“Klukste”(v.f.f.) apsveic misteru Bļeģ(n.u.)

TR12Trīs mēnešus ilgušais “vēlēšanu laiks” čekistiem ir beidzies.

Strādāts tika nežēlojot spēkus.

Putina un Sorosa apvārdotais klauns Zatlers ir sasniedzis viņa INTELEKTAM neiedomājamus augstumus.

Arī turpmāk krievžīdu pasaules VARENIE varēs turpināt savu “kursu” uz Latvijas valsts un latviešu tautas pilnīgu iznīcināšanu.

Seksuālā padauza

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: KGB šai emigrācijā latviski runājošai žīdenei(no tēva puses) “deva” segvardu KLUKSTE, jo viņa savos ziņojumos, par emigrācijā esošajiem politiskajiem darbiniekiem esot bijusi nepārspējama. Ir zināms, ka viņa ar KGB darbiniekiem tikusies konspiratīvajos dzīvokļos, kuros notikušas seksa orģijas. Nelaime tā, ka tas viss tika filmēts, lai vēlāk ar šantāžas palīdzību krievžīdu čekisti varētu piespiest šo padauzu kalpot noziedzīgiem mērķiem.

Un kā redzams, tad viņa to dara ar lielāko baudu… .

Visi 4. maija kliķes laikraksti piedalījās noziegumā(noziedzīgajā priekšvēlēšanu aģitēšanā), lai tiktu iznīcināta latviešu valsts. Tika pielietoti dažnedažādi triki, lai nomelnotu un izsmietu latviešu tautu.

VL! tika idiotiskā veidā noklusēti.

Vecākā gadagājuma ļaudīm, kuriem nebija(nav) pieejams internets, par tādu VL! maz ko zināja. Sarkano krievžīdu-komunistu veiktajās aptaujās visur tika “pa priekšu grūsti” Latvijas valsts noliedzēji SC, ZRP un V.

imagesCAE9E0BW

Foto: Misters Bļeģ (Nils Ušakovs), garā atpalicis radījums, kurš kā marionete tiek izmantos krievžīdu interešu īstenošanā Latvijā.

Iesaistīts slepkavību pasūtīšanās. Abi ar VVF ir Putina izsūtāmie radījumi… . Latvijas nāvīgākie ienaidnieki – nu, kā jau tas žīdiem pienākas būt… .

Tautai tika radīts iespaids: nu ko tur tie citi, par tiem nav ko balsot, jo var tikai savu vēlētāja balsi pazaudēt.

Sarkanie slepkavas, tādi kā Endziņi http://tautastribunals.eu/?p=6877 , pat “visas ģimenes sastāvā” spēlēja dažādus teātrus, lai nomelnotu VL!.

Čekas oficieris- masu slepkava Borovkovs http://tautastribunals.eu/?p=2875 , lai atbaidītu vēlētājus no VL!, sāka šo partiju slavēt.

“Ierindas latvietis” secināja: nu ja jau TAS(Borovkovs) maita slavē VL!, tad ar viņiem nav ko ielaisties un rezultātā vispār negāja vēlēt !!!

Izdzimteņu vienošanāsTo, ka šīs vēlēšanas bija krievžīdu okupantu organizētas norāda arī tas, ka misters Bļeg(Nils Ušakovs) dienu pirms vēlēšanām atzinis Latvijas okupāciju un Klukste(Vaira Vīķe-Freiberga) nekavējoties “metās” viņu par šo “drosmi” slavināt. http://www.diena.lv/latvija/zinas/vike-freiberga-apsveic-usakovu-ar-varda-okupacija-dabusanu-par-lupam-13904032

Foto: Divu draugu vienošanās.

Kristovska tēvs dažas dienas pirms savas nāves sacīja: esmu savā azotē izaudzinājis KANGARU. Novēlēsim, lai piepildās Jezus sacītais par nodevēju uz šo KANGARU !!!

Teātris žīdiskā gaumē.

Kā nekā, tad abu šo krieviskuma un okupācijas aizstāvju miesās taču plūst žīdu(sātanistu) strutainās asinis.

Sarkanais izdzimtenisŽīdiskai izdzimtenisTIEM nekas nav Svēts !!!

Foto: Endziņš jaunākais un Borovkovs. Zvērināti Latvijas valstiskuma un latviskuma pretinieki !!! Noziedznieki, kuri tiks tiesāti pēc NIRNBERGAS parauga.

Arī Kristovskis lūdz Ušakovu to visu pateikt preses konferencē, jo tad vairs nevajadzēšot slepus apspriest Latvijas pāreju Krievijas ietekmes zonā.

Ir smieklīgi līdz vēmienam skatīties, ka visa prese “lēkā” ap šo okupantu noziedznieku.

Pirms dažiem gadiem tāda “lēkāšana” (par okupācijas atzīšanu) notika ap krievu militārista smirdošo atvasi Loskutovu.

Bet nekas, gan jau ! Kā redzams, tad nākošais vēlēšanu biļetens būs KALAŠŅIKOVS, jo cilvēcīgā veidā nekas Latvijā nav maināms.

Komunisti ir zvērīgāki asins suņi par vācu nacistiem.

 Ar viņiem ir jādara tas pats, kas ar vācu nacistiskajiem bendēm.

Asinsdarbiem nedrīkst būt noilguma… !

18.09.11     LRTT

You may also like...

42 komentāru

  1. AG saka:

    Ja tev, plāngarntiņ, būtu kaut cik prātiņa, tu zinātu, ka VL un SC nostāja deokupācijas jautājumā ir absolūti identiska – kā viena, tā otra partija uzskata, ka Latvijā okupācija bija, bet okupantu nav. Diemžēl idiotiem par internets nelīdz kļūt gudrākiem!

  2. pretīgi saka:

    Atkal krievžīdu okupantu pakaļlaizis ag sāk uztraukties. Sabijās gan ka tiks iekļauts Latvijas nodevēju sarakstos ? Vai baidies no ASM ? Protams nav patīkami, ka ķerās klāt viņa pidriķu krievžidu klaunu noziedzniekiem .Drīz atkal sāks smirdināt gaisu otrs šīs šlakas pidriķis graudulis .

  3. AG saka:

    Man nav ko baidīties, es taisnību rakstu! Un par šā jefiņa “sodiem” par policijā visi tik smejas!

  4. pretīgi saka:

    Krievžīdu okupantu aizstāvis jau palīdzību tiesā meklē pat par 5 Ls uzlikto sodu zālāju izbraukāšanu. Ari par večiņas piečakarēšu , lai paliktu turīgāks uz nevarīgo latviešu rēķina. Bet vai tiesa tomēr neatradīs īsto vainīgo, kas slēpjās it ka zem apdižoto pidriķu birkas. Ne visā dīķī bebri dzīvo, tāpat , ka tiesā ne vienmēr nostājās pidriķu svētuļu pusē, bet ari taisnības pusē. Savādi iznāk uz katra vārda dievini Gardu, bet plānprātiņu pajoliņus jau LNF neuzņem.

  5. AG saka:

    LNF neesmu biedrs. Bet tu “pretīgi, varētu gan savu identitāti neslēpt, ja tik labi visu zini!

  6. *** saka:

    Vai tiesham nav neviena zheliga cilveka, kas slimniekam iedotu tableti.
    Atkal gariga caureja.
    Nederiga planpratinja kakta murgi – veltigi iezniekota dzive klusi smirdot vacija. Nozhelojami.

  7. jurists-*** saka:

    Tev Aivar pilnīga taisnība,to GRANTIņU VAJAG spundēt ātrāk cietumā,citādi sagraus visu tieslietu sistēmu.

  8. *** saka:

    man jau gan liekas, ka vinju vajag arstet.
    Vinjam viss ir sagruvis.
    Bet, tev ar Aivaru ir labak redzams. :)

  9. Kaimini un draugi saka:

    Beidziet shitos apsaukaashanaas murgus, kaa beernudaarznieki!
    Tik dazi te raksta normaalus un saturiigus rakstus un tekstus, bet loti reti.Kur Bobinskis,kur Purnis,Purs,Ziverts,Balts un citi sakariigie, kaapeec klusee un veel tagad pirms veeleeshanaam?
    Tik visaadi idini un provokatori talmudi,jokeri,a.g. un liidziigi te garlaiko unsmiidina tautu, nee atbaida tautu

  10. vārds saka:

    Ne velti Uldis Ģērmanis savulaik jautāja : vai latvietim noteikti jābūt vientiesīgam? – Tā nebūt nebija Ušakova pārteikšanās, bet gan ceļš, pa kuru SC nokļūt koalīcijā. Ko SC tādējādi zaudē? NEKO, jo vārds ir kā zvirbulis – palaiž viņu pasaulē, pasaule aplaudē, visi laimīgi. Taču darbi paliek tādi paši kā bijuši, tikai tagad tos (nedodi, protams, Dievs!) var stiprināt un plašumā vērst darbība Saeimas koalīcijā un valdībā. Tā kā nekādas kļūdas – viss pragmatiski un ar tālejošu mērķi.. Bet, protams, to izdosies sasniegt tikai tad, ja latvieši joprojām būs vientiesīgi vai arī zatleristi – mankurtizēti.

  11. Eduards saka:

    Redziet,kas priecājas par JŪSU BALSOŠANU!Un nemēģiniet atrunāties,ka atdevāt savas balsis par citiem-TAM NAV NEKĀDAS NOZĪMES-DRĪZ BŪSIET SPIESTI TO SAPRAST!
    Man gan ir radusies PARLIECĪBA, ka BALSOTĀJI LATVIJĀ ir līdzīgi musulmaņiem-VISU KAS IR UZRAKSTĪTS,UZSKATA PAR PATIESU,SVĒTU!UN TĀ NAV TIKAI VIENTIESĪBA!

  12. Sigurds Graudiņš saka:

    TĀ NAV TIKAI VIENTIESĪBA ……,bet gan apzināta tautas ZOMBĒŠANA 20 gadu garumā…!

  13. pretīgi saka:

    Kā jau pieminēju, ka drīz šeit okupantu krievžīdu okupantu aizstāvju svētulis smirdinās gaisu un tiešām ,šis pidriķis ir atkal klāt.

  14. info saka:

    Lūk, ko pēc ārkārtas parlamenta vēlēšanām Aivara Borovkova simpātija Nils Ušakovs pasaka un nepasaka.

    Ušakovs teica, ka būtu labi, ja tagad tiktu skaļi pateikts, ka Latvijā nav okupantu un ka netiks pārskatīts šeit dzīvojošo cilvēku tiesiskais statuss.

    Ušakovs neteica, ka būtu labi, ja tagad tiktu skaļi pateikts, ka Latvijā vienīgā valsts valoda ir latviešu valoda un ka netiks pat domās ierosināts jautājums par otras – krievu valodas pat kaut kāda tiesiska statusa ieviešanu.

  15. balts saka:

    Latvijā prese raksta, ka SC un Zatlera partijai daudz saskanīgu viedokļu; Ušakovs grib valdības deklarācijā iekļaut – Latvijā nav okupantu:

    http://www.ir.lv/2011/9/19/sc-un-zrp-daudz-saskanigu-viedoklu

    Aploksnei Valdim Zatleram nav ne kauna ne goda nodot savu tautu. Viņš nemaz netaisās uzdot sekojošus jautājumus, ko uzdod vienkāršā latviešu tauta:

    Kādas aktivitātes SC plānoja pēc Urbanoviča draudiem par Biškeku?
    Kādas aktivitātes SC plānoja pēc “Mēs uzspiedīsim savu varas formulu” izteikumiem krievu presē?
    Kādas aktivitātes SC plāno saistībā ar vecā Rubika nerimstošo Latvijas neatkarības un demokrātijas gānīšanu?
    Kādas aktivitātes SC plāno, lai nākamajā 9.maijā rīdziniekiem nebūtu jāpacieš kārtējais dzērāju balagāns ar automašīnām, uz kurām uzķēpāts “Na Berļin” un no kurām bļauj “Rossija!!”?
    Kādas aktivitātes SC plāno saistībā ar kārtējo dubultmorāli PSRS stilā – oficiālu pasēdēšanu Vecrīgā un pēc tam slēgtu (valsts amatpersonu!) dzertiņu purčika hostelī?

    Kā SC ar visām šīm darbībām un ekonomikas stratēģijas trūkumu plāno likt sevi respektēt kā nopietnu un rīcībspējīgu politisko spēku? Tak ne jau ar Krievijas ne-īpaši-tīrajām metodēm? Vai tomēr jā…?

  16. dzimta valoda saka:

    tagad gan nevar saprast, vai latvijs nidejs, praidu atbalstitajs un Vienotibas galvenais rupors Grantings priecajas vai ne par VL sasniegto rezultatu?
    Pirms veleshanas Grantings darija visu – meloja, manijas, verpa intrigas, lai nacionalajam blokam iedotu mazak balsis! Nelietigi.

  17. Latvietis saka:

    Laikam sevišķi daži tipi ļoti apierināti par vēlēšanu rezultātu , zagleru, SC un vēlēšanu rezultātu , kas visādos veidos šeit kūdīja nebalsot un aplēja ar samazgām NA-VL TB priekšvēlēšanu un vēlēšanu laikā. Pat tagad šeit, viens tips vel nebeidz komentāros nīst VL. Bet gudrelis ir akls, ka VL ir iemests naidīgo vilku barā Saeimā. Jūdasi ir katrai tautai.

  18. *** saka:

    starp citu, es nevienu citu neesmu redzejis, kursh butu tik ljoti megjinajis agjitet pret VL, ka to centas darit grantinjs.
    Liekulis izgajis labu skolu.
    Nevajag tagad izlikties.

  19. “Visu Latvijai” ir divkosīgs veidojums, tāpēc arī tie lielie strīdi.Viņu darbība ir prettiesiska, jo darbojas pret mūsu tiesībām uz dekolonizāciju.Sadarbība kaut ar velnu- arī ir dīvaina.

  20. pilsonis saka:

    dzimta valoda saka:
    2011. gada 19. septembris 15.35

    tagad gan nevar saprast, vai latvijs nidejs, praidu atbalstitajs un Vienotibas galvenais rupors Grantings priecajas vai ne par VL sasniegto rezultatu?
    Pirms veleshanas Grantings darija visu – meloja, manijas, verpa intrigas, lai nacionalajam blokam iedotu mazak balsis! Nelietigi.
    ——————-
    Nelietīgi ir tik atbaidoši melot! Kur un kad Grantiņš ir praidus atbalstījis,latvjus nīdis, vai pret nacionļiem intrigas vērpis? Smirdošs kremļa valodas-dzimtās redzams uzbāzējs mūsu zemei esi!!! Okupantu maita un nīcināms parazīts te esi un redzams tas *** arī esi.

  21. pilsonis saka:

    A.ANDERSONAM -Protams VL nav nekāda nac. paraugpartija, bet CITAS JAU NAV?!!!
    TĀPĒC BIJA PAR TO ARĪ JĀBALSO!

  22. *** saka:

    grantins visu laiku megjina saridit latvieshus.
    Un ilgi pirms veleshanam megjinaja nomelnot gan VL, gan tas atbalstitajus. Baigi atri parmeta segu uz otru pusi.

  23. Sigurds Graudiņš saka:

    Pretīgi saka , ka tai galvā KAKA…!

  24. *** saka:

    Sigurd, visu cienju! Bet grantinja butibu tas nemaina. Pamegjini vinjam iebilst. Vinjs atzist tikai savu murgu piekritejus. Tikko kads atljaujas kaut ko pateikt preteji tam, ko pasludinajis paspasludinatais firers – ta sakas samazgu jura. Apskaties verigak.

  25. no tautas saka:

    Anderson ,grauzdiņ un daugavpilieti.
    Taisiet reiz DDD. Mēs visi ļoti gaidam. Mēs jūs atbalstīsim un balsosim par jums.
    KAD BEIDZOT IZLĪDĪSIET NO PAGULTES UN NEBAIDIETIES NO SAVAS ĒNAS UN IZDARIET LATVIEŠU TAUTAS LABĀ ,KAUT NIECIŅU AIZ NAGA? Vai tiešām esat gļēvuļi un nodevēji ka nododat savu tautu un gaidīto DDD. Vai tiešām bikses pilnas?
    KAD DOSIET MUMS DDD?
    JA TĀDUS KA JŪS IEVĒLĒS SAEIMĀ,KAS APKRĀPJ TAUTU UN SOLĪTO DDD NEPILDA JŪS PAŠUS PIRMOS PATRIEKS AR SŪDAINU KOKU !
    Kad varoņi atbrīvosies no slapjām biksēm un dos mums DDD?????

  26. dzimta valoda saka:

    beidzot kads uzrakstija par Grantinju patiesibu, ka vinjs te izmanto parejos. “No tautas” – nevar gaidit no provokatora konstruktivu ricibu.

  27. Sigurds Graudiņš saka:

    Mums ir dažāda dzīves pieredze , mums ir dažādi viedokļi, kurus es RESPEKTĒJU…
    BET… Vai tik tiešām L.Grantiņš ir nolaidies līdz AIDS – Anonīmo Interneta Drāzēju Shodņaka līmenim…? Tas būtu SKUMĪGI…!

  28. Kas traucē ? saka:

    Kas traucē Graudiņam , Andersonam un Gedroicam veikt deokupāciju ? Kas ? Pasakiet reiz beidzot ! Jūs to neesat pat uzsākuši sākuma stadijā. Bet gaudot un baurot par to esat lieli varoņi .Varbūt mīkstcaulībā esat nodevuši DDD un to nīstat ? Kas to darīs jūsu cietā? Netrīciet no bailēm ar piečurātām biksēm. Pierādiet ,ka neesat memmes dēliņi vai bļauri , bet gan latvieši. Izlieniet no savām alām. Nebaidieties , jo neviens jūs ķurķī nespundēs. Ja esat gļēvuļi, tad pasakiet skaidri ,ka esat gļēvuļi un esat nodevuši latviešus un DDD .Kauns !

  29. Sigurds Graudiņš saka:

    Nogalina 1 – Slepkavība …Nogalina miljonus – Statistika…
    Kāpēc to KĻOCKA nepalaida pa LTV ? Atbilde daļā par NKVD – KGB !
    http://www.draugiem.lv/user/112683/galle…

  30. Latvietis saka:

    Pārsteidz tas, kas murgo zem dzimtā valoda.Ielaist nepareizu burtu steigā, tas nav traki. Bet ja murgot sāk teikumu ar mazo burtu un nemāk pat garumzīmi uzlikt , tad provokators ir tikai urlu dzimtā valoda.

  31. Esmu jau 3 reizes startējis uz Saeimu, lai atjaunotu 18. novembrī dibinātas valsts statusu, kas dotu mums tiesības starptautiskā mērogā pieprasīt un veikt mūsu pamattiesības uz dekolonizācju,kas ir neapstrīdāmas un patiesas.Diemžēl mūsu zombētai tautai vēl nepielec,nezina, ka otrā republika uz dekolonizaciju var necerēt.

  32. Kas traucē?saka: Lien ārā no savas alas!!!!???? Bet mēs jau neslēpjamies ka Tu.

  33. dzimta valoda saka:

    Diemzhel, Sigurd !

  34. ebregejs saka:

    Andersona kungs, un ko darīsiet tad ja starptautiskā mērogā šīs pieprasītās tiesības uz dekolonizāciju tiks noraidītas?
    Bet vispār es Jūs savā ziņā atbalstu. Jau sen bija laiks juridiski noformulēt LR prasības attiecībā uz okupācijas un kolonizācijas seku likvidēšanu un iesniegt tās attiecīgā starptautiskā tiesā. Tad arī beidzot būtu skaidrs, kā starptautisko tiesību normas darbojas šajā gadījumā. Domāju, ka ne Latvijai par labu, bet par to varētu pārliecināties tikai pēc prasības iesniegšanas.

  35. dzimta valoda saka:

    arī starptautiskās tiesas nepalīdzēs, jo tām ir citi mērķi un tās nekad nenolaižas līdz kādas konkrētas tautas problēmām.

  36. vārds saka:

    ir jābūt skaidram, ka 20 gadus Latviju turpināja pārvaldīt tā pati PSKP nomenklatūra, kura organizēja un realizeja okupācijas režīmu. Tikai tagad tā ir kļuvusi par krimināli poltisku mafiju. Domāju, ka lietas ir nosauktas īstajos vārdos un godīgiem cilvēkiem un savas zemes patriotiem ir skaidrs, kas jādara.

  37. Andersonam saka:

    Vai tas Anderson ,ka esi provējis tikt Saeimā un ticis izbrāķēts nozīmē, ka tu esi veicis deokupāciju, ka Gedroics ??? Tas ir maz, ka visu laiku abi ka varonigie gļēvuļi ir bijuši klusi, ka zivis ūdenī.Kādēļ tad jūs neievēl ?????? Vismaz dariet, ka Graudiņš, kas kopā ar kaļķi un žīdu kabānovu varētu taisīt piketu kur krieviski būtu uzrakstīts ,ka mēs prasam deokupāciju un ari jums piebiedrotos, ja utaino kabanovu patriektu un uzraksts būtu latviešu valodā. Nevienu piemēru ne tu Anderson, Gedroic un Graudiņ nevari pateikt , ka būtu ko darījuši DDD labā. Varbūr vienīgi varonīgi gļēvuļi esat komentāros , kur bļāvuši ar piepļūtītām biksēm sēdēdami aizkrāsnē.
    Un ja 3 supvaronīgie gļēvuļi būtu tikuši Saeimā, tad būtu klusu ka pelītes jo citi šai vilku barā jūs 3 būtu nospiedušas, ka utis.
    Bļaujiet tikai tad ,kad kaut ko darat un gribat kaut ko darīt, bet zem pagultes ar piedirstām biksēm visi jūs uzskatīs par gļēvuļiem.Viss tas apriezies ,ka plātaties.

  38. Rupekļiem manas atbildes nesagaidīt.

  39. *** saka:

    Andersona k-gs ! Būsim iecietīgi pret garā slimiem! Tā jau viņi jūtas apdalīti. :)
    Tiesa, psihopātija netiek uzskatīta tik daudz par gara slimība, bet gan kā rakstura pataloģija. Grantiņa gadījums ir smagāks – slēpjoties aiz slimības tiek mēģināts slēpt naidu pret savu Tēviju un nāciju.

  40. dzimta valoda saka:

    Prieks, ka nelieti Grantiņu beidzōt sāk pamazām atmaskot. Cik ilgi var mānīt godīgus latviešus?

  41. Miervaldis saka:

    Delfos rakstīts, kad Ušakovs izvairās runāt par okupācijas faktu, dēļ partijas nostādnes!

    Vai nu ušakovs ir pieķēdēts sunītis, kad viņam visu laiku jāstaigā savu saminieku pavadā?!

  42. Miervaldis saka:

    Augšā minētā teorija laba, tik vien vai tā ir patiesa?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *