J. Zīverts. Pretēji veselajam saprātam !

www.tautastribunals.eu-12Jānis-Zīverts-Priedītis-komunists-žīdi-boļševiki-slepkavasMuļķu zemē(„pans” Krištopāns) Latvijā bez pārmaiņām, kas spilgti izpaudās 2014.g. 4. 10.

Šis notikums(vēlēšanas) apstiprina „pana” Krištopāna apzīmējumu šim miestiņam, kuru vēl sauc par Latviju. Bars tukšpauru kārtējo reizi nostaigāja pa „grābekļiem” tā, ka visos Latvijas nostūros varēja dzirdēt šo „grābekļu” kātu būkšķus pa viņu tukšajiem pauriem.

Un atkal varēs četrus gadus šķendēties, lamāties un šempēt tos tur augšā, kurus paši izbīdījuši, iebīdījuši augstajos krēslos pie valsts siles. Un atkal tie tur augšā rādīs vidējo pirkstu mazajam cilvēkam(V. Birkavs) un strēbs no valsts siles bez sāta, neatmetot „reņģēdājam” pat iespēju iegādāties to pašu reņģīti.

Un tā nu jau ceturtdaļu gadsimta letiņi, šīs verga dvēseles, neko citu nav spējuši kā vien mīcīties pa sūdiem !

Un nu jau esam tik tālu „progresējuši”, ka latviešus- pamatnāciju jau sāk dēvēt par vienu no kopienām Latvijā !

Arī mūsu himna vairs neesot mūsdienīga, vajagot nomainīt. Te nu varu izlīdzēt ieteicot vienu skaņdarbu, kurš akurāt iederētos šodienas Latvijas apstākļos un proti,- A. Kukules dziedāto: „Velns lai parauj tādu dzīvi”… . Un patreiz šajā „pupu mizu” valstiņā citu arī nevajag. Šodien, dziedot „Dievs svētī Latviju”, letiņi vienkārši zaimo Dievu un tāpēc viņš ir pametis šo zemīti.

Tāpēc mēs esam tur, kur esam !

Bet ir cerība !!!

Latviešu tautā vēl ir ne viens vien VESELS grauds, par ko esmu pārliecināts, kuri uzdīgstot aizmēzīs vēstures mēslainē visus šodienas sārņus un puvekļus, kuri kā dēles, vampīri sūc latviešu tautas asinis !

Žēl to latviešu, kuriem dēļ šiem tukšpauriem jācieš šis zaņķis, kurā mirkstam…!

Tiem tukšpauriem gribu novēlēt: Antiņ, pūt stabulīti, prātiņ nāc mājās… .

Ņemsim kaut vai šo noziedzīgo valdošās mafijas lēmumu par Latvijas iztirgošanu svešzemniekiem, it sevišķi ļaunuma impērijas- Krievijas pilsoņiem(uzturēšanās atļaujas). Un vēl kaut ko muld par Latvijas drošību, kura jau tā karājas mata galā !

Šos nozieguma darboņus jātiesā kā nodevējus, savtīgus neliešus !!!

Ir jau daudz kas iztirgots un latviešu tautas īpašumā drīz vairs nepaliks nekā, bet var būt tas iekļauts plānā, kā ar tām bitēm: „Štrunts par bitēm, ka tikai medus !”

Pārfrāzējot uz patreizējiem notikumiem varētu teikt tā: „Štrunts par latviešiem(Latviju), ka tikai nauda(nauda valdošajai mafijai) !”

Tautai, protams, vidējais pirksts.

Ar cerībām, Jānis Zīverts,

latvietis no Ventiņiem, vienā no pilsētām, kura vēl joprojām ieskauta: MIGLĀ SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ !

25.10.14.

P.S.

Vēl nepieminēju, ka bez uzturēšanās atļaujām, šie „atbrīvotāji” un viņu pēcteči- dažnedažādi ieklīdeņi šeit ir pārpārēm un galvenais, pretēji visiem starptautiskiem Likumiem un veselam saprātam. Bet, kā jau teicu: uzspļaut latviešu tautai, ka tik pildās valsts „sile” no kuras strēbt ! TV rādīja, ka Āboltiņai tiek meklēta silta vietiņa, kaut arī tauta izsvilpa šo mamzeli.

Tā, lūk, iet muļķu zemē !!!

==========================================================================

LRTT.Latvija.Liepāja.Un tagad kas Dvēselei !

Jo runājot par Latvijas bendēm cilvēks var aiziet postā:

https://www.youtube.com/watch?v=Eb7sBZPPwmY#t=92

==========================================================================

SARKANO IZDZIMTEŅU KLOĀKA !

Godmanis,Kalniete, Veidemane, Urbanovičs,LRTT,DP,Reiniks.

You may also like...

2 komentāru

  1. Repatriants saka:

    Paldies, labi un patiesi vaardi par shiem gniidaam un kangariem!

  2. Miervaldis saka:

    Zivert – būs ar spēku šī zagļu banda jāpadzen citas izejas nav.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *