Solvitas nešķīstais spļāviens uz latviešu vēlētāju.

Mēs esam vienoti !!!Sāksim ar kādu komentāru no interneta: Indz 10:00 (DIENA)

“pagaidām Solvita ir vienīgā, kas murmina par sadarbību ar SC. Vai Solvita maz apjēdz, ka tie, kas par Vienotību balsoja, to darīja tādēļ, lai koalīciju neveidotu SC. un vai Vienotība nevarētu izbaudīt savu uzvaras saldmi, neaizskarot citas, mazāk veiksmīgās partijas. Vakar LTV1 Jaunups izcēlās ar īpašu nekaunību. Priecājies, ja uzvari, bet esi korekts, pret zaudētāju. Jo šāda muldēšana vien norāda par visai zemu inteliģences līmeni.”

Foto: Vienotība (jeģinstvo) !

Var tikai piekrist komentāra rakstītājam. Latvieši balsoja par Vienotību tikai tāpēc, lai mums nebūtu jādalās iegribās ar krievu okupantiem. Lai vienreiz beigtu ņirgāties par latviešiem un Latviju. Lai vienreiz pieliktu punktu okupantu dzīrēm 9. maijā. Lai latvietis Latvijā varētu iztikt ar latviešu valodu. Lai jaunie izglītotie latvieši bez krievu valodas zināšanām, varētu atrast darbu Latvijā un nebūtu jāizceļo. Bet ko tad saka Solvitiņa ? Solvitiņa saka, ka latviešiem jāņem vērā 26 % vēlētāji !!! Vai tad mūsu Solvitiņa nezin, ka šie 26 % ir okupanti, kuri Latvijā atrodas nelikumīgi, neievērojot nevienu konvenciju- starptautisko likumu par okupāciju un okupantiem !!! Solvitiņas teiktais jau liek noprast, ka arī šo kriminālelementu valodai būs tikt respektētai ! Nu no kurienes šaj jaunlaicietei tāda bezkaunība ? Vai šiem okupantu klaidoņiem nebija dots laiks 70 gadus, lai piemērotos latviešu kultūrai un tikumiem ? Kāpēc Solvitiņa grib, lai latvieši respektētu un piemērotos vienai slepkavu, zagļu un klaidoņu bandai? Kāpēc viņai tāda tieksme būt kopā ar Urbanoviču ? Vai tad viņa nezin, ka Urbanovičs ir Latgales organizētās noziedzības barvedis, kurš apzadzis latviešu tautu un Latvijas valsti par neskaitāmiem miljoniem ? Vai tad viņa nezin, ka Urbanoviča un viņa bandas mērķis ir Latvijas atkalpievienošana Krievijai ? Zin, to visu šī biedrenīte zin, bet neskatoties uz to, viņa aģitē par sadarbošanos ar šo bandītisko veidojumu, aiz kura stāv tikai un vienīgi latviešu tautas asinis un asaras !!! Varbūt, ka ietekmējusies no Krievijas aģentiem- Lindas un Imanta Mūrniekiem ?

Kā redzams, NEO, laikam, būs taisnība…. !

Cik noprotams, tad nākošos “uzvaras svētkus” Solvitiņa Āboltiņa stāvēs kopā ar kriev-žīdu okupantu salašņām uz vienas “tribīnes”.

Kriev-žīdu Latvijas atbrīvootāji

 

Foto: Šie ir Solvitiņas Āboltiņas izredzētie, par kuriem viņa ir ļoti norūpējusies, jo viņi taču maksājot nodokļus… !!!

LRTT saka: ne, šiem izdzimteņiem un viņu pēctečiem nav nekādas tiesības atrasties Latvijā ! Viņiem priekšā vēl stāv Nirnberga-2, tāpat kā tev, kangar Solvita Āboltiņa !

Un atkal un atkal jāatkārto: nu no kurienes latviešiem uzrodas tādi pabiras….. .

LRTT saka: nu nedeva tev latviešu tauta tādu “mandātu” balsojot par tevi ! Par šo patvaļu tev būs jāatbild Tiesas priekšā jau kā tautas nodevējai un, protams, arī kā Tiesiskuma ignorētājai. Kāds sods pienākas nodevējam, domāju, ka Solvita Ā. zina !!!

LRTT

03.10.10

You may also like...

33 komentāru

  1. Vecis saka:

    Pēc lietotajiem epitetiem noprotu, ka esi dedzīgs PLL fans.
    Tāpēc beidz tēlot mākslotu sašutumu par to, kas kuram padomā, bet labāk izstāsti kā tavi elki ievilka Saeimā pārliecināto pčolistu Alekseju Šeiņinu un, paldies vēlētājiem, nespēja ievilkt ne Poļiščuku, ne Gavrilovu vai Savicki.

  2. annamarija saka:

    Kāds jauns cilvēks man teica: bezdomu dzīvnieki dabūja to, ko gribēja… Bet par ko man tas viss?!

  3. black_joker saka:

    Jurim P. – būs par vienu sazvērestību teoriju sludinātāju lapu mazāk- lai tev veicas

  4. fakts saka:

    “Visu Latvijai” arī izvairījās apvienoties ar tautu. Apvienojās ar valsts nozadzējiem no TB/LNNK. Redzēsiet, ka no Raivja dzintara, Imanta Parādnieka un Jāņa Iesalnieka ne tādas vien nelietības latviešu tauta piedzīvos.

  5. nra saka:

    http://zinas.nra.lv/latvija/politika/32467-atklats-provizoriskais-10-saeimas-sastavs.htm#comments

    Atklāts provizoriskais 10. Saeimas sastāvs

    Svētdiena, 3.oktobris (2010), plkst.21:02 | Ziņu aģentūra LETA
    Zināms provizoriskais 10.Saeimas sastāvs, ziņo Latvijas Televīzijas Ziņu dienests.

    No “Vienotības” saraksta Saeimā varētu būt iekļuvuši no Rīgas vēlēšanu apgabala – Ģirts Valdis Kristovskis, Ojārs Kalniņš, Lolita Čigāne, Rasma Kārkliņa, Ints Dālderis, Inguna Rībena, Andris Buiķis, Ilze Viņķele, Imants Lieģis, bet aiz svītras palikuši Linda Mūrniece un Vaira Paegle.

    No Vidzemes ievēlēti Valdis Dombrovskis, Artis Pabriks, Ilma Čepāne, Ainars Latkovskis, Ina Druviete, Edvards Smiltēns, Andris Vilks, Arvils Ašeradens, Dzintars Ābiķis, Guntars Galvanovskis, Dzintra Hirša un Ilze Vergina.

    No Latgales vēlēšanu apgabala varētu būt ievēlēti Aleksejs Loskutovs un Kārlis Šadurskis, bet no Kurzemes – Solvita Āboltiņa, Janīna Kursīte-Pakule, Silva Bendrāte un Ingmārs Kuklis. No Zemgales ievēlēti Sarmīte Ēlerte, Artis Kampars, Dzintars Zaķis, Atis Lejiņš, Aigars Štokenbergs un Klāvs Olšteins.

    “Vienotībai” kopumā 10.Saeimā būs 33 mandāti.

    No “Saskaņas centra” Rīgas vēlēšanu apgabalā ievēlēti Jānis Urbanovičs, Sergejs Dolgopolovs, Andrejs Klementjevs, Artūrs Rubiks, Boriss Cilevičs, Sergejs Mirskis, Nikolajs Kabanovs, Igors Pimenovs, Mihails Zemļinskis, Igors Meļņikovs, Aleksejs Holostovs, Sergejs Potapkins, Aleksandrs Vasiļjevs, no Vidzemes – Ivans Klementjevs, Jānis Ādamsons, Juris Silovs, Aleksandrs Sakovskis, no Latgales – Jānis Tutins, Raimonds Rubiks, Ivans Ribakovs, Vladimirs Nikonovs, Tatjana Mieriņa, Aleksandrs Jakimovs, Aleksejs Burunovs, Sergejs Fjodorovs, no Kurzemes – Valērijs Agešins, Sergejs Dikterjovs, no Zemgales – Vitālijs Orlovs un Vladimirs Reskājs.

    “Saskaņas centram” būs 29 mandāti.

    Zaļo un zemnieku savienība ieguvusi 22 mandātus. No Rīgas ievēlēti Raimonds Vējonis, Kārlis Seržants, Jānis Strazdiņš, no Vidzemes – Jānis Dūklavs, Ingmārs Līdaka, Iveta Grigule, Armands Krauze, Vitauts Staņa, Andris Bērziņš, no Zemgales – Augusts Brigmanis, Andris Bērziņš, Uldis Augulis, Dace Reinika, Aivars Dronka, no Latgales – Staņislavs Šķesters, Skaidrīte Pilāte, Jānis Klaužs, no Kurzemes – Gundars Daudze, Aija Barča, Dana Reizniece, Oskars Zīds un Dita Role.

    No apvienības “Par labu Latviju” Kurzemē ievēlēts Ainars Baštiks, Vidzemē – Māris Kučinskis un Guntis Ulmanis, Latgalē – Rita Strode un Monvīds Švarcs, Rīgā – Ainārs un Inese Šleseri, bet Zemgalē – Andris Šķēle. Šim politiskajam spēkam Saeimā būs astoņas vietas.

    No apvienības “Visu Latvijai”-“Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK ievēlēti astoņi deputāti: no Rīgas – Dzintars Rasnačs un Einārs Cilinskis, no Vidzemes – Raivis Dzintars, Visvaldis Lācis, Jānis Dombrava, no Latgales – Jānis Trupovnieks, no Kurzemes – Gaidis Bērziņš, bet no Zemgales – Imants Parādnieks.

  6. zonnenbergs saka:

    Ka par politiki tiek,kads uzraksta gramatu,kadu apruna,kadu nodur,
    kads melo-nezinu.Kads laikam Kalpaku ari aprunaja un veco Ulmani,
    bet ta jau viss veidojas,laikam ta to varetu saprast.Nak prata
    sikstulis no SPRIDISA,kad pasi zupu apedusi,tad zin ka grapi vel
    taukainas malas palikusas,ko ar sapelejusau maizi var apest.Un
    galvenais,ka pie si tehnokratiska laikmeta,to varetu nezinat,vai
    aizmirst,bet zina tacu.Ja smuki iznaca,vispar varetu ari minet.Labs
    raksts,bez uzvarda,vai ne.

  7. Ernis Purnis saka:

    Pareizi un precīzi autors raksta un arī Delfu citāts atspoguļo domājošo un patriotiskāko latviešu viedokli!

  8. Edgars>fakts saka saka:

    Arī VL pavisam klusu un nemanot ir atteikusies no progresīvā ienākuma nodokļa,tāpat kā TB/LNNK,tāpat kā TP un LPP/LC! Un tādēļ ir vienīgi tāds “mazākais ļaunums”,ne vairāk!

  9. garāmgājējs to black joker saka:

    Ko tu cepies? Ja neredzi deguna priekšā, kas notiek, tad nu gan esi galīgi naivs. Krievija ir absolūts drauds! Patīk tev tas vai nē, bet tā tas ir.

  10. zonnenbergs saka:

    Atbilde.Kurs laupitajs grib labpratigi atdot nolaupito,vesture tadu
    precendentu nezin.Vergi grib savus vergturus sutit uz imperiju,bet
    jus iesakat to nedarit un vergturi izdara savu spiedienu uz jums,lai
    vairak tadu butu un rastos Stokholmas sindroms.

  11. pamela saka:

    Par Āboltiņu pilnībā piekrītu.Vecene jau kā Lesčinskis prātu zaudējusi ,grib piespiest letiņus kopoties ar Biškekas monstru Urbanoviču un SC lai gan TAUTA nobalsoja PRET to !Vecene grib piespiest latviešus ,kā Višinskis 1945.g. pieņemt krievu virsvadību.
    NE VELNA! Iesim paši atkal uz Doma laukumu.TU re un šī nemaz negrib būt pieticīga – : prasta”deputāte,bet jau PATI SEV piesaka Saeimas spīkera amatu un ne mazāk.Getliņos tādai koloborantei vieta!

  12. Fuka saka:

    divaini, ka Grantinja palata “cepas” par krievu valodu, bet tas, ka darbu bez angliska shovisnima nevar atrast, tas daunjus neuztrauc.
    9. maijs te visiem izsauc pumpas, bet tas, ka amerikanji aiztaisa ciet Vermanes parku uz veselu dienu, tas ir normali, kad vinji kopa ar saviem bljodlaizham izklaidejas. Ar kadam tiesibam ?
    Man visi vinji ir vienadi?
    Kamer tadas Vienotibas kalpos vieniem, SC – otriem, Latvijas nav un nebus.

  13. zonnenbergs saka:

    Atbilde Fukam.Uz meness vel ir kada briva vieta.

  14. AG saka:

    NE TIKAI SOLVITIŅA, BET VISA “VIENOTĪBA” TO GRIB, PAPŪLIES TO SAPRAST SAVĀ STULBAJĀ GALVIŅĀ, PLĀNGRANTIŅ! UN ARĪ “VL” TURP AIZLAVĪSIES, JA TIK ŠIEM MINISTRU KRĒSLUS PIEDĀVĀS!

  15. nra saka:

    Vai partijas “Vienotība” un “Visu Latvijai” apturēs kārtējo valsts nozagšanu?

    http://zinas.nra.lv/ekonomika/latvija/32601-sia-lido-laus-privatizet-2-6-hektarus-zemes-krasta-iela.htm

    SIA “Lido” ļaus privatizēt 2,6 hektārus zemes Krasta ielā

    Otrdiena, 5.oktobris (2010), plkst.15:49 | Ziņu aģentūra LETA
    Rīgas dome šodien nolēma nodot privatizācijai uzņēmējam Gunāram Ķirsonam piederošās kompānijas SIA “Lido” aptuveni 2,6 hektārus zemes Krasta ielā, blakus ēdināšanas un atpūtas kompleksam, vietā, kur patlaban atrodas slidotava.

    Zemesgabals Krasta ielā 74 iznomāts SIA “Lido” no 1998.gada līdz 2047.gadam.

    Uz zemesgabala atrodas slidu nomas punkts, slidotavas laukums, namiņš ar skatuves nojumi, četras vaļējas koka konstrukcijas nojumes, koka konstrukcijas sardzes ēka un vieglas konstrukcijas metāla būve, kā arī objekti, kas kalpo slidotavas laukuma tehnoloģiskai apkalpošanai.

    Pēc Rīgas domes lēmuma pieņemšanas tiks gatavots objekta privatizācijas projekts, kurā būs zināma privatizācijas cena.

    Kā ziņots, SIA “Lido” 2004.gadā privatizēja kādreiz pašvaldībai piederējušo zemes gabalu Krasta ielā, kur uzcelts “Lido” atpūtas un ēdināšanas komplekss.

    15 894 kvadrātmetrus lielā zemes gabala privatizācija tika sākta 2001.gadā. Tā nosacītā cena bija noteikta 1,15 miljoni latu, maksāšanas līdzekļi – 20% latos un 80% īpašuma kompensācijas sertifikātos.

    Šī zemes gabala kadastrālā vērtība, sākot privatizāciju, bija noteikta 813 306 lati jeb 51,17 lati par vienu kvadrātmetru.

    Kompānijai “Lido” Rīgā pieder astoņi restorāni, viens restorāns atrodas arī Rīgas rajonā – lidostā “Rīga”. Tāpat “Lido” pieder divas ražošanas bāzes un trīs kulinārijas veikali.

    Pērn oktobrī “Lido” Tallinā atvēra savu struktūrvienību, kas atrodas ģeogrāfiski izdevīgā vietā, un tiek plānota arī citu projektu attīstīšana. Tiesa, pērn oktobrī tika slēgts “Staburags” Rīgā.

    SIA “Lido” vienīgais īpašnieks ir Ķirsons.

  16. Ernis Purnis saka:

    Gļēvuma pārbaude 06.10.2010 00:19 Ziņot!

    Un vismaz būtu tie VL darboņi patiesi radikāli, būtu tie īsti nacionāli cilvji, tad vismaz zinātu, par ko rašisti maskavā spiedz?!
    Tā ir patiesībā zatlera un valdības zemošanās pakāpes pārbaude, tā teikt cik var zemu tos mūsu kremļa barotos kangarus spiest un pazemot!

  17. zonnenbergs saka:

    Te mazliet japapeta lidzigi gadijumi vesture.Ko iegust gleva prezidenta
    un valdibas nostaja.Sada nostaja lidzinas 0.Ja stipra nostaja butu
    Eiropai sava laika,tad kara nebutu.No sakuma liekas,ka viss bus labi,
    bet ja valsts=imperija pastav tikai uz iekarosanu un varu,tad to vares
    gaidit visu laiku.Iedomajamies uz bridi,ka tadas krievijas nav un
    uzreiz paliek vieglak.Vai ir tada,kas atvainojas visam valstim par
    okupaciju,izmaksa izdarito posta naudu.Tiesa tos generalus,kas
    piedalijusies noziegumos.Uzreiz paliek vieglak vai ne,tad par VISU
    LATVIJAI nekada uztraukuma nebutu,tas butu normali,ka katrai tautai butu
    tadas partijas,ar ko lepoties berniem un mazberniem.

  18. pamela saka:

    Pilnībā piekrītu Ernim Purnim 6.10.0.14.Perfekti!
    Fukam !Man ļooti žēl,ka cilvēks var murgot zemisku emociju iespaidā,JO BEZ ASV draudziņ,NEBŪTU tev iespēja te muldēt internetā,JO ne jau G.Ulmanis “izkaroja”t.s.,”neatkarību”kaut daļēju un ne jau G.Ulmanis izveda krievu okupācijas karaspēku,BET ar Godmani un Gorbunovu + vēl atstāja armijas krievu sarkano fašistu – ofiņu 20.000 + ģimenes ,kas nu ir varena 5-tā kolonna!Fuk,ieslēdz smadzenes!Bez ASV ,NATO mēs jau būtu arī pēc 1991.g Krievijas guberņa !!Varētu tu semočkas gan BRĪVI graust!
    Āboltiņa ir ieņēmusi kritizētā Repšes marsietes vietu !Gāžas gultā ar SC bez prezervatrīva! Pēc vēlēšanām aTKLĀTĀ tekstā uzmet tautu kas balsoja par Vienotību,lai gan tur JL ir lielā mazākumā.Viņa kopojas ar visiem Latvijas naidniekiem.Tapēc arī pamatīgi stostās,jo zina ko aprijusi.Teicu,ka ne Lesčinskis,ne Urbis NEBŪS Premjeri un tā Dievs un tauta lēma.Tas pats notiks arī ar Āboltiņu !!Latvijas karbunkuls!

  19. delfi saka:

    Vēlēšanu gaisotnē notiek valsts nozagšana. Par Ķirsonu uzrakstīts. Tagad seko par “Latvijas kuģniecību”, kur grozās tuvs Ivara Godmaņa un Aivara Borovkova cilvēks Māris Gailis. Kurš gan var uzskaitīt, cik daudz mistiskas nāves bijušas, kur parādās Māris Gailis?

    http://www.delfi.lv/news/business/enterprises/augulis-apdraudeta-valsts-dalas-parvaldisana-latvijas-kugnieciba.d?id=34481613

    Augulis: apdraudēta valsts daļas pārvaldīšana ‘Latvijas Kuģniecībā’

    Atsevišķām personām cenšoties ierobežot Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras (VSAA) noteiktās tiesības uz padomes locekļa vietu AS “Latvijas Kuģniecība”(LK), ir apdraudēta valstij piederoša īpašuma pilnvērtīga pārvaldīšana, norāda labklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS).

    Šādu viedokli labklājības ministrs paudis Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim (JL) un ekonomikas ministram Artim Kamparam (JL) nosūtītajā vēstulē, uzsverot, ka atsevišķas personas aktīvi un atkārtoti mēģina rupji pārkāpt LK privatizācijas noteikumos iekļautos nosacījumus.

    “Pamatotu satraukumu man ir radījis fakts, ka pēc viena no LK akcionāriem, AS “Ventspils nafta” (VN) pieprasījuma šī gada 8.oktobrī [piektdien] sasaukta LK akcionāru sanāksme. Tās darba kārtībā ir paredzēta sabiedrības statūtu maiņa, nosakot, ka “Kuģniecības” padomes sastāvā ir septiņi valdes locekļi. Šāds plānotais grozījums ir prettiesisks, jo rupji pārkāpj “Latvijas Kuģniecības” privatizācijas noteikumus,” norāda labklājības ministrs.

    “Mainot LK statūtus “Ventspils naftas” pieprasītajā nelikumīgajā redakcijā, Latvijas valstij vairs nebūtu iespēju realizēt savas privatizācijas noteikumos un līgumā nostiprinātās tiesības LK pārvaldē. Tāpat valstij nebūs iespējams novērst VSAA rīcībā esošo LK akciju vērtības samazināšanos. Toties šādā gadījumā nedalītu vietu vairākumu LK padomē ļaunprātīgi iegūtu viens akcionārs – “Ventspils nafta”,” secina Augulis.

    “Uzskatu, ka valsts pienākums ir aizstāvēt valsts pensiju budžeta intereses, tātad – visas sabiedrības intereses. Tādēļ valsts pienākums ir novērst jebkādus mēģinājumus izslēgt valsti no iespējas uzraudzīt uzņēmuma darbību. Ekonomiskās izaugsmes rezultātā LK akcionāriem tiktu nodrošinātas iespējas saņemt dividendes, līdz ar to arī VSAA saņemtu ievērojamus ienākumus, kuri tiktu novirzīti sociālajiem mērķiem,” skaidro ministrs.

    Labklājības ministrija (LM) atgādina, valsts pensiju speciālajam budžetam nodoto kapitāla daļu pārvaldītāja VSAA turējumā atrodas 10% LK akciju. Saskaņā ar privatizācijas noteikumiem vietu uzņēmuma padomē dod katri 8% akciju, kas pieder vienam vai vairākiem akcionāriem kopā. Šis nosacījums atbilstoši minētajiem noteikumiem ir obligāti iekļaujams arī LK statūtos. Tā nodrošināšanai kopš 2002.gada aprīļa ir spēkā speciāls līgums starp Latvijas Kuģniecību un Privatizācijas aģentūru.

    Paziņojumi oficiālajos avotos, piemēram, biržā, liecina, ka LK bija izsludinājusi akcionāru sapulci 8.oktobrī, taču vēlāk uzņēmuma valde atsauca šo paziņojumu un informēja, ka sapulce ir pārcelta uz 17.decembri. 8.oktobrī izsludinātās akcionāru sapulces darba kārtībā bija iekļauti tikai divi jautājumi – padomes vēlēšanas un grozījumu statūtos apstiprināšana.

    LK lielākie akcionāri ir “Ventspils nafta” ar 49,94% akciju, AS “International Baltic Investment Ltd” ar 27,55% akciju un Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra, kas ir valsts akciju turētāja ar 10% akciju. LK kopējais akciju un kopējais balsstiesīgo akciju skaits ir 200 000 000.

    VN vēlas, lai LK padomes locekļu skaits tiktu samazināts no 12 uz septiņiem pārstāvjiem. Savu vēlmi VN pamato ar LK lielajiem zaudējumiem pagājušajā gadā un augstajām padomes darbības izmaksām.

    LK ir viens no pasaules lielākajiem kuģu īpašniekiem vidēja izmēra tankkuģu segmentā. Kompānija veic kravu pārvadājumus visās pasaules jūrās un okeānos, apmāca un komplektē starptautiskajām konvencijām atbilstošas apkalpes, kā arī piedāvā kuģu tehnisko menedžmentu saviem un citu kuģniecību kuģiem.

    LK padomes priekšsēdētājs ir Māris Gailis, savukārt padomes locekļi – Vladimirs Solomatins, Andris Vilcmeiers, Olga Pētersone, Ansis Sormulis, Svens Zālītis, Guntis Ločmelis, Miks Ekbaums, Normunds Staņēvičs, Vladimirs Koškuls, Kārlis Boldiševics un Uldis Pumpurs.

    LK valdes priekšsēdētājs ir Imants Sarmulis, bet valdes locekļi – Andris Linužs, Raivis Veckāgans.

  20. Tā domā Latv. tauta: saka:

    Vārds 07.10.2010 00:30 Ziņot!

    SC Ilgā grīda 07.10.2010 00:26 Ziņot!

    «Viņi ( SC) ir vēl sliktāki par nacionālistu Haideru Austrijā, jo tas vismaz ir austrietis, nevis iebrucējs Austrijā-okupants, sliktāki par daudziem citiem Krievijas radikāļiem. Šiem slēptajiem šovinistiem-sarkanajiem nacistiem ir šaura kremliska domāšana un sovjetu priekšstati par dzīvi kopumā,» šādu raksturojumu «Saskaņas centra» (SC) deputāts Sergejs Dolgopolovs (Ilggrīdis) atklātības lēkmē sniedzis partijai «Visu Latvijai!» par savu partiju SC, kas diemžēl esot tikusi parlamentā, neskatoties, ka ir nelikumīgi okupanti, veikuši nelikumīgai naturalizāciju un tikpat nelikumīgi piedaloties LV vēlēšanāsun, kurai nu ir visas izredzes prettiesiski tikt valdībā. Un ko var novērst tikai visas tautas protesta demonstrācijas un valdības piespiešana uzsāk nokavēto, bet ļoti aktuālo dekolonizāciju!

  21. Tā domā Latv. tauta: saka:

    Nos ar ru vergiem 06.10.2010 21:21 Ziņot!

    Oja 05.10.2010 21:55 Ziņot!

    Palasiet TVNet kā Nils muižnieks klanās Maskavas priekšā.Paklausieties Mamikina kanāla ziņas – tur Vējonis, Freimanis, Cimdars un citi Latvijas valsts oficiālās personas, bez mazākā Mulsuma apķēzī pašu pieņemtos likumus un pļerkst tajā krievu mēlē. Pirms kāda laika pat Pujāts un protams arī Ulmanis rāva pa ruski ka nemetas. Nelabi paliek no šiem patriotiem, bet nevienu tas neinteresē. Nav neviena ,kam aizstāvēt latviešus. Bet vai tad mēs paši esam zīdaiņi, ka mums aizstāvji vajadzīgi? Vai tad tikai ar vēlēšanām mums jāapmierinās? Vai paši nevaram pateikt tā lai mūs saprot ne tikai Rīgā , bet arī Maskavā, ka nebūs nekāda locīšanās un savus padomus viņi var uzkārt uz nagliņas. Atbalstīsim VLvienmēr un visur un lai nedomā V taisīt prokrievisko koalīciju.
    ————————————————————-
    Tā runā cilvēks ar mugurkaulu un latvisku pašcieņu!

    Sergejs V. 06.10.2010 21:40 Ziņot!

    Krievija pataloģiski nepanes patiesību par sevi, īpaši, ja to pauž pēc tās domām maza un militāri nespēcīga valsts, pie tam bijusī iekarotā kolonija!. Ja LV ir ievēlēti ” radikāli nacionālisti VL???”, tad kas būtu ar nabaga histērisko Ru, ja īsti nacionāli spēki būtu pie varas tikuši? Tas, ka vaid krievija, ir būtībā bez nozīmes, jo tā kremlis pārbauda savu ietekmi un ja te neviens neklanīsies , tad tie samierināsies. Būs spiesti samierināties un uzvesties pieklājīgi. Mums-latviešiem nepatīk tās jēlības, ko viņi runā par mums un arī LV krieviem nevar būt patīkami, ka tos uzskata par otršķirīgiem-deformētiem buržuju krieviem, kas der tikai kremļa lielgabalgaļai Ba;tijā. Laiks piezemēties kremlim, draugi un to jāizdara prezidentam un ārlietu ministrijai ar attiecīgu atbildes notu! Pseidonacionālisma pasaciņas vienmēr kremlim godu nedara un beidzas tādas muļķības bēdīgi.

    vienkārša metotode 06.10.2010 21:46 Ziņot!

    Lai apspiestu un degradētu visu patiesi nacionālo ir ienaidniekiem jāizveido savi viltus “nacionāļi” pie mums, tad tiem jāļauj skaļi un smuki tarkšķēt, jāļauj gāzt podus DP apsardzībā un izšķirīgā mirklī tā likt tai apd..ties, ka visa cieņa un atbalsts no tautas puses pret īstiem nacionāļiem būtu iznīcināts

    Latvijas ĀM ziņoju 07.10.2010 00:01 Ziņot!

    Latvijas Ārlietu Ministrijas paziņojums:

    Kamēr Krievijas Federācijā atklāti darbosies daudzskaitlīgas profašistiskas un neonacistiskas organizācijas, pie tam pilnīgi legāli un ar nacistu kāškrustiem, ideoloģiju un pat ar kopētu hitlerisko sveicienu ar paceltu roku, tikmēr Latvijas valsts Prezidents atsaka vizīti Maskavā, līdz šīs 21.gadsimtam nepieņemamās nacistiski nenormālas parādības likvidācijai Krievijā!
    Tas pats attiecas uz nacistisko skinhedu jaunatnes noziedzīgajām slepkavu bandām Krievijā, kas nesodīti var uzbrukt, aplaupīt un noslepkavot cilvēkus dēļ etniskām, rasistiskām un reliģiskām pazīmēm. Šo sarkano nacistu bandu upuru skaits jau sniedzas tūkstošos, bet Krievijas varas iestādes nav apturējušas to darbību, nav arestējušas un sodījušas šos fašistisko rasistu noziedzīgos elementus. Tas ir tik kliedzošs cilvēktiesību un likumības pārkāpums, ka Latvijas valsts un tās Prezidents nevar uz to nereaģēt.
    —————————————————-
    Ja mums būtu īsts prezidents, tad tādu notu sūtītu uz agresorvalsts štābu – kremli, aprādot tās amorālību, ar milzu baļķi savā ru acī rādīt uz mūsu valsts neesošo skaidiņu!

    SC ziņo: 07.10.2010 00:4 Ziņot!

    Mēs -Latvijas okupanti un to pēcteči nevaram pieļaut, ka valstī -mūsu Latvijā kaut kāda latviešu nacionāli patriotiska partija, nevis mūsu pārbaudītie un kremļa akceptētie īstie un godīgie latvieši ieņems vietas valdībā! Nē, mēs un kremlis jūs visus piespiedīsim pildīt mūsu, jau 50+20 gadus mūsu pavēles!

  22. co saka:

    Viens muļķis(vēl nav idiots),kautko uzskribelē un sevi nosauc par latviešu tautu.Labi ka ar to nav sakars Baltu tautām un viņu Dievzemītei.

  23. co vēl saka:

    Es muļķis(vēl neesu pilnīgs idiots),kautko uzskribelēju bezspēka dusmās pret latviešu tautu, kurā lēni mostas nacionālā pašcieņa un man urlam tapēc bail metas. Labi ka man nav ģenētisks sakars ar senajām Baltu tautām un viņu Dievzemītes šodienas pēctečiem, ja tad es būtu kangars, nevis sovjetu urla!

  24. co vēl saka:

    Man, kremļa pakaļas bučotājam un pretīgam urlu tārpam ir ļoooooti nepatīkami, ka visādi nacionālisti sāk arvien aktīvāk un aktīvāk musināt nesaprātīgo tautu, kas jau bija samierinājusies ar mums-bleck-jokeriem Delfos, Apollo, partijās un pat valdībā! Mums-kangariem ir vajadzīga LC,LPP un TP, kas ir tagad PLL + SC,PCTVL vadīta Latvija un to mēs panāksim, visus nacikus mēs izsmiesim, apmelosim, par trakiem nosauksim un tauta pati paliks mūsu pusē, tā būs!

  25. co saka:

    Tā ir jauna bandītu tauta.

  26. Miervaldis saka:

    Labi vien ir, kad jūs atmaskojat tautas kangarus.Vai kādreiz atmaskosiet arī kādu naudas sēdētāju?

  27. Miervaldis saka:

    Solvita āboliņa nav mūsu vadone!Viņa ir parazītu vadone!

  28. zonnenbergs saka:

    Es Tev Miervaldi prasiju par gara speku.Ja Tu prasito
    nevari izdarit tad par LEGIONARIEM neruna un visi parejie
    tapat.

  29. Miervaldis saka:

    Zonnenberg – kaut kā neievēroju tavu jautājumu….Tautas spēks ir Latvjos, jā, taču kā tas izpaudīsies, ja lielā daļa Latvju ir nokodēti?atbildu – Manī tautas gars ir, tas man kā Latvim ir palīdzējis nesalūzt vistumšākajos manas dzīves mirkļos….Par citiem nevaru teikt….

  30. Miervaldis saka:

    Lai tā suka Solvita pišās uz prežu krūmiem ņeņevā, Krievijā, ar visiem saviem krievu sīkajiem, slinkajiem, kaņdzu un Solvitu gribošajiem sportistiem, un sarkanarmiešu veterānu pidariem!100% piekrītu, kad augšā redzamais attēls ir viņas godaraksts.No visas Latvju tautas!Es tautas vārdā saku – BAIDIES Solvitiņa BAIDIES!Tu pat uz ielas iziet nevarēsi!Skūtie varoņi, visbiežāk Latvju zeltenītes, viņu pamatīgi apstrādās!Ja ieraudzīs!Takā Solvitiņa raugi kādā zārkā vai koferī tikt uz Krieviju!Sarunā ar kādiem čigāniem, vai kā….

  31. zonnenbergs saka:

    Redzi Miervaldi-tas ka Tu blaustidamies zobenu vicini un vienalga
    kadas tur tas sievietes ir tadas ir un slikti butu,ja vinas tadas
    nebutu,tas jau velk uz kuru pusi.Ieraugot 40 gada tos merkakus
    ienakam dazi virsnieki,nesanemdami paveles nosavas,nesakdami lamat
    Ulmani vai kadas vel tur kundzites.Nokodet var no alkohola bet
    nozombet var nelaujot Tev but tam,kas Tu isteniba esi.Nu cik ilgi
    cilveks var izturet,ja vins principa nevar but tas,kas ir.Tas bija
    atkarigs no sabiedribas,darba kolektiva u.t.t.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *