L. Grantiņš. “Tev nebūs Patiesību zaimot !”(9 turp.)

Liecības.LRTT.H-86.LatvijaSaeimaGrantiņšBitenieksBarissUrbanovičsKozlovskis.

Tev nebūs Patiesību(DIEVU) zaimot un netaisnu liecību dot !

Dodot nepatiesu liecību- zaimojot Patiesību, tiek izdarīta pašnolādēšanās, kura skar visu ģimenes klanu un pat dzimtu.

Par švaļiem un noziedznieku bandu(Latvijas 4. maija kliķi):

https://www.youtube.com/watch?v=JH73cs-2Xjs

=========================================================================

MELU LABORATORIJA

http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/02.12.2015-helsinki-86.id61128/

7.L.-Grantiņš-Bitenieks-Ulmanis-Latvija-māksla-Bariss-EihmanisPirms turpinām, vēl tikai atgādināšu Jura Vidiņa melīgo frāzi, ka tomēr esot daudz sasniegts. Tagad varot brīvi runāt un par to nekas nedraudot. Ka pie viņa atnākušie “režisori” varot brīvi izvēlēties ko raidīt.

Kurus tu, Juri, turi par idiotiem, tautu vai šos čekistu izskolotos “režisorus” ?

Komunistu laikos arī varēja brīvi runāt un brīvi izvēlēties ko raidīt, protams, tas attiecās uz valdošo bandu, tieši tāpat kā šodien.

Dzirdēju runājam, ka pēc mana šīs vasaras aresta, kāds TV darbinieks gribējis “apgaismot” manu arestu. Iznākums: “Jūs variet rīt pie darba neierasties… .”

Vai tu, komunist Juri Vidiņ, runā par tāda veida BRĪVĪBU ?

Kad tu, Juri, piekriti sadarboties šīs filmas izveidē, tu labi saprati, ka tā ir vērsta tieši pret mani un līdz ar to, pret latviešu tautu.

Latviju šodien pārvalda slepkavas !

Un tad, 35. min. tiek uzaicināts runāt vismelnākais pēcAtmodas “politiskais” personāžs- Einars Repše. Jau pirmie viņa sacītie vārdi bija pretīgi: “Faktiski Helsinki grupa toreiz bija sašķēlusies, diemžēl, kā tas mums latviešiem ir tradicionāli…. .”

E. Repše. G. Astra, J. Ziemelis

FOTO: G. Astra GALVOJA par šo debilantu, latviešu tautas apzadzēju un šizofrāniķi, ka viņam var uzticēties ! Jautājums paliek atklāts:kāpēc viņš to darīja ?

Kāpēc šis noziedznieks, visīstākais čekas padibene, tika uzaicināts izteikties par H- 86 grupu ?

Viņš runā par šķelšanos un vainu uzliek latviešu mentalitātei, bet ne čekistu bandai… .

Tādus vārdus var teikt tikai pilnīgs garīgs izdzimtenis vai čekas radīts un stūrēts tautas nodevējs.

Šinī gadījumā ir spēkā abi varianti, viņš ir visīstākais šizofrēniķis(ārstējies Ļeņingradas psihiatriskajā slimnīcā) un arī čekas vadīts provokators. Vai tad var aizmirst to, ka viņš, kā Latvijas premjers atrodoties Zviedrijā rāpoja pa Rigstāga notekcaurulēm ?

Latvija tika pataisīta par apsmieklu visas pasaules acīs !!!

Un tāds padibene tiek atrasts no šīs filmas veidotājiem un ļauts izteikties par Atmodas laikiem un latviešu tautas “īpašībām”.

Ir zināms, ka šis šizofrēniķis ir Gunāra Astras galvojuma persona.

Repše saka, ka latvieši tradicionāli šķeltnieki, bet nenosauc šķeltnieku vārdus. Tādā gadījumā es centīšos šo robu aizpildīt. Šķeltnieki bija “vecie” politieslodzītie: Juris Ziemelis, Ints Cālītis un tas pats Gunārs Astra.

Līdz tam brīdim par Juri Vidiņu varēja runāt vienīgi pozitīvi, protams, izņemot čeku un komunistus, kurus viņš bija nodevis.

Kāpēc toreiz ar tik melnu naidu pret Vidiņu uzstājās Ziemelis, Vēveris(Vēveris pat rokas palaida) un arī Astra ?

Ārēji redzamajās izpausmēs tam nevarēja rast izskaidrojumu. Tātad, lietas būtība slēpjas kaut kur daudz dziļāk, proti, “čekas maisos”.

Jau pieminēju, ka politiskā zona netika “piešķirta” pēc acu krāsas, bet pēc “nopelniem”. PSRS politiskie ieslodzītie bija vajadzīgi, jo, ja tādi nebūtu, tad Rietumu pasaule saprastu, ka visi pretinieki tiek likvidēti.

Tātad, politieslodzītie bija vajadzīgi, bet viņiem bija jābūt uzticīgiem tiem, kuriem viņi ir pateicīgi par pretīmākšanu “sēdēšanas” vietas noteikšanā.

Tauta, protams, to nezināja un viņi tika uzskatīti par varoņiem, kaut gan viņi bija mūsu Atmodas visīstākie nodevēji.

Nodevējam nodevēja tiesa !

Juris Ziemelis un Gunārs Astra nemira dabiskā nāvē. VDK viņus likvidēja- noslepkavoja un slepkava piedalās arī šīs “laboratorijas” veidošanā !

Kāpēc ?

Tāpēc, lai nepārdomātu !

Šeit ir tas pats Jura Vidiņa variants.

Viņi domāja, ka šajā tautas pacēluma vilnī komunisti tiks patriekti un nekad vairs neparādīsies uz politiskās skatuves, bet pamatīgi pārrēķinājās !!!

>Tātad, ar viņu(veco politieslodzīto) palīdzību tika nomelnots L. Grantiņš un viņa dibinātā H- 86 grupa, ar Juri Vidiņu Grantiņa pēcteci, priekšgalā. Kad tas bija paveikts, viņi kļuva par traucēkli Peteram, Gorbunovam un visai VDK radītajai “patriotu” varzai, jo, kā jau pieminēju, varēja pārdomāt un kļūt nekontrolējami.

Un, lai šie salauztie “varoņi” nepārdomātu, viņus iluminēja 4. maija huntas ideju vārdā. Slimības, ar kurām viņi mira, bija viegli radāmas.

G. Astra, J. Ziemelis. LRTT. Helsinki-86Gunārs Astra, ja būtu vēlējies lietas nokārtot latviešu tautas labā, varēja ar mani tikties laicīgi un viss būtu apspriests normālā gaisotnē. Viņš to nedarīja, bet uzskatīja par vajadzīgu atskriet divas minūtes pirms vilciena atiešanas uz Maskavu un sarunāt tādas preteklības, ka es vēl šodien to visu atceros ar neiedomājamu riebumu.

Es tiku apvainots visos pasaules grēkos !

Tas notika paceltā tonī un “slapjās dikcijas” pavadīts. Man netika dota ne mazākā iespēja ko pretī bilst.

Izkliedzies, fiziski un morāli mani apspļaudījis, viņš vilciena pavadones “padzīts”, aizjoņoja… .

Tas bija īsts čekas organizēts “teātris”, lai mani garīgi iznīcinātu.

Šodien vislielākie Tiesiskuma atjaunošanas pretinieki ir tieši šie salauztie “disidenti”, visi tie, kuri uzstājas šajā “Melu laboratorijā”.

Ja atjaunos Tiesiskumu, tad taču viss nāks atklātībā un tā būs viņu, kā tautas varoņu, garīgā nāve !

-To taču nepārprotami pasaka čekas ģenerālis Johansons, kurš vainojams tieši šo “bīstamo disidentu” fiziskajā iznīcināšanā ! Laikam jau pirms nāves grib kaut cik atmazgāties un tāpēc visus šeit intervētos parazītdisidentus pamet zem kāpurķēdēm.

-Viņš taču nepārprotami pasaka, ka visi tie, kuri šeit uzstājas, ir VDK kantora sadarboņi !

Es uzdošu vienkāršu jautājumu visiem tiem, par kuriem esmu jau rakstījis un arī tiem, par kuriem vēl rakstīšu: Ja jau jūs tā gribējāt gozēties kameras priekšā un stāstīt tautai par saviem “varoņdarbiem”, tad kāpēc nepieteicāties pie L. Grantiņa, jo viņš taču arī ievieto video You Tube HELSINKI-86 grupas vārdā ?

Kāpēc jūs piedalījāties 4.maija kliķes, komunistu un čekistu(gorbunovistu un peteristu) radītajā Latvijas propagandas mēdijā ?

Atbilde ir tikai viena: jūs esiet daļa no šīs sātaniskās melu un slepkavu sistēmas !

Turpinājums sekos… .

L. Grantiņš      29.02.16

You may also like...

6 komentāru

  1. http://www.delfi.lv/news/national/politics/musu-honkonga-ka-krievu-emigranti-apdzivo-baltijas-valstis.d?id=46989823 …ar tik melnu naidu pret Vidinu bija Astra un Ziemelis gan jau tapec,ka saprata huntes krievu “parkartosanas” darbibu ar sekam izrietosajam (nakotnes). Preteji,tad sanak,kad Ziemelis,kurs cietumos atsedejis 24 gadus, Astra ari paris desmitus,bija vienkarsi kriminalnoziedznieki (zagli vai laupitaji),jeb sadomazohisti,kuriem patik kad vinus spidzina ar izsmalcinatam mocibam. Taa ir kluda,neapzinata,gluzi tada pati,ka Astra ieteica Repsi,so meslu antilatvisko (bet uz to bridi daudzcerigo).
    .
    .
    .
    Admins
    Já, tas ir diezgan paradoksāli un neticami, bet taisnība. Ja gribēja palikt dzīvs, tad bija jāklausa tiem, kuri par šo dzīvību “garantēja”. Gan jau nāks gaismā lietas, kuras ir vēl “trakākas”… .

  2. Sandra saka:

    http://www.lsm.lv/lv/raksts/latvija/zinas/latvijas-islama-kulturas-centra-vadiitajs-charlie-hebdo-bija-pel.a113763/ visi,visi Islama centri,ka ari Korans/gramata ideologiski religiska,ar sApratu apveltitiem cilvekiem,ES parlamenta un ANO drosibas padomee,ir AIZLiedzdama si teroristiska kustiba,ta vismaz logiski vajadzetu notikt! http://latvija.tomstv.lv/latvijas-islama-centra-ex-vaditajs-ar-automatu-pie-saniem-apsveic-teroristus-video-sakta-izmeklesana/ ,bet izskatas,kad nekas nemainisies http://pietiek.com/raksti/ista_patiesiba_par_musulmanu_kulturu_jeb_tas,_ko_mediji_nevelas_publicet_par_islama_vesturi

  3. Janis ar hunti un krievu tautu okupetas Latvijas saka:

    Islams ar Koranu define-visi neticigie Allaham,ir nogalinami. https://www.youtube.com/watch?v=M3Q8L7LD2XY Hunte 4 maija organizeta ar Maskavu,daris jebko,lai iznicinatu etnisko latviesu tautu ,mantinieci tiesibu starptautiskas nozimes Latvijas (1918) Pilsonu veidaa ka Subjekta. Ar merki,lai krievu tauta okupantiska,klust par “likumigu” pectecibas Tautu Latvijas. Krievu tautai jau patiesam nav draudosi,ja Latvija tiek iepludinati imigranti,jo krievu tauta ir vairakums pret latviesu tautu. https://www.youtube.com/watch?v=EKnys2WzMmA ar Ziemeli,Astru,laikam viss ir savadak,lidzigi ka ar Doroninu. Arzemem,ASV,Karalnamam un visam Griekijam un Vacijam,ir nosplauties uz latviesu tautu,nosplauties par cilvektiesibam latviesu tautibas. Doroninu saverveja jau 4.maija hunte,bet ar ASV cip zinu,vareja vina paraknaties VDK arhiva,ka Totalitara Centra darbiniece un parfotografet materialus. VDK arhivs,bija “salda bulka” Cip am un nosplauties Cip am par latviesu tautu. Gluzi tapat ka ar PBLA un vinu “aklo” lidzdarbibu huntes 4.maija veidosana,atbalstot Maskavas ieliktenus par “likumigu” Varu (1918) Latvijas. Tur ar ir tas “sakalis” aprakts. Bet smird,pustot un smaka lien virszeme. Sliceju izglabsanas ir pasu sliceju problema.
    .
    .
    .
    Admins
    Tik vienkārši, Os, ar to veco cietumnieku nodevību nav. Neskatoties uz visu, viņi savu uzdevumu tomēr veica…. .Bet par to sīkāk kādā atsevišķā aprakstā.

  4. rase saka:

    Tā latviešu tauta,(ar ļoti maziem Baltu tautas %)ir dzeltenā rase,zagšana,šmaukšana,mānīšana,slepkavošana…… Kur gan tik ilgi kavējās Hāgas tribunāls…..

  5. Indulis saka:

    Krievijas spiegi diversanti un okupanti iz Rigas Domes,iecerejusi latviesu tautai pasniegt “davanu” un uzbuvet jaunu estradi http://nra.lv/latvija/riga/161125-mezaparka-estrades-projekts-naudas-skruvspiles.htm ,bet cik smalki to pienes,caur tautas “varoni” http://nra.lv/viedokli/elita-veidemane/146401-lai-nesagrautu-latviskumu.htm un beigas bus http://www.la.lv/partraukts-iepirkums-par-okupacijas-muzeja-piebuves-celtniecibu-tiks-izsludinats-jauns/ ,jo tautas kulturvesturiskais mantojums ir jaiznicina,ko ari dara tisi hunte 4.maija.

  6. Indulis saka:

    Nu “protams” ta latviesu tauta ir tik riebiga,kad jums atbrivotajiem 1940-2016 ieskaitot,vel “darba” daudz,atbrivojot Latviju no riebigas latviesu tautas. Gribetu gan es redzet,ka iesakuma ar kadu pussimtu viru brunotu,tiek ienemta piemeram Dobele un pec diennakts,ir saformets pirmais strelnieku bataljons,ari savs cietums jums locekliem ar biedrenem. Tas viss vel prieksa,kad kritis krievija,tad muguras nebus https://www.google.lv/url?q=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DqteM_Lv5k_c&sa=U&ved=0ahUKEwijpMH0haDLAhWjJ5oKHSUAD_EQuAIIFTAAUAE&usg=AFQjCNFq1jqG4uzhdidTw–kfA6VguxbfQ

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *