4. maija kliķes rūpes ! Komunisti esot Atmodas “līderi” !

Latvijas Atmodas līderis Dainis Īvāns saņems EP apbalvojumu !!!

Interesanti, ka GOOGLE vairs nav atrodami šie viedie reiz Īvāna sacītie vārdi !

Dainis Īvāns: ”Es teiktu tā – piedod, māte Latvija, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību. Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties. Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu. Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.”

Zaļš, tautastribunals.euVot i anekdote: Dainis Īvāns Atmodas līderis !

Ir prātam neaptverams, ko tik visu neizdomā sātaniskie iemiesojumi- čekas izdzimteņi.

Tagad ir pilnīgi saprotams, kāpēc 4. maija kliķe mani gribēja gan politiski, gan arī fiziski iznīcināt.

Atmoda 2

FOTO: Varbūt kāds šeit redz mūsu Daini Īvānu, Sandru Kalnieti, Ivaru Godmani vai kādu citu tautfrontieti ?

Fiziski,- mani brutāli arestējot un iemetot Rīgas Centrālcietuma 2. korpusa 203 preskamērā, bet garīgi man atsavinot manis sastādītos HELSINKI- 86 dokumentus. Pie garīgajiem manis iznīcinātājiem ir pieskaitāmi profesori Valdis Šteins un mācītājs Juris Rubenis, jo abi centās un cenšas vēl šodien pierādīt to, ka H- 86 dokumenti nav manis sarakstīti.

Viss tas ir smalki un laicīgi izplānots.

Par to, ka es ar savu sievu esmu šodien vēl dzīvs, man ir jāpateicas Laimonim Puram, kurš mani brīdināja, kad braucām pie viņa ņemt interviju. Ceļš pie viņa ved ne mazāk kā 15. km. caur biezu varenu mežu. Tas arī būtu bijis mūsu(mans un sievas) ceļš pie Heiņa Lāmas”. Šis bija pirmais mēģinājums, bet otrais bija jau pieminētais zvēriskais arests.

Par Daini Īvānu šajā i- vietnē ir ticis rakstīts ne vienu reizi vien. Līdz absurdam smieklīgi, ka viens zaglis un dzērājs tiek nominēts tādai balvai.

Vienreiz šim ākstam- čekas klaunam, sirdsapziņa bija pamodusies un viņš sacīja viedus vārdus.

Vai nebūtu bijis viedi, ja viņš tos būtu atkārtojis saņemot šo augsto balvu ?

Lūk viņa sacītie vārdi, kuri raksturo visu Tautas Fronti:

Dainis Īvāns: ”Es teiktu tā – piedod, māte Latvija, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību. Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties. Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu. Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.”

Vairāk par šo sarkano slepkavu bandu šeit: http://tautastribunals.eu/?p=11660 , http://tautastribunals.eu/?p=11750

03.09.15.   L. Grantiņš

Andreja Kavača jaunākais video !!!:

https://www.youtube.com/watch?v=0orfAInU9rQ

Īvāns,Godmanis, Šlesers,Āboltiņā,Grantiņš, LRTT, Helsinki-86Latvijas Atmodas līderis Dainis Īvāns saņems EP apbalvojumu

Kūdenhova-Kalerdži vārdā nosauktā balva tiek piešķirta kopš 2002.gada

Latvijas vēstniece Vācijā Elita Kuzma trešdien apmeklēs Minsteri, kur Eiropas Parlamenta (EP) viceprezidents Rainers Vīlands pasniegs Kūdenhova-Kalerdži apbalvojumu Baltijas valstu Atmodas kustību līderiem, šādi godinot ”Baltijas ceļa” lomu Berlīnes mūra krišanas un Vācijas atkalapvienošanas procesā.

Klātesot trīs Baltijas valstu vēstniekiem, apbalvojumu Latvijas vārdā saņems kādreizējais Latvijas Tautas frontes priekšsēdētājs un Atmodas kustības līderis Dainis Īvāns, aģentūru LETA informēja Ārlietu ministrijā. Lietuvas vārdā balvu saņems lietuviešu Atmodas kustības līderis Vītauts Landsberģis, savukārt Igauniju pārstāvēs neatkarības aktīvists un bijušais Igaunijas ārlietu ministrs Trivimi Velliste.

Pasākumā ar uzrunām uzstāsies Minsteres pilsētas mērs Markuss Lēve, apgabala valdības prezidents Rainhards Klenke un EP deputāts Markuss Pīpers. Pasākumā piedalīsies arī Minsteres latviešu organizāciju pārstāvji un Vācijas latvieši, ar muzikālu priekšnesumu uzstāsies Minsteres latviešu muzikālais ansamblis, tiks demonstrēta arī Lietuvā uzņemtā dokumentālā filma par Baltijas dziesmoto revolūciju.

Apbalvojums nosaukts grāfa Kaunta Ričarda Kūdenhova-Kalerdži vārdā, kurš bijis viens no pirmajiem Eiropas integrācijas idejas popularizētājiem un tiek uzskatīts par vienu no Eiropas kustības dibinātājiem. Viņa pagājušā gadsimta 20.gados izdotā grāmata “Paneiropa” savulaik tulkota arī latviski. Apbalvojumu, kurš tiek piešķirts kopš 2002.gada, saņēmušas vairākas ievērojamas personības, tajā skaitā arī pašreizējais Eiropas Komisijas prezidents Žans Klods Junkers.

”Baltijas ceļa” loma Eiropas un Vācijas atkalapvienošanā pēdējo gadu laikā tikusi godināta vairākkārt. 2014.gada septembrī Vācijas Bundestāgā tika izstādīta Ārlietu ministrijas ”Baltijas ceļa” fotoizstāde, kuru atklāja Bundestāga prezidents Norberts Lammerts, kurš kā goda viesis ar uzrunu uzstājās arī ”Baltijas ceļa” 25.gadskārtai rīkotajā konferencē Rīgā. Šā gada jūnijā Vācu biedrības nama Eiropas zālē Berlīnē tika izrādīta informatīva ”Baltijas ceļa” izstāde, kuras atklāšanā piedalījās EP Ārlietu komitejas priekšsēdētājs Elmārs Broks.

You may also like...

11 komentārs

  1. A.Gedroics saka:

    Tu neizvairies no skaidrošanas, garīgais invalīd, pastāsti tak, kā biksēs piedirsi, kad tevi arestēja! :)))
    .
    .
    .
    Admins
    Tu tieci apstiprināts tikai tāpēc, lai visi zinātu, kāds izskatās DP radīts gara kroplis un lielā dekolonizatora, latviešu tautas pabiras, Aivara Gardas sirdsdraugs.
    Tu esi tas, kurš piesārņo internetu ar pretlatviskām drazām.
    Ir zināms, ka Kremļa “troļļi”, kuri raksta pretlatviskus komentārus, saņem no 300 līdz 500 eiro.
    Tavas un dižā “disidenta” Konstantīna Pupura rakstītās gļotas pret latviešiem es redzu, ja ir uzrakstīts pat tikai viens teikums.
    Tu ar A. Priedīti barojies no viena saimnieka siles.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Arī mana pieredze rāda, ka Īvanam vēl ir palikušas sirdzapziņas druskas…
    .
    .
    Admins
    Eduard, tas bija pirms desmit gadiem. Šodien viņam nekādas sirdsapziņas vairs nav. Viņš ir nožēlojams alkoholiķis, kuru izmanto ietekmīgie bandīti ar godmani priekšgalā.

  3. Garāmgājējs saka:

    Nē, nu vienreizēji. Komunistu bezkaunībai nav robežu. Kā šis parazīts var paskatīties tautai acīs ? Priecājos, ka Admins ir atkal mūsu vidū un mājaslapa atkal atguvusi savu iepriekšējo tempu.
    .
    .
    .
    Admins
    Paldies !!!

  4. Raitis saka:

    https://infoagentura.wordpress.com/2015/06/15/pirmas-kapitalistiskas-latvijas-un-socialistiskas-latvijas-ekonomisko-raditaju-salidzinajums/

    Kaut ko tik murgainu Es neesmu nekad lasījis. Šitais pat pārsit Gebelsu!
    .
    .
    .
    Admins
    Tāds DP darbonis, kāds norādīts šajā videonorādē, der zināt katram latvietim.
    Nerunā par Gēbelsu, Kosķa, runā labāk ko sacīsi, kad būs jāatbild par nodevību un slepkavībām.
    Ne jau aiz paša gribas staigā narkotiku apstulbināts… .

  5. Valdis Freimantāls saka:

    Paldies Dievam, ka patiesības paušana un sarkanās miglas klīdināšana atsākusies un pārgājusi jau citā, augstākā līmenī!

    Grantiņš veica varoņdarbu – parādot visai pasaulei komunistu un čekistu ESAMĪBU Latvijā, ES un NATO.

    21 gadsimtā arestēt literātu – analītisku rakstu autoru, citas valsts pilsoni, – par sava viedokļa paušanu ir vairāk kā stulbums.

    Atklātā diskusijas telpā Tautas Tribunāla vietnē sarkanie cērmeņi neuzdrošinās ne vārdiņa bilst !!! No Latvijas valdības puses neviena niecība nav spējīga pat parādīties atklātā sarakstē ar H-86.

    Noliegt H-86 nopelnus Latvijas demokratizācijā ir IDIOTISMS.

    Cildināt Īvānu, apbalvot viņu ir amorāli no tā viedokļa, ka pēc Rīgas Latviešu Biedrības varmācīgās, brutālās likvidācijas 1993. gada 18.februāra naktī, aizgāju pie Daiņa Īvāna mājās- Bruņinieku ielā. Izstāstīju viņam patiesību par notikušo ĀRPRĀTU. Viņš mani uzklausīja klusējot. Nesaprast notikušā kriminālnozieguma sekas ir neiespējami! Klusēt par to ir NOZIEGUMS! Bet Dainis Īvāns – žurnālists un demokrātijas aizstāvis ………… K L U S Ē !

    Tautas Tribunāla vietne ir jālasa katram Latvijas patriotam un jāpiedalās visaptverošās korumpētās 4. maija valsts pārveidē par tiesisku valsti.
    .
    .
    .
    Admins
    “Atklātā diskusijas telpā Tautas Tribunāla vietnē sarkanie cērmeņi neuzdrošinās ne vārdiņa bilst !!!”
    Nē, šī izdzimteņu banda, kura atrodas pie “siles”, tādu jēdzienu kā atklātu diskusiju nepazīst.
    Viņu “diskusijas jēdzienu” es izbaudīju visā pilnībā !
    ==
    Dievs, palīdzi musms tikt vaļā no šiem nezvēriem !!!
    Kavacis par šo tēmu ir sacījis viedus vārdus: https://www.youtube.com/watch?v=0orfAInU9rQ

  6. ķiploks saka:

    Kavača video vienmēr gaidu ar interesi. Kaut viņa vārdi piepildītos!

    Tikai admins varētu izlabot “Andreja Kavača pēdējais video” par “Andreja Kavača jaunākais video”, citādāk šķiet, ka godātais prāvests vairs video nekad nesniegs.
    .
    .
    .
    Admins
    Labi pasacīts ar humora izjūtu.

  7. Valdis Freimantāls saka:

    Linard, ja mēs dabūtu savā pusē vienu visas tautas cienītu un mīlētu personu – tas paātrinātu Latvijas atdzimšanu.

    Bet visi Latvijā ir iebiedēti!

    Ārpus Latvijas – apmuļķoti.

    Ja Raimonds Pauls publiski pateiktu, ka Latvijas politiskais kurss ir komunistu un čekistu nomenklatūras noziedzīgo grupējumu viltīgs un prettautisks teātris – viss mainītos mēneša laikā.

    Ja Ģirts Valdis Kristovskis konsekventi pieprasītu komunisma režīmu pielīdzināt fašismam un panāktu Nirnbergu 2, Latvijas slīdēšana parādu Purvā tiktu apturēta.

    Ja prezidents Vējonis pieprasītu atjaunot KGB un komunistu 1993.gada 18. februāra naktī iznīcināto, likumīgo Rīgas Latviešu Biedrību un sodīt kriminālnoziedzniekus, kuri veica šo pretlatvisko “N A K T S” TERORA AKTU, – Latvija atgūtu tiesiskas valsts statusu.

    22 gadus ieilgušais kauna un negoda, melu un totālas korupcijas, beztiesības un latviešu kultūras DEGRADĀCIJAS laiks beigtos.
    Kolektīvās analītikas centrs “MĀMUĻA” – Rīgas Latviešu Biedrība, atgūtu savus likumīgos 1938. gada statūtus, bet – tauta ticību un cieņu valdībai.

    Ģimenes iegūtu aizsardzību un drošību Latvijā!
    .
    .
    .
    Admins
    Tev taisnība, tad viss mainītos, bet Tu nevari savā pusē dabūt tos, kuri kalpo sātana baznīcai- Antikristam !
    Pastāvi savā ticībā un Mēs uzvarēsim !

  8. vēsture saka:

    Gundara Valdmaņa atmiņas.

    Krietni iedzēruši, nolēmām doties uz mājām. Pa ceļam Pēteris man pēkšņi vaicāja:

    – Klau, Gundar, vai tu zini, ka kāds Toronto latvietis atvēris Rīgā jaunu kafejnīcu, ko esmu apsolījis Valdim šovakar parādīt? Mēs varētu turp aiziet kopā, ja tas tev pa prātam.

    – Labi, – es atbildēju, un mēs devāmies ceļā uz kafejnīcu Freddy’ s.

    Kafejnīcā mums piedāvāja tikai alu. Mēs pasūtījām arī pa vienai karstmaizītei. Te pēkšņi abi draugi saskatījās, palūkojās savos pulksteņos, negaidīti piecēlās kājās un steidzīgi pazuda. Es neizpratnē devos uz durvju pusi saukt viņus atpakaļ. Ejot caur durvīm, mani pēkšņi aiz rokām sagrāba dūšīgi policisti, kas runāja man nesaprotamajā krievu valodā. Viņi mani steidzīgi ievilka policijas mašīnā, aizveda uz policijas iecirkni un iespundēja iepriekšējās izmeklēšanas karcerī.

    Telpa bija krāsota drūmi zaļā tonī, pie griestiem dega kaila elektriskā lampiņa, kas spīdēja man acīs un neļāva iemigt. Gulēju uz koka lāvas, caur restoto durvju lodziņu ik pēc laika palūkojās kāds dežurants, pēc tam ar lielu blīkšķi aizcērtot aizbīdni. Kamerā nodzīvoju divas diennaktis, tāpēc man bija gana laika pārdomāt Latvijas tiesu sistēmas īpatnības.

    Pēc dažām dienām uz ielas satiku Valdi:

    – Valdi, vai tu mani nodevi?

    – Jā, tā tas varēja būt, – Valdis savaikstīja seju un atzinās.

    Pēc kādas dienas satiku arī Viktoru Skudru, kas mani jautri uzrunāja:

    – Nu, Gundar, vai tagad tu saproti, kāda tiesu sistēma valda Latvijā?

    Latvijas tiesu sistēma ir ar lieliem trūkumiem, lai neteiktu vairāk. No kriminālkodeksa tika izņemta vesela nodaļa par noziegumiem pret tautas īpašumu, kas valsts uzņēmumu vadītājiem deva praktiski neierobežotu rīcības brīvību. Latvijā tiesību aizsargāšanas orgānu kadrus lielākoties ieceļ uz visu mūžu no okupācijas laika ierēdņiem vai viņu mantotājiem. Visspēcīgākais balsts bijušo kompartijas rīkojumam izmantot savu varas monopolu, lai veidotu privātu bagātību un legalizētu varu, bija un paliek komunistu partijas izauklētā izmeklētāju, prokuroru un tiesas sistēma. Šo varturu nesodāmību pastiprina arī ar noziedzīgiem Saeimas pieņemtiem likumiem, kurus nereti ir ieteikusi izpildvara, izmantojot Satversmes 81. Pantu un MK likumu ierosināšanas tiesības. Pašreizējās ieslodzījuma vietas kalpo ka kriminālistu “pilnveidošanas” iestādes – tās jāpārkārto.\

    Es tomēr pastāvēju, ka vēstures un taisnības vārdā savas prasības uzturēšu. Skudra man paskaidroja, ka es vienkārši nesaprotu, kā Latvijā darbojas tiesa. Es par to sadusmojos un atbildēju, ka Rietumos ļoti labi pazīst padomju tiesu un šai sakarā izstāstīju vecu Rietumu anekdoti:

    – PSRS kompartijas ģenerālsekretārs Brežņevs slepeni ieradās Šveicē atpūsties. Šveices prezidents, uzzinājis par augstā viesa klātbūtni, uzaicinājis to uz balli, kur Brežņevu iepazīstinājis arī ar saviem diviem znotiem, kurus stādījis priekšā kā ietekmīgus Šveices flotes admirāļus. Brežņevs sācis skaļi smieties: “Ha, ha, ha! Mazā Šveice, mazais ezers, viena motorlaiva – kāda te var būt flote!?” Pazemotais Šveices prezidents uz to atbildējis: ”Es gan nesmējos, kad mani Kremlī iepazīstinājāt ar PSRS tieslietu ministru!”

    Viktoram Skudram pēc tādas anekdotes acīs parādījās dusmu zibšņi, un tikšanās beidzās naidīgi. Tai pašā vakarā pie manis ieradās vecs paziņa Valdis, kurš agrāk kā arhitekts bija man piedāvājis savu palīdzību Hipotēku bankas ēku apsaimniekošanā. Pēc dabas viņu biju iepazinis kā sirsnīgu, līdzjūtīgu, atjautīgu un humora pilnu cilvēku. Šoreiz viņš paziņoja, ka ir atlaists no darba “Lauku projektā” un to vajadzētu kaut kā atzīmēt. Tā kā arī es jutos rūpju nomākts un jutu līdzi Valdim pēc gadiem ierastā darba zaudēšanas, nolēmām mazliet pasēdēt kafejnīcā. Tur Valdis pieaicināja savu draugu Pēteri, kuru stādīja priekšā kā “Lauku projekta” partijas organizācijas priekšsēdētāju. Es īsti nesapratu, kāds sakars var būt starp partijas priekšsēdētāju un no darba atlaisto Valdi, bet tomēr pasēdējām, parunājām un iedzērām šņabi.

  9. Ilze saka:

    Demokrātiskā Latvijā taču cenzūra nepastāvot. Tad kāpēc Latvijas valsti nozagusī komunistu kgb kliķe liedz stāstīt patiesību, ka pirms Tautas frontes bija Linarda Grantiņa dibinātais Helsinki 86? Vai ne tāpēc, ka Helsinki 86 ir vienīgais organizētais spēks, kas prasa atjaunot patiesu tiesiskumu Latvijā?

  10. Eduards Lunis saka:

    —Freimentāla kungs!
    Jūsu nosauktais personāžs ir sevi tā apkaunojis ar nekrietnībām, ka Linarda Grantiņa, arī Jūsu vārds,Kavača vārds un man ir zināmi arī daudzi citi, kuri var būt cienīgi stāties Atmodas priekšgalā!
    –BET PROBLĒMA JAU NAV TIKAI VADĪTĀJA IZVĒLĒ…

  11. Incognito saka:

    Toties es izlasīju Orvela “Dzīvnieku fermu”! Un salīdzinājums starp fermas cūkām un komunistiem ir tieši vietā! Gedroics varētu būt Kviecējs!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *