Cionistu un ru-šovinistu nāves ēnā !!!

IMGP0974Pēc V. Eihmaņa teiktā var noprast, ka latviešiem noteikšana pār savu Tēvzemi netiek un netiks arī  dota. To jau arī mēs jūtam visus šos divdesmit “neatkarības” gadus. Cionisti, ru-šovinisti un dažāda kalibra kangari ir Latviju “nokāvuši” (gandrīz). Pašlaik norit cīņa starp krievisko un Rietumniecisko žīdismu- cionismu. Kā redzams pēc vēlēšanu rezultātiem, tad kriev-žīdiem viņu asinskārie ilkņi ir izdauzīti. PCTVL, ar cionistu noziedznieci, nacionālā naida kurinātāju Ždanoku priekšgālā, ir praktiski beigusi (jeb beiguši) pastāvēt. Ar vienu ļaunumu esam tikuši galā, tiksim arī ar Rietumu cionistiem un kangariem galā. LRTT arī turpmāk atklāti runās par pašreiz pie varas esošo kangaru darbiem.

L. Grantiņš.

=====================================================

Esiet sveicināti!

Vilors EihmanisIr viena lieta, ko ne visi zina. ASV mudina ārpus saraksta atstāt pēdējā oligarha partiju – ZZS. Viņi arī domā, ka koalīcija ar SC veicinātu Latvijas sabiedrības konsolidāciju un novērstu divkopienas valsts veidošanos. Rietumnieki labprāt aiz borta grib atstāt Visu Latvijai, uzskatot viņus par ekstrēmistiem. Lembergs VN dēļ nevar pat rādīties Krievijā. Viņi visi grib tikt no Lemberga vaļā. Uz Vienotību ir liels spiediens no abām pusēm. Pašā Vienotībā arī nav viens viedoklis. Ir piedāvāts arī finansiāls atbalsts valstij. Te es domāju ir tās problēmas, kas valda pēcvēlēšanu rezultātā. Papildus tām vēl valda ļoti liela šaubu ēna par vēlēšanu godīgumu. Ir skaidrs kā diena, ka mūsu deputātu kandidāti pieprasīs jaunas, šoreiz godīgas vēlēšanas.

 P.S. tiks iesniegts protests par iespējamiem vēlēšanu viltojumiem.

 Vilors Eihmanis  (Biedrība „Par godīgumu tiesu varas sistēmā „Temīda””)

 09.10.10

You may also like...

10 komentārs

  1. Hm... saka:

    “Ir viena lieta, ko ne visi zina. ASV mudina ārpus saraksta atstāt pēdējā oligarha partiju – ZZS.”

    Kur ir fakti!?

  2. FX saka:

    Traģiskie „Latvenergo” miljoni

    1994. gadā „Latvenergo” spices vīri parakstīja uzņēmuma galvojumu bēdīgi slavenās bankas „Baltija” kredītam desmit miljonu latu apmēram, vēlāk cedētam kādai Lihtenšteinas kompānijai. Trīs miljoni no šīs summas tā arī neatradās, ļoti ticami, ka nogūla pašmāju darboņu kontos.

    Neviens no galvotājiem vairs nestaigā pa šīs zemes virsu. Bijušais „Latvenergo” prezidents Gunārs Koemecs nomira nākamajā gadā pēc skandāla ar infarktu. Gan tikai 46 gadu vecumā, bet gadās jau arī tā. Toreizējais premjers Māris Gailis pat sprieda, ka jāsauc talkā ASV Federālais izmeklēšanas birojs, bet galu galā oficiāli palikusi vien versija par vāju sirdi. Starp citu, tagad Gailis vada „Latvijas Kuģniecības” padomi, un arī šā uzņēmuma pārstāvis mīklaini gājis bojā.

    1998. gadā savā dārziņā Salaspilī pēkšņi saļima un vairs nepiecēlās „Latvenergo” galvenais grāmatvedis Leons Marcinkus, kurš arī parakstīja galvojumu. Atraitne stāstīja, ka vīram bijusi alerģija pret lapseņu indi. Iespējamais slepkava jau bija prom. Ārsti gan brīnījās, jo pat alerģijas gadījumā cilvēks nenomirstot uzreiz, līdz nāvei paiet pāris stundas.

    „Latvenergo” jurists, kuram Koemecs nodiktēja liktenīgās sēdes protokolu, zaudēja dzīvību autokatastrofā. Dažus gadus pēc tam bojā aizgāja arī Valsts kontroles darbinieks Valdis Vilciņš, kurš veica revīziju „Latvenergo”.

    Sirds neiztur 31 gada vecumā

    Sirdslēkmes piemeklējušas arī citus svarīgus lieciniekus. Tā arī tiesu nesagaidījis, nomira 31 gadu vecais „Latvijas dzelzceļa” dispečers Maksims Kollegovs. Divas nedēļas pirms tam viņš bija savā darba postenī, kad Rīgas stacijā sadūrās divi vilcieni un dzīvību zaudēja četricilvēki. Tātad svarīgs liecinieks, kurš varēja zināt, kā bija ar aizliedzošo signālu, cik vainojams nu jau notiesātais mašīnists, cik – dzelzceļa vadības neizdarība.

    Kollegovs atteicās no rehabilitācijas kursa pēc traģēdijas, jo viņam nebija veselības polises. Viņš katru dienu kļuva aizvien pelēkāks, sūdzējās, ka dur zem lāpstiņas, trūkst spēka, tomēr gāja uz darbu,” Neatkarīgajai stāstījusi viņa sievasmāte Biruta Pavļenko. Uz slimnīcu jauno vīrieti nogādāja tieši no dzelzceļnieku mācību kursiem. Nākamajā rītā viņš, ejot pa gaiteni, zaudēja samaņu. Ārstiem Kollegovu neizdevās izglābt.

    Miokarda infarkts varot skart pirms tam praktiski veselus cilvēkus. Kollegovs bija pārpūlējies, preses uzmanības un ažiotāžas nomākts. Tomēr nav nemaz tik grūti sirdskaites izraisīt „no malas”.

    Bīstamās balkona margas

    1998. gada vasarā pār sava dzīvokļa balkona margām pārkrita un nositās toreizējā ekonomikas ministra, ventspilnieka Laimoņa Strujeviča (Latvijas Zemnieku savienība) padomnieks, advokāts Andis Bumbieris. Versijas bija visdažādākās, turklāt 23. jūlija rītā Bumbieris meklēja palīdzību Organizētās noziedzības un korupcijas apkarošanas birojā. Viņš pavadīja četras stundas sarunās ar likuma sargiem, neko ļoti konkrētu nepavēstīja, vien uztraucās par nepatikšanām darbā, kur viņu spiežot noformēt nelikumīgus lēmumus. Bumbieris jau pirms nedēļas bija iesniedzis atlūgumu ministram.

    Drošības labad Bumbieri visu dienu novēroja trīs biroja darbinieki, neko aizdomīgu nemanot. Pēc divām dienām padomnieks bija miris… Ierosināto krimināllietu par novešanu līdz pašnāvībai prokuratūra 1998. gada decembrī izbeidza, secinot, ka notikusi pašnāvība, „bez ārēja spēka iedarbības”.

    Toreizējais ģenerālprokurors Jānis Skrastiņš šo rindu autoram, tad „Lauku Avīzes” korespondentam, uz laikraksta ārpilsētas rezidences balkona Valgumā rādīja uz ne pārāk augstajām margām un klāstīja, ka paslīdot vai neuzmanīgi pārliecoties, itin viegli varot nokrist.

  3. FX saka:

    NRA 12.11.2001. “Vēlēšanu organizācija nav apolitiska”:
    “Nav pierādījumu, lai apgalvotu, ka CVK priekšsēdētāja amats ir riskants, bet šādas pārdomas var rosināt fakts, ka divi no viņiem aptuveni vienā laikā izdarījuši pašnāvību. A. Kramiņš, kurš CVK vadīja no 1993. gada, pašnāvību izdarīja 1997. gada novembrī, savukārt pēc viņa nāves arī LC izvirzītais kandidāts A. Līgotnis, vēl neapstiprināts amatā, pašnāvību izdarīja 1997. gada decembrī. Starp A. Kramiņa pašnāvības versijām par strīdu ar sievu un Kriminālpolicijas noliegumu par politiskiem pašnāvības motīviem pavīdēja arī V. Kozlovska pieņēmums – viņš neticēja pašnāvībai laikā, kad «partijas gatavas cita citai rīkli pārkost». A. Cimdars apgalvoja, ka uz viņu nekāds politiskais spiediens nekad nav izdarīts.”

    NRA 14.10.1998 “Nacionāldemokrātu protests – prokuratūrā”:
    “Saeimā neiekļuvusī LNDP 7.Saeimas vēlēšanu rezultātus uzskata par viltotiem. Izplatītajā paziņojumā partijas līderis Armands Māliņš pauž viedokli, ka vēlēšanu rezultātus viltojušas varas partijas, realizējot projektu Lelle, kura ietvaros pirms balsu skaitīšanas īstās vēlēšanu urnas nomainītas pret viltotām ar falsificētiem vēlēšanu rezultātiem. Pēc Māliņa teiktā, par šādu praksi esot stāstījis pašnāvību izdarījušais iepriekšējais CVK priekšsēdētājs Atis Kramiņš.
    CVK priekšsēdētājs Arnis Cimdars šādu paziņojumu uzskata par nepamatotu un informēs par to prokuratūru.”

  4. Latvijas ziņas saka:

    http://pok.lv/latvijas-zinas/lembergs-vienotibu-un-saskanas-centru-sponsore-ventspils-sakali

    Lembergs: „Vienotību” un „Saskaņas centru” sponsorē „Ventspils šakāļi”
    Reinis Akmentiņš
    07. oktobris (2010) 12:20

    Īsi pēc vēlēšanām topošajiem koalīcijas partneriem skarbu kritiku veltījis Ventspils mērs Aivars Lembergs (ZZS).
    „Vienotības sarakstā tagad katrs otrais ir „sorosietis”,” intervijā Latvijas Radio pavēstīja Ventspils mērs. Viņš arī piebilst, ka „Vienotībai” esot tie paši sponsori, kas „Saskaņas centram” (SC). Tieši šā iemesla dēļ abi politiskie spēki bija spiesti sākt sarunas. Uz jautājumu, kas ir šie sponsori, Lembergs atbildēja: „Ventspils šakāļi.” To, ka viņa vadītajā pilsētā mīt šakāļi, mērs ir uzsvēris bieži. Konkrētus vārdus viņš gan nekad nesauc, taču tiek pieļauts, ka tas ir viņa galvenais oponents Oļegs Stepanovs ar domubiedriem. Ventspils mērs tomēr uzsvēra, ka ZZS bija gatava iet koalīcijā ar SC. Patlaban gan ZZS saņēmusi sadarbības piedāvājumu tikai no „Vienotības”. „Acīmredzot Dombrovskim šķita, ka „Vienotības” un ZZS 55 balsis ir par maz stabilam valdības darbam, tāpēc viņam ir visas tiesības meklēt plašāku atbalstu, un tieši viņa iniciatīva bija uzrunāt SC,” sacīja politiķis.
    Uz jautājumu, vai viņš pavasarī varētu iniciēt valdības krišanu, Lembergs šādus pieļāvumus nodēvēja par politiskām spekulācijām, kas esot bez pamata.
    Runājot par amatu sadali, Lembergs atzina, ka viņa partija varētu piekrist tam, ka Saeimas priekšsēdētāja amatu iegūst „Vienotība” un viena no tās līderēm Solvita Āboltiņa. Citi amati līdz šim neesot dalīti.

  5. black_joker saka:

    Kas tas par Viloru Eihmani? Kāds, kas nav ticis pie siles kāpostu strēbt ar savu kabatas partiju un tādēļ te plosās?

  6. hronika saka:

    Katram jau redzams, ka 10.Saeimas vēlēšanas ir nelikumīgas.
    Vēlēšanas nopirktas, nelikumīgas.
    (1) Ar apmaksātiem viltus reitingiem;
    (2) Ar nēetiskām, Vēlēšanu likumam neatbilstošām Ministru prezidentu kandidātu debatēm, iejaucoties Satversmē notaiktajā Valsts Prezidenta kompetencē izvirzīt, nominēt ministru prezidentu;
    (3) Ar debatēm TV un Radio, sadalot partijas “vadošajās” un “VIRZOŠAJĀS”, “milžos”, un “smagsvaros”;
    (4) Izmantojot varas un amata resursus, pērkot slēptās reklāmas;
    (5) Partiju dalīšana lielajās un mazajās;
    (6) Ap 99% vēlētājiem nesaprotamām Vēlēšanu likuma viltībām saitībā ar svītrošanu un plusu likšanu, trūkstot iespējai nobalsot “PRET” kādu partiju, jo svītrošana neizslēdz partiju un/vai kandidātu no saraksta, kaut vēlētājs izsvītrotu visus 100 % no kāda saraksta vai visiem sarakstiem;
    (7), Likuma aplamība skaitīt tukšās aploksnes procentu barjeras 5 % iegūšanai (līdzīgi varētu skaitīt 5 % no visu vēlētāju skaita, piedalījās vai nē) un neparedz, ka balsojot ar tukšām aploksnēm vajadzīgs ar tām balsot 96 % vēlētāju, kad neviena partija neiegūtu 5 % vēlētāju atbalstu;
    (8) Likums neparedz situāciju, kad vēlēšanas uzskatīt par nelikumīgām vai nenotikušām, jo teorētiski pietiek, ja vēlēšanās piedalījās tikai 5 vēlētāji (tagad vajag vismaz 1 vēlētāju katrā apgabalā) un ievēl visus 100 deputātus;
    (9) 5 % barjera neatbilst Satversmei, diskriminējoša;
    (10) Vēlēšanu likums vairākos pantos ir pretrunīgs, nepilnīgs un maldinošs, kas rupji pārkāpj vēlētāju gribu un tiesības. Tajā skaitā vēlētāju balsis un deputātu vietas par partijām, kuras nesasniedz diskriminēto 5 % barjeru, pieskaita partijām, par kurām nobalsojuši 5 % un vairāk vēlētāju. Piemēram, 10 partijas zem 5 % barjeras iegūst 85 % vēlētāju atbalstu un 15 % atbalstu, pa 5 katra iegūst 3 partijas un šīm 3 partijām tiek atdotas 85 % vēlētāju iegūtās deputātu vietas. Tas atbilst Satversmei, līdztiesīgām vēlēšanām un vēlētaju gribai? Nē!
    (11) 10. Saeimas ir nelikumīgas arī tādēļ, ka vēlēšanās piedalās partija „Par labu Latviju”, kuras sastāvā ir partija (ŠĶĒLES TP), kura pārkāpa likumu 9.Saeimas vēlēšanās un nav atmaksājusi valstij vairāk kā miljonu latu
    12) Rupji tiek pārkāpts reklāmu likuma prasības.
    (13) Masu mediji rupji pārkāpj Sabiedrisko mēdiju likumu (sk. raidījumu „Kas notiek Latvijā” – Andas Rožuklanes teikto, kurai Domburs daudzkārt nedeva runāt, pārtrauca, nepatīk patiesība). (14) No DELFIem. Komentāri: Nacionālos TV kanālus neredz 30 000 mājsaimniecību, kas ir nopietns vēlēšanu ierobežojums; (15) Informācija – „Galvenais – nopirkt jūsu balsi”, Viktors Avotiņš, NRA; (16) KNABa pārstedzīgais paziņojums, ka partiju MELNĀS KASES nevar atklāt, neko nemeklēs, kas dod pamatu nesodīti blēdītie.
    Citi fakti par nelikumīgām vēlēšanām, turpinām uzskaitījumu …

  7. AG saka:

    Tu jau neaicināji balsot par Viloru, tavi mīļie Vienotība un VL ir iekšā, kādas vēl problēmas, plāngrantiņ?

  8. Miervaldis saka:

    Un kādā tieši veidā mēs PCTVL likvidējām?Lūk mans e -pasts; wwww.Miervaldis1112@inbox.LV

  9. zonnenbergs saka:

    Zini ka uzzinat kurs stav Tev preti,lai Tavs gars aiziet vinam no
    muguras un paskatas ko vins tur roka nazi vai akmeni,tas Tavs
    ienaidnieks,citadi saprast nevar skatoties uz smaidosu gimi.Vai
    atkal ja Tevi ar skatienu znaudz,suti savu garu to verot ta
    znaudzejs nesapratis ko dara un metisies tam virsu,bet no ta
    uzrodas vel 10 verotaju un Tu esi uzvarejis

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *