LRTT. Par prezidenta kandidātiem

Mazliet par draudiem

Rihards Bunka, Andris Bunka, Aivars Borovkovs, Straujuma, BērziņšFrom: Rihards Bunka <rihards.bunka@gmail.com>
Date: 2015-05-16 14:21 GMT+03:00

Subject: расследование

To: Vilors Eihmanis <vilors.eihmanis@gmail.com>
Тебя и Грантынь будет допрашивать генеральный инспектор центральной тюрьмы Дмитро Князев. Ха-ха. Его отец – ветеран КГБ. Допрос будет быстрый!

Tukojums:Tevi un Grantiņu pratinās Centrālcietuma ģenerālinspektors Dmitro Kņazjevs. Ha- Ha. Viņa tēvs- KGB veterāns. Pratināšana būs īsa !(šeit ir šī apdauzītā čekas sprukstiņā iepriekšējie izteikumi pret Grantiņu un Eihmani: http://tautastribunals.eu/?p=26423)

============================================================================

Šeit vēl kāds “eksperts” izsaka savu domu:

ilmars210@inbox.lv (ilmars210@inbox.lv) 14.05.2015

An: l.grantins@hotmail.de

Par saviem vārdiem jums nāksies smagi atbildēt!

============================================================================

Zaļš, tautastribunals.euPar prezidenta kandidātiem

Tie, kuri patreiz ir izvirzīti šim “krēslam”, visi ir no vienas “kūts”Maskavas kalpi līdz kaula smadzenēm.

Gunārs Kūtris:

G. Kūtris,S.Osipova, Muižniece, LRTT,

FOTO: Jūdas ar nolādētības zīmi purnā !

KGB “modrā acs” ! Visur ticis bīdīts no Padomju laika nomenklatūristiem un KGB darboņiem. Pats, kā personība, ir apaļas nulles vērts. Toties kā izpildītājs un marionete darbojas teicami. Vislielākā šī karikatūrķēma(izskats atgādina žurku, kāds arī savā garīgajā būtība ir) izgāšanās bija: kā viņš argumentēja un “apstiprināja” (Latvijas teritorijas neatņemamās sastāvdaļas) Abrenes atdošanu Krievijai. Viņš ne tikai veica Latvijas valsts nodevību, bet izsmēja Padomju Krievijas Latvijas atzīšanu kā neatkarīgu valsti: “1920. gada 11. augustā Latvija parakstīja miera līgumu ar Krieviju, kura otrajā pantā bija norādīts, ka “Krievija bez ierunām atzīst Latvijas valsts neatkarību, patstāvību un suverenitāti un labprātīgi uz mūžīgiem laikiem atsakās no visām suverēnām tiesībām, kuras piederēja Krievijai attiecībā uz Latvijas tautu un zemi kā uz bijušās valsts tiesiskās iekārtas, tā arī uz starptautisko līgumu pamata, kuri še aprādītā nozīmē zaudē savu spēku uz nākamiem laikiem”. Šis līgums ne vien atzina Latviju de iure, bet arī, ievērojot to, ka Krievija pati atteicās no pretenzijām uz Latvijas teritoriju, novērsa nopietnu šķērsli vispārējai starptautiskai juridiskai atzīšanai.”

G. Kūtris, kā augsti izglītots jurists, visu to labi saprata. Tātad, viņš kā ST priekšsēdētājs, “piešķirot” Abrenes novadu valstij, kura brutāli iznīcināja Latvijas neatkarību un noslepkavoja neskaitāmus tūkstošus nevainīgu cilvēku, ir veicis noziegumu, kas viennozīmīgi sodāms ar nāves sodu.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šis sods arī tiks izpildīts !

>Un tāds izdzimtenis tiecas būt par prezidentu !?

Mārtņš Bondars:

M. Bndars, Rimšēvics, LRTT, Zīle, Āboltiņa

FOTO: Skat tikai, kas par prezidentu mums būs !

Visīstākais parazīts un karjerists, kurš savu bagātību ir vairojis pateicoties: ” 1998. gadā kļuvis par Ministru prezidenta Viļa Krištopana biroja vadītāju, amatā bijis līdz nākamajam gadam, kad kļuva par Latvijas prezidentes Vairas Vīķes-Freibergas kancelejas vadītāju. Šajā amatā bijis līdz 2006. gadam.”

Šis vienīgais teikums raksturo Bondaru un viņa morāli: ” Piektdienā, kad Vecrīgā pēc rekonstrukcijas durvis apmeklētājiem vēra iecienītais ballīšu klubs «Madhouse», uz atklāšanas svinībām ieradās arī ekspremjera Viļa Krištopana meita Nikola (20) ar draugiem, kuru vidū bija eksbaņķiera Mārtiņa Bondara dēls Daniels (20)”

Bondars savu bagātību guvis izmantojot ieņemamo amatu.

Un miljoni ta no gaisa nekrīt un godīgi nopelnīti arī nav ! Tie ir nozagti mūsu tautai ! Viennozīmīgi, ka tāds ir pelnījis ASM. Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā šis sods arī tiks izpildīts.

>Un tāds parazīts tiecas būt par prezidentu !?

Raimonds Vējonis:

R. Vējonis, Zatlers,Bērziņš,LRTT

FOTO: Kopā ar Aivaru mēs kalnus gāzīsim !

Šis “kadrs” pilnīgi atbilst savam uzvārdam- vējonis.

Šodien runā it kā diezgan sakarīgi, bet kā būs rīt ?  Vai tas nebija biedrs Vējonis, kurš vēl ne cik sen balsoja pret aizsardzības budžeta palielināšanu ?

Viņa idiotiskais apgalvojums: “Mums nav ienaidnieks pierobežā !” Vai tad šis secinājums neliek domāt, ka viņš ir nekas vairāk kā vējonis(vēja appūsts) ? Vai tad viņa “jumts” Aivars Lembergs nav pasludinājis NATO par ienaidniekiem un, ka jāievēl tāds prezidents, kurš ir pieņemams “krievu kopienai” ? Vai nevajadzētu tomēr šo kopienu nosaukt par agresorvalsts 5. kolonnu, kura Latvijā atrodas pretēji visiem Starptautiskiem Likumiem un Konvencijām ?

Pēc Aivara Lemberga visāda veida paziņojumiem un prognozēm varam secināt, ka “mūsu” varonis, kurš dzimis Pleskavas apgabalā, būs visīstākais “Trojas kumeļš” Latvijas politikā.

>Un tāds divkosis tiecas būt par prezidentu !?

Sergejs Dolgopolovs:

Šis Maskavas kalps un jebrejs neprasās pēc komentāra, bet gan pēc nekavējošas izraidīšanas no mūsu valsts.

Čemodan, vokzal, ruskij mir !

Viņš nav pat foto cienīgs !

> Un tāds antilatvisks elements tiecas būt par prezidentu !?

Egils Levits:

Egils Levits, Rihards Bunka, Aivars Borovkovs, LRTT, Grantiņš, Saeima, Rīga.Šis ebreju izcelsmes jūūrists, kurš ir vistiešākā veidā līdzatbildīgs par patreizējo Latvijas traģisko stāvokli(piedalījies pie daudzu noziedzīgu likumprojektu izstrādāšanas), ir uzskatāms par tādu pašu nelieti kā Vaira Vīķe Freiberga. Abi “ta” no tēva puses ebreji(žīdi)!!! Atcerēsimies kā VVF(pirms vēl prezidente bija) rakstīja savos “memuāros“: “Kas tā par tautu, kas atļaujas savā valstī turēt pieminekli okupantiem ?!” Bet, kad noziedznieks, čekas oficieris J. Bojārs viņu aiz rociņas puķainā kleitiņā “ieveda prezidentos“, tā viss mainījās pa visiem 180 grādiem. Uz latviešiem tika rādīts ar “pirkstu pie deniņiem” un Brīvības Piemineklis “ietīts dzeloņstieplēs”. “Vot tev i žīdiskā taisnība !” Tas pats jāsaka par Levitu, kurš nevajadzīgi mums uzspieda kaut kādu ambulu(preambulu), kura bija pilnīga Igaunijas kopija, bet nekaunīgā veida uzdeva par savu. Visvienkāršākā loģika saka, ja nav atjaunots Tiesiskums un likvidētas okupācijas sekas, tad nekādas preambulas nevar mums garantēt drošību.

A.-Borobkovs-R.-Bunka-Levits-Bērziņš-juristi.Vai jel kāds no mums ir dzirdējis, ka E. Levits kaut vienu reizi būtu “pacēlis” jautājumu par Tiesiskumu un tā atjaunošanu ? Nekad neviens to nav dzirdējis !

FOTO: Ja Levits ir kopā ar šiem, tad nekādi slavinājumi vairs nav vajadzīgi, viņš ir Maskavas cilvēks !

Skaļi noaurēties, ka: “Latvija ir latviešu valsts”, neizsaka pilnīgi neko, ja nu vienīgi, tad žīdisko divkosību VVF stilā !  Jeb kurš no mums var skaļi paziņot, ka: “ASV ir indiāņu valsts !”

Kas no tā mainīsies ?

Pilnīgi nekas !

Ja mēs paskatāmies(foto) ar ko kopā vazājas šis dižais Ciānas dēls, tad visas labās cerības izzūd kā pēdas smiltīs. Viņš ir kopā ar mums labi pazīstamiem diviem juristiem- Aivaru Borovkovu un Rihardu Bunku. Un kāda sakritība, arī tie abi ir ebreju izcelsmes juristi ! Un vēl interesantāk- abi šie čekas izdzimteņi ir SC piekritēji ! Tātad, arī Levits ir viens no viņiem. Levits nav Rietumu žīdu “produkts“, bet gan visīstākais krievžīds, kura vecāki izceļoja no PSRS.

Nelāgi ir tas, ka viņu reklamē VL!

Viņš nav nedz latviešu, nedz Latvijas draugs, viņš ir krievžīds ar visām tā izrietošām sekām.

>Un tāds slīpēts Krievijas diversants tiecas būt par Latvijas prezidentu?!

Mums ir arī īsti Latvijas patrioti, kuri varētu būt par vienreizējiem Latvijas prezidentiem, tie ir: Ināra Mūrniece un Raimonds Graube.

Ne šoreiz, bet domāju, ka nākošreiz gan !

Dievs svētī Latviju !

19.05.15.   LRTT

You may also like...

12 komentārs

  1. Mareks saka:

    Es domāju kad Labāk būtu ievēlēt Levitu. Jo šim cilvēkam, ir daudz izglītību, protams viņš zin daudz, citu valstu valodas. Tāpēc kā Prezidentam, tas ir ļoti vajadzīgs, lai ceļotu un iepazītos ar citu valsts prezidentiem…. Cerams kad būs Levits..

  2. Māris M. saka:

    Žurka bieži ložņājot pa Jūļa gaiteņiem. Tā paša, kura mammītei esot bijis makten liels deguns un kurš kalpojot kā šlanga Kargina un Laventa (kurš nebūt neesot nekur pagaisis) naudas pārpumpēšanai uz NSL, Vienotības, TB un daudzu citu kabatām.

    Kumeļš dzīvojot pilī pie Daugavas Eduarda L. mazpilsētiņā un radu starpā runājot divās valodās. Kura ir otrā uzminiet paši.
    Kādreiz draudzējies ar “Kombuļu lāzeršova” autoru. To pašu, kas iesaistīts kādā balsu pirkšanas skandālā un 7,6 miljonu atmazgāšanā. Sīkāk pajautājiet gogles tantei. Kumeļam nebūt neesot traucējis tas, ka viņa čoms savu “naudas ražotni” reiz izrotājis ar Leņina, Staļina un Marksa ģīmjiem bleķī, PSRS karogiem un lozungiem krievu valodā. Draudzība “pajukusi” (svešām acīm) vien pēc Kombuļu lāzeršova izgaismošanās.

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Levits kā tieslietu ministrs nostājās KGBistu pusē, kad es viņam iesniedzu varmācīgi likvidētās Rīgas Latviešu Biedrības oficiālu juridisku dokumentu.

    Vai var būt vēl lielāks absurds, ka tieslietu ministrs nostājās pret likumīgi atjaunotās Rīgas Latviešu Biedrības darbību?

    Neņemt vērā likumīgi atjaunotās RLB 1938. gada statūtus – ignorēt tos var vienīgi Latvijas ienaidnieks.

  4. Valdis Freimantāls saka:

    Vai bar būt lielāks absurds – virzīt par prezidentiem cilvēkus kuri neizprot Rīgas Latviešu Biedrības 1938.gada statūtus?

    Tas man atgādina kanibālu dzīres!

    Komunistu un čekistu trakošanu Latvijā.
    .
    .
    Admins
    Ir jau arī sākuši trakot. Nākošais raksts būs par vienu no tādiem trakotājiem.

  5. john saka:

    Cionistu pārvaldītā Vācija maksāšot kompensācijas bijušajiem krievu karagūstekņiem http://www.hellstormdocumentary.com; https://m.youtube.com/watch?v=4d8Lw8MEjsU&feature=player_detailpage

  6. Ernests saka:

    Valsts nekustamie īpašumi(VNĪ) ir PRET Putina zaimošanu Stūra mājā. Aizstāv Putinu un neļauj jauniem latviešu studentiem veidot izstādi, kas parāda Putina būtību.

    http://www.delfi.lv/kultura/news/art/instalacija-ar-krusta-sisto-putinam-lidzigo-lelli-ir-nozageta.d?id=45997797

    Valsts nekustamajos īpašumos(VNĪ)toni nosaka tās valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Tols. Šis Tols šo amatu izpelnījies par 9 gadu “labu darbu” VID Galvenajā Muitas pārvaldē(kas ne-uzrauga) kontrobandas milzīgos apmērus.

  7. Eduards Lunis saka:

    —Ir doma par Prezidentu virzīt Linardu Grantiņu!
    Gan pēc Tribunāla apmeklētāju reakcijas, gan pēc to rewakcijas, kurus atmasko Tribunāls, var pamatoti secināt-LRTT VEIC ĻOTI NOZĪMĪGU DARBĪBU LATVIJAS ATJAUNOŠANĀ ATBILSTOŠI LATVIJAS SATVERSMEI UN STARPTAUTISKAJIEM LIKUMIEM!
    -Var viennozīmīgi secināt-lINARDS GRANTIŅŠ IR VIENĪGAIS LIKUMĪGAIS PREZIDENTA KANDIDĀTS-ATBILSTOŠI MŪSU SATVERSMEI, JO SATVERSME NEPAREDZ PARTIJU VARU,TĀTAD VIŅU KANDIDĀTI IR NELIKUMĪGI!
    –22. maijā būs Pilsoņu kongresa sanāksme, kur šis jautājums tiks virzīts.

  8. Valdis Freimantāls saka:

    Latviešu ģimeņu aizstāvībai ir nepieciešams prezidents – cīnītājs, nevis KGBešņiku manipulējams pērkams gļēvulis!

    Visi līdzšinējie nav sapratuši un lasījuši Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada likumīgos statūtus!

    Tā ir Latvijas traģēdija.

    Sapratīsim, ka padomju vara nevarētu pastāvēt, ja RLB netiktu brutāli iznīcināta 1940. gadā!

    Viltīgie pretlatviskie mērgļi var pārvaldīt Latviju tikai – nepieļaujot Rīgas Latviešu Biedrības 1938. gada statūtu cienīšanu un ievērošanu!

    Komunistu un čekistu terors mūsu dzimtenē beigsies tikai tad, kad atjaunosim likumīgās Latviešu Biedrības un Aizsargu organizācijas.

    Tā ir vienīgā iespējamā opozīcija pretlatviskajai nezvēru varai!

    \

  9. Anonīmā Jolanta saka:

    VL reklamē un arī virza Levitu.
    Tā pat arī VL jūsmo par Levita preambulu utt.
    Tātad es šeit novēroju, ka LRTT ir pret Levitu un preambulu, bet ir absolūti par VL kā neaizskaramiem, pareizuma iemosojumiem…
    Jaušama neveikla pretruna autora uzskatos…

    LRTT būtu jāpajautā VL lai viņi paskaidro kāpēc Levits ir tautai vēlams,- lai atspēko šeit minētās apsūdzības! Lūdzu noskaidrojiet un tad publicējiet objektīvus slēdzienus! Jā, arī pašam Levitam pajautājiet kāpēc tad viņš ir kopā tur ar tiem SC faniem nevis uzdodiet to šeit kā mistisku kompromatu uz kuru te neviens nezin atbildi. Jautājam pārēji arī, aiziet!
    .
    .
    Admins
    “Anonīmā Jolanta” apzināti cenšas noniecināt rakstu autoru. Ir smieklīgi dzirdēt, ka tiek sacīts:” VL kā neaizskaramiem, pareizuma iemosojumiem…”.
    LRTT nekad to nav sacījis un arī nesacīs. Izdomājumi, Jolanta, ir ļaunuma iemiesojuma vistiešākā pazīme, kas kalpo noziedzniekiem. LRTT ir sacījis, ka VL! ir mazākais ļaunums no tiem, kuri pārstāvēti Saeimā. Viņu “programma” ir līdzīga igauņu variantam, kas pārejas posmā uz Tiesiskumu ir pieņemami. Ka VL! jāatbrīvojas no vecajiem čekas pārstāvjiem- Tēvzemiešiem un, ka mūsu uzdevums ir viņiem to palīdzēt.
    Tu, Jolanta, neesi dumja, bet visīstākais parazīts, kurš kalpo šai noziedzīgajai kliķei. Sagrozīta patiesība ir ļaunāka par meliem.

  10. Piemājas krancis saka:

    Vai tad jūs nezināt, ka vienmēr vaig izvēlēties mazāko ļaunumu? Un manuprāt tas šajā gadījumā ir Bondars.

  11. Anonīmā Jolanta saka:

    Kāpēc neapstiprini manu otro komentāru?
    .
    .
    Tāpēc, ka tas satur aicinājumu uz bezjēdzīgu diskusiju ar antilatvisku tendenci.
    Čekistu princips…. .

  12. Vieda saka:

    Bet Inara Murniece taču ir ebrejiete…

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *