Gļēvuli Dombrovski, aizstāvi taču beidzot savu tautu.

Tribuāls„Pēdējās dienās valdības veidotāji ir saņēmuši signālus, ka ir bažas, vai Visu Latvijai!, kurai nav parlamentāra darba pieredzes, ar saviem publiskiem nacionāli radikāliem izteikumiem nekaitēs valdībai. Tāpēc neoficiāli tiek mudināts valdību veidot tikai diviem politiskajiem spēkiem Vienotībai un Zaļo un Zemnieku savienībai, kam kopā ir 55 balsis, kas ir trausls vairākums.“

Šādu rindkopu mēs varam izlasīt Ināras Egles rakstā“ Ja VL! pildīs programmu, Dombrovskis neredz problēmas; Šlesers jau prognozē valdības galu“ laikrakstā DIENA.

Kāds iztapipīgs cionistu pakalpiņš... . Kapēc tāda noslēpumainība ? Kapēc netiek atklāti to cilvēku vārdi, kuri sūtījuši šos dīvainos „signālus“ ?!

Foto: Kā lai ciena šo padevīgo iztaponi, kurš kaunas, ka viņš ir latvietis… .

Vai tā nav iejaukšanās Latvijas valsts iekšējās lietās ? Vai tad tie ir nacionālradikāli izteicieni, ja tiek prasīts, lai Latvijā varētu iztikt ar latviešu valodu ?

 Pie radikālas prasības nevarētu arī pieskaitīt, ja tiktu prasīts ar nāvi sodīt tos, kuri Latvijas valsti noveduši bankrotā.

Nu piemēram: Godmani, Borovkovu, Peteru, Šķēli, Šleseru, Ulmani, VVF u.d.c. Pēc visiem starptautiskajiem likumiem šeit minētajiem pienāktos daudzkārtēji nāves sodi !!!

 Dombrovska kungs, latviešu tauta labprāt gribētu zināt to cilvēku vārdus, kuri pieprasa neveidot valdību kopā ar VL ?

 Bet, kā redzams, Jūs nekad to nedarīsiet, jo no vārdu sakopojuma „latviešu tauta“ Jums vairāk bail kā Velnam no krusta.

 Pagaidām Jūs, Dombrovska kungs, esat parādījis sevi kā iztapīgu mīkstmiesi pret latviesu tautas nelabvēļiem.

Mēs lūgsim Dievu, lai Tas Jums dod saprātu un drosmi.

 LRTT    09.10.10

You may also like...

14 komentārs

  1. Tagad Latvijas Finansu cpice skolojas Vašingtonā. Kāpēc par viņu komandējumu nekas netiek rakstīts?

  2. junkers saka:

    Krievi smīn kad latvieši viens otru noknābā.Patreiz svarīga gudra un tālredzīga rīcība,pretēji Latvija nonāks neapskaužamā situācijā.Un Dombrovskis nav nekāds pamuļķītis.

  3. informācija saka:

    http://www.apollo.lv/portal/ipasums/articles/216597

    SIA «Lido» ļaus privatizēt 2,6 hektārus zemes Krasta ielā (jeb kārtējā valsts nozagšana vēlēšanu aizkulisēs)

    LETA
    Sestdiena, 9. oktobris (2010) 07:35

    Rīgas dome otrdien nolēma nodot privatizācijai uzņēmējam Gunāram Ķirsonam piederošās kompānijas SIA «Lido» aptuveni 2,6 hektārus zemes Krasta ielā, blakus ēdināšanas un atpūtas kompleksam, vietā, kur patlaban atrodas slidotava.
    Zemesgabals Krasta ielā 74 iznomāts SIA «Lido» no 1998.gada līdz 2047.gadam.
    Uz zemesgabala atrodas slidu nomas punkts, slidotavas laukums, namiņš ar skatuves nojumi, četras vaļējas koka konstrukcijas nojumes, koka konstrukcijas sardzes ēka un vieglas konstrukcijas metāla būve, kā arī objekti, kas kalpo slidotavas laukuma tehnoloģiskai apkalpošanai.
    Pēc Rīgas domes lēmuma pieņemšanas tiks gatavots objekta privatizācijas projekts, kurā būs zināma privatizācijas cena.
    Kā ziņots, SIA «Lido» 2004.gadā privatizēja kādreiz pašvaldībai piederējušo zemes gabalu Krasta ielā, kur uzcelts «Lido» atpūtas un ēdināšanas komplekss.
    15 894 kvadrātmetrus lielā zemes gabala privatizācija tika sākta 2001.gadā. Tā nosacītā cena bija noteikta 1,15 miljoni latu, maksāšanas līdzekļi – 20% latos un 80% īpašuma kompensācijas sertifikātos.
    Šī zemes gabala kadastrālā vērtība, sākot privatizāciju, bija noteikta 813 306 lati jeb 51,17 lati par vienu kvadrātmetru.
    Kompānijai «Lido» Rīgā pieder astoņi restorāni, viens restorāns atrodas arī Rīgas rajonā – lidostā «Rīga». Tāpat «Lido» pieder divas ražošanas bāzes un trīs kulinārijas veikali.
    Pērn oktobrī «Lido» Tallinā atvēra savu struktūrvienību, kas atrodas ģeogrāfiski izdevīgā vietā, un tiek plānota arī citu projektu attīstīšana. Tiesa, pērn oktobrī tika slēgts «Staburags» Rīgā.
    SIA «Lido» vienīgais īpašnieks ir Ķirsons.

  4. pamela saka:

    Vieni pretīgi meli par Dombrovski,LRTT jūs šaujat stipri pāri strīpai ,nejēdzot pat ko sludinat,JO!!!!!!vēlēšanas PIERĀDĪJA,ka TAUTA / vismaz liela daļa / domā savādāk par Jums!
    Jūs jau esat iekļāvušies to neliešu – Latvijas aprējēju rindās kā SC,PLL ,kuri aprej Dombrovski un JAU rēķina KAD viņu nomest.Jums no LRTT ir kopējs nākotnes redzējums ar šiem politkretīniem.Dombrovskis / NE ZATLERS !/ ir teicis ,KA ,JA VL NEPĀRKĀPS SAVĀ PROGRAMMĀ SLUDINĀTO, NAV !!!!!problēmu atrasties valdībā !!!Jums tas nepielec? E#S arī biju PRET tieši tās leģionāru dziesmas dziedāšanu vēlēšanu naktī,JO Saeima vairāk nav Doma laukums,kur stāvēt pusplikiem.Saimā ir NOPIETNI jāstr’\adā ,ne jāmītiņo,LAI PABAROTU !!tautu un sasauktu to ATPAKAĻ Latvijā !!!Mītiņotāju pietiek.Tel’\su pilsētiņa bija pilna ar cietumniekiem,bopmžiem un alkašiem.
    VL ir JĀSAPROT,ka viņi tika ievēlēti NE PRIEKŠ MĪTIŅOŠANAS Saeimā,BET priekš NOPIETNA darba – LIKUMDOŠANAS.Un tur droši vien pieņemu,ka neies vis tik raiti,kā pavīcināt karogu.NU un viens jautājums TEV Grantiņ ,nepasen TU KO rakstīji par VL un R,DZINTARU?
    Nekas nevar būt pretīgāk par viedokļu maiņu pēc katra nepārbaudīta fakta izzīšanas no “viena bāba teica”.
    Tad tiec skaidrībā KAS IR VL ? nodevēji vai atkal varoņi,Grantiņ?NEJAUC GAISU LATVIJĀ !
    Gaidu pretreakciju,ka esmu maita utt.

  5. Adolfs Hitlers saka:

    dombrovskis nezin kā pelnīt, vins zin tikai kā nogriezt, tas ir ceļš bezdibenī, pēc cik gadiem budžets būs 0ls, laikam jau pavisam drīz, dombrovskis joprojām dzīvo trekni ar savu ierēdņu armiju, kamēr parastā tauta mirst nost, tāpēc es nesaprotu šo tautu, kas balsoja par savām slepkavām

  6. hronika saka:

    Runājot par mūsu valsti, vai Jums neliekas dīvaini, ka Liepājas un Ventspils lidostas no Eiropas naudas ieguva katra tikai 2 milonus Eiro?! Par to pat nevar pagarināt skrejceliņus. Nauda bija dota attīstīt mazās lidostas. Krējumu ieguva Rīgas Lidosta – 13 miljonus.

    Tāpēc jau Solveiga (par Solveigu sauc Solvitu Āboltiņu) lidostas padomē norīkoja savus cilvēkus, visus vecos atbrīvoja no Valsts lidostām! Iecēla ļoti nekompetentus cilvēkus, kuri vispār neko no lidošanas nesaprot. Lai amati būtu.

  7. AG saka:

    Dombrovskītis ir labs, nedusmojies uz viņu, grantiņ, paņems tavus mīļos vislatvijcus gan valdībā, gan mutē un pakaļā arī…tieši tā, kā tev Pupurs savulaik ieteica! :))

  8. zonnenbergs saka:

    Zonnenbergs-AG@Kad neprasi panem varu,tad gorillas dzied slavas
    dziesmu,jo zina ka bus asinis un gala@

  9. Filips Bobinskis saka:

    Pamela: “Ja VL nepārkāps savā programmā rakstīto, nav problēmu tai atrasties valdībā.”

    Ja VL grib turēties pie apvienības programmas, tad kāda velna pēc mums šāda partija vajadzīga? Uz viņiem būtu jēga cerēt tikai tad, ja viņi būtu daudz radikālāki.
    Bet Zīle jau tēvišķi jaunos partnerus pamāca, ka lielajā politikā vajagot iet kompromisos. Nu gluži kā viņa paša TB/LNNK, kas visus šos gadus to vien darīja. Vai vispar vēl var noticēt, ka virkne tēvzemieši nāk no Pilsoņu Kongresa? Ja VL ies šādu ceļu (un esmu gandrīz pārliecināts, ka ies) tad pie velns šādu partiju!

  10. Ernis Purnis saka:

    Domāju tāpat, kā F.Bobinskis! Un diemžēl mēs nesagaidīsim no VL principiālu un latviski nacionālu stāju arī darbos! Īpaši tagad, sajutušus varas un komforta smaržu, pie tam, ņemiet vērā, ka viņi tiek tagad īpaši kārdināti un pirkti. Un ne jau Latvijas intresēs tos pierunā uz kompromisiem, vai pērk viņu sludināto principu maiņu .

  11. Nopirka tēvzemiešus ,nopirks arī “visu latvijai” .Atklāsme nāks vēlāk, kad sāksies “kompromisi”.Zinu ko runāju.Atkāpšanās no tiesībām nav kompromisi, bet gan nodevība.

  12. Miervaldis saka:

    Drīzāk lai viņš labojas pats, tad Dieviņš dos arī pārējo….

  13. annamarija saka:

    Filips Bobinskis:
    “Vai vispar vēl var noticēt, ka virkne tēvzemieši nāk no Pilsoņu Kongresa?”
    ***********
    Lielākā daļa ir nevis no PK, bet gan no PK sagrāvējiem. Tīras raudzes nodevēji.

  14. Miervaldis saka:

    Signāla no Maskavas visticamāk nebija.Signāls nāca no tiem neliešiem, ko Dombrovskis piesedz!Vienu lietu VL dara – aizstāv Latvju intereses!Bet šis nožēlojamais krievs (jā krievs), neuzskata ka vienkāršajiem Latvjiem ir tiesības dzīvot labu dzīvi savā valstī!Nost ar Dombrovski!šis kangars tiks sodīts pēc visas Latvju tautas gribas!Es, kā Latvis uzskatu, kad vienīgai svešvalodai jābūt angļu valodai, un to jāprot ir valsts iestādēs strādājošiem!Taču kapēc uzreiz jāsoda ar nāvi visi viņi?!Ir jāprot atšķirt, kuri ir krievi, kuri – vienkārši naudas nosēdētāji!Nu bet šie Latvju tautas nodevēji tiks piekauti un pakārti!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *