R. Bunka. Aicinu nepakļauties L. Grantiņa provokācijām

www.tautastribunals.eu-12R. Bunkas kārtējais drauds.

Pēc vairākām publikācijām LRTT i- vietnē Rihards Bunka, kurš ir „apkalpojošā personāla”(apkalpojošais personāls ir čekas algoti un izskoloti slepkavas, kuri izpilda pagrīdē esošās KP pasūtījumus- slepkavības) komandieris, atkal draud. Šoreiz draudi, cik var noprast pēc vēstules satura, vairāk ir vērsti pret tiem, kuri var noticēt H- 86 dibinātāja un arī patreizējā vadītāja, „provokācijām”. Šeit ir šīs vēstules teksts, kurš kā redzams, ir ticis izplatīts interneta e- pasta īpašniekiem:

==========================================================================

———- Pārsūtītais ziņojums ———-
No: Rihards Bunka <rihards.bunka@gmail.com>
Datums: 2015. gada 19. maijs 23:34
Temats: Aicinu napakļauties Linarda Grantiņa provokācijām
Kam: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>

Labvakar Vilor!

R.Bunka, A.Garda. A.Borovkovs,I.Spure

FOTO: Nebaidies, latvet, par šo izkārnījumu pasmaidīt !

Esmu patiesi pārsteigts, ka ar Tavu ziņu, vai bez Tavas ziņas Linards Grantiņš publicē visādas nepatīkamas un nepatiesas lietas par mani. Vairākos pēdējos Grantiņa rakstos notiek atsaukšnās uz dabā nepastāvošiem apstākļiem. Grantiņš vienā no rakstiem smagi uzbrūk vienā fotoattēlā redzmam pasta drošības priekšniekam un sauc viņu par rīkļurāvēju. Tajā pašā rakstā bezkaunīgi apsaukājas uz mani un piedēvē fantastiskas lietas. Piemēram, rakstā Grantiņš apgāna manu dienestu policijā. Pielikumā es nosūtu vienu no daudzām (mēģināšu atrast un ieskanēt) iedzīvotāju publicētajām pateicībām par godprātīgu dienestu.

Otrkārt, mans patiesi tuvs kolēģis un atbalstītājs ir Barikāžu fonda direktors Renārs Zaļais un Barikāžu fonda Valdes loceklis ģenerālis Guntars Marķitāns. Juristu apvienības biedri piedalījušies likumprojekta izstrādē par barikāžu dalībnieku sociālajām garantijām.

Attiecībā uz pasta drošības šefu, viņš ir tuvs mans līdzgaitnieks, kurš arī apmeklē Iekšlietu ministrijas konsultatīvās sanāksmes. Es vienmēr nesavtīgi esmu palīdzējis cilvēkiem aizsargāties no pāridarītājiem. Viss, ko publicē Grantiņš izskatās pēc rupji safabricēta materiāla. Drošības policija ir izsludinājusi Grantiņu meklēšanā, ir uzsākta izdošanas procedūra. Grantiņa nekaunīgo gānīšanos atrisinās viņa likumīgā aizturēšana un ievietošanā citumā. Bet pat tur, tagad pret ieslodzītajiem izturas pieklājīgi un rūpīgi. To es varu apliecināt kā bijušais cietuma Drošības daļas priekšnieks. Cietumos mūsdienās nav ne miņas no tām zvērībām, kuras Grantiņš cenšas man piedēvēt. Ilgākus gadus esot prom, viņš ir atpalicis savos uzskatos, viņaprāt iestādes virsnieki nodarbojas ar piekaušanām un dod pavēles rīkot visādas zvērības. IeVP priekšniece Ilona Spure ir teikusi man personīgi, ka Grantiņa ievietošanas gadījumā pret viņu jāizturas ar cieņu. Lai kā arī būtu, Grantiņš ir izdarījis dažādus pārkāpumus, par to ir paredzēta atbildība.

Personīgi Tevi aicinu nepakļauties visādām provokācijām. Grantiņš raksta visādas neticamas lietas, ka es saziņā lietoju kiriļicu, draudzējos ar Kabanovu, ieviešu Latvijā krievu valodu. Ar vienādām sekmēm to pašu viņš varētu piedēvēt arī Tev.

Ar cieņu,Rihards

==========================================================================

Ilona Spure, Rihards Bunka, Māris Bērziņš, Aivars Borovkovs, Rihards Kozlovskis, LRTT, H-86

FOTO: Par Grantiņa “pārkāpumiem”, Spures kundze, Jums reiz nāksies atbildēt Tiesas un tautas poriekšā !

Kā redzat, tad „mūsu” Rihards Bunka(Rihardo Zābaks) ir uzdrošinājies rakstīt latviski, jo līdz šim viņš Latviešu Vēlētāju Biedrības priekšsēdētāju Viloru Eihmani ir informējis(draudējis) tikai kirilicā, ko, kā lasāms vēstulē, viņš to pilnīgi noliedz.

Iepriekšējos LRTT rakstos ir redzami viņa draudi V. Eihmanim, kuriem klāt ir viņa e-pasta adrese.

>Savu „draudzību” ar Kabānovu, kurš slaucīja savu krievžīda alkaholiķa degunu mūsu svētumā- karogā, arī noliedz !

Bet kā tad lai saprot šo: http://www.focus.lv/latvija/politika/skandalozais-kabanovs-kops-vasaras-strada-arodbiedriba-laba

Visatsaucīgākā policistu arodbiedrība izrādījās Latvijas Apvienoto biedru arodbiedrība (LABA), kurā gan apvienojušies vien 150 „uzplečoti” darbinieki, bet pārējie 8000 biedri ir transporta, mežu, pašvaldības iestāžu darbinieki un pat mācītāji. Šīs arodbiedrības Drošības sadaļas vadītājs Rihards Bunka nezināja nosaukt precīzu summu par arodbiedrības finansēm”. http://www.pietiek.com/raksti/policija_apaugusi_ar_savstarpeji_karojosam_arodbiedribam.

Nu jāāā, šeit pieminētais R. Bunka laikam ir tas no Marsa, bet ne mūsējais, kurš noliedz kopību ar apdauzīto Kābānovu. Bet gadās, kā jau tas dzērājām gadās… (ir zināms, ka Bunka ir alkoholiķis, tāpat kā Kabānovs).

>Un par to pasta drošības šefu arī laikam, tas Bunka, kurš uz Marsa dzīvo rakstīja, bet ne mūsu „brigādenfīrers”, jo rakstīts taču marsiešu valodā:

http://tautastribunals.eu/?p=26423

No: Rihards Bunka <rihards.bunka@gmail.com> 2015-04-25 23:04

Kam: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>

Ну что сука нахуй!? За спиной Грантыня смелый, разговорчики аля-фафа!
Твой кориш приговорил к расправе Ерленда Чиуча (на фото номер 3). Это руководитель службы безопасности почты, состоящий в группе СС23. Он быстро доберётся до Грантынь и тебя. Олухи хреновы!(Nu ko, kuce(domāts Vilors), uz pmpi?!, Aiz Grantiņa muguras varonīgs ! Tavs drauģelis piespriedis izrēķināšanos ar Erlendu Čiuča(foto Nr.3) Viņš ir pasta drošības dienesta vadītājs, grupā CC23. Viņš ātri tiks galā ar Grantiņu un tevi.)

>Un tikai brīnies, ar ko šīs karikatūriskais idiots lielās:Otrkārt, mans patiesi tuvs kolēģis un atbalstītājs ir Barikāžu fonda direktors Renārs Zaļais un Barikāžu fonda Valdes loceklis ģenerālis Guntars Marķitāns… .”

Nu ja tā ir taisnība, ka viņam šie cilvēki ir tuvi, tad par viņiem var sacīt to pašu, ko uz Bunku: jefiņi, idioti un tautas padibenes !

>Te vēl kas ļoti glaimojošs priekš Grantiņa: „IeVP priekšniece Ilona Spure ir teikusi man personīgi, ka Grantiņa ievietošanas gadījumā pret viņu jāizturas ar cieņu. Lai kā arī būtu, Grantiņš ir izdarījis dažādus pārkāpumus, par to ir paredzēta atbildība.”

IeVP priekšniece Ilona Spure ir solījusies, ja mani „aizbāzīs aiz restēm”, izturēties pret mani ar cieņu !

Bet galvenais, šī „spura” ir pārliecināta, ka Grantiņš ir izdarījis dažādus pārkāpumus !

>Pirms valodas referenduma R.Bunka aktīvi aģitēja,lai balso par krievu valodu !

Ģenerālis Marķitāns, R. Bunka, Godmanis, Borovkovs,Garda Apine, MuzikanteMēs zinām, ka šo pašu Rihardu Bunku izsvieda no cietuma drošības daļas priekšnieka amata par to, ka viņš, tieši tāpat kā viņa tautas brāļi(žīdu čekisti) 1940.g., spīdzināja cilvēkus.

Viņš un viņam līdzīgie nevar iztikt bez asinīm un meliem !

Šis sūds, cilvēkveidīgā fasējumā, nebūtu pat spļāviena vērts, ja viņš netiktu turēts un atbalstīts no bijušo KGBistu bandas puses.

Ar viņa rokām tiek veikti daudzi noziegumi.

Es atkārtoti atgādinu visiem tiem jurisTeļiem, kuri ir kopā ar Bunku un Borovkovu, ka pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā, viņi visi nonāks aiz restēm līdz sava mūža pēdējai dienai. Netiks daudz jautāts pēc darbiem, pietiks ar to, ka ir bijuši kopā ar komunistiskajiem čekas slepkavām- tātad veikuši genocīdu pret latviešu tautu.

Viloru Eihmani diez vai tāds alkoholiķis, sadists un idiots varēs iebaidīt.

Vilors Eihmanis kalpo Patiesībai un ar to ir izsacīts viss. LRTT & H-86 darīs visu, lai čekisti, komunisti un viņu līdzskrējēji tiku aizvilkti uz NIRNBERGA-2.

Tad arī LRTT Viloru Eihmani, Induli Roni un viņu uzticības personas aicinās par juridiskiem konsultantiem.

Latvijā pēc okupācijas nav atjaunots tiesiskums pēc Starptautiskiem „standartiem”, bet gan pēc latviešu tautas slepkavu „ukaziem” un vēlmes.

=========================================================================

Šī komunistisko izdzimteņu radītā sistēma ir noziedzīga un tāpēc tiks fiziski “noslaucīta” no zemes virsas !

=========================================================================

Nav veikta LIKUMĪGĀ un TIESISKĀ Latvijas Republikas deokupācija- kolonistu un okupantu bezierunu izraidīšana, un kolaboracionistu tiesāšana.

To šī slepkavu banda saprot un tāpēc vēl cenšas darīt ko vien iespējams, lai pagarinātu savu atmaksas brīdi.

Ir smieklīgi klausīties, ka: „DP ir izsludinājusi Grantiņu meklēšanā !”

Es katru gadu apmeklēju savu Tēvzemi, kuru uzskatu arī par savu Dzimteni(dzimis esmu Sibīrijā) un nekad no jums- nolādētiem izdzimteņiem, neesmu baidījies. Arī šogad būšu savā Tēvzemē ! Ja gribiet ar mani izrēķināties, tad „triniet ieročus”, ieradīšos 23. jūlijā.

Dievs svētī Latviju, manu Tēvzemi !

L. Grantiņš 22.05.15

Nobeigums par šo kretīnu vēl sekos !!!

===========================================================================

MIGLA SARKANĀ,RASNAČS,BOROVKOVS, GRANTIŅŠ.LRTT.

GORBUNOVS. ULMANIS. BOROVKOVS. RAJEVSKIS. LAPSA. KRASOVICKIS. ZASARJINSS. AVICKIS.LRTT. GRANTIŅŠ, Grantiņš, Bitenieks, Urbanovičs, Reiniks, Lato Lapsa.Nekavējoties atdodiet latviešu tautai nozagtos miljonus !!!

Jā !

Jūs un jūsu ģimenes piederīgie līdz radniecības desmitajai pakāpei saņems to, ko aplaupot tautu, pelnījuši esiet jūs !

Padomājiet, kādas sajūtas būs jums, kad par jūsu nopelniem izpildīs ASM jūsu dēlam un mazdēlam, jūsu sievai un vēl pie dzīvības esošajam tēvam ! Jūs, aplaupot tautu, tādus sodus jau esiet izpildījuši neskaitāmiem tūkstošiem, tad kāpēc, lai mēs jūs žēlotu ? Ticiet, tas tā būs, jo ļaunuma enerģija, ar kuru jūs visi esiet piesūkušies rijot tautai nozagto, tiks iznīcināta ! Jūsu īpašumi nodedzināti un nolīdzināti ar zemi !

“Ko sēji, to arī pļausi”, saka dižais Karmas Likums !

You may also like...

7 komentāru

  1. vai tad saka:

    Vai tad bunkas un borovkovi ir tikai Latvijas nelieši,tā ir ienācēju nācija ko viņi nosaukuši latviešu lumpeņi,zagļi un bandīti…..

  2. A.Gedroics saka:

    Bet kā tad izdošanas tiesa beidzās, ko, kāpēc neraksti?
    .
    .
    Admins
    Jā, Gedroic, kārtējais idiotiskais jautājums no tavas puses.
    Par ko lai es runāju, ja pēc mana atteikuma ierasties drošības iestādē ir iestājies klusums ?
    Pajautā “zābakam”(rihardam bunkam), viņš noteikti zin vairāk.
    Tev un taviem “nac-drauģeļiem”(inkiniem,gardām, kaļķiem…) gribētos redzēt mani aiz restēm… .

  3. john saka:

    Piemēram, vārds ‘traditions’ – tradīcijas – parastās krievu darbības (lēta surogātalkohola dzeršana, kaušanās dzērumā, vārtīšanās paša vēmekļos un kopošanās ar piedzērušos Natašu vai piedzērušos Jemeļu, ja nav pieejama Nataša.)

    Angļu valodas politiskā vārdnīca bez cenzūras: https://einsamerkrieger.wordpress.com/category/the-resistance/

    Vēl tulkojums no šīs vārdnīcas, kas parāda krievu zvērisko dabu: Russian language – krievu valoda – netulkojams cūkas rukšķēšanas, pērtiķa spiegšanas, cietumnieku žargona un lamuvārdu sajaukums.

  4. john saka:

    Vai tā bāba nav radiniece komunistu izdzimtenim Žanim Spurem, kurš 1943.gadā dzērumā ālēdamies, zemnīcā pie Maskavas pats sevi nāvīgi sašāva. Toreiz bieži notika, ka pārdzērušās krievu vienības apkāva cita citu, sajaucot tās ar vāciešiem.

  5. Ernests saka:

    Izlasiet tekstu pie 14.attēla.

    http://www.skats.lv/vesture/ka-1985-gada-latviesus-no-dzersanas-atradinat-gribeja.d?id=46007473

    Pārāk bieži visādās ne-politiskās mediju vietās parādās informācija par Helsinki 86 un Grantiņu/Bitenieku/Barisu. Kļūst aizdomīgi.

    Vai iemesls nav – parādīt, ka šie 3 kungi dibināja/atjaunoja šo valsti(kas tā arī bija) un līdz ar to, paši ir atbildīgi par visu šeit notiekošo un viņiem nedrīkst būt pretenziju par to, ka kaut kas nav labi Latvijā, jo redz paši šo sistēmu uztaisīja?

  6. raksts saka:

    Pretkomunistiskā režīma organizācijas Helsinki 86 dibinātājs Linards Grantiņš jau sen cita starpā raksta un informē Rietumeiropas valdības par Latvijas valsts pārvaldes struktūru darbinieku sadarbošanos ar Latvijas oligarhijas mafiju un Krievijas specdienestiem. Bet bijušais Satversmes aizsardzības biroja direktors Jānis Kažociņš par to šodien raksta tikai pieņēmuma formā. Bijušais Satversmes aizsardzības biroja direktors Jānis Kažočiņš un tagadējais Satversmes aizsardzības biroja direktors Jānis Maizītis paši ir atbildīgi par latviešu tautai nozagtajiem miļjardiem. Vēl vairāk, Jānim Maizītim pēc pastāvošās likumdošanas (Padomju Savienības Valsts Drošības komiteja beidza pastāvēt pirms vairāk nekā 20 gadiem un līdz ar to visu vajadzēja atslepenot un nodot Latvijas Universitātes bibliotēkai) vajadzēja ļaut čekas maisu publiskošanu jau pirms trim gadiem, bet viņš turpināja slēpt no latviešu tautas patiesību. Atgādināsim, ka Jānis Maizītis ilgus gadus bija ģenerālprokurors un tieši viņš ļoti labi zināja un ir atbildīgs pa korumpētās, mafiozās, cietušajai tautai nepieejamās tiesu sistēmas nostiprināšanos Andra Guļāna, Ivara Bičkoviča, Jāņa Endziņa, Gunāra Kūtra, kā arī praktiski visu iepriekšējo tieslietu ministru un Saeimas Juridiskās komisijas priekšsēdētāju vadībā.

    Raksts: http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/561177-kazocins_neizsledz_latvijas_valsts_parvaldes_strukturu_darbinieku_sadarbosanos_ar_krievijas_specdienestiem

    Kažociņš neizslēdz Latvijas valsts pārvaldes struktūru darbinieku sadarbošanos ar Krievijas specdienestiem

    Nav izslēgta iespēja, ka Latvijā ir cilvēki, tostarp valsts pārvaldes struktūrās, kuri sadarbojas ar Krievijas specdienestiem, intervijā atzina aizsardzības ministra padomnieks, bijušais Satversmes aizsardzības biroja (SAB) direktors Jānis Kažociņš.
    Kažociņš domā, ka Latvijā arī darbojas Krievijas spiegi, un atgādina, ka Latvijas drošības iestādes palīdzēja saviem kolēģiem atklāt Igaunijas drošības struktūru amatpersonu Hermani Simmu, kurš spiegoja Krievijas labā un nodarīja NATO lielu kaitējumu.

    «Es noteikti neizslēdzu iespēju, ka Latvijā ir cilvēki, tostarp valsts pārvaldes struktūrās, kas sadarbojas ar Krievijas specdienestiem. Tāpēc ārējās izlūkošanas dienesta uzdevums ir uzzināt, ko potenciālais ienaidnieks domā un kā tas varētu rīkoties. Henrijs Kisindžers ir teicis, ka Rietumi spēlē šahu, bet Putins – pokeru. Tāpēc rietumvalstu dienestu uzdevums ir uzzināt, kas ir Putina kārtīs,» uzsvēra Kažociņš.

    Kažociņa savulaik vadītais SAB pagājušā gada ziņojuma publiskajā daļā nav norādījis, ka kāda valsts pārvaldes amatpersona būtu spiegojusi Krievijas labā. Pārskatā teikts, ka, ņemot vērā Latvijas dalību Eiropas Savienībā (ES) un NATO, kā arī ģeogrāfisko atrašanos, pērn visaktīvāk pret valsts interesēm ir strādājuši Krievijas speciālie dienesti.

    Darbības realizācija pret Latvijas interesēm norit gan Latvijas teritorijā, gan ārvalstīs, gan arī no savas mītnes zemes. Izlūkdienesti galvenokārt izmanto savas valsts vēstniecības diplomātisko piesegu izlūkošanas aktivitāšu veikšanai. Paralēli tiek izmantoti netradicionālie piesegi, kuriem var pielāgot jebkuru nepieciešamo profesiju – žurnālistu, konsultantu, uzņēmēju vai zinātnieku.

    Krievijas pētnieciskie institūti un nevalstiskās organizācijas bieži tiek izmantotas par platformām, kuru ietvaros vai no kurām veikt izlūkošanas darbību. Par izlūkošanas avotiem kalpo publiskā informācija, kontaktpersonas vai aģenti, kā arī elektroniskā formā pārraidītā informācija.

    «Krievijas teritorijā izlūkošanas un pretizlūkošanas uzdevumus visintensīvāk veic Federālais drošības dienests (FDD). Latvijas jaunieši un studenti, īpaši Krievijā studējošie, ir pakļauti FDD interešu sfērai. Šantāža un draudi periodiski tiek izmantoti, lai nodrošinātu sadarbību ar vēlamām personām,» teikts ziņojumā.

    SAB ir valsts drošības iestāde, kas likumā noteiktā kārtībā veic izlūkošanas un pretizlūkošanas darbības, iegūst, apkopo, uzkrāj, uzglabā, analizē un izmanto ar valsts drošību, aizsardzību un ekonomisko suverenitāti saistīto informāciju, kā arī veic valsts noslēpuma aizsardzību.

  7. čuguns saka:

    Izklausās pēc Bunkas mēģinājuma Viloru pārvilināt savā pusē.
    .
    .
    Admins
    Nē, čugun, tās ir bailes, bet par to varēsi lasīt rīt, nākošajā rakstā !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *