Gļēvajam tas pats „ceļš” būs ejams, kas nodevējam

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.Angela-MerkelBorozoRompeiGauks

FOTO: Trijotne, foto augšējā labajā stūri, ir viena “kunga” kalpi.

Pamazām jau pasaulei nāk apskaidrība un gan jau arī pilnīgi tā radīsies. Nekur ļaunais no soda neizvairīsies. Par Eiropas Savienībā iefiltrētiem cionistu noziedzniekiem LRTT & H- 86 jau ir rakstījis savā vietnē un arī sūdzējies NATO, ASV, Vācijai u.c.

Ja noskatījāties BBC filmu par Krievijas iebrukumu Latvijā un izlasījāt H-86 NOTU, tad varbūt ko secinājāt… http://tautastribunals.eu/?p=21342 . Nekas jau nenotiek tāpat vien no „zila gaisa”…. .

ES tiek apzināti grauta !

Darīts viss, lai rastos jukas un asins izliešana milzu apmēros. Pirms diviem gadiem es samontēju foto, kurā redzami galvenie ES grāvēji(šodien to sāk saprast jau daudzi) un šo foto arī izmantoju NOTĀ. Esmu arī rakstījis, ka ES fīrers Junkers un Merkele beigs savu karjeru Hāgas Tribunālā kopā ar Putinu.

============================================================================

Dažs labs Izraēlas pilsonis saprot, kur var aizvest cionisms.

Saprot arī to, ka šajā cīņā, kurā cionisti nostājas pret visu eiropeisko civilizāciju, viņi cietīs visu-iznīcinošu sakāvi.

>Kāds Izraēlas vēsturnieks- publicists pastāstīja vācu televīzijai, ka visi arheoloģiskie izrakumi- atradumi, kuri liecina par ebreju „vareno” pagātni, ir 100% viltojumi.

Atrada un parādīja arī tos, kuri veikuši šos viltojumus.

-Nepārprotami tika pasacīts, ka viss žīdiskais ir BLEFS.

-Bet pats grandiozākais BLEFS ir tas, ka Izraēlā dzīvojošie žīdi esot žīdi !

Ļaunajam ir viena laba īpašība: pie pirmās izdevības viņš iznīcina otru ļauno, kurš ir vai arī varētu būt viņa konkurents.

>Kāds Izraēlas žurnālists Oļegs Vekslers publicējis analītisku rakstu par Merkeli & Co: «Ангела Меркель как змеиное яйцо Штази» Tieši tulkojot, tas skanētu šādi: „Merkele kā STASI(ŠTAZI-VDR valsts drošības dienests) čūskas ola

Ja izlasām to, ko rakstījis šis žurnālists un domājams, ka tas nav izgudrojums, tad vienkārši jāsecina, ka ES un Vācijas spici ir pārņēmusi noziedznieku banda, kura nav daudz labāka, par Krievijas valdošajiem noziedzniekiem, ar Putinu un Medvedjevu priekšgalā.

Un, pats nepatīkamākais, ka Latvijas valdība sastāv tieši no tādiem pašiem perversiem izdzimumiem, kuri bez pārtraukuma jau 25 gadus izvaro mūsu Tēvzemi.

Lūk, ko viņš raksta par ES abiem galvenajiem: „Нынешний глава Европарламента Мартин Шульц тоже не сумел одолеть даже очень среднюю школу в Аахене. Его друг и коллега Жан-Клод Юнкер, глава Еврокомиссии — фактически уголовник.”

Putins-Ušakovs-Medvedjevs-Urbanovičs-Āboltiņa„Pašreizējais Eiroparlamenta galva Martins Šulcs nav varējis pabeigt- pārvarēt pat „ļoti” vidējo vidusskolu Ahenā(Achen), bet viņa draugs un kolēģis Žans Klods Junker faktiski ir noziedznieks”, saka žurnālists.

LRTT par šiem noziedzniekiem, kuri grib Eiropu noslīcināt asinīs un atvilkt atpakaļ viduslaiku tumsonībā, runā jau vairākus gadus. Tāds ir cionistu(Sātana) mērķis: radīt kādu augstāko šķiru, kurai pārējie būtu tikai „gojas”.

Nekas nepaliek apslēpts, kas netaptu zināms !

Lasiet un brīnieties !

Žēl tikai, raksts ir krieviski: https://eadaily.com/news/2016/02/19/pochemu-angela-merkel-nikogda-ne-rasskazhet-o-svoey-zhizni-v-donecke-izrail-v-fokuse

Skumji, bet visapkārt ir jāsastopas ar vienu gļēvu rūnītu tekuļu baru, nevis strēlnieku un leģionāru pēctečiem !

Jā, un arī VL!, kuri sevi uzdod par latviešu tautas aizstāvjiem, ir pieskaitāmi šim „izgraizītajam” tekuļu baram. Ir neiedomājami daudz variantu, kā var cīnīties ar šo sātanisko Latvijas benžu sistēmu.

Kāpēc VL! to nedara ?

>Kad vajag lemt svarīgas lietas, Dzintaram jāvāc bērni !

>Kad jābalso par latviskumu, ģenerālis Krēsliņš „aizmirsis” brilles mājās un nospiež nepareizo taustiņu !

>Kad jāatver „čekas maisi”, dižais Rasnačs, tāpat kā bandīts Bojārs, esot centies paglābt latviešus no negoda !

>Kad vajag nostāties pret banku izlaupītājiem, tad Mūrniece viņiem atdod godu !

Visi zin, kuri ir Latvijas izlaupītāji, bet klusē !

Kāpēc Raivis Dzintars nevar „noformēt” vienu sūdzību starptautiskajām iestādēm, par visām šīm nebūšanām, protams, ar visiem vārdiem ! Vai tad kādam ir noslēpums, ka tie ir bijušie čekisti un komunisti: Godmanis, Gorbunovs, Savickis, Indriksons, Borovkovs, Lembergs, Kargins, Zaharjenko, Krasovickis, Suharenko, divi Bērziņi u.d.c.

Kāpēc, Raivi Dzintar, tu to nedari ?

Mēs visi redzējām, kā Junkers uzvedās Latvijā ! Viņa šizofrēniskā laizīšanās ar vīriešiem radīja riebumu un norādīja uz to, ka viņš ir paranoiķis- slims idiots, kurš ir jāizolē.

To neslēpj arī Izraēlas žurnālists Vekslers.

>Kāpēc visa VL! frakcija neuzraksta sūdzību ES Parlamentam un ANO ?

>Kāpēc neuzraksta sūdzību, ka viņš un Merkele pārkāpj pašus elementārākos demokrātijas principus „bēgļu jautājumā” ?

Nedz es, nedz latviešu, nedz arī kāda cita tauta viņiem nav devušas nekādas tiesības pārkāpt attiecīgās zemes Satversmi- Konstitūciju.

Klusējot par šo noziedznieku izdarībām, jūs paši kļūstat par tādiem !

LRTT to paveiks, Dzintar, tikai ar vienu mazu atšķirību, ka starp minētajiem noziedzniekiem būs arī tavs vārds, jo tu klusējot esi veicinājis genocīdu pret latviešu tautu.

Gļēvajam tas pats „ceļš” būs ejams, kas nodevējam !

To nesaku es, to ir sacījis Kristus… .

Par Tavu nodevību un gļēvumu, Dzintar, tuvākās dienās rakstīšu vairāk.

25.02.16        L. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. Mežu Endijs saka:

    Visu zemju „apspiestie” noziedznieki ir apvienojušies ! Tiem nav ne tēvzemes, ne tautības un tiem ražas lauks ir planēta zeme.
    Acīmredzami bija vajadzīgi šie gadi, lai cilvēki beidzot apjēgtu sazvērestības milzīgos apmērus. Tikai neaizmirsīsim ar ko mums ir darīšana un šoreiz paliksim modri līdz galam – jo viņi cītīgi gatavojuši jauno maiņu, kas kā „smaržīgas” smalki izglītotas blaktis salīduši amatos un partijās arī VL.

    Šajos gados iespēja kalt savu laimi uz citu nelaimes un kopīpašuma izlaupīšanas rēķina, bija pieņemama tikai noziedzniekiem un tautas nodevējiem un tie tā pat kā citur pasaulē, savu taisnību un likumību nodrošināja ar sazagto. Pārējiem liekot dzīvot zem cauriem jumtiem vai ieberzties augļotāju tīklos un izbraukt. Kad viena kontinenta noziedznieki papildinot otrus izveido sistēmu, sauc par globālu karteli.

    Pasaulē jau ir bijis gadījums, kad „brīvā tirgus” vārdā noorganizēts masu bads.

    http://www.diena.lv/blogi/globala-oligarhija-gatavo-masu-badu-13891515
    .
    .
    .
    Admins
    Tieši tā, paliksim modri līdz galam un mēs viņus iznīcinācim.
    Dievs spārnotus eņģeļus nesūtīs, viņš visu veiks ar to “materiālu”, kas ir uz zemes.
    VIŅŠ palīdzēs tiem, kas kaut ko dara… .
    Laimes kalšana uz citu nelaimes būs viņu pēdējais “izgājiens”, jo ENERĢIJAS nezūd, tās uzkrājas un filtrējas: “Ko sēsi, to arī pļausi !”
    Kas attiecas uz pieminēto rakstu, tad tas ne visai atbilst īstenībai.
    Jānis Kučinskis ir krievu un Krievijas impērijas aizstāvis.
    ASV ir pietiekoši pārtikas rezervju krājumi, toties Krievijai tādi nav nemaz.
    Par to rakstā arī paši krievi.
    Būtu muļķīgi domāt, kur nu vēl darīt, kas attiecas uz mākslīgo badu, ka tāds scenārijs varētu tikt īstenots ar ASV palīdzību. Tas novestu pie pašu īstenotāju gala.
    Toties krievžīdiskā Krievija gan uz to ir spējīga, pat pret savu gribu, jo: kur žīdi, tur bads un asinis līst aumaļām.
    To pierādīja boļševistiskā žīdu sistēma, kuras sastāvdaļa ir arī pats Kučinskis.

  2. AG saka:

    Raivis ir tāds pats mēsls-karjerists kā visi citi, pielēks tev tas beidzot, vai ne???
    .
    .
    .
    Admins
    Tavai sagrozītajai uzbāzībai nav robežu, Gedroic !
    Esmu jau vairākas reizes par Dzintaru rakstījis un ne būt ne pozitīvi.
    Mani interesē ši organizācija, kuru viņš pārstāv, jo tā pēc būtības ir latviska.
    Mums tā ir jāsaglabā, bet jānomaina vadība.
    Toties tu gan esi mūsu tautas pabira un visīstākais provokators.
    Atbildu tev tāpēc, ka daudzi neizprot to, kāpēc es aizstāvu VL!
    Esmu taču rakstījis, ka visi viņi Saeimā ir “sūdi”, bet VL! ir tie mazākie no visiem.
    Ja pēc manis teiktā vēl tiek uzbrukts man, tad tas ir ar mērķi iznīcināt mani, ar VL! palīdzību.
    Man un LRTT ir svarīgs vēlētāju kontingents, kurš par viņiem balso, bet ne Rasnači, Bērziņi vai Dzintari u.c.

  3. Repatriants saka:

    Protams, ka NA esot 4 maija klikes dala nevar buut ideaala, bet joprojaam taa ir no visaam labaakaa un VIENIIGAA par ko var un vajag balsot! Labi buutu ja vini pashi izmestu savus kangarus un VL puikas nepadotos milzu spiedienam palikt par nicinaamiem kampeejiem un kolaborantiem. Tauta paliidzees, bet vajag to uzrunaat, vajag NA godiigiem deputaatiem veersties pie tautas, ja tos grib piespiest veikt pretvalstiskas lietas
    Bet tie ASV cionistu pakalpini o.Kalinsh un A.Lejinsh ir iisti dranki, kas naudas deel ir gatavim uz visu, lai tik izpatiktu psrs ziidiem pat tik nelikumiigaa lietaa, ka psrs ziidiem atdodot Latvijas ziidu-pilsonu mantu
    Arii “beeglus” shie maitas ciitiigi lobee, kas arii ir cionistu plaans
    .
    .
    .
    Admins
    Kalniņš un Lejiņš nav ASV cionistu pakalpiņi, bet gan Izraēlas. A. Lejiņš ir sastāvējis pat MAOISTU partijā ! Piedalījies demonstrācijās pret ASV !!! Lūk, tāda ir tā taisnība.

  4. Miervaldis saka:

    Tas, ka Latvijas televīzija neraidija Latviešiem vitāli svarīgu filmu, vien parāda, ka valdošajam taboram un viņu pakalpiņiem sirdsapziņa nav un nebūs, lode viņiem ir par maz.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *