“Maisi”, Feldman, tiks atvērti !

Melns.-Latvijas-republikas-tautas-tribunāls-Aivars-Borovkovs-Ivars-Godmanis-Jānis-Reinisks-Straujuma-Prezidents-Saeima-DP.-ST.-Kopie2“Daļa VDK dokumenti aizvesti uz Krieviju un neviens tiem vairs netiks klāt”, saka “vēsturnieks” Inesis Feldmanis !!!

Vai kāds ir kaut pavirši iedziļinājies šīs Feldmaņa pateiktās frāzes būtībā ?

Nav !

Lielākā daļa 4. maija kliķes propagandas apstulboti to nemaz nav spējīgi, bet pie varas “siles” esošie to nedara apzināti.

Tā kā to nav neviens izdarījis, tad kārtējo reizi šis nepateicīgais un riebīgais darbs ir jāveic LRTT i- vietnei– tautastribunals.eu.

Aivars-Stranga-Inesis-Feldmanis.-Jansons, Koylovskis,Reiniks-Maizītis-Indulis-RonisLRTT.-Grantiņš.Pirmais jautājums:Inesis Feldmanis zina, ka dokumenti aizvesti uz Krieviju ?

Otrais jautājums: Kā “vēsturnieks(nu nav šīs alkoholiķis, čekas darbinieks un slepkava nekāds vēsturnieks) I. Feldmanis zina, ka neviens tiem vairs netiks klāt ?

Vai ievērojāt, cik neatlaidīgi šī doma tiek uzspiesta tautai ???!!!

Cik varonīgi šis čekas darbinieks šodien visā apvaino Vairu Vīķi Freibergu, it kā viņš, kad VVF divas reizes apturēja šo procesu, būtu atadies “uz mēness”.

Jā, jūs nepārklausījāties, Inesis Feldmanis nav nekāds profesionāls vēsturnieks, bet čekas(KGB) pilna štata darbinieks, kura rokas “mirkst asinīs”.

Slepkava vārda vistiešākajā nozīmē !!!

Izlasiet, ko saka par “vēsturnieku” Inesi Feldmani vēsturnieks Indulis Ronis un jūsu dzīslās stings asinis: http://tautastribunals.eu/?p=13201

Par to arī Induli Roni centās noslepkavot, bet ko Dievs ir nolēmis pasargāt, tam sātanisti klāt netiek: http://tautastribunals.eu/?p=17781

Indulis-Ronis-L.-Grantiņš-vēsture-Stranga-Feldmanis“Tāpēc informēju Eiropas Cilvēktiesību tiesu, ka docenta Viļņa Pāvulāna slepkavas iespējams bija divi.

Pēc profesora- slepkavas A. Strangas vārda nosaukšanas, pēc kāda laika toreizējais Saeimas sekretārs Imants Daudišs man teica, ka veco čekistu vidū klīstot baumas, it kā V. Pāvulāna pēdējie vārdi esot bijuši: „Ko tu dari Inesi, ko tu dari Inesi ?” Vainīgais mums zināmais Inesis LU Vēstures un filozofijas fakultātē bija un ir profesors Inesis Feldmanis, pašlaik Latvijas Vēsturnieku komisijas priekšsēdētājs pie Valsts prezidenta Andra Bērziņa.

Te nu ir „ģenerālpēdas” pie slepkavības pasūtītājiem !”

Latvijas Republikas tautas tribunāls ir vienīgais, kas atklāti informē par komunistu- cionistu noziegumiem pret latviešu tautu. Tas, kas notiek šodienas Latvijā, ir pielīdzināms 1937tajam gadam Krievijas impērijā, kas sevi toreiz dēvēja par Padomju Savienību.

Šodien, vairāk kā jel kad agrāk, valdošā noziedznieku banda, kurai “saknes” aizstiepjas caur Maskavu līdz Telavivai, ir ieinteresēta čekas maisu “norakšanā”.

Ja tiks atklāti Latvijas “čekas maisi”, tad var krist visa cionistu pasaules mafija.

Rīgā taču palika 20 000 pensionētie okupācijas varas virsnieki, kuri pilnībā pārvalda Latvijas DP un līdz ar to arī Saeimu. Ne jau nejaušības dēļ Rīgas Centrālcietuma drošības dienesta telpu “rotā” Fēliksa Dzeržinska foto.

RC ir pilnīgi sagatavots, lai vajadzības gadījumā tajā notiktu 1940/41 gada ārprāta asins darbi.

Es, Linards Grantiņš, pats “uz savas ādas” šovasar par to pārliecinājos. Ar pilnu atbildību saku: “Latvijā, zem demokrātijas maskas, valda vissasiņainākais režīms, kādu vien cilvēks var iedomāties.”

Inesis-Feldmanis-un-Andris-Bērziņš-Reiniks-DP-Saeima-LRTTCaur dažādām viltus nacionālām organizācijām tiek izsekoti- apzināti nacionāli domājošie Latvijas patrioti un uzņēmēji, lai pēc tam viņus “nomirinātu dabīgā nāvē”.

Šodien tiek veikts ārprāta genocīds pret latviešu tautu.

LRTT jau ir rakstījis, ka nevienu “čekas maisu” nevar nedz iznīcināt, nedz aizvest uz Krieviju, kamēr dzīvs ir kaut viens čekists.

Tātad, “maisam” nav jābūt, pavisam vienkārši, tas jāatver “filozofiskā” izpratnē un jāsāk noskaidrot tā saturu.

Tas viss ir izdarāms ļoti vienkārši, ar pašu čekistu paņēmieniem: Jāizsauc(tas arī tiks izdarīts pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā) uz DP čekas darbinieks- slepkava un vēsturnieks Inesis Feldmanis, jāiedod papīrs un rakstāmais, lai raksta visu, ko vien zina. Pēc tam uz DP izsaukt tos, par kuriem rakstīts Freldmaņa paskaidrojumā.

Ja Feldmanis pēkšņi būs zaudējis atmiņu, tad viņam to var atsvaidzināt ar medikamentu vai hipnozes palīdzību, bet vislabāk ievietot Riharda Bunkas izveidotajā psihotroniskajā PRESKAMERĀ.

Ar 100% pārliecību varam apgalvot, ka “čekas maisi” atjaunosies to pirmatnējā saturā/sastāvā.

Jā, latviet, Latvijas “čekas maisos” slēpjas pasaules cionistu noziedznieku liktenis !

>Atceros, ar kādu naidu mana aresta brīdī(šogad Latvijas apciemojuma laikā) nevajadzīgi, kad jau atrados pie zemes piespiests zem diviem DP darbiniekiem, man melnmatainais “latviec” salauza elkoņa locītavu !

>Atceros, ar kādu eiforisku gandarījumu mani Rīgā, asinīm “notašķītu”, sagaidīja melnmatainais “latviec” Poļaks !

Tā visa bija naida eiforija- gandarījums !!!

Ir arī kļuvis zināms, ka mana aresta dienā Liepāja esot “ņudzējusi” no augsti stāvošiem DP darboņiem. Tātad, par godu manam arestam, ir notikusi sanāksme. Tādas sanāksmes nešķīsteņu aprindās tiek dēvētas par MESSĒM !

P.S.

Sātanistu- cionistu pūles ir grandiozas.

Viņu sapnis ir likvidēt L. Grantiņu un slēgt LRTT i- vietni, jo šie “abi” viņiem ir kā murgs, no kura nav iespējams pamosties.

L.GrantiņšRasnačsBorovkovsStraujuma-prezidentsBērziņšKozlovskis.MežvietsVai ievērojāt, kā tiek nonicināts L. Grantiņš un H- 86, līdz ar to arī latviešu tauta ?

>Darbinieks Juris Rubenis(nelatvietis) paziņo, ka viņš sarakstījis H- 86 dokumentus !

https://www.youtube.com/watch?v=DkBfJEyqw84

>Darbinieks Valdis Šteins(nelatvietis) paziņo, ka H- 86 dokumentus nav sarakstījis latvietis !

http://tautastribunals.eu/?p=17286

>Darbinieks Juris Lapinskis(nelatvietis) savā “gaismas pilē”, kura tiek koriģēta no DP, saka to pašu.

>Darbinieks Aivars Garda(nelatvietis) L. Grantiņu nosauc par garā vāju un draņķi !

>Darbinieks Leonards Inkins L. Grantiņu pat apvaino sadarbībā ar Izraēlas vēstniecību !

>Visam kroni uzliek valdošā 4. maija kliķe, kura par Atmodas celmlauzi nodēvē komunistu- tautfrontieti Daini Īvānu, kurš TF divdesmit gadu jubilejā atzinās brutālā Latvijas valsts izlaupīšanā.

http://tautastribunals.eu/?p=28015

Un cik simboliski, ka šī Īvāna slavināšanas ceremonija notika  Vācijā un tieši pilsētā(Minsterē), kurā esmu apmeties uz pagaidu dzīvi līdz brīdim, kad tiks likvidēta komunistu- cionistu banda manā Dzimtenē.

Visi šeit pieminētie ”latvju patrioti” ir cionistu darboņi un arī tie, kuri ir kopā ar šiem “patriotiem”.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

08.11.15         L. Grantiņš

You may also like...

10 komentārs

  1. Valdis Freimantāls saka:

    KGBistu dokumentu rūpīgā slēpšana no 4. maija valsts radīšanas brīža ir tiešākais pierādījums tam, ka viņu KOLEKTĪVAIS SPĒKS ir noteicošais Latvijā.

    Nosaukums
    čekas maisi ir pamests tautai, lai mulsinātu cilvēku prātus, jo maisos nekas vērtīgs nekad nav ticis glabāts! /varbūt kartupeļi, tad katra maisa cena ir pārdesmit eiro – summa kas pieejama jebkuram/.

    Ja runātu par KGB seifu sevišķi slepeno dokumentu nodošanu sabiedrības – visas tautas informēšanai – tad katrs cilvēks prasītu enerģiskāk un panāktu komunistu noslēpumu atklāšanu Latvijā!

  2. ļatviešu ģimene saka:

    Slava Helsinki 86 par tiesiskumu dibinātājam Linardam Grantiņam un visiem, kuri cīnījās par Latvijas brīvību un cīnās arī šodien.

  3. Ernests saka:

    Īvānu pēkšņi no zila gaisa turpina glorificēt. Tūdaļ iznāks arī filma par viņu, kuru rādīos kinoteātros visā Latvijā! Čekisti laikam Īvāna kārti gatavo vēl vienai izspēlei…

    http://ivansfilma.lv/

  4. vecis saka:

    Kādreiz uz rietumiem pārcēlās tāds Imants Lešinskis. Ja viņš ko pateica, tad tie, kuri to uzklausīja to nobēdzināja tālu. Ažiotāžu sacēla Lešinska memuāri. Tomēr tajos nav nosaukts vārdā neviens, kurš reāli vadīja vai pieskatīja sabiedrību. Daži čekisti, kuri jau Lešinska laikā bija pensionējušies vai miruši. Daži režīma atbalstītāji, kuru vārdi un darbi bija zināmi pilnīgi visiem (Arvīds Grigulis). Tagad bieži zinām otru pusi. Tas pats Grigulis bija ar pietiekoši sasmērētu biogrāfiju (ne tie radi). Varēja arī paavdīt mūžu lēģerī. Tāpēc Staļina režīmam nebija grūti salauzt. Ja gribēja publicēties, ieņemt atbildīgus amatus, saņemt naudu, kaut kas bija jādod pretim. Daudzi izvēlējās publicēties, saņemt naudu, amatus. Vai mest ar akmeni? Latviešiem tagad bija Ojārs Vācietis, Bels, Purs, Belsēvica, Ziedonis. Vēl viens otrs, kuru grāmatas var lasīt arī tagad. Absolūtam vairākumam no 100-150 tautām, kuras dzīvoja PSRS, nebija grāmatu, kuras būtu vērts izlasīt. Ir jau iespēja objektīvāk uzzināt novērtētos. Valsts aparāts savējos pabalstīja. Atliek tikai sastādīt to sarakstu, kuriem bija iespēja izbraukt no PSRS. Tur vien būtu ko darboties. Tur jau varētu šķirot. Kuri tūristu grupās, un kuri individuāli vai netūristu grupās. Kuri uz Poliju, bet kuri uz Rietumvāciju vai pat ASV! Bija taču tādi. Tad jau būtu lielāks saraksts- kuri tika pie normāla dzīvokļa Rīgā. Parasti latvieši gaidīja 25 gadus vai dzīvoja vismaz 3 vienā istabā. Bet ne jau visi. Tad vēl būtu tāda kategorija kā Šķēle, kurš ar lidmašīnām veda puķes uz dažādām Krievijas malām. Ekonomiskie noziegumi PSRS bija nopietna lieta un es pēc pirmā puķu pušķa būtu sēdējis garu laiku. Vēl interesanta kategorija ir ļautiņi, kuri kādreiz ir tikuši tiesāti, bet vēlāk tiesu lietas ir pazudušas no visiem arhīviem (Šlesers jau nav vienīgais). Dažam ir uzradies jauns vārds vai pat jauna biogrāfija. Nav īsti skaidrs, kur ierindot visus tos, kuir ieņēma vadošus amatus jebkurā nozarē. Jo viņiem visiem darba pienākumos ietilpa ziņot par saviem padotajiem. Kāda neliela daļa tur bija talanta dēļ. Kaut ko taču gribēja ražot. Liekas gan, ka pēdējā desmitgadē VDK loma kadru izvirzīšanā bija ļoti liela, kas stipri pazemināja kadru kvalitāti un nenāca par labu PSRS dzīvotspējai. Cara laikā ohranka bija apmēram kā čeka un ziņotāju institūts darbojās kādus 100 gadus. Latvijas valsts šo ziņotāju sarakstus tomēr nepublicēja. Kāpēc? Tā vispār ir vēsturnieku neapgūta lappuse, jo tā arī no 1917.g. latviešu valodā nav iznākusi neviena grāmata par ohrankas darbību. Krievijā vēl var saprast, ja pareizas ir baumas, ka Staļins nebija vienīgais ohrankas ziņotājs varas elitē. Un Latvijā? Tas pats iemesls? Specdienesti parasti kļūdas nepiedod. Lešinskis tautai neko nepateica, bet vienalga mira. Ja tie maisi bija kļūda, tad kuru par to atšāva? Pugo izmeta pa logu? Būtu izmetuši ātrāk. Par tām citām valstīm atbildes varētu nebūt tik vienkāršas. Austrumvācijā no sabiedrības izstūma daudzus ietekmīgus cilvēkus. Atmodas seja bija Krista Volfa, kuras literārais talants bija starptautiski atzīts. Rakstnieci pasludināja par ļaunuma iemiesojumu un tā mira atstumtībā. Tā arī neko neuzrakstīja. Kad bija drošs, ka mirusi, atradās citu maisu pārzinātāji, kuri pēkšņi atrada, ka ar čeku sapīta 1950-jos. Tā kā neko vērtīgu nav ziņojusi, vēlāk kontakti ar Stasi apsīkuši. Par mirušu var rakstīt, jo ir iespējas jaunām manipulācijām. Labāk manipulēt pašiem nekā ļaut citiem. Bez latviešiem LPSR dzīvoja apmēram 50% krievvalodīgo. Krievvalodīgajiem ziņot bija goda lieta. Vai tie arī ir maisos? Daudzi aizbrauca. Kuri? ASV izdotā grāmatā New russians ASV vēstnieks, kuram bija iespējas iegūt bagātu materiālu no tiesēim avotiem juku laikos, ir pamatīgi analizējis pārejas laiku. Viņš atzīmē, ka Gorbačova perestroikas laikā tā saucamo SIA veidošanu uzticēja tikai VDK kadriem, kuri izraudzījās cilvēkus no labāko ziņotāju (Stukaču) loka (publicēsim šos vārdus!). Latviski šī grāmata nav tulkota un to pat nepiemin.

  5. Eduards Lunis saka:

    —<<Čekas maisi,, faktiski ir jau sen vaļā!
    Vai tad ir tik grūti saprast,ka tie , kuri ir iedzinuši Latviju un Tautu tādos drausmīgos apstākļos var nebūt čekisti, komunisti vai kriminālnoziedznieki!?

  6. civilizācija saka:

    Kad ienāk tie ļaužu bari-tā esot tā civilizācija (bez cilvēkiem),rodas haoss,tā iznīcina cilvēku nevainību,rada naidu un nenovīdību,postu un necieņu.

  7. Miervaldis saka:

    Paldies lievirsrniekam par Latvijas benžu izgaismošanu.

  8. mamzele saka:

    Nu tur jau tiešām jābūt ļoti naivam lai ticētu, ka īstie ir atstāti šeit, 1991.gada augustā mēs gājām sargāt čekistu kantori Valdemāra ielā(tuvāk Braslai), jo cilvēki bija redzējuši kā kūp skursteņi un izbrauc ārā vairākas kravas mašīnas. A.Gorbunovs nav maisā( viņam esot izziņa), taču viņš bija ideoloģiskais sekretārs( tas ir tas kurš varēja dot rīkojumus čekai).
    .
    .
    .
    Admins
    Maisi ir jāatver teorētiski. Mēs zinām visus, kuri bija čekas darbinieki.

  9. Tikai tiesa var noteikt. Es zinu zemessargus, vai kā tautā sauca par “izstreboki” bija izpalīgi Mežabrāļiem. Tāpēc nevar visu mērit ar vienu olekti.
    “Čekas maisi ir fufelis, bet kartotekas, kur ir ziņojumi – nav. Arī arhīva krimināllietas ir pārstrādātas.
    Kas lika pārstrādāt un izņemt materiālus no krimināllietām?
    .
    .
    .
    Admins
    Tavs komentārs, Maltas kungs, liek domāt, ka esi viens no tiem, kuram maisu atvēršana nav vēlama.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *