Pasaulei tas nebija jāpamana, bet …

Foto

Domājat, ka pasaule pamanīja, ka Parīzes olimpiādes atklāšanas parādē mūsu karogam bija nepareiza krāsa?

Ozols

02.08.2024. 21:06

Kopš Puče ir izmests no Ozo golfa kluba par sistemātisku zagšanu, tas pilnībā pieslējies krievu propagandas ruporam. Agrāk lasīju grāmatas , ko rakstīja Puče, tagad tās ir mēslu vērtē, dèļ Pučes prokrieviskās pozīcijas. Pidars tas Puče ar visu šo portālu var mēslus ēst

Atkal un atkal šis Raiņa nīdējs veicina tautas degradāciju ar saviem murgojumiem. Vienīgais, kas bija pareizi, tas bija par karoga krāsām, bet arī sagrozītā veidā. Pasaulei ar to nav nekāda sakara, bet gan 4. maija kliķes provokatoriem. Redzot visu pārējo idiotismu, kas notiek Latvijā, nedomāju, ka tā bija nejaušība. Ar to tiek parādīts, ka tiek uzspļauts visam nacionālajam, kas ir latvietim tuvs un svēts. Saimnieks 4. maija kliķei un Počem ir viens- hazāržīdiskais, antisemītiskais cionisms. Tā tiek radīts demokrātijas iluzionisms. Tas tāpat kā ar partijām Latvijā, visām viens saimnieks ! Pēdējais foto to apliecina visā savā DAILĒ, runājot poča valodā !

Neredzu šajā “krāsu jautājumā” vajadzību tai tēmai, ko Puče šeit apspriež. Viņa rakstītais ir 100% kremļa murgs. Kaut vai šis vienīgais teikums: “Īstenībā: piecus apļus kontrolē viena sabiedriska organizācija Šveicē, turklāt koncepcija ir tik unikāla, ka cilvēce jau sākusi noticēt, ka šajā laikā “visa pasaule sadodas rokās”. Tas ir cionistu radītais “sazvērestības” murgs, lai skaldītu, valdītu un dezorganizētu vienkāršā lasītāja apziņu !!!

Kādam taču ir jābūt saimniekam un viss tas jāorganizē !

Vai Puče tādu rakstu būtu rakstījis, ja krievijai būtu atļauts piedalīties olimpiādē ? Nekādā gadījumā. Katrai viņa rakstītajai rindkopai nav nekāda sakara ar karoga krāsu. Gribējās ievietot vairākus citātus, bet neizdevās, jo praktiski viss raksts ir viens “citāts” ! Vieni vienīgi murgi katrā teikumā.

Latviet, nu kur rodas tādi izdzimteņi ? Ar riktīgo “darba instrumentu” viņš noteikti nav taisīts. Tas noticis vienkārši ar pirkstu, kā tauta saka !

Par visu reiz būs jāatbild. Tiesāti tiksim mēs visi un kritērijs būs vienīgi mūsu darbi !

Puče var būt lepns, jo Latvijas “olimpiskais” karogs ir pieskaņots viņa žaketes(kremļa zvaigznes) krāsai !

03.08.24.

You may also like...

11 komentārs

  1. Karma saka:

    Tiesāts tiks tas,kurš zaudēs. Ja uzvarēs šī viltus LR…kuru ar Dekrētu LPSR un KGB mandātu kabatā,pašpasludināja latviski runājošs Kremļa kolaborants Anatolijs Gorbunovs. “Pavēstot” tautai latviešu,ka beidzot ir noticis “brīnums”,notikusi LR okupētās tautas griba. Un Jūsu LR ir atkaunota pilnā apmērā. Vot tā. Ko grantiņš arī proponē.
    Tad “atjaunotam LR valstiskumam”,noticēja tante Milda,kas toletes tīrīja Rīgas stacijā un vēl viens otrs sētnieks.
    Un biedrs L.Grantiņš. Nu kāda tev starpība,kurs priekšnieks Krievijas okupētajā Latvijā kādai drošības istādei? Ja visas Latvijas drošības iestādes ir pakļautas Maskavai. Jeb filiāles pār okupēto Latviju,lai pūstu dezu ateju tīrītājiem..Mildai…
    Totalitārajā krievu teritorijā,uz vēlēšanām sauc iet Grantiņš. Lai vismaz daļēji legalizētu pasaules acīs,ka pa tiešām atjaunota brīvā LR.
    Skaidrs,ka tiesāti uz šo brīdi tiek tie,kas apšauba grantiņa un Maskavas pasludināto neatkarību.
    Bet,ja pa Kremli tiks uzbliezts ar ASV atombumbu,tad tiesāts tiksi tu grantiņ,ar visu savu krievu okupantu šaiku.
    Tā kā tiesāts tiks tikai viens…
    .
    .
    .
    Admins
    Jā, osi, vienā tev piekrītu, ka tiesāts tiks tas, kurš zaudēs. Man jau toreiz, kad laboju tavus “palagus”,likās, ka esi jauktenis, jo latviski izsacīties nemācēji.Kā redzams, tad hazāra nodevīgais gēns tevī ir ņēmis pārsvaru. Sava maskavas kunga priekšā tev ir ne tika respekts, bet bailes, ka rodas vēdera nesaturēšana. Tu Grantiņu raksti ar mazo burtu, bet maskavu ar lielo ! Tu arī šeit lieto svešvārdus neizprotot to jēgu. Tu esi viens nožēlojams un aptaisījies krievžīdelis, kaut gan uzvārds ir latvisks.

  2. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=pLRtxwSTjcc

    VĒL VIENA BALTIJAS VALSTS, TAS NEBŪTU SIJKTI!

  3. info saka:

    Vatņika, cecā čekista Aivara Borovkova draugs Normunds Mežviets un viņa vadītais no nodokļu maksātāju naudas parazitējošais Valsts drošības dienests ilgus gadus ļāva Kārļa Šadurska bijušai kolēģei komunistei Tatjanai Ždanokai sadarboties ar Vladimira Putina valdību pret latviešu tautu. Arī tagad kratīšana Tatjanas Ždanokas mājā notika viņas prombūtnē, tādējādi pats Linarda Grantiņa lielais arestētājs Normunds Mežviets ļauj Tatjanai Ždanokai neatgriezties Latvijā atbildēt par savu rīcību. Bet citiem Vladimira Putina draugiem Pjotram Avenam un Andrejam Suharenko tiek ļauts turpināt realizēt Vladimira Putina intereses Latvijā un caur Latviju pārējās Eiropas Savienības dalībvalstīs ar Aivara Borovkova un Ivara Godmaņa (Pugulis) drauga Normunda Mežvieta latviešu asinīm aptraipītā nelieša Normunda Mežvieta un viņa rokas puišu rokām.

  4. AG saka:

    Pidaru ub lezbu orģijas Olimpiādes atklāšanā gan nevienu neuztrauc! :(((

  5. Anonīms saka:

    Nuja!VienigAIS kurm ipasi uztrauc pidaru un lezbu tema ipasi ir Gedroics,ka redz i dzird pidaru aktivitates ta Gedroicam ir visu milaka tema.Rainis ir ipasi izcelies ar kadu saimniecisky darbu?Fantazetjs un literars makslinieks ar socialisty piedirstam smadzenem!Ka pasam savas fantazijas ari gribejas but par super globalas lielvalsts garigo spidekli.Latvijas valsts tiem nebija merkus,bet tik lidzeklis savu merku sasniegsanai.Tapat sava laika bij garigs psihopats!Olimpiskas speles vien atklati parada to,kas tas ir veidojis un tas aktivizesanas ari ipasi sakas ar socialisma murgu izplatisanos pasaule.Sporta industrija ir visa sataniska .Kas tur vispar darams saimnieciskam vecim?Gramatas lasit vai sudus mezt?

  6. Latvijas policija kā Putina Krievijas policija saka:

    Valsts policijas vadības nekaunība sasniegusi jaunas virsotnes, – Valsts policijas priekšnieka pienākumu izpildītājs, policijas ģenerālis Andrejs Grišins oficiālā dokumentā apgalvo, ka Valsts policijas vadībai neesot precīzas informācijas par policijas darbinieku skaitu, jo „štata vienību skaits katru dienu mainās un ir atšķirīgs”. Pietiek šodien publicē Lato Lapsas iesniegumu Iekšlietu ministrijai, kas parāda – kādu informāciju par traģisko stāvokli Valsts policijā izmelojoties cenšas noslēpt ģenerālis A. Grišins:

    „Iekšlietu ministrijai

    no Lato Lapsas,

    elektroniskā pasta adrese – latolapsa@gmail.com

    Šā gada 8. jūlijā vērsos Valsts policijā ar šādu informācijas pieprasījumu:

    „Es kā žurnālists, Latvijas Žurnālistu savienības biedrs, gatavojot mediju publikācijas, vēlos saņemt šādu informāciju un atbildes pēc būtības uz šādiem jautājumiem:

    cik darbinieku pašlaik ir Valsts policijā?

    cik darbinieku pašlaik būtu jābūt Valsts policijā saskaņā ar apstiprinātajiem darbinieku sarakstiem (štata sarakstiem)?

    cik darbinieku ir pametuši darbu Valsts policijā 2024. gada pirmajos sešos mēnešos?

    cik darbinieku ir sākuši darbu Valsts policijā 2024. gada pirmajos sešos mēnešos?”

    Manis pieprasītā informācija bija jāsniedz Informācijas atklātības likuma noteiktajā kārtībā un termiņā, jo pieprasīju informāciju, kam jābūt iestādes rīcībā.

    Likumā noteiktajā termiņā iestāde pieprasīto informāciju nesniedza, tā rupji pārkāpjot manas likumā noteiktās tiesības, graujot savu reputāciju un sabiedrības uzticību Valsts policijai.

    Jau pēc likumā noteiktā termiņa beigām saņēmu šādu Valsts policijas darbinieka A. Grišina parakstītu dokumentu Nr.20/CAnos/49669, kas datēts ar 2024. gada 2. augustu:

    „Valsts policijā ir izskatīts Jūsu 2024. gada 8. jūlija iesniegums, kurā prasāt saņemt informāciju par Valsts policijas personālu un tā mainību 2024. gada pirmajos sešos mēnešos.

    Personāla trūkuma jautājums Valsts policijā joprojām ir aktuāls. Pēdējā apkopotā informācija liecina, ka pagājušajā gadā Valsts policiju pameta par 200 vairāk darbinieku, nekā tika uzņemti dienestā.

    Vēršam uzmanību, ka sniegt precīzu informāciju par Valsts policijas štata vienībām iesnieguma izskatīšanas brīdī nav iespējams, jo štata vienību skaits katru dienu mainās un ir atšķirīgs. Līdz ar ko informāciju par Valsts policijas personālu un tā mainību iestāde aktualizē un publicē visiem pieejamā Valsts policijas tīmekļvietnes sadaļā “Publikācijas un pārskati”: https://www.vp.gov.lv/lv/publikacijas-un-parskati reizi gadā, kur arī detalizēti var iepazīties ar prasīto informāciju.

    Gadījumā, ja Jūs uzskatāt, ka ar šo atbildi ir aizskartas Jūsu tiesības saņemt informāciju, tad atbilstoši Informācijas atklātības likuma 15. panta pirmajai daļai Jums ir tiesības to apstrīdēt Iekšlietu ministrijā viena mēneša laikā no šīs atbildes saņemšanas dienas.”

    Šajā dokumentā nav sniegta manis pieprasītā informācija.

    Tā vietā Valsts policijas darbinieks A. Grišins, rupji pārkāpjot likuma normas un tālāk graujot sabiedrības uzticību Valsts policijai, mēģina apgalvot, ka Valsts policijai neesot operatīvu ziņu par tās darbinieku skaitlisko sastāvu.

    Uzskatu šos apgalvojumus par prettiesiskiem, melīgiem, policijas darbinieka statusam neatbilstošiem, Valsts policiju apkaunojošiem.

    Ar šo es:

    kā prettiesisku pārsūdzu Valsts policijas administratīvo aktu – lēmumu nesniegt pieprasīto informāciju,

    pieprasu sniegt pieprasīto informāciju,

    pieprasu nodrošināt Valsts policijas atvainošanos man par tās darbnieka A. Grišina prettiesisko, Valsts policiju apkaunojošo rīcību,

    pieprasu veikt dienesta izmeklēšanu, lai noskaidrotu, kādu, iespējams, prettiesisku motību dēļ Valsts policijas darbinieks A. Grišins mēģina slēpt ziņas par Valsts policijas darbinieku skaitlisko sastāvu un tā izmaiņām.

    Lato Lapsa.”

  7. XXX saka:

    Šobrīd vērojama jauna tendence – bērni un jaunieši arvien vairāk savstarpēji komunicē angļu valodā, ko lielākā daļa no viņiem ir ļoti labi apguvuši. Reizēm gan tas samulsina – kaut kur garām paiet bariņš latviešu bērnu, taču sarunas norit angliski…

    Cik tad latvieši vēl dzīvo Latvijā? Varbūt Latvijā vēlēšanās nepiedalījušos 65,% skaits ir no Latvijas aizbēgušo skaits? Rīgā jau tagad ir jūtams musulmaņu skaita pieaugums. Novēlēsim, lai šie musulmaņi lielākā barā kaut kad kārtīgi sadod pa purnu čekistiem Ivaram Godmanim un Aivaram Borovkovam.

  8. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=NtI_4vDwWz8

    Patiess skats uz krieviem un to vēsturi un iespējamo nākotni!

  9. xxxxxxxxxxx saka:

    Helsinki-86 bija Latvijas cilvēktiesību aizstāvības grupa, ko 1986. gada jūnijā Liepājā nodibināja Linards Grantiņš, Raimonds Bitenieks un Mārtiņš Bariss. Viņu mērķis bija sekot, kā tiek ievērotas latviešu tautas ekonomiskās, kultūras un indivīda tiesības. Helsinki-86 bija pirmā atklāti pretkomunistiskā organizācija, kas arī kļuva par pirmo atklāti organizēto opozīciju Padomju režīmam bijušajā Padomju Savienībā, kļūstot par piemēru citām etnisko minoritāšu neatkarības kustībām.

    VDD priekšnieks Normunds Mežviets ir čekistu Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova draugs, kurš mūsdienās turpina Padomju Savienības Valsts drošības komitejas tradīciju vajāt brīvības cīnītāju Linardu Grantiņu mūsdienās. Pirmā instances tiesa atzina Linardu Grantiņu par nevainīgu, tātad čekista Aivara Borovkova draugs Normunda Mežvieta vadītā VDD krimināllietas safabricēšanu ar mērķi apklusināt vārda brīvību Latvijā.

  10. Demodex ērces mātīte ar milzīgu maksts un tēviņš ar milzīgu peni uz muguras, lai noturētu cilvēka ādu vai matus, kamēr viņš drāž mātīti. saka:

    Kāda olimpiāde, tādu karogu iznesa. Esiet pateicīgs, ka kopumā toleranto valstu karogu augšējā stūrī vēl nav bijuši mazi LGBTQ+ karodziņi, pēc analoģijas ar dažām Britu Sadraudzības valstīm. Vai arī varētu LGBTQ+ karogu padarīt par valsts karogu katrā tolerantā Rietumu civilizācijas valstī un novietot bijušo valsts karogu stūrī. Pats galvenais, ka olimpiādi krievi un baltkrievi attīrīja pēc pilsonības, vai ne?

  11. Labvēlīgi domāts ieteikums saka:

    “Demodex ērces mātīte ar milzīgu maksts un tēviņš ar milzīgu peni uz muguras, lai noturētu cilvēka ādu vai matus, kamēr viņš drāž mātīti.” Biologiem un entomologiem tas vareetu intereseet, bet ja tas ir it kaa politiksks teksts domaats, tad – (hmmm) maigi sakot paraak specifisks un domaataa jeegu neizskaidrojosh! “Pats galvenais, ka olimpiādi krievi un baltkrievi attīrīja pēc pilsonības, vai ne?”
    Domaat ir labi, pat ja tikai sev saprotamaa veidaa, bet tomeer publiski izpauzoties veelams izteikties vairaak un plashaak, kaa tikai bezgala skopi savu domiņu fragmentus publiceet.!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *