Cionistu marionetes uzpeld viena pēc otras

www.tautastribunals.eu-12Tikko kā tika rakstīts par kādu „kabalistu” Ojāru Kalniņu un arī pieminēts, ka visa Latvijā valdošā hunta sastāv no šiem civilizācijas drazām. Kā par cilvēkiem kā tādiem, viņi nebūtu pieminēšanas vērti, ja vien nebūtu no „apgraizītajiem” iebīdīti Latvijas valsts pastāvēšanai svarīgākajos amatos.

Šoreiz pieminēsim divus no šīs „zortes”- propesoru L. Taivānu un ģenerāldirektoru Ē. Kalnmeieru. Abi uzticīgi cionisma(boļševisma- komunisma) kalpi.

Ēriks Kalnmeiers ?

Eriks-kalnmeiers,L. Taivāns, Cionisms, LRTT, H-86. GrantiņšKad runājam par šo „eksenplāru”, tad vienmēr uzrunas „kungs” vietā vajadzētu likt: NOZIEDZNIEKS(atvērt) !

Paklausieties tikai, ko šis „kungs” atļaujas izsecināt: Ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers ir pārliecināts, ka par Krievijas karoga kāta sabojāšanu pērn Rīgā notikušajā Latvijas Krievu savienības (LKS) organizētajā piketā “Krimas atbalstam” apsūdzētais vīrietis ir jānotiesā par viņa neiecietīgo rīcību, jo nevienam nav tiesību prettiesiski vērsties pret viedokļa paudēju, ja ar viedokļa paušanu nav pārkāpts likums.”

Rodas jautājums: Tiesnesis lemj, kuru notiesāt vai ģenerālprokurors ?

Protams, ka tādā bandītiskajā veidojumā kā šodienas Latvija, kurā visu nosaka Staļina laika slepkavas(bijušie KGB darboņi), tiesnešiem ir piešķirta tikai butaforijas lomā.

LRTT i- vietnē par šo bandītu ir rakstīts vairākkārt.

Pats par sevi, šis putnu biedēkļa izskata kreatūra, nav pat izlietota tualetes papīra vērts, bet kā paklausīga KGBistu marionete gan. Viņš bija viens no tiem, kurš ar mani šovasar „izrēķinājās”. Ar savu paziņojumu „slotas kāta” jautājumā***, viņš sevi pilnīgi degradēja, ne tikai kā ģenerālprokurors, bet arī kā cilvēks. Viņa sacītais pilnībā atklāja krievžīdisko noziedzību un stulbumu.

Kā var pieskaitīt tos, kuri atbalsta iebrukumu kaimiņvalstij, slepkavības un teritorijas atsavināšanu, pie viedokļa paudējiem ? Nedomāju, ka Kalnmeies pats bija tik muļķis, viņš vienkārši atkārtoja to, ko viņam lika.

Par šo secinājumu bandīts Kalnmeiers ir pelnījis restes. Viņš ir atbalstījis Krievijas asiņaino režīmu, kuram par laimi civilizētajai pasaulei, bet par nelaimi Kalnmeieram, dienas ir skaitītas. Kalnmeieru un visu viņa 4. maija huntas noziedzniekus sagaida Rumānijas ģenseka Čaušesku liktenis.

Nekādas tiesas un tribunāli nebūs, būs tikai un vienīgi SODA IZPILDE.

Pasaules vēsture nepazīst citus variantus… .

Strīķe, Loskutovs, KalnmeiersŠajā sakarā ir vērts noskatīties: http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/23.02.2016-11-gundars-reders–juta-strike.id66530/ Jutas Strīķes intervija norāda uz šīs kliķes noziegumiem pret Latvijas valsti un arī latviešu tautu. Vienreizēji un drosmīgi paziņojumi, kuri, ja tos ņem pēc LIETAS BŪTĪBAS, pasaka, ka Kalnmeiers ir augsta ranga noziedznieks un Latvijas valsts bende. Tieši tas, ko visu laiku cenšas pasacīt LRTT. Pēc šīs intervijas J. Strīķei vajadzētu ļoti, ļoti uzmanīties un nekādā gadījumā nebūt palu laikā tuvu Daugavai, jo var „ienākt” muļķīga doma galvā, nu tieši tāda paša kā Jolantai Zālītei: http://www.diena.lv/latvija/zinas/bijusi-latvijas-masu-asociacijas-vaditaja-zalite-atrasta-mirusi-daugavas-krasta-14095398

Tiek arī pasacīts, ka Latvija ir korumpēta valsts.

LRTT pirms diviem gadiem iesniedza ULTIMĀTU ASV, NATO un Vācijai, ka ir jāaptur Latvijas SUVERNITĀTE un jāpārņem http://tautastribunals.eu/?p=16492 uz laiku tās vadību. Vērojams, ka pašlaik notiek pamatīgs spiediens uz Latvijas huntu no ASV puses. Tā ir laba zīme un lauvas tiesu šajā procesā ir ieguldījusi H- 86 grupa.

Savas dusmas šī banda šovasar izgāza uz mani un tāpēc, pēc šīs intervijas, ir jābaidās par J. Strīķes likteni.

Mēs, latviet, viņus, šos Ciānas kalpus, drīz T i e s ā s i m !!!

Leons Taivāns ?

Taivāns, Strīķe, Kalniņš, Grantiņš, LRTTŠis „ļoti nevainīgais” propesors veic sevišķi izsmalcinātu cionistu propagandu.

FOTO: Leon, ar muti nevar braukt kā ar tramvaju ! Par katru vārdu reiz būs jāatbild. Godmaņi un suharenki nepalīdzēs, jo paši būs aiz “gardīnēm” un gaidīs savu “pakabināšanu” !

Un skaties tikai, kas par iznīcinošu skatu ir mūsu Leonam ?!  Nu kā īstam ciānas propesoram !

Nu, teiksim, ko nozīmē šis paziņojums: (atvērt)Bēgļu bērnu uzņemšana latviešu ģimenēs būtu risinājums migrantu krīzei, uzskata Taivāns”

Tai vietā, lai cīnītos pret šīs noziedzīgās huntas vājprātu: atdodot savus bāreņus svešzemniekiem, šis nelietis sludina, ka latviešu ģimenēs jāuzņem „bēgļu” bērni ! Tā ir vispretīgākā smadzeņu skalošana, tieši tas, ko vēlas „apgraizītie”, lai pilnīgi degradētu latviešu nacionālo apziņu, kura ir veidojusies gadu tūkstošos.

Neesmu dzirdējis, ka kāds latvietis vai vācietis piekristu šādai politikai !

Tad rodas jautājums: „Kas tev, nelieti, ir devis tiesības runāt tautas vārdā ?”

Neviens viņam(nedz arī kādam citam) nav devis tādas tiesības- šeit izvietot “bēgļus” un tāpēc viņš ir uzskatāms par NOZIEDZNIEKU– nacionālo naida kurinātāju. Lai nebūtu jāizplūst plašā apskaidrošanā, tad ievietošu kādu komentāru, kas atrodams zem viņa raksta:

  1. Lai parāda piemēru! Paņem savā ģimenē!

Katrai tautai, kurai ir sava etniskā dzimtene, ir arī jādzīvo tajā un jācīnās pret varmākām, nevis jāskrien pa pasauli diedelēt pēc labumiem.

Un vai ievērojāt, kāda līdzība ar „izredzētajiem” ?!

Mārtiņš-LutersTie arī klīst pa pasauli un parazitē uz citu sastrādātiem labumiem.

Bēgļu krīze ir mākslīgi radīta, tas vairs nav noslēpums.

Mūsu uzdevums ir izvilkt gaismā šos krīzes radītājus un nocirst šai hidrai galvu.

Atsvaidziniet to, ko “prātiņš” ir apzinīgi aizmirsis:

(atvērt)M. Luters par žīdiem

27.02.26      L. Grantiņš

Latvija,Dievs, Grantiņš, Liepāja,Rīga,LRTTKaitīgā patiesība

Valdis Atāls, Atmoda, Kalniete.LRTTNodot tautu un graut nacionālo apziņu var arī šādi, kā to dara Valdis Atāls- ar pesimismu un idiotisku sakāvnieciskumu, kurā pats atzīst savu vainu: https://www.youtube.com/watch?v=aHhw6DcWwqA

Mēs zinām, ka karalaikā un ārkārtas situācijās, tādus pirmos „pielika pie sienas” !

Forma, Atāl, forma, izteiksmes forma ir jāmaina, jo savādāk: “Ar labiem nodomiem tieši uz Elli aizbrauksi un veselu “baru” vēl līdz parausi…. .”

Mēs neesam maz, mēs esam ļoti daudz !

Tauta ir jāmobilizē, nevis jāiedveš sakāvnieciskums… .

Un dzīve, Atāla kungs, mūs nenodod un arī nevar nodot, bet mēs dzīvi gan varam nodot- aizlaist to pa iznīcības taku un līdz ar to arī savu tautu… .

Es saku, kas attiecas uz komunistiem, ka ir notikusi dabiskā atlase, ka paši uz likvidāciju ir pieteikušies tie, kuri izmantoja Atmodu pašlabuma un nodevības dēļ. Ja tas nebūtu noticis, tad šī sapuvusī nodevēju sperma atražotu šos izdzimteņus gadsimtiem ilgi. Viņi, šie žuliki un tautas bendes, šodien ir skaidri saskatāmi, kā trīsdesmit jūdasa graši uz melna galdauta. Kad pienāks atmaksas diena, mēs viņiem visiem aizbrauksim pakaļ…. .

Viss notiks tā, kā tam jānotiek !

Mēs atgūsim savu neatkarību un visu to, kas mums nozagts !

Ēķis, Āboltiņa, Dzintars, Urbanovičs,LRTT, GrantiņšL. Grantiņš

You may also like...

4 komentāru

  1. raksts saka:

    Bēgļiem ir parādījies vēl viens ceļs uz Eiropu, un tas ir „ledus maršruts”. Aizvien vairāk bēgļu izvēlas savu galamērķi tieši Somiju un Norvēģiju. Skandināvijas valstīm ir radušās aizdomas, ka Krievija speciāli sūta tik daudzus cilvēkus uz šīm valstīm, lai radītu spiedienu uz Eiropu, vēsta amerikāņu izdevums „Huffington Post”.
    Latvijā darbojas Krievijas un Izraēlas centrāle, kas strādā pret latviešu tautu un visu rietumu pasauli.
    Reāli jau šobrīd jāiedarbina NATO 5.pants, lai pamatojoties uz to pasargātu no Krievijas un Izraēlas visu pasauli.

  2. lasītājs saka:

    Šajā sakarā ir vērts noskatīties: http://ltv.lsm.lv/lv/raksts/23.02.2016-11-gundars-reders–juta-strike.id66530/ Jutas Strīķes intervija norāda uz šīs kliķes noziegumiem pret Latvijas valsti un arī latviešu tautu. Vienreizēji un drosmīgi paziņojumi, kuri, ja tos ņem pēc LIETAS BŪTĪBAS, pasaka, ka Kalnmeiers ir augsta ranga noziedznieks un Latvijas valsts bende.
    ——————-

    Juta Strīķe pateica to, ko Helsinki 86 dibinātājs Linards Grantiņš visas latviešu tautas vārdā pateica jau labi sen, rakstot par to arī Rietumeiropas valdībām un lūdzot palīdzēt atjaunot patiesu tiesiskumu Latvijā.

  3. info saka:

    Komunists un zaglis Aivars Lembergs pilnīgi staro no tā, ka, kā viņš saka, sācies Eiropas Savienības sabrukuma beigu sākums:

    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TaOAQYaNsPI

  4. Miervaldis saka:

    Kalnmeijers – aizstāv sev līdzīgos – kremļa pūšļus.Rūtenbergs rīkojās ļoti racionāli un pareizi pret krieviem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *