Nodevības melnās gļotas(Māris Ruks)

Zaļš, tautastribunals.euMāris Ruks, ēbreji.Ir noticis kārtējais ārprāts.

Kāds īstenais “letiņš” ir pretīgi melīgā veidā nodevis savu tautu. Šī “letiņa” vārds ir Māris Ruks. Ir izdota grāmata, kurā rupjā veidā tiek dezinformēta sabiedrība, ka latvieši ir piedalījušies žīdu iznīcināšanā-HOLOKAUSTĀ.

Es personīgi M. Ruku brīdināju, lai viņš neraksta par Arāju, kamēr nav atklāti visi arhīvi par to laiku, bet šis tomēr ņem un uzraksta. Ja uzrakstītu taisnību, kaut arī nepatīkamu, tad vēl būtu piedodami, bet tiek uzrakstīti 100% meli. Šodien jau vairākos izdevumos varam lasīt, ka neviens latvietis nevienu žīdu netika nošāvis. To, ka bija cilvēki, ieskaitot Viktoru Arāju, kas piedalījās noziedzīgu elementu tvarstīšanā, kuri bija piedalījušies genocīdā pret latviešu tautu pēc krievžīdu okupācijas, jau ir cita tēma. Un domājams, ka tieši tas ir iemesls šī melīgā “romāna” uzskribelēšanai, lai novērstu uzmanību no “izredzēto nācijas” noziegumiem pret latviešu tautu.

Tā ir zagļa psiholoģija, kurš redzot briesmas pats sāk kliegt: “Ķeriet zagli.”

Cik var noprast, tad žīdi ir kārtīgi paņēmuši šo gļēvuli pie dziesmas, jo viņš pārāk pamatīgi bija uzkāpis viņiem uz papēžiem grāmatās par cionisti Vairu Vīķi Freibergu un Karginu.Tagad, kā redzam, par to ir jāsāk maksāt nodevas- apmelot savu tautu.

Jau pagājušajā vasarā sapratu, ka Ruks ir salauzts un pārbiedēts, jo saņēmu muļķīgas vēstules no viņa. Viņš lika sevi izsvītrot no Helsinki- 86 grupas, kurā nekad nav ticis iesaistīts. Tad arī kāds muļķīgs jautājums par Zentu Mauriņu un Viktoru Arāju. Tas man likās pavisam savādi. Lūk šī vēstule:

01.07.2013 An: Linard Grantins

Sveiks, Linard!
Šobrīd esmu vairāk ārpus Latvijas un e pastu skatu nerēgulāri. Ir daži pavisam steidzīgi un taj pat laikā ļoti apjomīgi darbi, kas iekavējušies.
Domāju, ka ar prezidentu nevajadzētu būt grūtībām satikties, tā taču ir demokratiskās valstīs pieņemts un valstīs, kas gribētu būt demokratiskas :) Neesmu gan nekad audienci prasījis vai lūdzis, tāpēc varbūt skatos pārāk optimistiski.

Tu esi daudz dzīvojis Vācijā un saticis turienes latviešu sabiedrību, kas aizlaidās no sarkanajiem 1944,45.gados. Zinu gadījumus, kad Viktors Arājs laipni gaidīts apgrozījās trimdas latviešu sabiedrībā Vācijā, īpaši pie saviem korporācijas (Lettonia) “mūža brāļiem”. Un īpašs gadījums ir ar Zentu Mauriņu šajā sakarībā.
Vai Tu par to ko zini?
Ar sveicienu,
Māris Ruks

Tātad, cik var noprast, viņš pat vēlējās visā šajā netīrajā melu jezgā ievilkt Zentu Mauriņu.

Ja jau pat Andrievs Ezergailis, kurš klaida latviešu aprindās tika uzskatīts par komunistu simpatizantu, atļāvās pateikt tik skarbus vārdus par šo kolaboracionistu, tad var saprast, kādus murgus sameistarojis lielais latviešu “patriots” Māris Ruks.

Vēsturnieka Induļa Roņa pētījumi norāda, ka Arājs nekādus žīdus nav šāvis, to darīja vācieši paši.

Indulis-RonisLūk I. Roņa sacītais:” Visinteresantākais brošūras aspekts ir tas, ka lielākā daļa sacerējuma loģikas un izteiktās kolektīvās apsūdzības pret latviešiem ir balstītas pārsvarā uz trim apgalvojumiem, kurus ģenerālis Fridrihs Jekelns ir izteicis savā 1946.gada tiesas prāvā Rīgā. “Patiesība nr.1″ ir apgalvojums, ka latvieši nogalināja lielu, nenosakāmu skaitu ebreju vēl pirms vāciešu ierašanās Latvijā. Otra ir tas, ka latvieši bija labāki šāvēji nekā vācieši. Un trešā – ka Rietumu ebreji tikuši vesti uz Latviju, “jo latvieši bija radījuši tam pienācīgus apstākļus”. /../ Pašlaik Rietumos ir pieejams ievērojams daudzums F. Jekelna nopratināšanas protokolu, un Dr. Indulis Ronis visu lietu redzēja Maskavā. /../ Nevienā no savām liecībām F. Jekelns nepieskārās jautājumam par latviešu atbildību ebreju nogalināšanā.”

Diemžēl arī paša Ezergaiļa apgalvojumu ticamības koeficients svārstās starp 6–10%. Trīs Jekelnam pierakstītās bēdīgi slavenās melīgās izteikas Rietumu literatūrā un, kas ir īpaši dramatiski, tiesu praksē ievazāja daudz agrāk un daudz lielāka kalibra NKVD (saīsinājums no Iekšlietu tautas komisariāta nosaukuma krievu valodā) slepenie aģenti Rietumos, nekā to izdarīja pamfleta “Kas ir Daugavas Vanagi” sacerētājs Paulis Ducmanis. Ezergaiļa minētais Dr. Indulis Ronis ir šī raksta autors, kurš publicējis patieso F. Jekelna liecību. Bet tajā par ebreju nošaušanu Rumbulā ir teikts: “Ebrejus šāva 10 vai 12 vācu karavīri no SD, viņu uzvārdus es nezinu. ” (”Tautību naida kurinātāji Latvijā”. “Daugavas Vanagu Mēnešraksts”, 1995, 1.nr.) Šo izšķirošo liecību savā grāmatā A. Ezergailis noklusē, ar meliem un puspatiesībām cenšoties radīt iespaidu, ka latvieši tomēr šaušanā piedalījušies. Nepiedalījās! Neviens latvietis nenošāva nevienu ebreju Rumbulas akciju laikā 1941.gada 30.novembrī un 8.decembrī. Tāda ir dokumentos, nevis NKVD aģentu apzinātās viltus liecībās balstīta patiesība par šiem patiesi traģiskajiem Latvijas vēstures notikumiem.”

Māris Ruks, Nodevējs, Latvija, Saeima,LRTT,DP.Arī Grūtupa grāmatā “EŠAFOTS” ir skaidri norādīts uz Jekelna liecībām, ka neviens latvietis nevienu žīdu nav nošāvis. Tāda “pašdarbība” no vācu SD netiktu paciesta. Vai tad to visu nezināja mūsu “varonis” Māris Ruks ?

FOTO: Tava vieta nav starp cilvēkiem… .

Zināja, protams, ka zināja !

Tad kāpēc šo drausmīgo nāves grēku viņš uzvilka uz sevi, savu ģimeni un pārējiem tuviniekiem ?

Šis drausmīgais grēks neaprobežojas tikai ar pašu autoru, bet gan KRĪT arī uz visiem asins radiniekiem un ne tikai šajā paaudzē, bet daudzas paaudzes uz priekšu. Šis lāsts būs “jāstrebj” neskaitāmiem cilvēkiem. Paziņām un draugiem noteikti jānorobežojas no šī kroplā nodevības viepļa, jo atrodoties viņa melnās auras zonā var inficēties.

Arī Laimonis Purs norādīja uz “lietām”, pēc kurām ir jāsaprot, ka latviešu “aktīvie” SSieši bija čekas savervēti aģenti, tātad, NKVD darbinieki http://tautastribunals.eu/?p=18834. Un, kā zinām, NKVD pamats bija žīdi- cionisti.

Pats „interesantākais” visā šajā Ruka „trilleri” ir tas, ka arī Viktors Arājs bija NKVD savervēts aģents. Leģionāri- frontinieki gandrīz nosita Arāju. Tu visu Ruks zināja, kad rakstīja. Tas norāda uz to, ka šis viss ož pēc provokācijas no attiecīgās tautas puses. Zinām, ka šis „masu slepkava” nomira dabiskā nāvē un pārpilnībā 1988. gadā.

Kādi tik brīnumi nenotiek !

Tātad, visas šīs nelietības vadīja paši žīdi. Viņi saprot, ja tiks atjaunots Tiesiskums Latvijā, tad par visām zvērībām pret cilvēci un latviešu tautu būs jāatbild tieši viņiem. Tāpēc arī šie sātaniskie cionistu noziedznieki savus grēkus uzgrūž latviešu tautai. Bet Dievs nav mazais bērns un sods viņiem stāv jau sliekšņa priekšā.

Māris Ruks ieies latviešu tautas vēsturē kā viens no lielākajiem nodevējiem un naida cēlējiem.

Kam tad bija vajadzīgi šie meli ?

Latviešu tautai noteikti nē. Toties žīdu cionistiem gan, jo varēs pa visu pasauli “bļaustīties”, ka, lūk, Māris Ruks ir sarakstījis “taisnību” par latviešu nacistiem.

Vai šis deģenerāts ir cienīgs dzīvot Latvijā starp latviešiem ?

Nē, nē un vēlreiz nē !!!

Mēs zinām, ko PRAVIETIS sacīja par nodevējiem… . “Labāk, lai tāds nebūtu dzimis, bet ja dzimis, tad dzirnakmens kaklā… .”

DIEVS, ATPESTĪ JEL LATVIJU NO ŠIEM IZDZIMTEŅIEM !

LRTT tev, Māri Ruk, piespriež ASM par nodevību un sadarbību ar cionistu noziedznieku bandu, kuras mērķis ir iznīcināt latviešu tautu.

Tavas Lietas Nr. 172

LRTT – L. Grantiņš  03.03.14.

=============================================================================

Par Māra Ruka grāmatu “Arāja komandas Lettonia” – Rīga, 2014

Andrievs EzergailisAr pirmo teikumu ir redzams, ka Māris Ruks sāka savu romānu par Lettonias biedru līdzdalību ebreju šaušanā ar lielu cemmi, cēliem nodomiem, bet veltām cerībām. Romāns ir sanācis baiss, tāds, kādu no paģirās mirušiem žīdu slepkavu veterāniem – no bedrēm izkāpušiem ciemiņiem – varējām sagaidīt. Ja grāmata kaut ko pierāda, tad tikai to, ka dusmīgam cilvēkam nav gudri grāmatu rakstīt. Pie lasītājiem ir nonācis mistrojums – ne romāns, ne akadēmisks pētījums, ne tomāts, ne kartupelis – viens gals āzis, otrs it kā cilvēks.

Par Ruka grāmatu mēs varam teikt to, ko savā reizē teicu par Paula Ducmaņa, mana pavadoņa pa Rīgas krogiem, rakstu darbu “Kas ir Daugavas vanagi?”, kuru viņš sarakstīja pēc KGB pasūtījuma – ka brošūrā nevar atrast pat nevienu puspatiesību. Abiem autoriem – cerams, ka atšķirīgu motīvu dēļ – ir bijis svarīgi raksturot visus holokausta notikumus bez vāciešiem. Varam teikt, ka Ducmanim vajadzība rakstīt vāciešiem pa spalvai bija mājiens no Kremļa un vēlme nomirt dzimtenē.

Atšķirībā no Ruka, Ducmanis savu “meistardarbu” piebāza ar dokumentiem un bildēm no visām Eiropas moku vietām, kurām nebija nekāda sakara ar Latviju. Turpretī grafomāns Ruks, daļēji imitējot Ducmani, savu grāmatu ir sastutējis ar paša sagudrotām fabulām un sarunām, kurām segums ar “grēcīgās” Lettonias nedarbiem labākā gadījumā tuvojas nullei.

*

Lettonia nebija galvenais antisemītisma perēklis, tas sāka veidoties jau vairākus gadu desmitus pirms Latvijas brīvvalsts un, protams, arī pirms holokausta. Atstāšu brālības biedriem izlemt, vai visi tie lettoņi, kurus Ruks raksturo kā antisemītus, tādi arī bija. Zinu, ka tādi bija tēvs un dēls – Jānis un Visvaldis Sanderi un Arveds Bergs, kurš jau 1941. gadā bija aizgājis mocekļa ceļu. Ruks dziļi kļūdās, pieskaitot Herbertu Cukuru un Ivaru Bērziņu Lettonias antisemītu saimei.

Neskatoties uz to, ka Herberts Cukurs strādāja Arāja komandā kā garāžas pārzinis, viņš no nāves paglāba, vismaz mums zināmus, četrus ebrejus: paziņas meitu Miriamu Kaicneri, kuru viņš paslēpa savā lauku mājā un tad aizveda uz Brazīliju; paziņas dēlu Ābramu Šapiro, kuru viņš 1941. gada vasarā apgādāja ar “darba dokumentiem”, un savu garāžas mehāniķi Lutriņu un viņa sievu.

Lutriņa glābšana bija pietiekami dramatiska, lai to ekranizētu. Pirmajā Rumbulas akcijas rītā (30. novembrī), uzzinājis, ka vācieši Lutriņu nosūtījuši uz Rumbulu, Cukurs ielēca mašīnā un aizbrauca meistaru glābt. Nonācis Rumbulā, viņš noorganizēja jau tur esošos garāžas strādniekus, kuri stāvēja ap savu gruzoviku. Viņi bija nosūtīti uz Rumbulu savākt upuru virsdrēbes. Ieraudzījuši Lutriņu pāri soļojam uz bedrēm, viņi novirzīja abus Lutriņus uz savu mašīnu, iegrūda kravas kastē, apsedza ar drēbēm un vēlāk dienā aizveda uz Rīgu.

Var arī šim stāstam neticēt, bet nevar noliegt, ka trīs ebreji no četriem karu pārdzīvoja.

*

Pieskaitīt advokātu Ivaru Bērziņu Lettonias antisemītu listei ir reta paveida kašķa meklēšana. Bērziņš, visu mūžu strādādams Ņujorkā, ir palīdzējis visdažādāko tautību piederīgiem, ebrejus un latviešus ieskaitot, sagādājot tiem likuma drošību. Saukt Bērziņu par antisemītu tādēļ, ka viņš savā laikā ir palīdzējis vairākiem latviešiem atrisināt nepamatotus apsūdzējumus par līdzdarbību holokaustā, man ir nesaprotams ēzeļa spēriens Serengeti karalim, lauvai.

Atgriežoties pie jautājuma par antisemītisma saistību ar Holokaustu, Ruks pārvēršas fanātiķī un noslīgst klišejās. Ir tiesa, ka antisemītismam ir sakarība ar to, bet tā nav viens pret vienu. Ar antisemītismu nepietika, lai sāktos holokausts. Ja tas tā būtu, tad Hitleram nebūtu bijis ko nogalināt. Holokausts un visi pārējie mazākie uzbrukumi kopš Romas laikiem ir sākušies no valsts (parasti impērijas) augšas uz leju. Ruks seko labi iemītai klišejai, ka holokausts notika kā tautas sacelšanās, pogroms, kas, pēc autora domām, izvērsās Lettonias mītnē, kur Lettonias biedri, padzirdējuši, ka Hitlers ļauj žīdus šaut, bija gavilējuši, situši augstos piecus, ja tanī laikā tas būtu bijis stilā.

Tad, kad pētīju antisemītisma un holokausta sākumu Latvijā, es nonācu strupceļā, kādēļ Arāja komandas organizēšana bija tik lēna un tanī pierakstījās tik maz korporāciju/Lettonias biedru. Un tad, kad korporeļi* bija pierakstījušies, viņi arī bija pirmie, kuri piesita pēdu. Komandas organizēšanas tempu būtu varējuši arī noteikt Drošības policijas uzraugi, jo sākumā bija paredzēts pēc uzdevuma izpildīšanas komandu izformēt. Pirmajā fāzē vācieši varēja arī raizēties par apbruņotas nevācu vienības izaugšanu pašā Rīgas centrā. Bet varēja arī būt, ka, neskatoties uz antisemītismu, korporeļi tomēr nesteidzās šaut žīdus.

*

Divi piemēri

1. Ruka Rumbula

Par Rumbulas slepkavības lielakciju Vācijā ir lēmušas vairākas jurisdikcijas: notikumu aprakstījušas un sodus izdalījušas. Faktus no to dokumentu sakopojumiem Ruks ir izvairījies lietot. Viņš konstruē pats savu scenāriju, kam nav atbalsta nevienā arhīvā un ko pat nevienā nostāstā neesmu dzirdējis: Ruks Rumbulas akciju ne tikai latvisko, viņš to pasniedz kā korporācijas Lettonia sazvērestību, tās organizētu un izpildītu projektu.

Par antisemītismu, holokaustu un latviešu studentu korporācijām ir daudz runāts un debatēts. Retrospektīvi jāsaka – labi, ka tādas sarunas ir bijušas, jo tagad par mata tiesu zinām vairāk un varam mēģināt koriģēt tos tautiešus, kuri, nebūdami Herkulesi, apmaldās pagātnes labirintos.

Polemizējot par korporāciju lomu holokaustā, gribu atgādināt, ka empīriskie skaitļi rāda – korporāciju loma bija mazāka nekā tūlīt pēc kara, par to tika runāts, un padomju ziņu orgāni to afišēja. Runāšana par korporeļiem kā žīdu šāvējiem pamatā ir runāšana par Arāja komandas sastāvu un darbību. Ir tiesa, ka Arājs bija Lettonias biedrs un piederību korporācijai viņš izmantoja komandas komplektēšanā.

Ir svarīgi zināt, ka Štālekers Arāja komandu organizēja ne kā brīvprātīgo, bet kā algotņu vienību, kuriem laupījums daļēji sedza viņu algu. Arī citā kandidātu kvalifikāciju izvēlē Štālekers atšķīrās no tām, kam sekoja pats Arājs. Štālekeram svarīgi bija sameklēt kandidātus, kuru radinieki bija deportēti uz Sibīriju.

No empīriskiem pētījumiem var secināt, ka tie latvieši, kuri pieturējās komandā, bija mazāk turīgie un izglītotie vīri. Nebūtu pārsteigts, ka Rumbulas akcijā, kas notika 1941. gada beigās, korporeļu klātbūtne būtu niecīga. No lettoņiem varbūt bija palikuši tikai kādi divi, pašu Arāju ieskaitot.

2. Deglava noslepkavošana

Deglava noslepkavošana, kas notika 1941. gada jūlijā, bija komplicēts notikums, kas vēl nav pilnīgi izpētīts, lai gan gandrīz visi latviešu vēsturnieki ir vienisprātis, ka slepkavas bija vācu Drošības policijas vīri. Vācu vēsturnieki, pretēji latviešiem, solidarizējās ar nacistu formulu, ka tā nebija slepkavība, bet pašnāvība. Ruks mums pienes jauninājumu, fabulējot, ka latvietis noslepkavoja latvieti. Ka Dzirnavu ielā 31 nelaimīgā stundā satikās divi lettoņi Visvaldis Sanders un Aleksandrs Plensners, Deglava draugi, kuri, neesošu motīvu valdzināti, tikai tādēļ, ka viņi lettoņi, pirkstu nospiedumus neatstājot, nošāva Deglavu.

*

Ruks, sarakstīdams romānu tādu, kāds tas ir sanācis, par sevi pozitīvu tēlu nav atstājis, taču domāju, ka tomēr atradīsies cilvēki, līdzīgi tiem, kas – tāpat kā savulaik pat gudrākie nacistu mednieki – noticēja Ducmaņa pamfletam “Kas ir Daugavas vanagi?”.

Darbs var arī ieinteresēt psihologus, kuri nodarbojās ar ego attīstības fāžu pētniecību. Piemēram, man ir nesaprotama Ruka vajadzība savu naidu vispārināt, ienīst visu, kas ir bijis, ir, un būs Lettonia.

* Vārdu “korporeļi” autors nelieto ar nicinošu nozīmi

Andrievs Ezergailis ir latviešu izcelsmes ASV vēsturnieks. Ievērojamākais Ezergaiļa darbs ir fundamentālais pētījums par holokaustu Latvijā: “The Holocaust in Latvia, 1941 – 1944″.

=========================================================================

Tas tev, nožēlojamais nodevības PROMITEJ, Ruk !

Sarkanā terora upuru piemiņai. Anna Rode
Šai bezdievības gadsimtā, kur melna katra diena./Ir zudis goda tikums cēls un tautas mīlestība.
Skrien liekulības virpulis pār dvēseli un tautu,/Lai dzīvais patiesības grauds nemūžam neuzplauktu.
Ak, dzimtene, visdārgākā! Ar ērkšķu kroni galvā,/Cik tavu svēto mocekļu vēl nenosaukti vārdā?
Kas nakšu tumsā baigajā tev dedza gaismas lāpu,/Kas asins vētrās skarbajās ceļ godā godaprātu.
Mēs skumjās galvu noliecam pār nezināmo kapu/Un lūdzam dieva svētību par tiem, kas nepārnāca.
Par skaidrām bērnu dvēselēm, par sirmgalvjiem un Māti,/Par latvju tautas dižgariem un svēto asins lāsi…
Par tevi, māte Latvija, mēs gājām moku ceļus,/No tēvu zemes pavarda sirds sāpēs spēku smeļot-
Ar tevi kopā dalījām mēs smago verga jūgu,/Lai atdzimšanas rītausmā tu balta, skaidra būtu.
Es sveicu tevi, Latvija, ar atdzimšanas prieku,/Ar tautas gara atmodu, ko pagalvī sev lieku.
Es sveicu tevi, Latvija, ar varavīksnes tiltu/Kur gāju putni atgriežas ar ticību un spītu.

Latvija, Rīga, Liepāja

Visbīstamākais ienaidnieks ir tas, kas izliekas par draugu.

Un tagad laiks atslodzei, savādāk šie nodevības viepļi nomāks arī tavu Dvēseli:

http://www.youtube.com/watch?v=CIoFHAUhxCo

=====================================

You may also like...

27 komentāru

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU!
    Manas pasaules uztveres KREDO-Visam,kas man apkart,jabut,no kaut kurienes.
    Varbut busu tads viens,bet mes esam svesas pukes ziemelu plava,pec
    A.Sakses alegorijas.Ja seit ir musu zeme,bet genetiskas piesaistes nav.
    Mes esam maigaki,daudz jutigaki,tapec musu kultura prasa savrupibu.
    Tikai manas domas.Ja ir tikai divas lietas savrupiba,vai boja eja,musu
    skaitam sarukot.Visielaka nodeviba ir,no to puses,kuri zina,bet nesaka.
    Tas ir Vatikans.Vienigi kursi ir nedaudz savadaki.Var jau runat cik grib,
    bet vel 1917 gada par Latviju un latviesiem vel neviens neko nezinaja

    http://cartotecadigital.icc.cat/cdm/singleitem/collection/europa/id/2662/rec/2
    Tas ari bija galvenais,ko darijam un kapec 1917 gada ,un visu laiku lidz
    sodienai,savai eksistences savrupibai.Turpinajums bus atbildes…..

    VELAK VEL/TENcINU

  2. Kapteinis saka:

    Cik var mullāties ar latviešu tautai piespriestajiem ASM, vajag rīkoties praktiski, citādi visua LATVIEŠU VIEPLUS, iznīcinās citi ātrāk nekā, tribunāls” , bet varbūt no citas Palātas, kādam ASM nolemtajam uz atliktā sodaizpildīšanas termiņa, neizturēs nervi( psihiski slimajam kolēģim) un ieradīsies “minsteres mītnes klīnikā) un atņems šo prieku- slepkavot latvieti, kurš neklausa Tribunāla Priekšnieka lielimmānijai> Padomāt vajag arī par mantojumu, kādu saņems Jūsu bērni KAUNU vai LEPNUMU par ASM spriedējiem.un psiholoģiski terorizētiem latviešiem un viņu ģimenēm.
    .
    .
    Admins
    Paldies, komunist V. Eister, par ļoti vērtīgajiem “spriedelējumiem”.
    Komunists jau tas pats cionists vien ir un tāpēc jau arī jāaizstāv izredzētie(savējie) un viņu noziegumi.

  3. tie" Latvijas pilsoņi "? saka:

    Jautājums,vai tie ir “Latvijas pilsoņi”…Paskatoties uz viņiem, un ja vēl muti ver vaļā,tādi kā ruciņš…. Vajadzēja pēc tik gadiem un viņu briesmu darbiem saprast – varēja kaut vai palasīt…. Kam 17.gadā iedeva zemi un pēdējiem Baltiem 90.gados viņu zemi atsavināja.Cik Baltus pēc”brīvības cīņu ” nosišanas, aizveda uz Sibiriju…Tas kapteinis esot “latvijas pilsonis”,manuprāt ar to bija jāsāk,cik “pilsoņi” un cik vēl Baltu tauta.
    Baltu tēvzemē ir vēl daudz purvu un tiem savi “izgarojumi jāizdod “.
    Pareizā sabiedrībā var pareizi izteikt savu viedokli,mērkaķu sabiedrībā iegūtu “lielas zināšanas”.

  4. Kapteinis saka:

    Paldies par solīdumu, kad iztika bez gļotām, fekālijām un viepļiem. Paldies komunistu čekistu “brīvbiļetniekiem”- dezertieriem labklāības Rietumos!Kad jau pašlabumu būsiet apmierinājuši, aptaukojušies tad gaidām ierodamies ar protokoliem par ASM izpildīšanu, tiem kuri būs izdzīvojuši arī tos gaidīsim, kuri vērgo ES, lai nopelnītu grašus , lai sevi un ģimenes izpirktu nožīdu augļotāju dzimtbūtniecības. Varētu jau padalīties ar @5 gados “nopelnīto” un investēt latviešu zemniekiem , lai veido kaņepu un linu audzēšanas plantācijas, būs virves priekš cilpām , kuros pakārt vēl citu neiznīcinātos latviešus. Būtu ļoti simboliski- “latvietis pakar latvieti Lilvārdes jostā! Ja jau pašā sākumā tā saucamie “helsinkieši” plēsās kā suņi, dalījās istos un neīstos, tad šo mazvērtības sindromu nevajag uzbāst pārējiem latviešiem, bet rīkoties tā ,lai vienotu tautu un labotu savas kļūdas pielaistas “slavenajos “helsinkiešu” laikos.Bet šķībi ieliktais “slavas” stūrakmenis pārāk greizs arī iprogramēts smadzenēs!
    .
    .
    Admins
    Pacenties savas žļurgas izlaist pie sava drauga cionista un komunista Gardas.
    Iztieci bez šī portālā. Neliec man grēkot un tavus komentārus iemest atkritumos.

  5. rīts saka:

    Pēc Krievijas agresijas Krimā, Polijā tanki brauc Austrumu virzienā, Igaunijā prezidents sasaucis ārkārtas sēdi. Katrā normālā valstī rūpējas par drošību. Tikai Latvijā lielais Putina draugs, zaglis, komunists Andris Bērziņš (kurš pēc Satversmes atbildīgs par Latvijas bruņotajiem spēkiem) aizvien pavada dienas atvaļinājumā.

    Video no Polijas: https://www.youtube.com/watch?v=glfuEj_ICnI&feature=player_embedded

  6. pārdomām saka:

    Ja pirms 11 gadiem ar Vladimiru Žirinovski Izraēlā negribēja tikties, tad nesen tur viņu uzņēma ļoti silti. Kas mainījies? Žirinovskis vai Izraēls politiķi? Žirinovskis kā muldēja pirms 11 gadiem, tā muld arī tagad. Bet Izraēlas politiķi gan ir saauguši ar Maskavu. Turklāt Izraēla ir saugusi tik lielā mērā ar Krievijas eliti, ka Izraēlā pat runas tiek sagatavotas priekš Krievijas parlamenta.

    Mazs piemērs.

    …российский кинорежиссер Никита Михалков готовит выступление в Государственной Думе о восстановление монархии в России. Написать свою речь Никита Михалков поручил израильскому писателю, парадоксальному сатирику и скандальному шоумену Марьяну Беленькому.

    Video:

    https://www.youtube.com/watch?v=woW-xD4oFpM

  7. Lauku onka saka:

    tvnet.lv/zinas/arvalstis/499739-harkova_piekauj_maidana_atbalstitajus_un_izraida_no_domes

    Secinājums – nekādas miermīlīgas demonstrācijas vai piketi. Pret zvēriem tas nedarbojās.
    Tikai ieroči un cīņa.

  8. Gudrais A.G. saka:

    Labs raksts būtu, ja šiziķi Roni neslavētu…
    .
    .
    Admins
    Jā, Aivar Gedroic, tieši tā arī domā Reinika(čekas nagumaucēji) kantoris un Krievijas drošības dienesti, ka Ronis ir garīgi slims un tāpēc viņš jālikvidē.

  9. Gudrais A.G. saka:

    Nav vajadzības, pats drīz nosprāfs!
    .
    .
    Admins
    Skaties, skaties, Gedroic, ka neiznāk otrādi.

  10. Gudrais A.G. saka:

    Tu redzi, kā Ruks nepamatoti uzbrūk Letonijai, bet neredzi, kā Ronis zākā Bangerski un Veisu!!!
    .
    .
    Admins
    Veis bija tāds pats čekas draņķis kā Arājs, bet Bangerskis bija līdējs un iztaponis, kuru necienīja vecie zaldāti.
    Lietuvieši labi iztika bez tādiem bangerskiem un saglabāja jauno paaudzi savai tautai.
    Ronis runā to ko saka dokumenti, bet tu, ko reiniks.

  11. Gudrais A.G. saka:

    kā tad, es ar viņu sadzeru katru nedēļas nogali! :))

  12. Elena Kosteskaya saka:

    http://www.balashov.com.ua/blogs/putin_von/

    Путин, вон!

    Я хочу обратиться сегодня к моим сторонникам, подписчикам на YouTube и Facebook.

    Uzmanību !!! Šo cilvēku krievu izdzimteņi savākuši !!!:

    https://www.youtube.com/watch?v=FxljgR8oJfs&list=UU7IkW1jdMEZNIILyf0DncAw&feature=player_embedded

    Не стреляйте в российских солдат ни в коем случае! Это молодые пацаны, которых безумный Путин выставил, как мишени. По сути, он их использует для того, чтобы с нашей украинской стороны раздались выстрелы, чем дали бы ему основание ввести ещё больше военных сил на территорию Украины. Но даже не в этом дело. А в том, что даже у этих молодых пацанов с автоматами, которые прячут свои лица, есть матери в России, в том, что мы связаны с ними кровными узами. У меня очень много родственников в России, я сам русский, мои предки воевали ещё с Наполеоном. И я себе не представляю, как буду стрелять в русского.

    Прислали бы к нам в Крым хотя бы таджиков, потому что с теми русскими, которые сейчас ходят с автоматами, мы не можем начать войну – она будет братоубийственной. И если Путин думает, что современная война ведётся стрелковым оружием, то он глубоко заблуждается. Современная война экономическая, и ведётся она деньгами. И эту войну Путин с треском проиграл.

    Путин не только проел свой газовый потенциал, он проел свою армию вместе со своим Шойгу. Их сегодняшняя армия крайне слаба, как и украинская. Они обе небоеспособны. Техника толком не работает, она безнадёжно устарела. И конечно, военная техника НАТО в мгновение ока одержит верх. Российский флот легко потопить, он даже не окажет сопротивления. Единственное, что есть у безумного Путина, это ядерное оружие и кнопка на пульте.

    Мы не знаем, в каком состоянии находится его психика и мозг. Даже Меркель сказала о том, что, судя по всему, господин Путин потерял связь с реальностью и находится в другом мире. Он перестал понимать своё место в мире, а оно отходит в историю. Он может только дразнить большие страны своим безумным поведением.

    ——————————————-

    Геннадий Балашов задержан в Симферополе “самообороной” Крыма. Его избили и увели в неизвестном направлении. Сторонники 5.10 в Симферополе не могут его найти. .. Жизни Балашова грозит опасность!!!! Не теряйте и минуты – пишите в социальных сетях, звоните на каналы (5 канал тел. 625), пишите в личку политикам, журналистам!!! Мы ОБЯЗАННЫ СОЗДАТЬ ШУМ!!! МНОГО ШУМА!!!

    http://vesti.ua/krym/40895-v-sevastopole-zaderzhali-biznesmena-gennadija-balashova

    В Симферополе задержали бизнесмена Геннадия Балашова

    Он вместе с друзьями выступил с антироссийскими заявлениями на площади
    ■ 4 марта | 15:00
    В Симферополе милиция задержала троих людей, которые пытались публично выразить свою точку зрения на события в Крыму на площади Ленина.

    Об этом сообщает корреспондент “Вестей”.

    Трое мужчин, на вид около 50 лет выражали на площади точку зрения, явно отличную от идей собравшихся там пророссийски настроенных людей.

    В итоге вся им нанесли несколько ударов по лицу и оттеснили к ночному клубу Rise, где их в кольцо взяли народные дружинники.

    «Они говорили, что нечего нам боятся бандеровцев, – поделился представитель дружинников Андрей. – Мол, бойтесь России».

    Следите за новостями Украина в шаге от войны с Россией. Хроника событий

    Все трое заявили, что приехали из Киева. Их довели до машины милиции, при этом один из них сказал, что «ни где не видел такой агрессии».

    В одном из задкержанных опознали известного предпринимателя и общественного деятеля Геннадия Балашова.

  13. rakstnieki saka:

    Kas gan tie ir kriev…. un latvieš…. kas pārraksta no citiem saitiem tos garos palagus,rakstiet tā kā Andris raksta,ja jums vispār ir ko teikt.
    Ieņemsim Volstrītu – akcijas notikšot 82 valstīs ,bet šeit latviešebreji tikai plivina sarkanbalto.
    Ātrākais veids,kā kaut ko atrast,ir sākt meklēt kaut ko citu.(Mērfija likums).

  14. Elena Kosteskaya saka:

    Геннадий Балашов нашёлся в Армянске.

    Трибунал, cпасибо за вашу поддержку украинского народа. Трибунал также ждут Путина и Януковича. Нюрнберг 2 является реальностью.
    Спасибо!

  15. Zaur saka:

    !!!Помогите установить личность ополченца!!!
    который 4.03.2014 в г. Симферополе на площади ленина нанёс удар в бороду Геннадию Балашову. По нормальному, если Г.Б. чем-то ему не понравился вызвал милицию и всё, так нет рука зачесалась у муфлона!!! Считаю что он как минимум должен извенится за свой поступок.

    http://www.youtube.com/watch?v=yCixM5g4HI0

    http://www.youtube.com/watch?v=Mjw4mDDh1Kc&feature=player_embedded

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yCixM5g4HI0

  16. Alexandr saka:

    Посольство США в РФ по пунктам опровергло пропаганду Кремля

    05.03.2014

    Соединенные Штаты Америки опровергли все провокационные утверждения России по ситуации в Украине

    Посольство США в России опубликовало материал, которым опровергаются домыслы российских властей о ситуации в Украине. Приводим полный текст материала.

    Утверждение РФ: Оппозиция Украины нарушила соглашение, заключенное с Виктором Януковичем 21 февраля.

    Ответ США: В рамках данного соглашения Рада приняла закон о возвращении Украины к Конституции 2004 года. В соответствии с условиями соглашения, Янукович имел 24 часа, чтобы подписать этот закон, после чего протестующие должны были освободить ряд правительственных зданий и предпринять другие шаги по снижению напряженности. Вместо подписания Янукович уехал из Киева и исчез. Именно Янукович не выполнил соглашение от 21 февраля. Партия Януковича тоже пошла дальше, проголосовав за закон об устранении его от должности и утвердив новое правительство.

    Постоянный представитель США в ООН Пауэр: “Именно Янукович нарушил условия этого соглашения, покинув Киев, а затем и Украину”.

    Утверждение РФ: Правительство Украины является нелегитимным или не представляет народ Украины.

    Ответ США: Новое правительство было утверждено украинским парламентом (Радой) 371 голосами “За”, то есть​​, подавляющим большинством, при поддержке всех политических партий, за исключением коммунистов. Даже Партия регионов Януковича проголосовала за новое правительство буквально в считанные дни после его исчезновения. Хотя Партия регионов и не представлена в нынешнем правительстве, это было политическое решение и оно не свидетельствует об отсутствии поддержки политики правительства. Фактически почти все законы, принятые парламентом после ухода Януковича, пользуется поддержкой большинства из Партии регионов.

    Утверждение РФ: Рада находится под влиянием экстремистов или террористов.

    Ответ США: Рада является наиболее представительным учреждением власти в Украине, а недавние законы принимались подавляющим большинством голосов, в том числе и от представителей Восточной Украины.

    Утверждение РФ: На улицах Киева опасно.

    Ответ США: С тех пор, как силы безопасности были отведены десять дней назад и было утверждено новое правительство, в Киеве установилось спокойствие. По сообщениям украинской прессы и других СМИ, в городе нет всплеска преступности, мародерства и сведения счетов с политическими оппонентами.

    Утверждение РФ: На Украине гуманитарный кризис, и сотни тысяч украинцев бегут в Россию и в поисках убежища.

    Ответ США: Мы не видим никаких доказательств этого. Лучшее средство для предотвращения такого кризиса – прекратить все провокационные действия и допустить в регион наблюдателей для мониторинга ситуации и снижения напряженности.

    Государственная пограничная служба Украины: “Миграция украинцев остается примерно на том же уровне, что была неделю назад, два года назад и три года назад”.

    Утверждение РФ: Этническим русским угрожает опасность.

    Ответ США: Нет подтвержденных сообщений о том, что кому-то из этнических русских угрожают, есть только заявления об этом в российской прессе и на российском государственном телевидении. С самого начала новое украинское правительство сделало своим приоритетом установление мира и достижение примирения. И.о. президента Александр Турчинов отказался подписать закон, ограничивающий использование русского языка на региональном уровне. США и другие страны, включая ЕС, приветствовали такой подход украинского правительства.

    Постпред США в ООН Пауэр: “Нет никаких доказательств, что этнические русские находятся в опасности. Напротив, новая украинская власть уделяет приоритетное внимание примирению в стране и участию всех политических сил в ее жизни. Президент Турчинов – исполняющий обязанности президента – четко заявил о своем неприятии каких-либо ограничений на использование русского языка”.

    Замгоссекретаря Нуланд: “У ОБСЕ есть инструменты для разрешения любых обоснованных обеспокоенностей относительно обеспечения безопасности на местах, соблюдения прав меньшинств и подготовки демократического перехода к свободным и справедливым выборам”.

    Официальный представитель МИД Казахстана Жанболат Усенов: “Казахстан призывает все стороны отказаться от вариантов, которые подразумевают использование силы, и приложить максимум политических усилий по урегулированию кризиса переговорным путем”.

    Утверждение РФ: Российские базы находятся под угрозой.

    Ответ США: Российские военные объекты были и остаются в безопасности, и новая украинская власть обязалась соблюдать все действующие международные соглашения, в том числе те, которые касаются российских баз.

    Постпред США в ООН Пауэр: “Главный вопрос – представляет ли недавняя смена правительства в Украине опасность для законных интересов России до такой степени, что оправдывает ее военное вмешательство, захват общественных учреждений и выдвижение военных ультиматумов частям украинской армии. Ответ – конечно, нет”.

    Утверждение РФ: Киев пытается дестабилизировать Крым.

    Ответ США: Напротив, это российские военные были выведены из их мест дислокации, чтобы захватить органы власти и объекты инфраструктуры Крыма. Правительство Украины, в противовес этому, действует сдержанно и ищет диалога. Власти в Киеве незамедлительно решили направить в Крым и.о. главы минообороны, чтобы разрядить ситуацию. Позднее, прибывший из Киева депутат Верховной Рады Петр Порошенко не был допущен в здание Крымской Рады для переговоров.

    Утверждение РФ: Происходили массовые нападения на церкви в Восточной Украине.

    Ответ США: Мы не видим никаких доказательств этого. Все религиозные лидеры Украины, включая представителей Русской православной церкви, выступили в поддержку новой политической власти, призывая к национальному единству и исцелению.

    Постпред США в ООН Пауэр: “Нет доказательств, к примеру, что церкви в Восточной Украине подвергаются или подвергнутся нападениям; такие обвинения не обоснованы”.

    Восемь украинских церквей и религиозных организаций обратились с призывом к миру и против иностранной агрессии; их письмо размещено на сайте Института религиозной свободы Украины: (ссылка). В нем они “призывают российские власти прекратить агрессию против Украины и немедленно вывести российские войска с украинской земли”. Это письмо подписано представителями Украинской православной и католической церквей, других христианских конфессий, а также иудейской и мусульманской религий.

    Утверждение РФ: Крымский премьер призвал Россию вмешаться.

    Ответ США: Международное право не предусматривает применения силы в ответ на призыв региональных властей. В соответствии с Конституцией Украины, только украинская Рада может разрешить присутствие иностранных войск на территории Украины. Призыв Сергея Аксенова к президенту Путину обеспечить “мир и спокойствие” в Крыму, был циничным жестом, ведущим к дестабилизации.

    Утверждение РФ: Россия действует в соответствии с Договором о дружбе между Украиной и Российской Федерацией 1997 года.

    Ответ США: Соглашение 1997 года требует от России уважать территориальную целостность Украины. Военные действия России в Украине – явное нарушение территориальной целостности и суверенитета Украины.

    Замгоссекретаря Нуланд: “Мы считаем, что действия России в Украине являются […] нарушением ее обязательств, взятых на себя в Хельсинки, а также ее обязанностей как члена ООН”.

    Лидеры стран “Большой семерки”: Военные действия России являются “нарушением обязанностей России в соответствии с Уставом ООН и ее соглашением с Украиной по военным базам 1997 года”.

    Официальный представитель МИД КНР Цинь Ган: “Мы уважаем независимость, суверенитет и территориальную целостность Украины”.

    Подписывайтесь на аккаунт ЛІГАБізнесІнформ в Twitter и Facebook: в одной ленте – все, что стоит знать о политике, экономике, бизнесе и финансах.

    ЛIГАБiзнесIнформ
    Информационное агентство
    http://www.liga.net

  17. Pavel saka:

    Найденные документы в Межигорье шокировали активистов. Людей на Майдане убивали по приказу Путина!

    http://elise.com.ua/?p=11668

    03.03.2014 года , активисты и журналисты нашли очередные документы в Межигорье которые составили в кучу чтобы вывести общую картину. Результат просто шокировал активистов, сообщил в беседе с корреспондентом ELISE.COM.UA один из общественных активистов на правах полной анонимности.

    Прямая речь:

    «Я не имею права судить или утверждать, что именно Путин давал приказ убивать людей на Майдане , поскольку это работа правоохранительных органов которым мы и передадим найденные документы, но я приведу Вам некоторые неоспоримые факты.

    Янукович больной человек, но не настолько … Мы нашли доказательства , что на Институтской действовал российский снайпер в количестве 35 человек. На Грушевского также был снайпер в количестве 7 человек.

    На Майдане, в отеле Украина и Казацкий с самого начала Майдана дежурил русский снайпер.

    Вы не задумывались почему после того как Янукович хотел идти на перемирие, сразу гибли люди от рук снайпера?

    Я Вам скажу почему … Янукович знал, что на Майдане были русские бойцы и он знал, что любой знак перемирие для него может закончиться смертью, поскольку сразу начинали убивать людей. Янукович знал об этом, но не мог этому противодействовать поскольку российские бойцы ему не были подконтрольны.

    Путин не хотел перемирие, об этом свидетельствуют угрозы в письменной форме которые мы нашли. Они также не имеют познавательных знаков, но это явно писалось из Кремля . В них говорилось о том, что ни шагу назад. Следуя доказательствам, Путин панически боялся , что Янукович пойдет на поводу у оппозиции, которая контролируется США и ЕС и расскажет им о чем-то страшном, а именно о каких-то сделках, нефть, какой -то крымский порт. Я предполагаю, что они с Януковичем имели бизнес. Янукович контролировал поставки нефтепродуктов в Китай через Крым, а Путин обеспечивал сами нефтепродукты.

    В записках говорилось, что Россия в любом случае защитит его , но он не имеет права идти на любой компромисс.

    Также мы нашли записки его однопартийцев в которых говорилось о том, что Янукович должен о чем-то рассказать . Эти и другие факты причастности Путина к убийству людей мы передадим правоохранителям.

    Сейчас можно смело сказать, что именно так и произошло. Янукович несколько раз хотел пойти на компромисс, через несколько часов умирали десятки людей от рук снайпера.

    В конце концов Янукович сбежал в Россию где его держат под контролем чтобы он не проговорился.

    Также хочу сказать , что мы нашли какие-то телефонные аппараты. Таких я не видел никогда в жизни. Они не имеют логотипа, марки и модели . Это также мы передадим в милицию » — закончил активист.

  18. Zeks saka:

    2 Elena Kosteskaya
    Dzīvē viss nav tik vienkārši kā to sižetā pasniedz „Крымский пленник”. Es līdz 2006 biju tikpat stulbs kā Геннадий Балашов un naivi ticēju, ka specdienesti rīkojas valstī pieņemto likumu interesēs. Patiesībā tieši specdienesti dara to ko viņiem liek „saimnieks”. Specdienesti ir ārpus jebkāda likuma – vajadzēs, nospridzinās arī ēkas ar visiem tur iekšā esošajiem cilvēkiem, lai tikai izraisītu sekas (konfliktu, karu, pasaules pārdalīšanu). „Saimnieks” viņiem (specdienestiem) par to maksā algu.
    Tiem, kurus vēl nav apciemojusi DP, varu pateikt tikai vienu – priekš tiem DP lopiem likumi neeksistē. Viņi pilnībā kontrolē masu saziņas līdzekļus, veic „pasūtījuma” ekspertīzes pie pašu izveidotiem „ekspertiem” , naido cilvēkus. Tie ir visīstākie bandīti, un ASM par 23gadu veikumu Latvijas iznīcināšanā ir pārāk mīksts soda mērs.
    .
    .
    Admins
    Par to, Zek, neuztraucies, viņus sagaida tāds sods !!!…., kad to ieraudzīsi, tad sastingsi un valodu zaudēsi.
    Viņi nav tikai cilvēkiem ļkaunu izdarījuši, bet jau Dievu izķengājuši.
    Dieva sods, tas ir Taisnīgs sods un to viņi drīz piedzīvos.

  19. Sprīdīts saka:

    Atbilde Video:

    posters on sides are written in Georgian
    Reply · 5

    Jaan Kronberg3 days ago

    +Jana Rūce
    those “posters” are timestamps. 1:26, for example – upper left corner. you can clearly see it’s 200x and seconds are running as video goes on
    http://www.upload.ee/image/3922628/kidding_me.png

  20. Sprīdīts saka:

    Gundars Valdmanis – Starp Dzirnakmeņiem:

    “Apmēram tajā pašā laikā iepazinos ar Intaru Turkmani, kas bija Anatolija Gorbunova padomnieka adoptētais dēls un kam bija labi sakari Krievijā. Bieži runājām par banku lietām. Es gribēju no Intara uzzināt, ko mēs varētu darīt finansu laukā. Ticēju, ka ar hipotekāriem kredītiem mēs varētu saimnieciski pacelt gan Latviju, gan Krieviju, pilnveidot ar parādiem neapgrūtinātos īpašumus, radīt jaunas darba vietas u.tml.
    INTARS IZKĀRTOJA, KA AR MANI BIJA GATAVS TIKTIES KRIEVIJAS NAUDAS KLANA VADĪTĀJS MASKAVĀ. MAN TIKA SKAIDROTS, KA KRIEVIJĀ VISI GALVENIE LĒMUMI TIEK PIEŅEMTI 7 GRUPĒJUMU (KLANU) VIDŪ: NAUDAS, NEKUSTĀMO ĪPAŠUMU, RAŽOTĀJU, MAFIJAS, PĀRTIKAS, NAFTAS, TŪRISMA UN IZKLAIDES KLANI. TOMĒR PIRMS TIKŠANĀS MASKAVIEŠI LŪDZA, LAI ES VIŅIEM AIZSŪTU SAVU DZĪVESSTĀSTU JEB AUTOBIOGRĀFIJU. KAD TO AIZSŪTĪJU, TIKŠANĀS DATUMS TIKA ATLIKTS. TURKMANIS SAPRATA, KA MAN IR PĀRĀK DAUDZ PASTĀSTĪJIS. VIŅŠ TIKA PIEKAUTS UN SADEDZINĀTS SAVĀ AUTOMAŠĪNĀ KAUT KUR PIE TALSIEM. Kad es sapratu, ka gandrīz viss Latvijas bizness ir saistīts ar kriminālstruktūrām, es savu konsultāciju darbu pārtraucu.
    No telpām Elijas ielā 17, kur atradās mans konsultāciju birojs, bija tieši sakari ar televīzijas raidīšanas torni. Ar šiem sakariem virsnieku repatriācijas projekta laikā aktīvi nodarbojās Ojārs Blumbergs, Vladimirs Orups un citi. Pašlaik šajās telpās darbojas LNT studija. Atceroties tā laika norises, es saprotu, ka aiz LNT kanāla stāv O. Blumbergs un viņa cilvēki.”

  21. V saka:

    Izlasīju šo meliem pilno murgojumu vienā stundā. Kas tas par tādu Ruku, kurš var nekaunīgi rakstīt tādus murgus?!

  22. Vilis saka:

    Stulbs, nekaunīgs ruks un viņa murgojums!

  23. Pixie saka:

    Nesaprotu, kapēc būtu jātic arī šim cilvēkam, kas uzrakstījis tik emocionālu, subjektīvu un naidīgu rakstu? Izklausās tik pēc kārtējā, kas sarijies šo “buršu garu”. Lai gaisma ar Tevi, draugs!

  24. Imants saka:

    Jā. Grūtups “Ešafotā” veica labu darbu – atklātībā laižot Mavrika Vulfsona melu tirādes:”Jekelns atbildēja:”Latvijā ievedām nošaušanai Eiropas žīdus tāpēc, ka te bija pateicīga vide.””
    Grūtups ziņo, ka žīdiņš Vulfsons apmelojis latviešus – publicēdams savu, kā Jekelna liecību. “Es tak zin! Es tiesā biju tulks.”
    NKVD kapteinis Mavriks Vulfsons = ļaunprātīgs latviešu apmelotājs un viņam dotais Latvijas Triju Zvaigžņu ordenis = anulējams.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *