LRTT atbilde Izraēlas pārstāvei Latvijā

Gran - Kopie (2)LRTT jautājošā atbilde Izraēlas vēstniecei Hagitai Ben Jākovai LR uz viņas provokatīvi melīgo sūdzību, par radio NABA raidījumu, kuru vadīja R. Klimovičs un L. Inkins.

http://tautastribunals.eu/?p=9106

Pirmais un pats svarīgākais jautājums izraēlietei Ben Jākovai ir,- vai viņa zina tās īpašības, kuras cilvēku atšķir no primāta ?

Ja mums ir zināma vēsture, tad viņas sūdzība par radio NABA attiecīgo raidījumu, kuru vadīja R.K. un L.I. Dimantam un pārējiem, ir absurda kalngals.

Cilvēks ir sevis apzinoša  Garīga būtne, kura veidojusies no bezgalīgo dzīvju laikā piedzīvotā(vēstures faktu) uzkrājuma.

Cilvēka uzdevums ir sevi pilnveidot- evolucionēt, ja tas nenotiek, tad lielais LOGOS(DIEVS) to soda, bet ja tad vēl nesaprot, tad šis kroplais veidojums tiek iznīcināts.

Kāds pravietis sacīja:”Koks, kurš nenes augļus ir jāizrauj ar visām saknēm.”

Jūdiem šis brīdinājums bija(HOLOKAUSTS), bet viņi šo Dieva bargo brīdinājumu nav ņēmuši nopietni un turpina strādāt savus noziegumus tālāk.

Tās bija pārdomas par cilvēka būtību, bet tagad atgriezīsimies pie Ben Jākovas absurdās sūdzības.

Var teikt: noziedzniekiem noziedznieku valoda.

Katrs Ben Jākovas teiktais vārds izstaro naidu un melus.

VīzentālsŠodienas pasaulē valda žīdu noziedzīgā “taisnība”.

FOTO: Jā, Ben Jākovas kundze, uz foto redzamais ir Šustina cienīgs pēcnācējs, kurš nogalināja Herbertu Cukuru, kuru visa veida izmeklēšanas atzina par nevainīgu. Tātad, šis jūsu “varonis” ir nekas vairāk, kā slepkava… .

Viņi saprot, ja vēsture tiks taisnīgi izskatīta, tad viņiem būs jāatbild par drausmīgajiem noziegumiem, kurus viņi veikuši pret latviešu tautu u.c. To nedrīkst pieļaut, tāpēc jāturpina melot ar vēl lielāku jaudu. Varētu sākt žīdiem atgādināt par viņu asins darbiem jau no Ēģiptes laikiem, bet tad jau nepietiks diena, lai visu to izlasītu.

Iebāzīsim acīs šai sprukstiņkundzei, kura pārstāv “izredzēto tautu”, dažas “lietas” no jaunāko laiku vēstures.

Vai latvieši ir kādam uzbrukuši un diktējuši savus noteikumus ?

Nav !

Žīdu poļitruks priecājas ar nacistiem par Polijas iznīcināšanu

FOTO: Un šeit, Ben Jākovas kundze, kāds jūsu tautietis priecājas kopā ar nacistiem par Polijas iznīcināšanu.

Toties žīdu zvērības latvieši uz savas ādas ir izbaudījuši prātam neaptveramos apmēros. 1940/41 gada zīdu boļševiku noziegumi pret latviešiem cilvēku valodā nav aprakstāmi. Arāja un viņa komandas darbība bija žīdu izprovocēta. Ja nebūtu žīdu zvērības, tad nebūtu arī “Viktors Arājs”. Zvērīgi un melīgi tika noslepkavots latviešu patriots Herberts Cukurs. Protams, ka noslepkavot viņu vajadzēja bez tiesas, jo tiesiski pierādīt viņa “noziegumus” nebija iespējams. Vienkārši, MOSADam vajadzēja iebiedēt pasauli un parādīt savu “varonību”, tāpēc arī tika izvēlēts šis nevainīgais upuris. Pasaulei kļuvis zināms, Ben Jākovas kundze, ka “jūsu” Vīzentāls nebija nekāds nometņu moceklis, bet gan boļševiku zvērībaskriminālelements, kurš koncentrācijas nometni redzējis tikai bildēs. Jūsu dižais Soross arī ir kriminālelements, kuram ar godīgumu un cilvēcīgumu nav nekas kopīgs. Jūsu valsts arī ir dibināta prettiesiski, slepkavojot un padzenot likumīgos iedzīvotājus. Jūsu tautības pārstāvji ir šodienas Latvijas vislielākie izlaupītāji. Jūsu tautības pārstāvji ir arī vislielākie starpnacionālā naida kurinātāji, “cienītā” Ben Jākovas kundze. Ar savu melīgi absurdo sūdzību jūs sevi, un līdz ar to savu tautu, parādījāt kā neliešus. Kādu atzinību no citām tautām jūs gribat saņemt, ja jūs nekaunīgi iespļaujat sejā jebkuram, kurš jums labu vēl ?

FOTO: Šie nav nacistu nogalinātie, Ben Jākovas kundze, bet gan jūsu tautiešu zvērīgi nogalinātie latvieši.

Nē, Ben Jākovas kundze, jūsu vieta nav starp cilvēkiem, jo JŪS esiet zvērīgāki un ļaunāki par zvēriem.

Pienāks diena, kad Latvijas valdība pieņems LIKUMU, kas aizliegs žīdiem Latvijā “kāju spert” uz tūkstoš gadiem.

P.S.

Cionisms, tas ir Antikrists, kurš saņems to, kas rakstīts Svētajos rakstos.

LRTT vārdā L. Grantiņš.    06.04.12

You may also like...

15 komentārs

  1. LS saka:

    LABS RAKSTS, KAS ATMASKO ŽĪDU FAŠISTUS. kUR LATVIEŠU BENDE ŠUSTIN UN CUKURA BENDES MOSSAD ?

  2. annamarija saka:

    Cik zināms, visi žīdu “svētki” saistīti ar kādu nežēlīgu izrēķināšanos… Tādējādi “izredzētie” visu laiku uztur dzīvu viņos ieprogrammēto vēlmi pazemot, slepkavot, iznīcināt…

  3. Eduards Lunis saka:

    Pilnībā atbalstu Grantiņa paustos faktus par žīdiem Cik man bija iespējams ,esmu daļēji no šiem faktiem paudis 3. aprīli,konferencē,Okupācijas muzejā.Esmu viņiem , tā vare’ja redzēt,pajaucis žīdu ,,mocekļu un cietēju,,lomas tēlošanu,norādot, ka latvijā cilvēki tagad cieš nesali’dzināmi vairāk kā 2. Pasaules kara laikā!

  4. skorceni saka:

    tai zhidovkai riiklee iedzit mietu lai nekad nevar pavemt pret latvieshu tautu…..un beidzot padzit tos zhidkomunistus gan no valdibas ,gan no valsts.visa pasaule ir paarnjemta no zhidiem taas suda amerikas peec,jo pati amerika turaas pie zhidjaraam.caur ameriku zhiidi taisa nemierus pie musulmanjiem.lai nolaadeti ir izredzetie…..

  5. Eduards Lunis saka:

    JĀ Skorceni,JĀ!Arī to teicu,-ja jūs ebreji sevi neuzskatītu par vienīgiem cilvēkiem uz Zemes,un ja jūs nedarītu tik daudz ļauna ar bankām -laupot,postot cilvēkus-jūs netiktu vājāti un nicināti!
    Biju domājis likt priekšā jautājumu par komisijas izveidošanu,kura izskatītu žīdu nodarītā kaitējuma izvērtēšanai,bet kaut kā nesanāca.Lai gan atbalsts bija,pēc sapulces šo domu atbalstīja .

  6. skorceni saka:

    zheel,ka nesanaaca ar to komisiju,bet ir daudz dokumentu,liecinieku,kas varetu pastaastit par zhidu noziegumiem kara laikaa un ari peec kara.vai musdienaas tie neslepkavo un nekurina naidu starp tautaam?vajag visu pacelt gaismaa…. domaaju,ka ar vesturnieku,juristu palidzibu atklaatos baisas lietas.lai zhidi netelo cietejus.pashi vien nometnees nideeja saveejos.Tieshi latvieshiem ir jaapieprasa kompensacija par zhidkomunistu nodarijumiem ,par genocidu pret muusu tautu.Lai izreala maksaa.domaaju,ka cianas berni nabagi nepaliktu,jo gana ir piezagusies pasaules zeltu.

  7. Ēzelis saka:

    Eduards:”..latvijā cilvēki tagad cieš nesali’dzināmi vairāk kā 2. Pasaules kara laikā!”
    Tiešām? Kāpēc Jūs tā uzskatāt?

  8. Eduards Lunis saka:

    Parasti ,,ēzeļiem ,,neatbildu,bet-izņēmuma kārtā! Papētiet Pasaulē pazīstamā ekonomikas profesora, kurš ir NENOLIEDZAMA AUTORITĀTE,darbus,ceru ,ka dabūsiet atbildi…
    Lai gan uz jums ciešanas acīmredzot neattiecas,jo žīdi ir vienīgā tauta Latvijā, kuri ir pateicīgi valdi’bai par dzi’vi latvijā!?

  9. Žīdus neieredz visā pasaulē, taču, kāpēc tas tā notiek ,žīdiem ir aizliegts apspriest atklātībā.Par to raksta žurnālists Donalds Dejs, kurš piedalījās pasaules žīdu kongresā, kas notika pirms otrā pasaules kara.Žīdi nekad nerunās par saviem grēka darbiem.

  10. Miervaldis saka:

    Es atkal domāju tā; Izraēla tagad ir pataisīta par žīdu centrālo pūzni, nevis par tiesisku valsti, jo žīdi, amērikāņu doto valsti pataisija par žīdu blandoņu kūrotu, jo žīdi nekad un neko nav mācējuši saimniekot, tik vien vazāt savus līkos degunus pa svešām zemēm!Par piemēru varu minēt vien to, kad amērikāņi žīdiem uztaisija to valsti, jūs līkdeguņi, vai jūs nesaprotat, kad jūsu “apsolītā zeme”, ir apsolīta uz papīra, jo ir pataisīta par naudasmaisu kūrortu, es vēršos pret godīgajiem žīdiem – cīnietes, lai atgūtu savu zemi, no žīdu tautas kangariem!

  11. Miervaldis saka:

    Saproti Grantiņ – žīdiem tie atkritumi ir vairāk, nekā citām tautām, un tie ir ļoti smirdīgi!mellas čūskas lien ārā no izraēlas vēstniecības, nu bet kur ir pērkons?Domāju kad sāksies pērkona laiks, tad šīs čūskas salīdīs atpakaļ izraēlas vēstniecībā, lai pērkons tās nenospertu!Nu es nezinu, vai Latvietim būtu jābaidās no žīda, žīds jau var būt lielāks atkritums, un zvērs par citiem cilvēkiem!Izņemot krievu protams.
    Nobeigumā gribu, lai visi, kuri lasa šo rakstu, noskaita šādus vārdus;

    Sper Pērkoni atvarā,
    līdz pašam dibenam.
    tur noslīka Saules meita,
    zelta alvas mazgājot!

  12. Krievs-pilsonis saka:

    Tomēr domāju, ka vainīgi ir žīdu cionisti un ekstrēmisti, nevis visa viņu tauta!

  13. Miervaldis saka:

    Kriev – pilsoni, šajā komentārā es tev piekrītu!

  14. gg saka:

    Es domāju ka Cukuru un citus žīdi iznīcināja lai nebūtu kas liecina, ka koncentrācijas nometnēs tika iznīcināts daudz mazāk žīdu kā apgalvo pēc tam kad amerikāni apšaubīja kā varēja iznīcināt miljonus žīdi paši 45 gadā Polijā dušās pievilka gāzi lai pierāditu ka varēja

  15. Miervaldis saka:

    žīdiem amērikāņi deva valsti.Bet ko šie?Pataisija to par žīdu kūrotu!Kad vienreiz žīdi iemācīsies saimniekot?!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *