Mūsu Latvijai šodien 99 ! Saules mūžu Tev- TĒVZEME !

Saules mūžu Tev, mūsu Tēvzeme LATVIJA !

========================================================================

Latvija.Grantiņš.Zīverts.LRTTEs raugos tautas vēsturē / Un tajā redzu savu dvēseli.
Es dodos pēc tautas brīvības / Un krītu zem sarkanbaltsarkanā.

Ar rokām turu / Sarkanbaltsarkano audeklu,
Un ar šiem vārdiem / Dzīvoju mūsdienu sabiedrībā.

Tas ir mans karogs, mana tauta, / Mana himna, un mana Zeme.
Latviju turu zem sirds, / Un nodot es gribu to mantojumā.

Daniels Balodis

L.-GrantiņšL.-PursA.KavacisLRTTHelsinki-8618.11.2017    LRTT

A N T I LATVIJA- SĀTANISMS LATVIJĀ !

Par upuriem un slepkavām !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ,REINIKS,ĀBOLTIŅAJuris-Podnieks.-Andris-Slapiņš.Gvido-Zvaigzne.Latvija šodien nav brīva !

Pār Latviju ir nolaidies iznīcības rēgs- cionisms !

PēcAtmodas gados šis rēgs, kas sevi uzdod par DEMOKRĀTIJU,  ir nodarījis postu, kas pārsniedz Staļina un Hitlera veikto genocīdu pret latviešu tautu. Visu šo ļaunumu veic Latvijas Baznīca kopsadarbē ar čekistiem.

Lielā kauja pār Latviju mums vēl ir priekšā un MĒS tajā uzvarēsim !

Nebaidies šos sātanistus nolādēt !!!

Borovkovs, Godmanis. Grantiņš.LRTTVārds NOLĀDĒT, izraisa paniskas bailēs ļaunuma apsēstajām kreatūrām. Tāpēc jau “kristīgā baznīca” tik briesmīgi uzstājās pret šo vārdu, jo tas kā nāvējoša bulta skar tos pašā sirdī. Šodienas Latvijaskristīgā baznīca” ir sātanistu- cionistu midzenis, kas kopā ar komunistiem- čekistiem fiziski iznīcina mūsu Tēvzemi.

Nešķīsteņu nolādēšana ir nekas vairāk kā cīņa Garīgajā dimensijā. Esmu jau sacījis: ja katrs no mums viņus nolādētu, tad jau nākošajā rītā Latvijas bendes(patriotu slepkavas un valsts izlaupītāji) nespētu no gultas piecelties.

Laimonis-Purs-Andrejs-Kavacis-Indulis-Ronis-L.-Grantiņš.LRTT12Vai tad manu vārdu PATIESUMU neparāda tas, ar kādiem tikai līdzekļiem viņi uzstājas pret H- 86 dibinātāju ?

Atcerēsimies šodien šo izdzimteņu(cionistu- komunistu) upurus, kuri tika noslepkavoti pašā Atmodas sākumā(Zvaigzne, Slapiņš, Podnieks) un tikko(Purs, Ronis, Kavacis), un arī tos, kas aiz visa tā stāv- cionistu priekšpostenis: godmanis un borovkovs ar savu bandu !

Vai tad par šiem slepkavām pareizi nepasacīja latviešu izcelsmes čekas ģenerālis Johansons ?

Uzmanību, uzmanību, latviet !

Lasi viena īsta sātanista sacīto: Tauta mīl savus miljonārus http://jauns.lv/raksts/zinas/260936-arhibiskaps-vanags-tauta-mil-savus-miljonarus-kuri-par-tadiem-kluvusi-smaga-darba

Ieklausieties tieši, ko Solveiga Krūmiņa- Koņkova saka 7:23 minūtē ? Viņa taču nepieminēs kaut kādu “mazu” mācītājiņu kādā lauku draudzītē. Šeit ir runa par kādu no FOTO skatāmajiem Sātana kalpiem: https://www.youtube.com/watch?time_continue=1522&v=VSH5OO2HE20

Grantiņš-RubenisLudviksBrūveris

You may also like...

8 komentāru

  1. Māris M. saka:

    Priecīgus svētkus visiem patriotiskiem latviešiem.

  2. Māris M. saka:

    Jā, ar to svētku sajūtu kā ir tā ir.
    Šis komentārs zem kasjauns.lv raksta par Mūrnieces svētku runu dziļi iespiedās dvēselē:


    Šodien 12:51
    Kā lai svin? Un ko svinēt…..Latvijas dzimšanas dienu? Svinam svētkus kaut Latvijas vairs nav….saeimā viss ir kārtībā….. Mūrniece man nevajag karogu par 220tuk. , man nevajag to ugunošanu , ne to militāro parādi, ne tos stāstus cik viss ir lieliski…. man vajag lai saeimā ikviens zin cik Latvijā ir minimālā alga,māmiņu alga un pensionāriem pensija,nevis cik maksāja karogs krastmalā …man vaig lai izbraucot no Rigas es neredzu tikai pensionārus un pamestus ciemus…man vaig lai nodokļu nauda ir caurskatāma un palīdz tautai nevis ieinteresētām atsevišķām iestādēm …man vajag lai cilveki vēlētos maksāt nodokļus nevis shēmot kā to nedarīt,jo tikai tā var izdzīvot..Valsts slauc no cilvekiem nevis dod.Saeima nedarbojas tautas interesēs ….un galu galā tiekam mānīti un maldināti….tie paši čeku maisi? Man sodien vairs nav ko svinēt….. paldies senlatviešiem par to ka devāt skaistu valsti….. palikusi ir tik vairs valoda…..un dziesmas par to kā reiz bijis…..lai gan karogs man plīvo sarkanbaltsarkanais,svētku sajutas sodien nav…vairāk gribas raudāt…

    http://jauns.lv/komentari/raksts/zinas/260942-svetku-runa-murniece-ludz-deputatus-stradat-ta-lai-atgutu-tautas-uzticibu
    .
    .
    .
    Admins
    Mūrniece ir ukraiņu krievžīdiskas izcelsmes latviet’ un tāpēc arī nekad neaizstāvēs, ne tikai mūsu tautu, bet Patiesību kā tādu.
    Viņa ir sātaniska gļota- izdzimtene vistiešākajā šī vārda nozīmē. Pienāks diena, kad viņa tiks samīta kā indīga čūska… .
    Visa Saeima tiks aizvilkta uz karātavām ar Dzintaru un Urbanoviču priekšgalā- jo ir sātanistu sektas pārstāvji- latviešu tautas slepkavas.
    Lai viņi visi ir nolādēti !!!
    H- 86 dibinātāja paraksts par ASM izpildīšanu visiem 4. maija kliķes deputātiem, valdības un represīvo orgānu fīreriem un preses jūdasiem, būs lasāms uz apsūdzības protokola: Genocīds pret latviešu tautu !
    Un NA tas būs dubultots, jo iznīcinājuši tautu slēpjoties zem “nacionālās glābšanas karoga”!

    Nāvi latviešu tautas slepkavām !!!

    P.S.
    Šis komentārs tika aizsūtīts uz šādiem e- pastiem:
    Inara.Murniece@saeima.lv; Raivis.Dzintars@saeima.lv; Janis.Dombrava@saeima.lv;
    Gaidis.Berzins@saeima.lv; Andris.Buikis@saeima.lv; Einars.Cilinskis@saeima.lv;
    Ritvars.Jansons@saeima.lv; Aleksandrs.Kirsteins@saeima.lv; Rihards.Kols@saeima.lv;
    Karlis.Kreslins@saeima.lv; Janina.Kursite@saeima.lv; Inese.Laizane@saeima.lv;
    Romans.Naudins@saeima.lv; Imants.Paradnieks@saeima.lv; Inguna.Ribena@saeima.lv;
    Edvins.Snore@saeima.lv; Janis.Urbanovics@saeima.lv; Augusts.Brigmanis@saeima.lv;
    valdis freimantāls (elvismuseumlv@gmail.com); vilors@inbox.lv;
    Vilors Eihmanis (vilors.eihmanis@gmail.com)

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Latvieši ir stipra tauta! (Mairis Briedis).

    Sirsnīgs sveiciens visiem latviešiem 99 Latvijas dzimšanas atceres dienā.

    Saules mūžu Latvijai!

  4. Māris M. saka:

    Lietuviešu VDK aģentu saraksts:

    http://www.kgbveikla.lt/lt/agentu-sarasas

  5. Aelita saka:

    Sveiciens svētkos!
    Tikai skumja noskaņa šovakar.
    Kā gan jūtas “pazudušais dēls”, kurš paklausot viltus mācībām, ko izplata ar moderno tehnoloģiju palīdzību, izgājis maldu ceļus, izbēdzis no teroristu gūsta, atbēdzis atpakaļ uz dzimteni un … notiesāts uz 10 gadiem.
    Nekas, nekas…mēs vēl esam dzīvi un varam ko teikt.
    .
    .
    .
    Admins
    Par viņu tuvākajās dienās arī rakstīsim…. .

  6. eng saka:

    SAB, DP un Borovkovs VDK dokumentos, kuriem nedod piekļuvi vēsturnieku komisijai slēpj VDK noziedznieku personu datus, vienlaicīgi slēpjot viņu noziegumu pēdas. Viss turpinās.. Bet, redzot pozitīvu perspektīvu, nebūs nekāds brīnums, kad no UK atgriezīsies latvieši un tie gan būs bezbailīgi un agresīvi, ja viņiem pašiem šī vide būs jāsakārto normālai dzīvei. Tā ka Kalpaka mantojuma zaglim Borovkovam viss vēl priekšā.

  7. raksts saka:

    Visa Rietumu pasaule apbrīno LV sasniegto.Process turpinās:” „Neatkarības gadu laikā mēs esam zaudējuši 700 tūkstošus cilvēku.(..)Gan mirstības, gan migrācijas dēļ ikdienu Latvijas iedzīvotāju skaits samazinās par 55 cilvēkiem. Mēnesī tas ir par 1650, bet gadā par 23 tūkstošiem cilvēkiem. Tas nozīmē, ka katru mēnesi mēs paliekam nabagāki par vienu mazpilsētu vai pagastu.” Latvijas Universitātes profesors, demogrāfs Pēteris Zvidriņš.(Radio Baltcom, kas jauns.lv, 2017.)

  8. Māris M. saka:

    Man vairs nav ko teikt:

    “Tradicionālais ģimenes gājiens pie Mātes Latvijas. Šoreiz ar šoka momentu. Pie Mūžīgās uguns mūs sagaidīja kungs, kurš brīdināja, ka kapus slēdz 17.00,” Līva Grudule sociālajos tīklos atklāj savus iespaidus par piedzīvoto Latvijas dzimšanas dienā. Darbinieks sacījis, ka tiks ieslēgta signalizācija un, ja ģimene dosies tālāk, atbrauks atbildīgie dienesti, un apmeklētāji tiks arestēti. “Kad iebildām, ka braucam šurp jau padsmit gadus, kungs jautāja, vai vienmēr tā pa naktīm pa kapiem staigājam…” viņa atceras.

    http://jauns.lv/raksts/zinas/260991-ziniet-trukst-vardu-bralu-kapu-apmeklejums-18-novembri-gimenei-beidzas-ar-rugtuma-izjutu

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *