M. Ruk, kur palika paraksti ?

www.tautastribunals.eu-141Viņi, krievžīdi, kā piķa melns ļaunums piesārņo visu pasauli, bet it sevišķi tas ir jūtams Latvijā.

Atgādināšu, ka ar antropoloģiskajiem semītiem- jūdiem, šiem sātana kalpiem nav nekas kopīgs.

Lai labāk izprastu lietas būtību, noskatieties šo, pusstundu garo video: https://www.youtube.com/watch?v=fhNkoVLeh8E un jūs sapratīsiet, ka es neesmu nekāds antisemīts.

Tie, kuri šodien izzog Latviju un uzdodas par ebrejiem(žīdiem), ir nekas vairāk kā starptautiska laupītāju banda(Antikrists). Daudzi iespējams nezina, ka HOLOKAUSTU šie noziedznieki izgudroja tika 60tajos gados, lai varētu savus noziegumus slēpt aiz nacistu asinsdarbiem.

Nacisti un komunisti(krievžīdi) ir „viena monēta” ar dažādām pusēm.

Māris Ruks, Spīdzinātāji, Latvija, žīdi.Latvijas komunisti ir tie paši cionisti(nacisti), kuri nemaz nav spējīgi veikt ko labu, jo ir ļaunuma pamatsakne. Nebaidīsimies arī sacīt, ka šī sakne ir fiziski iznīcināma. Kamēr šis mēra(ebolas) bacilis nebūs likvidēts, ļaunums nebeigsies.

FOTO: Māri, atdod to, kas tev nepieder !!!

Jā, latviet, tādi Bērziņi(prezidents), Godmaņi, Borovkovi, Gorbunovi, G. Ulmaņi, Indriksoni… ir jāarestē un publiski jāizpilda nāvessods !!!

Ievērojāt, visi šie Sātana kalpi ir miljonāri !!! Neba savus miljonus godīgi pelnījuši, bet apzogot latviešu tautu.

Nezaudē cerību, latviet, mēs ar viņiem izrēķināsimies pēc viņu nopelniem, jo visi Pasaules un Dieva Likumi ir mūsu pusē, tas nozīmē- pret viņiem.

Šis bija tāds pagarāks ievads, lai noņemtu TEV bailes, jo bailes rodas no nezināmā. Tieši ar šo „nezināmo” krievžīdi(komunisti) arī jauc cilvēkiem galvu un iedzen bailes. Ne tikai iedzen bailes, bet arī zombē.

Zatlers-Suharenko-Dombrovskis1Nu, kaut vai tā paša Herberta Cukura jautājumā. Neviena pasaules Tiesa viņu nav par vainīgu atzinusi, bet neskatoties uz to, Izraēlas krievžīdu banda viņu zvērīgi noslepkavoja.

FOTO: Šeit skatāmi krievžīdiskie švaļi latviskā iesaiņojumā, izņemot preteki Suharenko. Visi “greznojušies” ar sātaniskajām pļockām uz pauriem !!!

Skat’ tikai, ko šie krievžīdu izdzimteņi raksta par Cukuru: http://www.la.lv/ebreju-kopiena-araja-komandas-biedra-herberta-cukura-otrais-iznaciens/

Lūk, viņi, izdzimteņi: „Bijušais Rīgas geto un koncentrācijas nometnes “Kaiserwald” ieslodzītais, vēsturnieks Marģers Vestermanis
Latvijas Ebreju draudžu un kopienu padomes priekšsēdētājs Arkādijs Suharenko
Muzeja “Ebreji Latvijā” direktors Iļja Ļenskis”.

Un tagad par šī raksta galveno „punktu”- Māri Ruku.

Nav tieši zināms kā, vai pārbaidot, vai uzpērkot, bet šī hazāriskā noziedznieku banda, kura bija Latvijas okupācijas iniciatore, piespiedusi M. Ruku kalpot savā labā, pareizāk būtu sacīts: nodot savu tautu, uzrakstot melīgu grāmatu par Arāju http://tautastribunals.eu/?p=18963.

Pat „sarkanais” vēsturnieks Ezergailis bija pārsteigts par šiem meliem.

Visas šīs krievžīdiskās bandas darbības rezultātā M. Ruks ir veicis vēl vienu “LIETU” pret latviešu tautu. Viņš ir nobēdzinājis 11 980 parakstus, kurus tauta savāca, lai tiktu vaļā no krievžīdu okupantu pieminekļa. Paraksti bija savākti jau aprīli, lai iesniegtu tos Saeimā.

Saeimā tie neesot manīti !!!

Šis bandītiskais piemineklis Latvijā ir nelikumīgs un nojaucams, pret ko, protams, atkal kārtējo reizi uzstājās noziedzīgā krievžīdu banda un Latvijas komunisti.

Nebaidies, latviet, runāt Taisnību šai žīd-komunistu bandai tieši acīs !!!

27.10.14.   LRTT

==========================================================================

Krievžīdisko okupantu kloāka !!!

1.Žīdi-Saeima-Reiniks-DP-Satversme-Latvija-Tautas-tribunāls-ST

You may also like...

3 komentāru

  1. Garāmgājējs saka:

    Tas patiešām ir interesanti, viss tas nemanot apklusa. Laikam jau ļoti nepatīkama tēma mūsu valdošajai bandai. Labi ka TT atgādina.

  2. Raitis saka:

    http://imaginenojews.wordpress.com/

    Raksts par Pasauli, kas būtu labāka bez žīdiem un par jūdaismu kā sātanisma un ļaunuma sakni.

  3. Eduards Lunis saka:

    —Kur tie nelieši ir tik daudz savairojušies!”
    Līdzīgs piemērs. 1. nov tiek rīkota Latvijas pensionāru sapulce-= armērķi-ko var gaidīt no jaunās saeimas!?Zvanu Siliņam, kurs’man jau sen ir soli’jis iedot vārdu šajā saietā, be viņš atbild, ka nevarēs ,jo programma ir jau apstiprināta, visi runātāji ir izvirzīti, vairāk nevienam vārdu nedos!Saku viņam, ka man irlōti svariģa aktuāla informācija-par saeimas vēlēšanu neatlilsti’bu satversmei! Arī Satversmes tiesa’ir iesniegta atbilstoša prasi’ba ka’arī ir daudzi pievienojušies šai prasi’bai!?Un viņš ir aizmirsis,ka pats ir atzinis,ka ir kauns dzīvot šādā valstī!?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *