rakstījis komentāru plkst.08.53. Es nekad nelietotu tādu tautoloģiju kā kā ‘garīgi slims psihopāts’.

  5. Jānis saka:

    Paldies, Linard!
    Diemžēl Latvijā neko tādu nevar uzrakstīt, jo te visus apcietina. Turies, Linard! Bunkas ir mēslu vaboles.

  6. Latvietis saka:

    Es nebiju domajis komentēt. Lai gan nepazīstu neliešu ģīmjus foto, bet tomēr neredzu vazni, kaut to nekad neesmu viņu sastapis. Vienīgi redzu jundzi, ko satiku (Francijas vēstniecībā) okupācijas Republikas prokuratūras 2 stāvā labajā pusē meklējot palīdzību atteikumam no pilsonības . Nelietis meloja ,ka likums to neatļauj. Patiesību dabūju Tieslietu ministrijā , kad nepieņēma tieslietu ministrs , bet kāds aizvietotājs un tas apsolīja, ka atbildi saņemšu un neticami, ka atbildi apstiprinošu tomēr saņēmu.

  7. Latvietis saka:

    Eduardam.
    Pajoliņš dimiters savu māti ar okupantu kravas auto uz utaino kapiem , kad viņas vīrs Artūrs ir apglabāts Meža kapos. Bēru dienā viņš iešraidē Maskavas TV nomelnoja Latviju.Šis sprukstiņš gribēja atteikties no 4.maija režīma pilsonības (kur pasē aizliedz rakstīt tautība Latvietis), jo valdība nemaksāja viņa parādus.
    Bet te ir runa par atteikšanos okupācijas režīmā no viņu uzspiestās VERGU PILSONĪBAS.

  8. Garāmgājējs saka:

    Domāju, ka Grantiņa kungs ir uzkāpis uz papēžiem īstajiem. Kā tas viss beigsies, grūti paredzēt.Viņiem nav kur atkāpties, jo aiz viņiem stāv karātavas.Viņi cer glābt savu stāvokli tikai uzbrūkot.

  9. Jānis > Garāmgājējs saka:

    1) Kuri ir tie “īstie” zin tikai viņi paši!
    2) Kādas karatāvas? Nāves sods ir atcelts ne tikai Eiropā, bet pat Dienvidamerikā un lielākā daļā Āzijas un Āfrikas!

  10. Zinātājs saka:

    Humānajā un mums tik “draudzīgajā” ASV,nāvessodi rit pilnā sparā,tā ka…

  11. Marta saka:

    vakar rādīja filmu par puču, bija intervijas. Arī Rožkalns un Pumpurs no Helsinki-86.
    Grantiņu neviens pat nepiemin. Kur Grantiņš bija puča laikā?

    Admins
    Kāpēc tu, Konstantīn Jevgeņjevič Pupur, tik briesmīgi kaunies no sava vārda ? Liec taču mierā Martu.

  12. Latvietis saka:

    Martai
    Tur rožkalns tika pieteikts, ka H 86 un to apstiprinot murgoja, kaut pats baidījās piedalīties 17.jūnija gājienā. Viņš visu laiku bucojās ar varas kungiem sevišķi LPP un kļaviņu, šlesi un citiem mēsliem. Agrāk murgojot internetā vinš apzināti uzspļāva H 86 publicējot viltus foto ,kur 17.jūnija gājienā ir uzbildēts viņš , bet iztrūst Alfrēds Zariņš.

  13. vēsture saka:

    “Lētticīgie (tauta) ir aitu bars, bet mēs, Gudrie, esam tie vilki. Vai jūs zināt, kas ar aitām notiek, kad vilki ielaužas viņu barā? Viņas aizmiegs acis un jau tādēļ vien stāvēs klusu, kad mēs apsolīsim viņu laupītās brīvības atdot atpakaļ, kad visi miera ienaidnieki būs uzvarēti un visas partijas pārspētas. Vai Jums ir jāsaka, cik ilgi lētticīgie uz viņu tiesību restaurāciju gaidīs?”
    “ Gudro” diktatūrā valdīs nevaldāma godkārība, dedzīga mantkārība, nežēlīga atriebība, kāre un nepielūdzams naids, bet visvairāk – visaptverošs terors. Iesaistīti tiks visu uzskatu un virzienu ļaudis. Miera dēļ viņi upurēs visu, bet mēs viņiem neliksim mieru.

    /”Gudro stratēģija un taktika”/

    Pēc Berlīnes mūra nojaukšanas, PSRS sabrukšanas un Persijas līča kara ASV prezidents Džordžs Bušs pasludināja Jauno pasaules kārtību, jo pasaulē palika tikai viena lielvalsts – ASV, kas tad arī kļuva par pasaules policistu.
    Katrs mēs ik dienu izjūtam cīņu starp ĻAUNUMU, t.i. to, kas nomāc un bēdina, un LABO, kas mūs iepriecina. Ja gribam, tad spējam saskatīt šos pretējos centienus ik katrā mirklī un vietā, personā un darījumā. ĻAUNUMA spēks ir viltīgs. Ja Bībeles Vecās derības atriebības drauds to nenovērš un tas tomēr ierodas, tad šis ļaunums mēdz vairoties, izsaucot arvien jaunu ļaunumu un atriebību. Vēsture ir pilna ar pašaizliedzīgiem varoņiem, kuri cīņā par savas grupas taisnību pieļāvuši pārkāpumus pret cilvēci sargājošo morāli un ētiku. 9. maijā (komunistu uzvaras svētkos pār nacistisko Vāciju) uz Latvijas ielām redzami daudzi sirmgalvji kuri jaunībā cēla mērķa dzīti varonīgi cieta cīņās pret saskatāmo ļaunumu pretējā pusē, bet vienlaikus pieļāva pat lielāku ļaunumu savā pusē. Jau desmit gadus vairs nepastāv cīņa pret ļaunu ārējo varu, kurā varētu attaisnot ļaunumu, lai atspēkotu pretinieka ļaunumu.
    Rietumu oligarhijas spēku relatīvo priekšrocību pilnveidošana nav nejauša. Jāsaprot, ka starpvalstu sacensība nav ierobežota ar kariem. Ģeopolitiskā cīņa, lai panāktu vēl pārliecinošāku pārsvaru, notiek nepārtraukti un visdažādākajās formās. Šī nežēlīgā ģeopolitiskā spēle ir notikusi visos vēstures posmos, lai gan ieroči un stratēģijas ir mainījušās. Šodien, kad visa pasaule kļuvusi viegli pārskatāma, ātri aptverama un ar tradicionāliem ieročiem viegli iznīcināma, šīs necilvēcīgās un noziedzīgās spēles norise ir mainījusies līdz ar laikmetu – par visvarenāko ieroci kļuvis dolārs; priekšrocības veido ar muitām un tirdzniecības līgumiem, tās sargā ar likumiem un tiesām, bet pēc vajadzības ar kriminālām bandām un korumpētiem tiesībsargājošo iestāžu ierēdņiem; okupācija tiek uzspiesta ar īpašuma tiesībām; pakļautos pārvalda ar likumiem un ar kontrolējamiem (t.i., jau smagi kompromitētiem, “uzticamiem”) savas tautas nodevējiem, kurus ar labi finansētu reklāmu “demokrātiski” uzspiež apstulbinātām tautām, kuras tad pārvalda ar nežēlīgu bet neatskaitamības dēļ nevainīgu ekonomisku teroru pret jebkuru cilvēku un viņa tuviniekiem.
    Bijušie VDK kadri, kuri visticamāk atlasīti pēc kompromata spēcīguma un nodevīgi sadarbojas ar Rietumu oligarhiskajiem spēkiem, Austrumu bloka valstis šodien pārvalda tikpat nežēlīgi, ja ne vēl nežēlīgāk, kā savulaik Staļins, šodien gan fiziskā teroru vietā piemērojot ekonomisko teroru. Turklāt tur, kur vēl nav izdevies ieviest tautai ļaundabīgus pārvaldniekus un ekonomisko teroru, pielieto tradicionālās, fiziski nāvējošās represijas. Krievijas prezidenta, bijušā VDK virsnieka V. Putina prasība pēc čečenu jautājuma “galīga risinājuma” nav humānāka par Hitlera un Eihmana plānoto “galīgo risinājumu” jūdu tautai. Savukārt ASV ģeopolitiķi, it kā medikamentu ražotāju tiesību vārdā, pieļauj AIDS epidēmiju Āfrikā un ar ieročiem un blokādēm mērdē lielu daļu Irākas un Balkānu tautas. Viss tas notiek it kā humānas kārtības, cilvēka tiesību un terorisma apkarošanas vārdā.
    Pasaules cerība, ka ASV, ko veidojuši visu tautu ieceļotāji, patiesi aizstāvēs visu pasaules tautu līdztiesību un labklājību, ir tikai sapnis, ko atbalsta liels ASV vēlētāju vairums, bet kas realitātē ir pārvēties par ļaunāko murgu, jo noziedznieki pret cilvēci krāpj savus balsotājus ģeopolitisko spēļu (Lielā šaha spēles) vārdā. Šaha vēsturē ir leģenda, ka vēsturiskie karavadoņi šahu spēlējuši ar dzīvu cilvēku “figūrām”, kuras no dēļa novāca beigtas. Mūsdienu ģeopolitiskajā šaha spēlē tiek novāktas pilsētas (Drēzdene, Hirošima, Nagasaki, Groznija u.c.), tautas un pat civilizācijas.
    Šodien, vienas lielvaras laikmetā, mūs vairs nemaldina ciešas pretējas lojalitātes saites. Mēs esam brīvi cīnīties par vai pret ļauno visur, bet it īpaši mūsu vidē. Ir atkal laiks mobilizēties pret ļaunumu, jo amorālā Klintona valdīšanas laikmetā ļaunums un netaisnība ir redzami vairojusies. Vēsture apliecina, ka absolūta vara spēj sevi absolūti korumpēt un sēt ļaunumu, sāpinot pakļautos. Bet vienmēr pastāvēs tādi cilvēki, kas izvēlēsies “mirt kājās stāvot, nevis dzīvot kā vergi uz ceļiem” un ka galu galā morāli sapuvusī vara krīt asiņainā un daudziem traģiskā karā. Šo variantu ir jānovērš – ASV vēlētājiem jāsaprot, ka šis ceļš nav nevienam piemērots. ASV jāveidojas par ilgstošu gaišu varu, kas valdīs taisnīgi, sargājot arī pakļauto tautu tiesības. Tāda lielvara pelnītu cieņu un pateicību, un tā nodrošinātu sev plašu atbalstu pat pakļauto vidū.
    Mobilizācija jau sākusies. Nesen 77 valstu vadītāji tikās Kubā, lai pieprasītu šo netaisnīgo pasaules kārtību mainīt. Arī pašu ASV pilsoņi gan Sietlā, gan nesen Vašingtonā protestēja pret to netaisnību, ko Rietumu varasvīri uzspieduši t.s. jaunattīstības valstīm. Bet šai augošajai kustībai nav pievienojušies bijušā komunistiskā bloka valstu vadītāji, lai gan šīs valstis 10 gadu laikā ir sagrautas līdz neattīstīto valstu līmenim.
    Esmu dzimis mazā, pasaules gudrības pilnā baltiešu tautā, kas mantojusi tūkstošiem gadu vecu civilizāciju un gudrību. Esmu uzsūcis arī Ziemeļamerikas skaisti pasniegtos un plaši atbalstītos sapņus. Beidzamos desmit gadus esmu vērojis visgraujošāko nodevību pret cilvēci, kad spējīga, Dieva apdāvināta tauta tiek grauta un malta ar mākslīgi izraisītu ekonomisku genocīdu. Es šo traģēdiju aprakstu kā aculiecinieks ne tikai tāpēc, ka mana tauta man svēta, bet arī tāpēc, ka ceru pasaules iedzīvotājos radīt izpratni par to ļaunumu, ko nepieskaitāmi varmākas uzspiež visai pasaulei.
    Šo nežēlību, ko esmu vērojis, man palīdzēja izprast izsmalcināta ļaunuma caurstrāvotā grāmata “Gudro stratēģija un taktika”, kas kā instrukcija tika izdalīta katram Latvijas 6. Saeimas deputāta kandidātam. Lielā mērā pēc šajā grāmatā uzmestā, ciniskā scenārija ir noritējuši graujošie procesi Latvijā un citās bijušās PSRS valstīs. Uzskatāmības dēļ īsi šīs grāmatas fragmenti ir izmantoti kā moto dažādās grāmatas nodaļās.
    Es liecinu, ka Austrumeiropa nav atbrīvojusies no bezdievīgās čekas virskundzības. Čeka ar likuma spēku ir sev nodrošinājusi ekonomisko varu un kopā ar brīvmūrnieku augstāko vadību terorizē un degradē pakļautos visās pasaules malās. Normālam cilvēkam ir gandrīz neiespējams ticēt, ka pasaulē var pastāvēt organizēts “antikrista” ļaunums. Tā motivāciju es izprotu tā: Dievs ir mīlestība, Viņš mīl tos, ko radījis, bet antikrists (sātans) ienīst cilvēkus un sēj ļaunumu.
    Lai gan šī grāmata ir par mazo un kādreiz tik spējīgo Latvijas zemi un tautu, šie notikumi var kalpot kā brīdinošs un atmaskojošs piemērs arī citām tautām, un ceru, ka tas izraisīs nepieciešamās pārmaiņas mūsu globālajā sabiedrībā.
    Gundars Valdmanis

  14. Garāmgājējs-Martai saka:

    Jā, šodienas valdošā kliķe atļauj izteikties tikai savējiem. Kā redzams, tad Rožkalns un Pupurs ir šīs nīstās sistēmas uzticīgi kalpi.

  15. vēsturnieks saka:

    Ganam aizvien vēl nepieciešams arī auns – vadonis. (Niče)

    Gudro stratēģija un taktika ir cionistu aitu apmaušanai,tāpēc jau izdalīja deputātiem.Vēsture ir dzimis no tautas kas bēga uz iespējamām vietām ar visu mēri,lai gan šobrīd dzelteno rasi “taisot” par Baltu tautu.

  16. Krievs-pilsons saka:

    Ne Pupurs, ne Rožkalns, ne Vēveris nav pat iepīkstējušies pret 4.maija kliķi un ne reizi nav pieminējuši joprojām esošos okupantu pūļus un nepieciešamo dekolonizāciju un arī VL klusē, kā visus šos gadus TB

  17. Miervaldis saka:

    Es domāju, ka Linardu zirgu ūsiņš vada ir bez visām gaiļa asinīm, jo viņš ir dižens kursis, un zināms, ka kuršus viņu dievi vada arī bez redzamas turēšanas, nu bet es tev izsaku atbalstu Linard, vismaz ne tik lielu, kā Saulīte vai zirgu ūsiņš, bet tomēr teviatbalstu, tā turēt, Linard!

  18. Miervaldis saka:

    Es domāju, ka Linardu zirgu ūsiņš vada ir bez visām gaiļa asinīm, jo viņš ir dižens kursis, un zināms, ka kuršus viņu dievi vada arī bez redzamas turēšanas, nu bet es tev izsaku atbalstu Linard, vismaz ne tik lielu, kā Saulīte vai zirgu ūsiņš, bet tomēr tevi atbalstu, tā turēt, Linard!

  19. >>miervaldim saka:

    Vai tad jau ebreji ir arī dievturi ?

  20. Miervaldis saka:

    Normālā Latvijas valstī, visu tautību cilvēki būtu dievturi!

  21. Miervaldis saka:

    Bunka – tu nederi Grantiņam pat dibenu nolaizīt pēc toletes, toties krieviem un čigāniem tu esi labs gan!Kā labs?Krievi dirš miskastēs, nu un viņiem dibenā ir visāda cūcība, bet Grantiņam tīri sūdiņi, pat kartupeļu atliekas, saproti Bunka, cilvēki to lietu dara toaletēs, bet tu gan esi nožēlojams radijums bunka, ka laizi tās cūcības krievam no pakaļas, un esi pieradis ar mēli izšlakstināt tos sūdus pa labi, un pa kreisi, jo esi nožēlojams radijums, kurš neko nemāk darīt kā cilvēks!Un tādēļ esi šim režījumam vaidzīgs!Es ceru ka šo cionistu vergu reiz tiesās, un tā arī notiks, jo taisnība vienmēr uzvar!Lai Grantiņs turās!

  22. Joel saka:

    Tāpēc Gundars Valdmanis tika noslepkavots no komunistu bandītiem.
    Viņš bija saeimas deputāts, bet godīgs.

    Admins
    Jā, viņu noslepkavoja.
    Un noslepkavoja viņu A. Bunka, pēc pagrīdes politbiroja lēmuma, jo viņam ir tā saucamais “apkalpojošais personāls”.
    Tas veic visas Politbiroja pasūtītās slepkavības.
    Žurnālisti zin par Politbiroju un “apkalpojošo personālu”, tāpēc arī klusē par visu.
    Viņiem tas tika darīts zināms ar nolūku, lai preses cilvēki zinātu, kas notiks ja palaidīs muti.
    Liepājas žurnalists Gundars Matīss to ignorēja, rezultātā “labāki medību lauki” !
    Šī politbiroja fīreri ir Godmanis, Borovkovs, Gorbunovs, Brigmanis… .
    Visi viņi ir zvērināti cionisti-komunisti un miljonāri, Godmanis pat miljardieris !

  23. Joel saka:

    Bunka- kondoms – hujunka

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *