H-86 paziņojums ES un Vācijas drošības iestādēm

www.tautastribunals.euLatvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupas HELSINKI- 86 ziņojums Vācijas un ES drošības iestādēm.

LCTAG(Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa) Helsinki- 86 nosoda ES(Eiropas Savienība) noziedzīgo politiku pret Latvijas Republiku un latviešu tautu. Latviešu tauta savā garajā pastāvēšanas vēsturē vēl nav  piedzīvojusi tik briesmīgu genocīdu, kāds pret viņu ir vērsts, atrodoties “draudzīgajā” ES saimē. ES, ar Vāciju un Franciju kā vadošajām ES valstīm, ir pilnīgi sagrāvušas Latvijas rūpniecību, lauksaimniecību, kuģniecību, ceļu tīklu un cita veida komunikācijas.

ES un Vācijas drošības iestādes to visu zin, bet nekas netiek darīts, lai novērstu genocīdu pret latviešu tautu. Nav noslēpums, ka Helmuts Kols un Mihails Gorbačovs, ar ASV prezidenta Dž.Buša atbalstu, 1989.gadā pagarināja noziedzīgo Hitlera – Staļina Paktu, tā atstājot Latviju noziedzīgās Krievijas ietekmes sfērā, pretī saņemot Vācijas apvienošanu, kura nekavējoties tika veikta. Latvijā netika veikta noziedzīgās okupācijas seku likvidēšana, proti, DEKOLONIZĀCIJA.

Vācija un citas ES valstis rupji pārkāpa 1907.gada Hāgas konvenciju, kā arī vēlākās 1949. g. Ceturtās Ženēvas konvenciju. Pēc noziedzīgās ES un ASV vienošanās ar bandītisko Krieviju, Latvijā tika atstāti 50% nelikumīgi iesūtītie kolonisti un atvaļinātās militārpersonas, pamatā KGB darbinieki, kuru rokas ir notrieptas ar latviešu tautas un citu tautu asinīm. Ar noziedzīgā ceļā izmainīto nacionālo sastāvu, ES un ASV mums uzspieda viltus „demokrātiju”. Tas ir noziegums, kādu cilvēce vēl nav pieredzējusi. Varbūt Merkeles kundze varētu atbildēt, kāda izskatītos Vācijas demokrātija, ja to okupētu Ķīna un iesūtītu 82 miljonus ķīniešu.  Pēc tam ASV liktu „demokrātiskā” ceļā lemt vāciešu likteni. Merkeles kundze noteikti sacītu, ka tas ir idiotisms. Tad kāpēc šo idiotismu mums uzspiež ES, ASV, Izraēla un Krievija ? Protams, ka tas nav idiotisms, tas ir apzināts noziegums, kuru veic Krievija, Izraēla, ASV ar Vācijas piekrišanu.

Es un Vācijas drošības iestādes zina, ka Latviju ES pārstāv komunistiskie un KGB noziedznieki, kuri pilda Maskavas norādījumus. Lūk, Krievijas aģenti- 5 kolonna ES: Ivars Godmanis, Sandra Kalniete, Krišjānis Kariņš, Aleksandr Mirski, Alfreds Rubiks, Kārlis Šadurskis, Inese Vaidere, Roberts Zīle, Tatjana Ždanoka un arī Ingrīda Labucka, Andris Piebalgs, Ineta Ziemele, Egils Levits, Muižnieks… . Latvijā viss ir sagatavots, lai uzsāktu starpnacionālo konfliktu, jo pilnīgi visa valdība sastāv no Krievijas ielikteņiem un garīgi slimiem indivīdiem, kuri ir viegli ietekmējami. Latvijas aizsardzības ministrs Pabriks, pēc Krievijas rīkojuma, ir pilnībā degradējis armiju. Latvijas armija ir pilnībā paralizēta, lai cīnītos ar „piekto kolonnu”. Igaunijai ir vairāk kā 100 bruņu mašīnu, Lietuvai vairāk kā 200, bet Latvijai neviena !!! Pie pirmā iekšējā konflikta visi Latvijai uzticīgie spēki tiks apšauti, jo Maskavas „piektā kolonna” ir labi apbruņojusies. Helsinki -86 grupa ir vairākkārtīgi ziņojusi par lielvalstu veikto genocīdu pret latviešu tautu, bet atbilde nav saņemta. Tāpēc mēs atkārtojam vēlreiz: Krievija ir sagatavojusi vislielāko asins izliešanu, kādu Eiropa jebkad ir pieredzējusi. Tas ir zināms arī ES drošības iestādēm, kuras ir pakļautas Maskavai un Telavivai. Ir jāsaprot, ka ne krievi, ne žīdi nepiedos vāciešiem par pēdējo karu. Ne Krievija, ne Izraēla un arī ne ASV nepieļaus, ka Vācija kļūst par ekonomisko gigantu. Vācijas iznīcināšanas scenārijs ir izstrādāts. Tas sāksies Latvijā, kur labi apbruņotā 5 kolonna uzsāks starpnacionālo konfliktu. Palīgā, kā jau tas pieņemts, nāks Krievija. Tālāk konflikts pārsviedīsies uz Balkāniem- Serbiju, kurai prettiesiski tika atņemta Kosova. Krievija, protams, ka šoreiz nenoskatīsies, bet ies palīgā saviem serbu “brāļiem”. Tad no konspirācijas iznāks simtiem tūkstošu Krievijas aģentu, kuri ir iesūtīti Vācijā, kā Volgas vācieši, bet tādi nav. Viņi uzsāks konfliktu ar musulmaņiem, kurš pāraugs visas Eiropas mērogā. Arī ASV un Izraēla ir iesūtījusi Vācijā tūkstošiem savu ietekmes aģentu. Šo situāciju izmantos Krievija un arī žīdi, lai pilnīgi atrisinātu vācu jautājumu. Komunisti visā pasaulē ir vienoti, neskatoties uz viņu nacionālo izcelsmi. Tie ir zvēri cilvēka izskatā. Tas vislabāk ir redzams Latvijā. Vai to nepierādīja STASI DDR, kur līdz pēdējam tā pastāvēšanas brīdim, tika slepkavots. Es, Linards Grantiņš, esmu izgājis cauri KGB gaļasmašīnai un zinu, ja neesi gatavs atdot savu dzīvību tautas labā, tad tiec salauzts un piespiests strādāt šo noziedznieku labā. Tāpēc es nekad nespēšu noticēt, ka DDR pilsoņi A. Merkele un J. Gauks, ir brīvi cilvēki un strādā Vācijas un vācu tautas interesēs.

Kanclere Merkele slavē Latvijas premjerministru Dombrovski, kurš ir krievu mafijas ieliktenis un bankrotējis uzņēmējs- bandīts, tāpat kā prezidents Bērziņš, grib šo noziedznieku aizvilkt uz Briseli. Tas norāda uz to, ka viņa pilda Maskavas (arī Telavivas) pavēles. HELSINKI- 86 grupa aizsūtīja Gauka kungam un Merkeles kundzei ZIŅOJUMU 2012. g. maijā. Pieklājība prasīja atbildēt, bet atbilde nesekoja. Nesniegta atbilde arī ir atbilde, kura izsaka daudz ko.

Kols, Buš, GorbačovsIevērojot katastrofālo situāciju Latvijā, kura ir radīta ar ES ziņu, Latvijas cilvēktiesību aizstāvēšanas grupa HELSINKI- 86 pieprasa:

FOTO: “Noziedzīgais darījums”.

– Izveidot starptautisku tribunālu NIRNBERGA- 2, lai tiesātu komunistiskos noziedzniekus.

– Anulēt Helmuta Kola & Mihaila Gorbačova pagarināto Molotova & Rībentropa Paktu, un sodīt šīs personas par nozieguma izdarīšanu pret cilvēci.

– Likvidēt Latvijā okupācijas sekas, ievērojot 1907.g. Hāgas konvenciju , kā arī vēlākās 1949. g. Ceturtās Ženēvas konvenciju, pilnībā izraidot no Latvijas naidīgos kolonistus. Pieminētā Ženēvas konvencija ir radīta, lai viņu pildītu, nevis noziedzīgā veidā to apietu. Galvenā atbildība par visu to jāuzņemas Vācijas un Krievijas valdībām, jo cēlonis šim noziegumam pret latviešu tautu nācis no Vācijas un Krievijas. Piemēram: noziedzīgi noslēdzot 1939.g.23.augustā Ribentropa  & Molotova Paktu, un pieļaujot Latvijas Republikas, Lietuvas Republikas un Igaunijas Republikas okupāciju – varmācīgu iekļaušanu (inkorporēšanu) padomju Krievijas sastāvā 1940.gadā, kas pēc būtības bija trīs suverēnu valstu okupācija.

– Veikt starptautisku spiedienu pret Krieviju un Izraēlu, un atdot Latvijai nozagto rūpniecību, lauksaimniecību, kuģniecību un visu pārējo.

– Nekavējoties apcietināt visu noziedzīgo Latvijas DP policijas kontingentu, un tiesāt par tūkstošiem latviešu tautības cilvēku noslepkavošanu pēdējos 20 gados.

-Apcietināt un starptautiski tiesāt visus tos, kuri ir šodien pie varas un tos, kuri ir veikuši latviešu tautas bagātību izlaupīšanu.

-Aprēķināt un piespiest Krieviju un Izraēlu izmaksāt kompensāciju par holokaustu, ko pret latviešu tautu veikuši krievu un žīdu tautības pārstāvji. Ir jādara gals krievu un žīdu noziegumiem, kurus viņi veic vēl šodien pret Latviju un latviešu tautu.

-Izbeigt Izraēlas HOLOKAUSTA tēmas politisko teroru pret nevainīgām tautām un personām.

-Atjaunot Latviju 1939. gada robežās.

LCTAG HELSINKI- 86 šeit rakstītā taisnību var pierādīt ar lieciniekiem. ASV pērn ignorējušas visus Latvijas tiesiskās palīdzības lūgumus, atbilde nav sniegta ne uz vienu, jo visos šajos LŪGUMOS figurē Krievijas un Izraēlas pilsoņu noziedzīgā darbība pret LR. Tas norāda uz to, ka ASV darbojas kopā ar Krievijas un Izraēlas noziedzniekiem.

HELSINKI- 86

Linards Grantiņš, Raimonds Bitenieks, Jānis Zīverts, Edgars Dambītis, Imants Aparnieks.

17.04.13.

You may also like...

22 komentāru

  1. andris saka:

    Izsaku savu personigo viedokli.
    PALDIES HELSINKI-86 PAR BRINISKIGO UZSAUKUMU.
    Pec 21 decembra 2012 gada vardiem,kas nemaca nav nekadas nozimes.
    Vajadzetu atcereties,ka 1905 gada uzsaukumu un proklamaciju vesture
    ir beigusies.Parastam vardam vairs nav nozimes.
    Nozime ir simboliem un krasam,kur atrodama mazaka politiska pieskana.
    Tad var pateikt,sakot no mazas darbnicas,lidz prezidenta pilij,kas
    ir to patiesie saimnieki,ne jau nu tie,kas tur strada(pareizak vergo,
    jo brivam cilvekam ir nodarbosanas,kur ieliek dveseli).Lieta ta,
    ka vardus var mainit,bet simbolus un krasas mainit par velu.

    PALDIES.

  2. hmm saka:

    vai šis paziņojums ir izsūtīts pieminētajām iestādem,vai tikai te ielikts?

    Admins
    Par to Tev galva nav jālauza. LRTT strādā ĀRĒJAM TIRGUM, kad paliek laika, tad arī iekšpusē kāds tiek “pakabināts”. LRTT ir vienīgais ārējā tirgus “darbinieks”. Tāpēc jau arī tāds naids un agresija pret viņu- LRTT. Pārējie visi dara to, ko atļauj, tātad: 4. maija kliķes viltus cīnītāji… .

  3. marta saka:

    Viņi šo paziņojumu neņems vērā,jo tad tiks izjaukta “mūžīgā ” bandītiskā struktūra un sāksies neredzēts tracis,kas viņiem nav izdevīgi.

    Admins
    Marta !
    Izlasi vēlreiz, varbūt sapratīsi no kuras puses tiek “tēmēts”. Garda, Lapinskis un Lapsa 2012. g. maija paziņojumā http://tautastribunals.eu/?p=9718 būtību tūlīt saprata, iespējams, tikai ar DP ekspertu palīdzību, bet saprata. Notika agresija pret visiem LRTT biedriem, kura rezultātā Aivars Prūsis “salūza” un attiecīgie “cīnītāji”(garda, lapinskis un lapsa) izgaismojās. Visi trīs rūdīti Maskavas “vēstnieki”.

  4. marta saka:

    Kā jūs stādieties priekšā izjaukt šo bandītisko struktūru,ja visos krēslos sēž tādi paši?

  5. skorceni saka:

    Tas raksts ir atkal vietā!židkrievu un židamerikāņu žurkām atkal sāpēs galvas…..,bet tas priecē!

    Admins
    Šis, skorceni, nav raksts, bet ziņojums Vācijas Drošības iestādēm. Tā ir liela atšķirība…. . Ne jau no zila gaisa Vācijas un Krievijas attiecības ir pasliktinājušās… .Pirmdiena, 2013. gada 15. aprīlis
    Krievijas izlūkdienesti pēdējā laikā izvērš aizvien aktīvāku darbību pret Vāciju, savukārt Kremļa paziņojumi liecina par abu valstu attiecību pasliktināšanos, pirmdien vēsta Vācijas izdevums «Der Spiegel».
    Foto: AFP/Scanpix
    Lai gan abu valstu attiecības pēdējos gados bijušas diezgan labas, kārtējo reizi tās sākušas ļodzīties, secina žurnāls.
    Atklātībā nonākusi informācija, ka Krievijas Federālais drošības dienests (FDD) vērsies pie Vācijas vēstniecībā Maskavā strādājošajiem Krievijas pilsoņiem, pieprasot viņiem sniegt informāciju.
    Savukārt pagājušajā nedēļā Vācijas parlamenta deputātu delegācijai, kas bija ieradusies vizītē Maskavā, nācās saskarties ar visnotaļ vēsu uzņemšanu, un pēdējā brīdī tika atcelta virkne iepriekš ieplānoto tikšanos.
    Pēdējo nedēļu laikā Krievijas medijos izskanējuši pret Vāciju vērsti naidīgi paziņojumi, un, līdzīgi kā citviet, šie izteikumi balstīti uz senajām domstarpībām.
    Piemēram, Krievijas valsts televīzija nesen Kipras banku noguldītājiem noteikto obligāto nodevu pielīdzināja ebreju īpašumu konfiskācijai nacistiskā režīma valdīšanas laikā. Neoficiāla informācija liecina, ka tieši Vācija uzstāja uz šādas nodevas noteikšanu Kipras banku lielajiem noguldītājiem.
    Tikmēr Krievijas Valsts domes Ārlietu komitejas priekšsēdētājs Aleksejs Puškovs pārmetis Vācijai, ka tā izmanto pēdējā laikā daudz apspriesto televīzijas seriālu «Unsere Mütter, unsere Väter» («Mūsu mātes, mūsu tēvi»), lai «mēģinātu pārrakstīt vēsturi».
    Spriedze abu valstu attiecībās saasinājās marta nogalē, kad Krievijas tiesībsargājošo iestāžu veiktās kratīšanas laikā Sanktpēterburgā tika konfiscēti Vācijas Konrāda Adenauera fondam piederošie datori.
    Kā liecina «Der Spiegel» rīcībā nonākusī informācija, lai gan kanclere Angela Merkele ir saniknota par attiecību saasināšanos, viņa cenšas nepieļaut, ka abu valstu attiecības vēl vairāk pasliktinātos.
    Tomēr tiek ziņots, ka pagājušajā nedēļā, kad Putins apmeklēja Vāciju, Merkeles un Putina vakariņu laikā valdījusi nepārprotami nedraudzīga gaisotne.

  6. Os saka:

    Tas vards (Inkorporacija) man nepatik,okupacija ir skaidri un ari precizi. Un ka jau talak prettiesiski jebkura gadijuma pievienoja krievijas imperijai,pret tautas Latviesu gribu,jo Mes neprasijam Mus okupet,tas ir nesankcioneti ar krievijas imperiju(PSRS) Musu Republikas robezu noteiktu ar Ligumu Starptautiskas nozimes,kas ir noslegts 1920.g1.augusta “Latvijas un krievijas miera ligums”,kura ir atrunata kopiga robeza un uz muzigiem laikiem krivija un tas tauta atsakas no tiesibam uz Latvijas zemi un tautu,ta ir Liguma butiba. Un so Starptautisko NORUNU-SOLIJUMU KRIEVIJA KARTEJO REIZI-NODEVA. Mums ir pamatotas bailes pret sadu NODEVEJU TAUTU UN VINU VALSTI. Lai NATO vismaz nodrosina pretrakesu aizsardzibu Latvijas,ka ari ieved drosibai kadu Diviziju ar tankiem un lidmasinam,lai vismaz daleji butu drosibas sajuta daudz cietusai Musu tautai no tiem mezoniem

  7. Os saka:

    Juridisko terminu-inkorporacija nedrikst lietot,jo tas nozime,ka ieklaujot Latviju PSRS,tika saglabata Latvijas veca Valsts vara,ar lemejvaru un izpildvaru. Notika-okupacija,kad okupacijas rezims uztaisija savu Administracijas nozimes varu,vai paspasludinaja okupacijas varu Republika. Noradu,ka krievijas resori ari lieto so terminu-inkorporacija. Un ja ir bijusi inkorporacija,tad logiski ka nav bijusi okupacija.

  8. vēsture saka:

    Atgādināsim, 2003. gada 25. septembrī EPPA pieņēma rezolūcijas ierosinājumu “Par nepieciešamību starptautiski nosodīt totalitāro komunismu”, kurā aicināja valstīs, kuras cietušas no totalitārā komunisma, izveidot politiski neatkarīgas komisijas totalitārā komunisma noziegumu izmeklēšanai.

    Pagājuši 10 gadi. Vai kāds var nosaukt Latvijas neatkarīgas komisijas totalitārā režīma komunisma noziegumu izmeklēšanai locekļus, adresi, padarīto?

    Atgādināsim, ka lai nosodītu komunistisko totalitārismu, 2003. gada 21. oktobrī daži Saeimas deputāti bija iesnieguši Jānim Reiram, tolaik Baltijas Asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam, iekļaut apaļā galda diskusijā “Baltijas valstu sadarbība Eiropas Savienības ietvaros”, kura bija paredzēta 2004. gada 22.-23. janvārī Rīgā tēmu ”Komunistiskā terora seku pārvarēšana Austrumeiropas valstīs”. Diemžēl delegācija un tās vadītājs ierosinājumu neatbalstīja.

    Kāpēc neatbalstīja? Vai ne tāpēc, ka nedrīkstēja uzticēties un atstāt varu nevienam komunistam un komjaunatnes organizācijas vadošajiem sekretāriem, pie kuriem piederēja arī Reirs? Pavērojiet, kā pie varas palikušie komunisti daudz ko dara novēloti vai raisot neauglīgas diskusijas.

    Latvijas okupācijas laikā slepkavības un deportācijas būtiski iedragāja tautas genofondu, nodarīja zaudējumus tautsaimniecībai, izglītībai, kultūrai, videi, tautas morālei, iznīcināja tradicionālo dzīvesveidu. Uz Latviju, pārkāpjot 1948. gada Ženēvas konvenciju, PSRS pārvietoja savus pilsoņus, tajā skaitā PSRS armijas virsniekus, VDK un represīvo struktūru darbiniekus kopā ar ģimenes locekļiem. Smagās okupācijas sekas, kā to pierāda pēdējo divdesmit gadu pieredze, mums neļauj pārvarēt pie varas palikušie komunisti un valsts izzadzēji.
    Latvijā atšķirībā no daudzām citām valstīm komunistisko totalitārismu uzspieda PSRS pēc Latvijas okupācijas, tādēļ mums būtiski ir ne tikai komunisma kā ideoloģijas nosodījums, bet arī PSRS komunistiskā totalitārisma režīma, kurš okupēja Latviju noziegumu nosodījums un PSRS starptautiski tiesiskā atbildība par Latvijai un tās pilsoņiem nodarītajiem zaudējumiem.

    Priekš Latvijas NIRNBERGA-2 ir ļoti aktuāla nepieciešamība.

    Ir jāpanāk starptautisku konferenci ar Krievijas, Vācijas un Jaltas un Potsdamas konferenču dalībvalstu ASV un Lielbritānijas piedalīšanos, lai panāktu Baltijas valstu restitutio in integrum (atjaunošanu pirmatnējā stāvoklī), ietverot to kontinuitātes vispārēju starptautisku atzīšanu, teritoriālo strīdu atrisināšanu un atbrīvošanu no pienākuma uzņemt okupāciju laikā uz Latviju pārvietotos citu valstu pilsoņus un to pēcnācējus.

    Mums jāatgādina par uzbrukumu Latvijas robežpostenim Masļenkos, kas, pierāda, ka 1940. gadā notika militāra okupācija un 1937. gadā veikto genocīdu pret latviešiem Padomju Savienībā, “Baigā gada” slepkavības, kā arī 1941. un 1949. gada deportācijas.

    Par restitutio in integrum principa īstenošanu Baltijas valstīs savulaik iestājās daudzi pasaulē atzīti juristi.

  9. vēsture saka:

    Atgādināsim par 1932.gada Latvijas un PSRS neuzbrukšanas līgumu, kura 1.pantā rakstīts, ka abas puses apņemas neveikt vardarbīgus pasākumus. Arī draudi ir vardarbīgs pasākums. Ja grib aizstāvēt Latvijas pozīciju okupācijas jautājumā, tas, ko pirmām kārtām varam pārmest Padomju Savienībai, ir ultimāts. Tas paliek kā fakts. Krievija tagad argumentē, ka starptautiskās tiesības toreiz pieļāva draudus. Taču viņi nav ieskatījušies 1932.gada līgumā.

  10. vēsture saka:

    ASV un vairuma Rietumvalstu realizētā Baltijas valstu inkorporācijas PSRS sastāvā neatzīšanas politika, kas tika uzturēta līdz pat Baltijas valstu neatkarības atjaunošanai de facto 1991. gada augustā, ļauj uzskatīt, ka “civilizēto tautu prakse” ir apstiprinājusi Stimsona doktrīnas attiecināmību uz Baltijas valstīm, no kā izriet, ka PSRS darbības kvalificējamas kā “vardarbīga teritorijas sagrābšana (forcible seizure of territory), kas bija aizliegta starptautiskajās tiesībās jau pirms 1940. gada.

  11. L. un H no Riigas saka:

    Patiesi lielisks, ass un drosmiigi atklaats pazinojums!Paldies H-86 cilveekiem un Grantina kungam! Ka tik buutu kaada pozitiiva reakcija no mineeto valstu godiigaam amatpersonaam vai Vaacijas droshiibnieku puses.

  12. andris saka:

    Visiem melu kungiem un melu kundzem,it ka pieminas bridis
    “skaistajiem uzceptajiem barikazu laikiem”,drosi vien ar
    apgarotiem tekstiem macibu gramatas un periodika.
    http://www.youtube.com/watch?v=WOTnl2G0A5c

    PALDIES.

  13. guntis saka:

    Tik brutāli draudošu vēstuli, saprotams, ka neviens neņems vērā.

    Admins
    Taisnība, Gunti, vienmēr ir brutāla.
    Tā nepatīk nevienam, bet par vērā neņemšanu tev nu gan nav taisnība.
    “Brutālas” rīcības vienmēr tiek pirmāk ņemtas vērā, bet Taisnīgas Lietas cenšas apiet vai “neredzēt”.
    Bet reiz tas viss gāžās….., gan jau arī sagāzīsies šī krievžīdiskā boļševiku slepkavu sistēma, aprokot zem sevis tā KONSTRUKTORUS.
    Tāds nu, Gunti, ir tas Dievišķais Likums.

  14. andris saka:

    Domajat,ka viss notiek tapat.Ar lietam nekas nenotiek.
    LIETAS VEIDO NOTIKUMUS(J.F.KENEDIJS)
    Stalinam un Hitleram bija viens skolotajs MELNO SPEKU MAGS.
    Ari deja un muzika var but magiska,skatoties kadiem spekiem
    kalpo.Domajat minetajam personam,no dzimsanas ir spejas paklaut
    miljonus.Seit es nedomaju MUS,jo musu zeme ir varonu zeme.
    Diemzel karavadoni,kuri dzimusi un audzinati,lai varetu vadit
    tautas aizstavibu ir aizmirsti,vai nokluseti.Ir samainita un
    samelota vesture.Nu nevar tauta pilnveidoties,un eksistet uz meligam
    vesturiskam vertibam.KURAM NAV ISTAS PAGATNES,NEBUS ISTAS
    NAKOTNES.Bus atkal tadi JUS PALIEKAT SAVAS VIETAS-ES SAVA.
    Un ka dzive rada tadiem sapnis par Sveici izpaliek,jo tacu veidots
    uz tautas rekina.Man brauks virsu tanks,un man japaliek sava vieta.
    Ja…nu ja.Bet tas nak no veciem laikiem,kad MUSU dievi audzinaja
    vadonus,jo ta bija vinu butiba.DARBOJAS GENETISKA ATMINA.

    http://www.youtube.com/watch?v=iG7lkROZlYk

    http://www.youtube.com/watch?v=U1Hz6kRZ1M8

    PALDIES.

  15. Sakiet luudzu, ko LRTT domaa par notiekosho ap Kemeru sanatoriju un kasiikli VL un NA viduu, vai Staltam taisniiba, jeb tam Luusim un Dzintaram? Vai deel taa Riiga netiks okupantiem un kangariem, ja pieraadiisies dazu NA deputaatu alkatiiba vai stulbums?

    Admins
    Nemeklēsim utis tur, kur viņas nav. Stalts reiz pierādīja savu “godīgumu”, “it kā” nokavējot kādu ļoti svarīgu balsojumu, bet Krēsliņš nobalsoja ne tā, savu trūkstošo briļļu dēļ. Kaut gan vēlāk ” balsoja” bez brillēm.

  16. andris saka:

    Kiplok Tu esi savu bailu vergs.Var gadities,ka nodeviba jaatklaj dazu
    sekunzu laika.Nu labi.
    Ka jau teicu,ka ir divas macibas,ko MELNIE SPEKI tur slepeniba VESTURE
    un FIZIKA,tapec tur salikts vislielako kangaru skaits.
    Materija ir pilnigi citada,atskiriba no ta,ko mums maca ta saucamaja
    MELNO SPEKU “skola”.Visas macibas,kas tiek kontroletas ir meligas.
    Materijai ir lokveida forma,kura ietver musu zemi,tapec noklut 100 un
    1000 gaismas gadu attaluma nav bijis nekadu grutibu,radot zvaigznu
    vartus,ka mes to tagad saucam.Materija nav slanaina,ka maca “skola”.
    Vieni varti bija Francija Monsignor kalnos,otri Iraka,tapec ASV
    gribeja tos iznicinat,tresie aiz Uralu kalniem.Pret zinatnieku, no NASA,
    kurs iedeva informaciju kino darbiniekiem,pec kuras uztaisita filma
    izdarits spiediens,atlaizot no darba,un zinatnes aizliegums.Vel varti
    ir Peru,un gan jau vel kaut kur.

    http://en.wikipedia.org/wiki/Monsignor

    http://rassenia.info/index.php?q=http%3A%2F%2Fwww.levashov.info%2FAbout-Svet%2Fabout-22.html

    http://www.youtube.com/watch?v=tv4lWp6aFGo

    PALDIES,

  17. andris saka:

    Kuram kads nomiris ar vezi.Es domaju daudziem.Kuram kads slimo ar
    vezi ? Vezis ir parasta pelejuma senite,kura labi pielagojas
    organisma UN VISS.Vezi var izarstet 3 dienas,nevis bezgaligi velkot
    arstesanu.Ta ir visu pasaules arstu sazverestiba,zinot,ka pieder
    tikai pliks mediciniskai diploms,visi kluse.
    Pelejuma seniti iznicina visparastaka dzerama soda,jo nepanes to.
    http://www.youtube.com/watch?v=kBMxagAaAMY
    http://www.youtube.com/watch?v=Hk8TadeIrm8

    PALDIES.

  18. skorceni saka:

    Admins,atvainojos par neprecizitāti…;) !

  19. andris saka:

    Tad, kad mes uzsakam karagajienu pret MELNO SPEKU MAGIJU Ziemelindija
    4 000 gadu atpakal,mums bija lidaparati VAITMANI un VAITMARI.Musu
    ierocu arsenals bija no kosmosa,paredzets galaktiskam cinam.Mes to
    pielietojot izdzinam vinus no EDENES DARZA,nolidzinot pilsetas.
    Drosi vien citadi nevareja,ja jau kads vel sodien to nav aizmirsis.
    VAITMANUS un VAITMARUS,vel lietoja pirms 1 500 gadiem,bet zvaigznu
    varti bija ciet,lai MELNIE SPEKI nevaretu tos izmantot.Kapec mes visu
    laiku izvelamies GAMBIJU,no visam Afrikas valstim?Tapec,ka tur ir
    lielakais VAITMANU un VAITMARU lidlauks.Vietejie aizbetone dazas suves
    un lieto to sodien,kuriem nav neka kopiga ar to celtniecibu.Herbertam
    kaut ko vajadzeja par to zinat,diemzel noslepumu panema sev lidz.
    Lidojumi piemineti ari pasaka,lai apietu cenzuru.

    http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?17787-Herberts-Cukurs-quot-the-most-famous-Latvian-quot

    http://www.youtube.com/watch?v=L3AeTWpVH_M

    http://www.youtube.com/watch?v=QJphPdnEc8g

    http://rutube.ru/video/c82691d1f54dc68ae5813b13e6177e2b/

    PALDIES.

  20. Miervaldis saka:

    Mazās tautas jau visbiežāk ir tās labās tautas, un nav pazinušas tīksmi pēc svešām zemēm, un totalitārismu, tās ir pieredzējušas totalizācijas pielietošanu, un agresiju pret Latvju tautas zemes iemītniekiem – etniskajiem Latviešiem un Lībiešiem.Tautas ar šādu pieredzi var cīnīties pareizi, kad tautai sāks uzmākties melnā diena.Tās ir mazas – vienīgā problēma.

  21. Miervaldis saka:

    ZINI GRANTIN, KA ES IR TADI PASI KA KRIEVIJA.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *