Ne viss cionistu bandai izdodas (turpinājums)

“Tötet die deutschen, wo immer ihr sie findet! Jeder Deutsche ist unsere moralische Feind. Haben Sie keine Gnade auf Frauen, Kinder oder ältere! Jeder Deutsche zu töten–sie auslöschen!” (Ilja Ehrenburg, Glaser, s.111)

Nogaliniet vāciešus vienmēr, kur tik jūs viņus sastopat. Ik katrs vācietis ir mūsu morālais ienaidnieks. Nežēlojiet ne bērnus, ne sievietes, ne sirmgalvjus ! Katru vācieti nonāvēt- vienkārši izdzēst !” (krievžīds Iļja Ērenburgs)

http://wakenews.net/Anjela_Kazmierzak_alias__Angela_Merkel.pdf

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2 SuharenkoOjārs-Kalniņš.VējonisGrantiņš-Bergmanis-Mežviets1Tie, kuri saprot vāciski vai angliski, der noskatīties kāda Kanādas žīda sacīto\komentēto Merkeles video: https://www.youtube.com/watch?v=6iUK9QgkYJI vienkārši idiotisms, viņš tā arī pasaka !!! Bet kā mēs redzam pēc tikko notikušajām vietējām vēlēšanām(18.09.16) Berlīnē, tad Merkeles dienas(līdz ar to arī cionistu) ir skaitītas.

Par aktīvi piekopto Izraēlas politiku, kas attiecas uz “bēgļiem”, Merkele savas dienas beigs Hāgas tribunālā, jo par katru “bēgļu” pastrādāto noziegumu jāatbild būs viņai.

Piebildīšu, es Vācijā “apgrozos” plašā sabiedrībā, bet nekur un nekad neesmu sastapis nevienu, kurš atbalstītu viņas piekopto bēgļu politiku. Nekas šeit netiek darīts demokrātiskā veidā. Ja ar vāciešiem runā par šo tēmu, tad runātājs pilnīgi izmainās- apskatās visapkārt un tad pieklusināti izsaka savu neapmierinātību.

Noskatieties šo video https://www.youtube.com/watch?v=5QAC_NHnhsg kurā Merkele pateicas Knesetam, ka var runāt arī savā mātes valodā- žīdiski. Kā saka video diktors: mūsu kanclerei ir ne tikai tēvs, kurš bija mācītājs(polis), bet arī māte, kura bija “jūdin”(žīdiete) un tāpēc viņa pēc Izraēlas likumiem skaitās žīdiete. Tikt pie Izraēlas pases viņai nebija nekādas grūtības.

Kā tiek paziņots video: Vācijas kanclere ir kundze ar Izraēlas pasi kabatā.(kādā citā video Merkele Berlīni un Poliju piedēvē Krievijai !)

Vot tā, latviet !

Ko tas viss nozīmē priekš Latvijas un ES, nav gari jāapstāsta.

ES ir pilnīgā cionistu pārvaldīšanā !

No Latvijas šī banda ir savākusi neiedomājami daudz visāda veida pabiras- komunistus un viņu bērnus(nu kaut vai tādus izdzimteņus kā Piebalgu, Levitu vai Dmbrovski).

A.Piebalgs,K. Kangeris. L.Grantiņš. KozlovskisNeviena sūdzība, kas nāk no latviešiem, līdz adresātam nenonāk.

Šie “mūsu mēsli” visu to nobēdzina.

Te tad arī ir atbilde visai Latvijas valsts izlaupīšanai.

Žīdi: kargini, suharenki, zaharjini, krupņikovi, godmaņi,borovkovi u.d.c. var laupīt latviešu tautai piederošos miljardus bez bailēm, jo viņiem tas tiek atļauts aiz “Roberta durvīm”, kuras mirstīgajam, bet pareizāk būtu sacīts, gojam ir slēgtas.

Tagad mēs saprotam, kāpēc kanclers Helmuts Kols pagarināja Molotova & Ribentropa Paktu, tā nododot Latviju atpakaļ krievžīdiskajai Krievijai(Izraēlai). Tagad, kad uzzinām, ka Helmuts un Angela nav “gojas”, ir saprotama arī nevēlēšanās atbildēt uz H- 86 pieprasījumu tikties. Var pat gadīties, ka ar mani drīzumā Vācijas drošībnieki var “parunāt” DP valodā… .

http://tautastribunals.eu/?p=13784

latviski:

http://tautastribunals.eu/?p=13631

Dievs, pasargi mūsu Tēvzemi no šiem izdzimteņiem !!!

Izraēla ir dibināta brutāli pārkāpjot visus ANO statūtus. Šī kļūda būs agrāk vai vēlāk jālabo un visām tautām nozagtais jāatdod atpakaļ !

19.09.16  L. Grantiņš

Bet tagad, lai runā bildes:

Merkel Angela. LRTT, GrantiņšMerkel Angela 2. LRTT. GrantiņšMerkel Angela 3. LRTT. GrantiņšHelmut Kohl.LRTT. GrantiņšIzraēla Rasnačs-Dintars-UšakovsPutinsLRTTLatvija-Saeima.JPG Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. vēsture saka:

    Paskatījos enciklopēdijās par Izraēlu. Ebreji Palestīnā esot dzīvojuši no 13.gs. pirms Kristus, viņi nodibinājuši karaļvalsti ap 1130.g.pr.Kr., pirmais karalis Zauls, pēc tam Dāvids, tad viņa dēls Zālamans ap 972.-933. pr Kr., kas uzcēla dievnamu Jeruzalemē Ciānas kalnā. Ap Kristus laiku ebrejiem bija iespēja izceļot pa Dienvideiropu, kad Palestīna bija Romas sastāvā. 637. gadā Jeruzalemē iebruka arābi, un kalifs Omārs lika Zālamana dievnama vietā uzcelt mošeju. Vēlāk tur valdīja gan Ēģipte, gan Turcija. 1918.g. Palestīnu iekaroja Anglija, tad ebreji sāka tur atgriezties.
    (man patiesībā tāda tāla valsts daudz neinteresē, varbūt labāk viņiem ir sava valsts, nekā jāklīst apkārt…vairāk uztrauc tas, ka Latvijā notiek nelāgas lietas, manipulēšana ar cilvēkiem, psihiski uzbrukumi…)
    .
    .
    .
    Admins
    LRTT nerunā par ebrejiem, kuriem ir semītiska izcelsme un, kuriem ir tiesības dzīvot Palestīnā un tās apkaimē, bet par krievžīdiem, kuri nav semīti un nāk no Hazārijas, un ir neskaitāmu tautību sajaukums, bet ar cionistu ideoloģiju. Izraēla tika dibināta no šīs noziedznieku mafijas un tāpēc ir noziedzīgs veidojums. Šie noziedznieki ir visīstākie antisemīti- semītisko palestīniešu un semītisko ebreju slepkavas.

  2. vēsture saka:

    Vēsture muld un muld ,palasi vēl vairāk un uzraksti bez – “esot” …..

  3. vēsture :) saka:

    Tas, ka vēsture nav gluži precīza un to var sagrozīt, nevienam nav noslēpums. Bet, šķiet, internetam var mazāk ticēt kā grāmatām, vēl vairāk var ticēt aculieciniekiem.

  4. vēsture saka:

    Kāpēc tad dedzina bibliotēkas….Tāds nastradamuss esot divus gadus nosēdējis pagrabā lai izlasītus vienreizējus rakstus – pēc tam sadedzinājis…Tā gaismas pils jūk un bŗūk ,jo tur nav nevienas “grāmatas”….(varbūt daži vārdi ir Misiņa grāmatu krātuvē ,ko “pārraksta jaunie dzeltenie rakstnieki “.Varbūt ir kaut kas Silakroga katakombās….).Ja vēsturei ir kaut kāda saprašana,tad internetā un komentos var kaut ko atrast…Visi vienreizējie raksti ir sadedzināti vai noslēpti….

  5. vēsture :) saka:

    Tāpēc es savas grāmatas uz turieni nenesu. Ir tādas, ko mans vīratēvs savācis, kad mestas laukā no bibliotēkas.
    It kā jau tos negojus var saprast, viņi piedzīvojuši holokaustu, un negrib to atkal… Bet mēs arī kaut ko esam piedzīvojuši…

  6. vēsturei saka:

    Atkal muld, atkal muld……

  7. Lāčplēsis saka:

    Tas kas te tiek aprādīts, ir krievžīdu klassika jau no seniem laikiem.

  8. >lāčplēsis saka:

    Kad Aleksandrs 3.šāva ebrejus Krievijā ,tad daļa pārvācās uz Latviju (viņi daļa jau bija Latvijā ),un sākās latviešebreju klasika jau no seniem laikiem.

  9. vēsture :) saka:

    Labais :-) 24.09.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *