Par kādu Sātana kalpu, ekspertu Treļu

Zaļš-tautastribunals.eu4

Ē.Treļs,I.Saulīte.R.PoļaksKā jau esmu informējis, 3. novembrī 4. maija čekistu banda mani atkal grib tiesāt. Neskatoties uz to, ka iepriekšējā apsūdzība bija no pašiem čekistiem safabricētā.

Tika izmantoti ekspertu vārdi, kuri nekādas ekspertīzes nebija veikuši.

DP darboņi par to ne tikai netika sodīti, bet “uzfabricēja” nākošo apsūdzību izteiktā sātanistu gaumē.

Šoreiz klāt nācis jauns “ekspertos”, kāds Latvijas Universitātes “dakterants” Ēriks Treļs. Šis censonis savos spriedumos tālu aiz sevis atstāj Josifa un Ādolfa laika ideoloģiskos darboņus.

Tā sacīt, no abiem ņēmis pieredzi un “kvadratizējis” to.

8. Ēriks Treļs.

FOTO: Martā saņēmu no prokurores paziņojumu, ka pants par valsts varas gāšanu man ir noņemts, jo tas esot radies aiz “pārpratuma”, bet kā redzam no ekspertosa Treļika secinājumiem, tas atkal ir “dienas kārtībā” ! Un vai ievērojāt, tas viss ir uzrakstīts vienā teikumā un secinājums ir izsacīts nesaprotami, raksturīgi nelatviski domājošam.

Var droši, bez sirdsapziņas pārmetumiem, par šo Treļi sacīt: ģenētisks kroplis- cilvēces parodija.

Jēzus sacītais viņam piemērojams pa visiem 100%: “Tu esi no sava tēva velna un tev gribas pildīt sava tēva kārības. Viņš no paša sākuma ir bijis slepkava un nestāv patiesībā, jo patiesības nav viņā. Melus runādams, viņš runā pēc savas dabas, jo viņš ir melis un melu tēvs.”

Savu “ekspertīzi” veicis uz 20 lapām. Tas, protams, nav tik apjomīgs kā Ilonas Kronbergas “garadarbs”, kas ir ietilpināts 50 lapās. Bet par trešo eksperti Šarloti Bērziņu, kuru DP bija centušies noziedzīgi izmantot, ir norāde uz draudiem viņai, ja atteiksies “ekspertēt” cionistu- čekistu gaumē.

Lūk, kā strādā krievžīdiskā komunistu kliķe, kura noziedzīgā veidā ir sagrābusi varu mūsu Tēvzemē.

Pēc PSRS noziedzīgā režīma krišanas, neviens čekists- komunists netika sodīts. Visi palika savās vietās un turpināja vēl ar lielāku sparu īstenot Ļeņina Staļina idejas dzīvē. Visi šie destruktīvie civilizācijas padibenes(komunisti-čekisti) ir kļuvuši pasakaini bagāti izlaupot latviešu tautas bagātības.

Netika veikta komunistiskās sistēmas demontāža, kas kvalificējams kā augstākās pakāpes noziegums pret latviešu tautu.

Vai to nezina šis Ēriks Treļis ?

Zina, protams, ka zina un zina to vēl labāk par mums visiem, jo viņa, šī cionistiskā deģenerāta, uzdevums ir nepieļaut Latvijā atjaunot Tiesiskumu.

Bet Tiesiskums tiks atjaunots un šis troļļis(Ēriks Treļs) starptautiskā tiesā atbildēs par noziegumiem, kurus veicis pret latviešu tautu un Latvijas valsti.

=========================================================================

Mana interneta i- vietne nav piemērota tāda apjoma skenējuma ievietošanai, tāpēc aprobežošos ar pāris vietām, kas norāda uz būtību.

Visa apsūdzība balstās uz rakstiem:

Kur palicis SC ar Urbanoviču priekšgalā

16. marts. Krievu un žīdu asins darbi nekad netiks piedoti

Parazītiskā prezidenta Bērziņa gaišredzība

Izraēlas vēstnieces Latvijā nekaunība

LRTT atbilde Izraēlas vēstniecei

L. Inkins. Atbilde Izraēlas vēstniecei

Tātad, nepārprotami SC bandas roku darbs. Protams, ja par žīdu cionistu asinsdarbiem runā tādā tonī kā to dara L. Grantiņš, tad ir jādara viss, lai viņu apklusinātu. It sevišķi jau tad, ja L. Grantiņa “pārvaldīšanā” ir globālas pieejamības i- vietne: Tautastribunals.eu !

Skatot cauri 500 lapaspušu biezo apsūdzības materiālu var secināt, ka čekistu pēcteči DP, ir pielikuši neiedomājamas pūles, lai mani un manis uzturēto un apkalpoto i- vietni slēgtu.

Kam tikai šie sātaniskie izdzimumi, manas tautas slepkavas, nav “lūguši palīdzību”, bet viss bez redzamiem panākumiem ?!

Bet tagad mazliet par noziedznieka E. Treļa meistardarbu.

Kā jau tas cionistiem- komunistiem pieņemts, viss tiek sagrozīts ar kājām gaisā.

Viņš vārdus žīds, krievžīds un cionists, kurus es lietoju savos tekstos, aizstāj ar vārdu- ebrejs.

Tas pilnībā sagroza manis sacīto !

Es runāju par žīdiem, kuriem nav nekāds sakars ar ebrejiem. Ebreji ir semītiskas izcelsmes un pieskaitāmi tautai, bet žīdi ir pieskaitāmi ticībai. Tad jau sanāk, ka eksistē luterāņu, katoļu vai baptistu tautas ! Žīdi ir un paliek sātaniska sekta, kurai ar semītiem- ebrejiem nav pilnīgi nekas kopīgs. Viņi gan ļoti vēlas, lai tiek dēvēti par ebrejiem un tad plūkt augļus, kuri viņiem nepienākas.

Un paklausieties tikai, cik glumi šis nelietis visu “definē”: “ Tautas apzīmējuma “žīds” lietošana rakstā var būt ebrejus aizskaroša. Neskatoties uz vēsturisko apzīmējuma lietojumu, raksta autoriem bija  jāņem vērā, ka šim apzīmējumam pašlaik Latvijā ir nievājoša pieskaņa. Ja persona konsekventi lieto šo vārdu, zinot, ka tas aizskar šo tautību, šāda darbība ir uzskatāma par apzināti vērstu un nacionālās nesaticības izraisīšanu.”

Lūk, ja tu, latviet, lieto vārdu žīds, tad esi nacionālā naida kurinātājs !

Un interesanti, ka šīs pidriķis, Latvijas Universitātes doktorants Ēriks Treļs, saka: “šim apzīmējumam pašlaik Latvijā ir nievājoša pieskaņa”.

Kāpēc tieši PAŠLAIK un tieši Latvijā, ir šī nievājošā pieskaņa, viņš nepaskaidro !?

Kāpēc šis vārds “bez pieskaņām” tiek lietots Lietuvā, Anglijā vai tai pašā Francijā ?

-Lūk, latviet, ar tādiem trikiem šīs deģenerāts cenšas iznīcināt ne tikai mani, bet visu manu tautu.

-Un tādi sātaniski izdzimumi šodien tiek no cionistiem “sabāzti” visās iespējamās vietās, lai iznīcinātu mūsu valsti un tautu.

Šis perversais gara kroplis pat uzdrošinās mani pielīdzināt nacistam !

Ja kāds ir nacists, tad vienīgi pats Treļis ar savu aizstāvamo krievžīdu bandu, kura mērķtiecīgi iznīcina Latvijas valsti un mūsu tautu.

Kad Latvijā tiks atjaunots Tiesiskums, tad šis noziedznieks stāsies latviešu tautas tiesas priekšā un atbildēs par katru savu, šai “ekspertīzes” slēdzienā, teikto vārdu.

9. Eriks Treļs,I. Saulīte. R. Poļaks,LRTT

FOTO: Un skaties tikai, šo čomis ir rakstījis pilnīgā paģiru stulbumā. Taisījis secinājumus no mana raksta, kurus es nekad nesmu rakstījis un pats devis tam novērtējumu. Tādi cilvēki, latviet, tiek dēvēti par sātana apsēstiem.

Dievs, atpestī mūs no šiem sātaniskajiem elementiem !

16.05.16     L. Grantiņš

You may also like...

11 komentārs

  1. raksts saka:

    Jānis Urbanovičs vēstulē ASV prezidentam lūdzis risināt nepilsoņu jautājumu Latvijā

    Saeimas opozīcijas frakcijas «Saskaņa» priekšsēdētājs Jānis Urbanovičs vērsies ar vēstuli pie ASV prezidenta Baraka Obamas, aicinot viņu palīdzēt risināt nepilsoņu jautājumu Latvijā.

    Urbanovičs laikrakstam «Vesti Segodņa» pauž, ka uzskatīja par nepieciešamu vērsties pie Obamas, cerot, ka pilnvaru termiņa noslēgumā ASV prezidents vēlēsies papildināt paveikto darbu sarakstu ar nepilsoņu problēmas risināšanu Latvijā. Laikrakstā arī citēts vēstules tulkojums, kurā Urbanovičs klāsta – iniciatīva atcelt nepilsoņu institūtu Latvijā varētu kļūt par spožu ASV līderības potenciāla demonstrējumu.

    Viņam neesot šaubu, ka Latvijā Obamas rekomendācijas šajā jautājumā tiktu saklausītas. «Pasaulē kļūs par vienu draudu mazāk, bet vairāk nekā 200 000 cilvēku iegūs iespēju izmantot demokrātiskās tiesības pilnā apmērā,» norāda Urbanovičs.

    Tāpat Urbanovičs apgalvo, ka viņš daudz komunicē ar politiķiem un sabiedriskajiem darbiniekiem un latvieši saprotot, ka rīkojušies netaisnīgi. Urbanovičs vēstulē piebilst, ka ievēlēts visos parlamenta sasaukumos, sākot ar 1993.gadu.

  2. Valdis Freimantāls saka:

    Ērikam Treļim būtu jāzina, ka VARDARBĪGI 1993. gada 18.februāra naktī komunistu un čekistu iebrukuma rezultātā tika iznīcināti visi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības dokumenti un brutāli, varmācīgi pārtraukts Latvijas demokratizācijas darbs.

    Pretlikumīgā noziedznieku darbība izraisīja virs 10 000 pašnāvības valstī.

    Tautas Tribunāla aicinājums tiesāt Latvijas kriminālnoziedzniekus valsts amatos ir patriota cienīga prasība, jo visa pasaule redz, ka Latvijas vadošie politiķi noveduši valsti daudzu miljardu parādu purvā, panākuši demogrāfiskās katastrofas padziļināšanu un tautas masveida bēgšanu no DZIMTENES!

    Latvijas valsts izsaimniekotāji ir jātiesā nevis jāaizstāv!
    Jāsauc pie atbildības KGBisti un viņu kontrolētie ieliktņi!
    .
    .
    .
    Admins
    Veltīgi, Freimantāla kungs, ir klauvēt pie Treļa sirdsapziņas, jo viņš jau ir tas, kurš piedalās mūsu valsts iznīcināšanā !

  3. Engelitis. saka:

    Bet LATVIESI tiesi to pasu var mest atpakalj!

    Kur ir rakstiits,ka GOJI ir ZVERI ??? Kas tad TO ir sacereejis? Tante laukos?!

  4. čuguns saka:

    Freimentāla kungs, vai varat lūdzu šeit publicēt ANO pamatnāciju tiesību deklarāciju, ko vairākkārt esat pieminējis?

  5. Ziko saka:

    Riktīgs čekas Teļš. Grantiņš runā patiesību un viņš vēlas mainīt, nevis gāzt. Lai kaut ko nogāztu vajag armiju. Jēzus Kristus arī gāza veco jūdu valsti vai mainīja? Kā Kristus ar apustuļiem un Jūdu varēja gāzt iekārtu. Absurds.
    Lai nogāztu koku, vajag cirvi vai zāķi, bet ar pliku vēlmi vai pirkstu nevar kokus gāzt. Ja kādam cekistam vai komunistam nepatika Grantiņa viedoklis, tad bija jāsūdz civiltiesā. Grantiņš ir mūsu Jēzus. Komuņagas grib viņu sist krustā, lai atpirktos un varētu atkal grēkot kā parasti.
    .
    .
    .
    ADMINS
    Lietas būtība jau neslēpjas Grantiņā, bet tajos, kas veic noziegumu.
    Iznīcinot mani, problēma nepazudīs.
    Tā tikai samilzīs… .

  6. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde ČUGUNAM.

    Lūdzu ierakstiet googlē – pamatiedzīvotāju tiesības un viss būs izlasāms.

    Lūdzu lasiet mājas lapā www LaBie.lv tikumu komisijas apakšlapā – un piedalieties komisiju darbā!

    Pareizi ir pamatiedzīvotāju tiesību deklarācija ANO 2007. gads.

    Vēl lūdzu skatieties You tube kanālā freelatvia, kur ir redzams paskaidrojums Jums par auto tiesu. Saucās Godzemes Ditta.

    Aicinu visus latviešus patstāvīgi strādāt likumības un tikumības atjaunošanas darbā Dzimtenē un ārzemēs.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Pamatiedzīvotājiem ir jābūt brīviem no jebkāda tipa D I S K R I M I N Ā C I J A S

    Tas ir rakstīts ANO Pamatiedzīvotāju tiesību deklarācijā!

    Bet tā kā mums – latviešiem neļauj turpināt biedrošanos savā Rīgas Latviešu Biedrībā atbilstoši likumīgajiem 1938. gada statūtiem esam DISKRIMINĒTI.

    Par šo DISKRIMINĀCIJU ir tiesājami komunisti un čekisti, kuri izlaupījuši Latviju un veic genocīdu pret latviešiem. Kuri pārkāpuši un ignorē Latvijas valsts likumus.

    Kuri noveduši valsti katastrofā un apkaro latviešu tradīcijas – vienotu latviešu biedrību tīklu 1938. gada likumīgi atjaunoto statūtu ietvaros!

    Tos atjaunoja kopsapulce Merķeļa ielā 13 – 1992. gada 18.jūlijā likumos paredzētajā kārtībā.

    Tos aizliedza 1993. gada 18. februāra N A K T Ī – iznīcinot visus Rīgas Latviešu Biedrības dokumentus un sitot, šaujot, izdzenot no Māmuļas – atjaunotās biedrības pilntiesīgos biedrus /pamatiedzīvotājus/.

  8. Engelitis. saka:

    SIS ari…
    To ieraudziijis,Peteris saka Jezum: “Bet kas buus ar so,Kungs?”
    Jezus vinam saka:”Ja Es gribu,lai sis PALIEK,tiekams Es naaku,kaada tev dalja? TU seko MAN !”

    Jan.21.21-22

  9. Ernests saka:

    http://www.delfi.lv/news/national/politics/lipmans-ja-es-butu-latvietis-mani-nesatu-uz-rokam.d?id=47451161

    Žīds Lipmans pielien krieviem un pūderē smadzenes latviešiem, lai nav tik nacionāli. Viņa vārdiem, latvieši esot maitas putni, paši negribot strādāt, bet atņemt citu padarīto.

    Viss izklausās pilnīgi otrādi nekā ir patiesībā. Kā jau šodienas Latvijā.

    Kā diez viņš tika pie Grindex privatizācijas un miljoniem? Kurš ir Latvijas hokeju bremzējis, virzījis Krievijas čempionātos un izsaimniekojis līdzekļus? Liepājas Metalurgā arī bija tipisks žīdu teātris jebšu sadalīšanās divās komandās. Lipmans baigi pompozi cīnās pret netaisno Zaharinu, bet beigās kāpostu abi saglabā un sadala, rūpnīca bankrotē, cilvēki bez darba. Un tad stāsta, ka vainīgi redz esot tie tur letiņi valdībā, žīdiem nekāda sakara…
    .
    .
    .
    Admins
    “Un pēdējā laikā viņam(Sātanam) taps dota liela vara…”
    Grūti pat murgos iedomāties, kas notiks ar šiem Sātana kalpiem X stundā… !
    Ne cilvēki tiesās, bet darbi, viņu pastrādātais ļaunums viņus aprīs !
    Kas viņi būs, kad zudīs nauda ?
    Lūk, atbilde uz visām problēmām… .

  10. v saka:

    Nevis vārda “žīds” lietotāji kurina nacionālo naidu, bet Treļs un žīdi ir naida kurinātāji, mēģinot aizliegt latviešiem savā zemē runāt savā valodā. Jau 2012.g. Ukrainas tieslietu ministrija atzina, ka vārds “žīds” nav aizliegts. Šī vārda aizliedzēji paši tādi maskaļi vien ir.

  11. neviens saka:

    Mazas izredzes vinneet tiesaa saistiibaa ar varas gaashanu. Taa ir taa pati tauta, kura tiek tik daudz shajaa vietnee piesaukta, kura gaaja un veeleeja 5. Saeimu, liidz ar to legalizeejot visus komunistu chinavniekus un dodot viniem likumiigas, demokraatiskas tiesiibas buut pie varas un atsaukties uz Latvijas Satversmi. Aicinaat uz jebkaadu vardarbiibu pret demokraatiski veeleetu valsts paarvaldi un taas likumiigajiem paarstaavjiem ir slikti. Un Jeezus man tur arii piekristu.
    .
    .
    .
    Admins
    Jūs mazliet putrojaties demokrātijas un varas izpratnē. Mēs viņus vēlējām, lai viņi pildītu- īstenotu Satversmē rakstīto, bet viņi ir nodevuši gan vēlētāju, gan arī Satversmi.
    Tā ir nodevība !!!
    Kas attiecas uz Jēzu: nevajadzētu Viņa vārdu nelietīgi “valkāt”.
    Viņš nekad nav “sludinājis” noziedznieku attaisnošanu.
    LRTT nekad nav aicinājis uz vardarbību pret demokrātiski vēlētu tautas pārvaldi, bet gan iestājies par Tiesiskuma atjaunošanu pēc visiem Starptautiskiem standartiem.
    Bet, kā saka: Kas vainīgs, tas bailīgs !
    Tiesiskums tiks atjaunots un komunisti ar saviem “pēcnācējiem” tiks aizvilkti uz NIRNBERGA – 2 !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *