Tikai idiots neredz, kuri aiz visa tā stāv

Kādas “valsts” pilsonis ir šīs “kedmi” ? Un, kā izrādās, nekāds Kedmi viņš nav, bet Яков Иосифович Казаков !

Izraēlas pārstāvis un tik dedzīgi aizstāv Putinu un viņa slepkavu bandu ! ? Turpina dzīvot “demokrātiskajā Izraēlā” un saņem tās pensiju ! Viņa izteikumus un piedalīšanos putiniskajos propagandas šovos Krievijā Izraēlas valdība “neredz” ?!

Tikai idiots var neredzēt, kuri aiz visa šī putiniskā nozieguma stāv ! Tas, kurš nav idiots, tas redz, ka visa putinistu banda ir nekas vairāk, kā cionistu vadīts pasākums. Visas šīs skaļā bļaustīšanās par putina fašismu, ir tikai aizsegs cionistu noziedzīgajai darbībai ne tikai pret ukraiņiem, bet visiem eiropiešiem- demokrātiem. Tas nav nekāds fašisms, tas ir cionismsasinskārs bez- ideoloģisks naids pret visu cilvēci. Izraēla ir visdrausmīgākais antisemītu perēklis- inkubators !

Nu nav šie noziedznieki nekādi semītiskas izcelsmes ebreji, bet tjurkiskās Hazārijas pēcteči(hazāru mafija) !

Izraēlā ir tikai 2,5 % semītiskie ebreji- ortodoksi, kuri nosoda patreizējās Izraēlas valdību. Izraēla ir nelikumīgi dibināta valsts, kura nežēlīgi, slepkavojot semītiskos palestīniešus, okupējusi viņu zemes. ANO Krievija un Izraēla ir visvairāk nosodītākās valstis !

Tuvākā laikā, pēc ukraiņu uzvaras pār krieviem(kuri visi ir senās Hazārijas pēcteči), Starptautiskā Tribunālā ne tikai Krievijas, bet arī Izraēlas zvērības pret cilvēci tiks tiesātas. Šīs valstis tiks ANULĒTAS ! Viņu iekarotās teritorijas tiks atdotas tiem, kuriem tās kādreiz piederēja ! Pateicoties ukraiņu tautai un tās varonībai, pasaule atbrīvosies no sātanistiem- hazāru mafijas/ cionistiem ! Tas arī būs “BĪBELISKAIS pareģojums”, ka Sātans uz tūkstoš gadiem tiks iemests Elles zaķī ! Iestāsies MIERS VIRS ZEMES !

Slava Ukrainai !

Dievs, esi ar mums !

Šajā video jūs nepārprotami variet pārliecināties, ka šī “kedmi” viedoklis, ir ARĪ Izraēlas VIEDOKLIS !

21.05.22

You may also like...

5 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Rietumu vadoņi par kremļa miljoniem cenšas nodot Ukrainu un tās slepkavoto tautu:

    https://www.youtube.com/watch?v=98MZghI_Xe8

  2. Pilsonis saka:

    Visai svdabīgi politiskos notikumus interpretē Kramiņš, (jeb kas “lācītim vēderā”?)!

    https://www.youtube.com/watch?v=3kzeckNcKHw

  3. Pārmaiņas saka:

    Attiecībā uz E.Kramiņu ir vairāki bet. Runāt par tiesisku valsti, bet apiet dekolonizācijas tēmu ir klaja pretruna pašam ar sevi. Savukārt stāstīt par 8 gadus ilgušu pilsoņkaru Donbasā ir ieciklējusies muļķība vai apzināta maldināšana, jo pat kremlis jau atzina, ka organizātori bija ieradušies no maskavas un krievijas regulārā armija tur karoja un veica noziegumus no pirmās dienas. Tam spilgts piemērs bija “uzlabotās asinis” no Latvijas, Beness Aijo ar “izteikti latvisku” patriotisma izjūtu kā to apgalvo Kramiņš, ka jaukteņi esot vislielākie patrioti. Tik ellīgs patriots, ka pat kremlim tas izrādījās par traku un nācās iebāzt cietumā.

  4. Skolnieciņš LV saka:

    Kristiešu Dievs ir vecais Velns. Kristieši ir sātanisti, bet sātanisti ir kristieši, jo abas šīs cilvēku grupas pielūdz veco Velnu. Uh, cik daudz nevainīgu un miermīlīgu ļaužu baznīcēni nogalēja, lai pa pasauli izplatītu ticību vecajam Velnam! Tas ir ārprāts.
    ©Skolnieciņš 1999-bezgalība ;-)
    Skolnieciņš® ™Skolnieciņš
    P.S. Viduslaiku baznīcēni un agrīnie kristieši ir pielīdzināmi komunistiem un nacistiem. Paldies Dieviem! Mūsdienās viduslaiku ārprāts nekur vairs nav sastopams. Izņemot varbūt Krieviju, kur valda vatņikcars…

  5. ANTIVAKCERIS - SVEIKS , VECĀ LAPSA (GRANTINSH) :) saka:

    @newkc14
    Более 1 тыс. спортсменов, прошедших вакцинацию от Covid-19 умерли от остановки сердца спустя год после масштабной мировой кампании по вакцинации, говорится в исследовании доктора медицины Ричарда Урсо на портале Global Covid Summit. Число смертей среди молодых спортсменов растет
    .
    .
    .
    Admins
    Vai Kiseļovs tev to pateica ?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *