LRTT. Ne viss cionistu bandai izdodas

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2Linards Grantiņš. Helsinki- 86. Latvijas republikas tautas tribunāls.Latvieši. Latvija.Kaut kas tomēr cionistu bandai ir stingri nojucis viņu asinsdarbu realizēšanā.

Pirms gada, kad EK priekšsēdis– alkoholiķis Žanis Klodis Junkers bargi piedraudēja “bēgļu” atraidītājiem, viņam viņa “avis” (ES deputāTEĻI) ovācijveidīgi aplaudēja ! Dzirdēts sakām, ka “mūsu” Sandriņa(S.Kalniete) esot bijusi viena no ovāciju aizsākuma iniciatorēm… .

Un šodien, kad tas pats alkoholiķis, kuram īstā vieta būtu kādā pansionātā, kas ir specializējies uz alkoholiķu apkopi vai psihiatriskajā iestādē, stāsta jau gandrīz vai pretējo, ka viss iepriekšējais, lūks, esot bijis tikai joks. “Bēgļi” un viņu uzņemšana esot katras valsts “sirdslieta” !

“Nu pilnīgi, pilnīgi brīvprātīga lieta”, pļurina “mūsu” Žanis Klodņaks(pijāks)Junķeris.

Un atkal !!! lielākā daļa teļi, piedodiet, cionistu koptās “avis(ES deputāti) esot pieslējušies uz pakaļkājām un aplaudējuši. Šoreiz gan neesot bijušas ovācijas, jo “mūsu” Sandriņa nezināma iemesla dēļ pat neesot varējusi no beņķa piecelties.

Toreiz aplaudēja un tagad aplaudē !

Nu īsts “Orvela stallis” !

Vai tādi pamuļķi ir spējīgi kādu normālu “likumu” pieņemt ?

Protams, ka nekādus likumus šis labi apmaksātais teļu bars nepieņem un pat nedrīkst pieņemt. Likumi tiek pieņemti aiz tām “durvīm”, aiz kurām mirstīgajam nebūs savu degunu bāzt. Tās ir tās durvis, par kurām runāja Roberts Zīle. H- 86 viņa teikto iestrādāja “matricā” un izplatīja “pa pasauli”.

Roberto

http://tautastribunals.eu/?p=33495

Nezinu, vai biedrs Robis(Roberts Zīle) par to priecājas vai dusmojas, ka viņa teiktais (LRTT izpildījumā) reiz tiks skatīts vēstures grāmatu lapās, bet man tas ir vienalga. Vienu vēl gribu piebilst, ka šie viņa vārdi no GOOGLEs pazuduši kā sniegs pavasara saules staros.

Šeit paustais nebūt nav sacīts ar sarkasmu, bet pilnīgi nopietni, jo cionistu noziegumi tiek veikti tik primitīvi un rupji, ka izskatās pēc absurda teātra.

“Bēgļu” problēma ir viņu- cionistu radīta, lai Eiropā radītu asins plūdus. Viņi Dzīvības enerģiju saņem no cilvēku ciešanām.

H-86 grupa ir skaidri pateikusi cionistu noziedzniekiem, ka vīrieši, kuri ir spējīgi nest ieročus, kad viņu dzimtenē notiek cīņa, nav uzskatāmi par bēgļiem, bet par dezertieriem un ir tiesājami pēc karalaika likumiem: PAR DEZERTĒŠANU ! Viņiem ir jāstājas tribunāla priekšā un jāpiemēro galējais sods, jo atstājuši savus piederīgos(savu tautu) likteņa varā !

Vai nu ir otrs un pēdējais variants, viņi tiek apzināti iesūtīti ES ar nolūku- pēc attiecīga “signāla” veikt diversijas un slepkavot pamat- iedzīvotājus.

Šie “bēgļi” ir pilnīgi no citas civilizācijas, kurai kristīgās kultūras pārstāvji skaitās gojas, kurus ne tikai nav grēks nogalināt, bet ir pat pienākums to darīt.

Cionistu bandai viss neveicas kā iecerēts, kaut kas tomēr sagājis “sviestā” ?

>Pirmkārt, kļuvis zināms, ka “11. septembris” ir viņu roku darbs !

>Krievijā spridzinātās mājas, lai novērstu vainu uz musulmaņiem, ir Putina, tātad, arī viņu- cionistu roku darbs.

>Negaidītā Anglijas izstāšanās no ES ir pamatīgs belziens pa ES iesūtīto provokatoru zobiem.

>ASV prezidents B. Obama diplomātiski “izsita zobus” Izraēlas cionistu bandai, pasakot: “Likvidēt Kadafi režīmu bija liela kļūda !”

Tiešā un netiešā veidā H- 86 paziņojumi dara savu, pauž Patiesību un dzen naglas cionistu zārkā.

Un vai ievērojāt!!!, var pat sacīt: prātam neaptveramu lietu, Latvijas delegāti nobalsoja provokatora Junkera “bēgļu” lietā ?

Tāds balsojums var rasties tikai tad, kad neliešiem tiek deguns iegrūsts pašu izkārnījumos.

H-86 & LRTT to ar saviem paziņojumiem ir izdarījis.

Skaties un brīnies, tā ir arī riktīga pļauka mūsu kaimiņiem, igauņiem un lietuviešiem. Šeit izvilkumi no dižās preses: Roberts Zīle (Nacionālā apvienība), Inese Vaidere (“Vienotība”) un Krišjānis Kariņš (“Vienotība”) ir vienīgie no Baltijas valstu Eiropas Parlamenta (EP) deputātiem, kuri balsojuši pret Eiropas Komisijas (EK) prezidenta Žana Kloda Junkera plānu pārvietot 160 000 patvēruma meklētāju, kas nelegāli ieradušies Grieķijā, Ungārijā un Itālijā, liecina balsojuma rezultāti.

EP vairākums ceturtdien atbalstīja Junkera plānu pārvietot patvēruma meklētājus, kā arī viņa ierosinājumu par pastāvīgu obligāto kvotu mehānismu. Tiesiski nesaistošā rezolūcija tika pieņemta ar 432 balsīm par, 142 pret un 57 atturoties.

Kā liecina balsojuma rezultāti, Iveta Grigule (Zaļo un zemnieku savienība) un Artis Pabriks (“Vienotība”) balsojumā nepiedalījās, savukārt Sandra Kalniete (“Vienotība”) atturējās. Par balsoja vienīgi Andrejs Mamikins (“Saskaņa”) un Tatjana Ždanoka, tikmēr Zīle, Vaidere un Kariņš balsoja pret.”

Redziet, neviens no tā saucamajiem latviskajiem “elementiem” nebalsoja “par”, bet abi krievžīdiskie cionisti gan nobalsoja  “par” !!!

Pēc idejas bija jābūt otrādi. Latvijas krievžīdi ar savu dubultmorāli izlīda kā īlens no maisa.

JUNKERS UN ŽDĀNOKA IR VIENA “KANTORA” DARBOŅI !!!

Vai tad “jūs” domājat, ka Baidens atbrauca uz Latviju un runāja par ārprāta korupciju, tikai tā, aiz gara laika ?

Latvijas cionistu banda tika pamatīgi “sapurināta” !

Cionisti grib pilnībā “pievākt” Krieviju ar visām tās dabas bagātībām !

Ja šiem sātana izdzimumiem tas izdosies, tad pasauli pārpludinās asinis un cilvēce tiks atsviesta atpakaļ aizvēsturiskos tumsības laikos.

Par šo noziedznieku bandu es jau rakstīju agrāk: http://tautastribunals.eu/?p=30930

Junkers ar savu komandu ir visīstākais cionistu provokators ES !

Jebkura godīga cilvēka uzdevums ir: attīrīt ES no šiem asinis alkstošiem provokatoriem. To izdarīt var tikai ar bezbailīgu Patiesības paušanu, kā to dara Latvijas CTAG H- 86 un LRTT i- vietne tautastribunals.eu

Protams, ka tas ir ļoti bīstams darbs, bet Dvēsele par to gavilē, jo tikai Patiesība ved uz Svētnīcu(Templi).

Šo sātanistu ārprāta brutalitāti un naidu pret mani es izjutu pagājušajā vasarā uz savas ādas.

Bez sirdsapziņas pārmetumiem un ar visām tiesībām drīkstu sacīt: Kad pienāks vēsturiskais atmaksas brīdis(ja ES to nevēlas darīt ar tiesiskiem līdzekļiem), es viņus, visus tos, kuri saistīti ar manu zvērisko arestu un kārtējo slepkavības mēģinājumu un arī citu patriotu slepkavībām, kā arī valsts izzadzējus- manas tautas slepkavas, pļaušu kā purva grīsli, jo šie deģenerāti nav pieskaitāmi pie cilvēku rases.

17.09.16     L. Grantiņš

CIONISMA HIDRA

Lasi un brīnies, latviet !!! Šo atkārtojumu es ieliku tāpēc, ka raksta otrajā daļā būs no vācu informācijas avotiem par Merkeli un Helmūtu Kolu, kurš pagarināja Molotova & Rībentropa Paktu: vāciski http://tautastribunals.eu/?p=13784 latviski http://tautastribunals.eu/?p=13631

Angela Merkel 0, Helmut KohlПортал 9tv.co.il опубликовал аналитическую статью израильского журналиста и публициста Олега Векслера под заголовком «Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази».
Подробнее:
http://eadaily.com/ru/news/2016/02/19/pochemu-angela-merkel-nikogda-ne-rasskazhet-o-svoey-zhizni-v-donecke-izrail-v-fokuse

Нынешний глава Европарламента Мартин Шульц тоже не сумел одолеть даже очень среднюю школу в Аахене. Его друг и коллега Жан-Клод Юнкер, глава Еврокомиссии — фактически уголовник. К педофилам можно отнести опять же ряд лидеров «зеленых» во главе с главным «зеленым» Европарламента Конни Бендитом и Фолькером Беком и еще недавно восходящую звезду СДПГ Себастиана Эдати. К безудержным фанфаронам я бы отнес, прежде всего, всех трех социал-демократических канцлеров, от Вилли Брандта до Шредера, но в первую голову, конечно, скончавшегося 2 месяца назад, накануне своего 97-летия, Гельмута Шмидта; бОльшего нарцисса в послевоенной немецкой истории не найти. Но сегодня речь не о них, а об умной, скромной, воспитанной и образованной Ангеле Доротее Казнер, она же — Меркель по первому, совершенно не любимому мужу, с которым познакомилась на каникулах в Москве и Питере («Мы поженились, потому что все женились. Сегодня это звучит глупо, но я подошла к браку без необходимой серьезности. Я обманулась».) В один прекрасный день она прихватила стиральную машину и выехала из общей коммуналки. Работать физиком, как рассказывал ее первый муж, Ангела никогда не хотела. Ее манили карьера политика и общественная работа. После защиты диплома она пыталась устроиться в Технический университет в Берлине, но ее не взяли.

You may also like...

5 komentāru

  1. A--ita saka:

    Tagad Eņģele pārstāv kristīgos demokrātus, un laikam nevar atkāpties no pārliecības, ka tas ir kristīgi – palīdzēt nabaga “bēgļiem”. Uz to jau arī uzķērās lāga godīgie kristieši zviedri un nu paši ir izbijušies. Es nenoliefzu ticību, nē, bet katrai valstij tomēr ir pienākums aizsargāt savus iedzīvotājus no vardarbīgiem iebrucējiem. Tiem vadītājiem, kas savārījuši ziepes, gan pašiem vajadzētu prasties un atkāpties.

  2. Eduards Lunis saka:

    –,,Mūsu, pie varas esošie noziedznieki,, dara visu , lai slēptu savu noziegumu liecības-PAVEICĀS AR PASAULES KRĪZI, TAGAD GRIBĒJA AR BĒGĻIEM PIESEGTIES….!?

  3. A---ta saka:

    Dažs labs varenais tagad ciniski saka – cik labi, ka mēs nabadzīgi, bēgļi pie mums negrib.
    (PaŠam runātājam gan naudas kā spaļu un super pensija nodrošināta.)

  4. Miervaldis saka:

    noziedznieki vienmēr bijuši brutāli, pat eiroparlamentā!

  5. Lāčplēsis saka:

    Piekrītu Miervaldim.Noziedznieki ir noziedznieki, kuri pamanijušies pat eiroparlamentā ielīst.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *