L. Grantiņš. Par komentēšanu

Admina kamentārs par “Eņģelīša” komentāru

KOMENTĀRS RAKSTAM http://tautastribunals.eu/?p=32576

Eņģelītis

Mana valoda pretīga.

ES ESMU SLEPKAVA.

ES esmu aizdomās turamā par Lihtenšteina slepkavību.

Man saskan ar čekistiem viedoklis……

Ja Freimantāls būtu palasījis un iedziļinājies MANOS un ne tikai SAVOS apcerējumos, tad viņš būtu atradis
gan manu vārdu, gan dzimumu…. Es varu arī paskaidrot, kāpēc ir tā plate arī jāpamaina.
JO …tauta nav muļķe. KATRU REIZI, kad iznāk jauns raksts, tad Freimantals raksta VIENU UN TO PASU.
Psihiatrijā to sauc par rezonēšanu…
Ja cilvēkam nevar iebilst pretī neviens, tad TAS arī iezīmē NENOBRIEDUŠAS personas identitāti…..
Un tad nākt klajā ar NENORMĀLIEM apvainojumiem pret kādu ( pret mani) arī šim kungam godu nedara,
jo viņš nelasa informāciju, kas ļoti DAUDZ ko pasaka….
Mēs zinām par LATVIEŠU BIEDRĪBU IZNĪCINĀŠANU. Bet ārzemēs Latviešu Biedrības darbojas ar pilnu
jaudu.
Kas attiecas uz Rietumas Biedrību, tad ,paskaidrojiet man, šoreiz GAN … ko pie šīs biedrības dara
JAKOVS PLINERS un LAPINSKIS ? Vai šie kungi ir PĀRVĒTUŠIES par LATVIEŠIEM?

KAM FREIMENTĀLS REKLAMĒ ŠO BIEDRĪBU? LATVIEŠIEM?

TĀ IR TĀ PLATE…..

Grantiņš ir LAUVA, bet Freimantāls = ŠAKĀLIS.
Grantiņš riskē ar dzīvību, ,veselību. bet Freimantāls raksta PLATUS RAKSTUS par vienu un to pašu tēmu…
Un arī pamanās paraudāt par vecas mašīnas kādu tur skādi….

GRANTIŅ, NEBAIDIES ! VISI NAV NODEVĒJI !….

Zaļš-tautastribunals.eu4temida_balta1Tie, kuri lasa šo i- vietni no tās pirmā raksta atceras, ka komentāri tika automātiski apstiprināti.

Beigās tas nonāca līdz bezjēdzībai, līdz biju spiests ieviest cenzūru, jo bija tādi, kuri rakstīja pretīgas riebeklības.

Komentāru daudzums drastiski samazinājās. Netika vairs apstiprināti tie komentāristu komentāri, kuri vēlējās mani novirzīt “pareizās sliedēs” un arī tie, kuri centās slavināt Krieviju. Bija vairāki tādi, kuri palūdza mani izdzēst viņu rakstītos komentārus un pazuda. Kā redzams, tad DP bija viņus apstrādājusi.

Es nevēlos, ka šajā vietnē lasītāji sāk plēsties savā starpā.

Komentēt citu komentētāju komentārus ir neētiski. Ja notiek savstarpēja diskusija, tad tas pat ir pozitīvi. Vērtīgus komentārus es pat cenšos ielikt kā galveno tēmu. Jeb kurš, kuram nav bail, var sūtīt savus rakstus par valdošās bandas noziegumiem un tie tiks publicēti.

-Katrs Patiess vārds ir nagla noziedznieku zārkā.

-Garīgajā pasaulē katrs Patiess vārds attīra Dvēseli un grauj melnos spēkus.

-Patiesais vārds attīra ari teicēja tuvāko apkārtni un it sevišķi tuvākos ģimenes locekļus.

-Patiesā vārda teicēji pievieno sev ļoti daudz Sargeņģeļus. Dari labu, tad vienmēr nelaimes gadījumā atradīsies kāds, kas palīdzēs. Ļaunajam un skauģim visi apies ar līkumu.

Tas viss jau kādreiz ir ticis sacīts un tāpēc neatkārtošos, bet atgriezīšos pie šī raksta galvenās tēmas.

Runa ir par “Eņģelīša” komentāru, kurā tiek “kritizētsFreimantāla kungs. Mēs katrs esam dažādi un tas ir labi, jo savādāk nebūtu interesanti. Mēs katrs otram esam sava veida skolotāji un arī nosvērtības un savaldības pārbaudes objekti. Ja mums kāds krīt uz nerviem, tad pamatā problēma ir mūsos, nevis pretiniekā.

Freimantāls savos izteikumos atkārtojas tāpēc, ka viņam šī problēma ļoti sāp. Tikai tas cilvēks var ko panākt, kas neatlaidīgi par to cīnās. Pamatā taču arī LRTT i- vietne ir līdzīga Freimantāla darbībai. Un, kas attiecas uz kliķes presi, tad tā atkārtojas simtkārt vairāk nekā Freimantāls un LRTT, jo tai meli ir jāpasniedz par patiesību. Aizdomājaties kādreiz par to un jūs ieraudzīsit vienu vienīgu ārprātu. Kliķes prese tikai tāpēc vien pastāv, lai nomelnotu un iznīcinātu tos, kuri Patiesību runājot atkārtojas.

Tas psiholoģiskais moments ir “aprakts” tajā, ka Patiesība ir viena, bet MELI ir bezgalīgi daudz un tāpēc liekas, ka “plates” tiek nomainītas katru stundu, bet īstenībā šī melu plate vispār netiek mainīta.

Nostatīt pretī mani Freimantālam(Grantiņš ir LAUVA, bet Freimantāls = ŠAKĀLIS.) ir provokācijas augstākā pakāpe. Freimantāls raksta ar savu īsto vārdu. To atļaujas tikai retais un it sevišķi LRTT i- vietnē.

Komentēt šajā vietnē jau vien ir spļāviens kliķes DP purnā.

Jūsu, “Eņģelīt”, rakstītie komentāri norāda, ka intelektuālais potenciāls ir pietiekoši augstā līmeni. Tad rodas jautājums: vai aiz neizpratnes “uzbrukāt” Freimantāla kungam, vai apzināti ?

Mēs taču visi esam iekāpušu braucamajā, kurš mūs ved uz Patiesības Mītni- uz Svētnīcu. Ja kāds no blakus sēdošiem nerunā Jums pa prātam, tad viņš obligāti nav jāizmet ārā no šī braucamā vai jāpārmāca, bet var taču pāris rindas tālāk no viņa apsēsties… .

Vismaz es tā daru… .

Mums ir jācīnās ar ienaidnieku, kurš ir ļoti stiprs un nežēlīgs, bet nekādā gadījumā ar tiem, kuri domā savādāk… .

Vēlu Jums “Eņģelīt” veiksmi un sapratni, tad iestāsies miers Sirdī, kas savukārt atdzesēs mūžam nemierīgo prātu !!!

L. Grantiņš       22.06.16

You may also like...

7 komentāru

  1. nomet sagšu saka:

    Iedomājos Eņģelīti kā vecāku sievieti, kas citē reliģiskus tekstus un vienlaicīgi pārzin psihiatriju. Nezin Lihtenbergu, bet ir informēta par Plinera gaitām. Manuprāt, ļoti interesants, pat ģeniāls tipāžs.

  2. Eduards Lunis saka:

    —Regulāri lasu LRTT vietni . Pilnībā piekrītu Grantiņa kunga rakstītajam -arī par Freimentālu! Redzu ari viņa izaugsmi-arī šajā gadījuma’-aizstāvot Freimentālu!
    –PRIECĪGUS JĀŅUS -VISIEM ŠĪS VIETNES VEIDOTĀJIEM UN APMEKLĒTĀJIEM!Varat apsveikt arī mani-man otrs vārds ir -JĀNIS!

  3. Valdis Freimantāls saka:

    Atbilde Enģelītim.

    Nekad neesmu dzirdējis, ka Jakovs Pliners būtu saistījies ar latviešu biedrību! La

    Juris Lapinskis bija Dites Rietumas dibinātajā Latviešu Biedrībā valdes loceklis, bet kritizēja Diti kopā ar citiem valdes locekļiem ārkārtīgi asi! Lapinska viedoklis ir kareivīga dekolonizācija. To viņš pieprasa veikt NEKAVĒJOTIES!
    Dite, kā smalka stratēģe, negrib noskaņot pret sevi un biedrību milzīgo, vareno, kareivīgo krievu un citu nepilsoņu “MASU”. Dites uzdevums – īstenot 2007. gada ANO pamatiedzīvotaju tiesību deklarāciju LATVIJĀ. Lasiet www LaBie.lv. Tur ir latviski tulkots pamatiedzīvotāju tiesību deklarācijas teksts.

    Lapinskis atbalsta viedokli, ka okupanti ir nekavējoties jāizdzen no Latvijas.
    Tieši tā runā Garda un avīze DDD.

    Dite ir ekonomisko zinātņu maģistre un viņas galvenais uzdevums ir nostiprināt pamatiedzīvotāju likumīgas tiesības, kurām 4. maija vara uzspļauj no saviem valsts pārvaldes augstumiem! Lasiet – pamatiedzīvotāji 4. maija Latvijā ir latvieši. Kuram taisnība?

    Atgādinu, ka ne Ditei ne man, nav šaubu, ka dekolonizācija ir jāveic! Bet vispirms jānostiprina pamatiedzīvotāju likumīgas tiesības ka to paredz ANO pamatiedzīvotju tiesību deklarācija.

    Tā sakot – domstarpības par to, kas jādara nekavējoties un kas pēc tam. (var jau celt vispirms jumtu un pēc tam pamatus).

    Enģelīt, gribētu dzirdēt argumentētus ieteikumus, kas Jūsuprāt darāms latviešu labā vispirms!

  4. MI5 saka:

    Tagad jau daudz vilku ar aitu ādu apmetņiem pa internetu ganās.Ošņā un zondē kurš ko elpo….cik valstu tik slepeno dienestu….Enğelis….Bībele…MOSAD…arī es braucu tajos pašos ratos un tajā pašā virzienā. Ja blakus sēdētājs nepārtraukti bojā gaisu, tad tas ir metams laukā….lai brauc tajā pašā virzienā tikai citos ratos ar tādiem pašiem pirdējiem kā šis pats.

  5. Miervaldis saka:

    Skatos LRRT vietne ilgi darbojas un nes augļus.Nu jau šīs mājaslapas komentētāji daudz patiesības runājuši.Laiks iet kaujā.Gana Latviskās Latvijas karavīri gatavojušies.Tagad mums pašiem jācīnās.Vai nu tas būtu youtube konts, vai google konts, vienkārši raksti delfi forumā.Domubiedru grupa internetā, vai ārpus tā.Rīcība ir jūsu ziņā.Paldies Grantiņa kungam par lielo ieguldijumu Latviskās Latvijas labā, un Latviju apsēdušo zagļu izgaismošanā.

  6. Mārupieši saka:

    Neticam Freimentalam par D.Rietumu, mēs bijam sapulce Lāčpleša iela, kur viņa KATEGORISKI nepiekrita pat domai par dcekolonizaaciju un tieši tapat laiciņu velak Lapinska raidījuma viņa burtiski uzspraga, kad Lapinskis teica, ka ta ir neatliekami viecama lieta, Rietuma pārtrauca raidījumu un aizskreja prom, kad Lapinskis to atkartoja-un visi kas ar viņu saskarusies sauc to par intriganti un skandalisti, kas atbaida visus cienijamus cilvekus no Latviesu biedribas, kas toreiz vel nebija sašēlusies un kas arī bija tiesi viņas nopelns.
    .
    .
    Admins
    Jā, ārēji Rietuma izskatās intrigante un šķēlēja, bet būtībā viņa ir upuris savai naivai labsirdībai, ka ar zvaniņa pazvanīšanu(domāts tiešā nozīmē) pie Plenera ausīm, tas sapratīs Augstāko Patiesību.
    Viņa neapjēdz, ka vilku nekad nepiespiedīs grauzt kāpostus vai burkānus. Tāds Pleners ir atnācis uz Latviju, lai pildītu savu misiju- iznīcināt latviešus un Latviju, tieši tāpat kā Lapinskis un Garda. Tā visa ir viena komanda. Šinī gadījumā viņa, kaut arī neapzināti, strādā krievžīdu labā un ir tik pat bīstama cik Pleners un Lapinskis. Šis ir tas gadījums, ka Freimantāla kungs redz iekšējo būtību, kas nomāc realitāti.

  7. Miervaldis saka:

    Tā ir viena banda, valdošais tabors visur savējos sabāzis.Rietuma ir viena no viņiem.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *