Par Āboltiņu- atklāti bez “cenzūras”

trib 1Tas Kunga prāts mums parastajiem mirstīgajiem nebūs lemts izprast. „Mūsu” KGBistu „prieka meitene” Solvita atkal ir Saeimā.

=============================================================================

Nu, kas teica, ka Dievs neesot ?

sātanistu trīsvienība, baznīca, āboltiņa, ušakovs, reiniksDievs(nu, protams, tas ragainais) visu redz un vajadzīgajā brīdī sniedz palīdzīgu roku savām avīm. Janka Junkurs esot saņēmis no Īrijas varas iestādēm darba atļauju strādāt plašajos šampinjonu laukos, kā rezultātā čekas „Solveiga” tomēr ieguva tiesības atrasties pie SILES(Saeimā).

FOTO: Trīsdaļīgais Antikrists !

Nu, tas nu tā, viss labi kas labi beidzas. Arī tautai palika vieglāk uz sirds, jo nav vairs jākreņķējas par Āboltiņas nākotni. Nopelni Āboltiņai Latvijas labā ir ne mazāki kā Godmanim, jo abi ir izdarījuši neiedomājami daudz, lai padarītu mūsu dzimteni par ekoloģiski tīru teritoriju- bez kaitīgās rūpniecības un lauksaimniecības.

Drīz mēs būsim pirmā valsts pasaulē, kura tiks pasludināta par 100% dabas liegumu. Un vēl pēc dažiem gadiem- arī brīvu no „pretīgajiem” Cukura un Arāja pēctečiem, kurus „mīļotā”  kriežīdiskā atbrīvotāju banda, piedodiet, dieva izredzētie(ar Māri Ruku priekšgalā) dēvē par nacistiem.

==============================================================================

Un tag’ bez cenzūras:

junkurs, āboltiņa, daudze, reiniks, dzintars, saeimaŠajā i- vietne jau ir rakstīts, ka Āboltiņa ir VDK štata darbiniece. Tas nozīmē, ka viņa nekad nedrīkst zaudēt, tāpat kā Ušakovs, jo savādāk jau nav jēgas Maskavas pūlēm- graujošajai darbībai pret Latvijas valsti.

Atceramies: Ušakovu pieķēra spiegošanā, bet viss apklusa. Apklusa pat ar biedējošu troksni, jo šīs LIETAS atklājēju Jākabsonu gandrīz aizraidīja uz Viņsauli.

Demokrātiskā valsti, tāds ieklīdenis kā Ušakovs, būtu „pielikts pie sienas” vai „trāpītu” mūža ieslodzījumu, bet pie „mums” viņš ir godā celts. Ja mums būtu pareizi drošības dienesti, kuri aizstāvētu latviešu tautu un Latvijas valsti, tad tādi ušakovi sen jau būtu miruši ar sirds “nepietiekamību” un tas būtu LIKUMĪGI, jo ar ārvalstu aģentiem tā ir pieņemts rīkoties.

Āboltiņa ir tā paša kantora darbiniece, kurā darbojas Ušakovs. Tas nozīmē, ka viņa tiks aizstāvēta ar visiem līdzekļiem. Ja vajadzēs, tad tiks slepkavots uz nebēdu, jo tāds ir sātanisma- krievžīdisma eksistences pamats.

Šī netīrā būtne, kuras vārds ir Solvita Āboltiņa, savu tagadējo stāvokli šajā sātaniskajā režīmā nopelnīja ar kājstarpi, tāpat kā vēl dažas šodien ietekmīgas „dāmas”- Sandra Kalniete un Elita Veidemane.

Šis smirdošās latviešu tautas apņirdzējas reiz saņems tādu sodu, kādu tās būs pelnījušas.

Tas būs drausmīgs !!!

Personīgi es iemestu viņas cietuma kamerā pie krievu kriminālistiem „vienreizējai lietošanai”, jo ciešanas, ko latviešu tautai ir sagādājušas šis čekistu „matraces”, nav vārdos izsakāmas.

Atgriežoties pie Junkuru Jankas, varam tikai aptuveni stādīties priekšā, kā ar viņu ir ticis „runāts” ?!

Tā, ka nabadziņš vēl šodien nav atjēdzies !

Ir pilnībā jāpiekrīt Lato Lapsas sacītajam: „Arī paziņojums par Saeimas deputāta mandāta nolikšanu tad, kad šī finansiāli ietilpīgā priekšvēlēšanu kampaņa ir devusi rezultātus un J. Junkurs ir ievēlēts Saeimā, ir neloģisks un rada aizdomas par trešajām personām, kuru tāda vai citāda spiediena vai motivēšanas rezultātā tas pieņemts.”

Šeit nav runa tikai par kādām tur deputāteļa mahinācijām, bet par Putina izveidotās krievžīdu „sistēmas” saglabāšanu Latvijas valdošajās aprindās.

Arī DP tiek reorganizēta.

Visu to kopā saliekot var noprast, ka notiek Rietumu cionistu un krievžīdu sadursme. Latvija ir šo divu spēku visasākais saskarsmes punkts. Ne jau par velti uz Igauniju „atskrēja” Rietumu pārstāvis B. Obama, bet Latviju „apmeklēja” krievžīdu patronese un Putina jaunības „mīlestības” partnere A. Merkele.

Helsinki- 86 ziņojumi un notas nav palikuši bez ievērības.

Tie dara savu darbu.

Un noteikti arī padarīs VIŅU.

Vienreiz jau šis krievžīdu bandītisms tiks likvidēts un pasaules tautas, ieskaitot latviešus, varēs veidot savu likteni pēc saviem Likumiem un Tikumiem.

Krievžīdi un komunisti tiks fiziski iznīcināti. Tauta visus šos godmaņus un āboltiņas aizvilks uz karātavām, jo to pavēl TIESISKUMS.

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !!!

29.10.14.    L. Grantiņš

You may also like...

9 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    —Pilnībā pievienojos ! Un tikai tāds sods ir jašaņem vainiģajiem , kuru dēl’ir noticis genocīds, Tautas iznīcināšana-vairāk kā Stalīna laikā-Latvijas ekonomiskā sagrāve,! Par ro vēl neviens no vainiģajiem nav atbilgējis atbilstoši nodarītajam!

  2. video saka:

    Казахи показали Путину Русскую историю. Ответ на оскорбление Казахстана

    http://www.youtube.com/watch?v=4hGWGhIttHA

  3. Miervaldis saka:

    Jebkurā citā eiropas valstī, āboltiņa strādātu bordelī, bet tāpat kā krievu okupanti tā arī šī mauka šeit tiek godā celta.

  4. Rasa saka:

    Ar šausmām atceros 1945.gadu, kad divi čekisti ieradās un aizveda tēvu, jo blakus dzīvoja nodzēries Ivanovs, kas paziņoja, ka pie mums nāca vācieši, tas ir tēva brālis, kas bija iesaukts pretgaisa aizsardzībā un viņam bija kaut kada vācu forma. Tēvs tiktu atbrīvots ka viens no mūsu kaimiņiem, ja būtu liecinājis, ka viena kaimiņiene sadarbojās ar vāciešiem. Maskavas “troika” piesprieda 5 gadus brīvības atņemšanu. Skolas, kura mācījos dirktoru Saliņu izveda, atsūtīja Podskočiju. Visiem obligāti bija jāstājas pionieros. Mana mamma neatļāva. Tad man pateica, ja nestāšos, mans ceļs būs pie tēva. Pēc tam bija problēmas ar augstskolu. Tikai pateicoties vienam ideālu pārņemtam pirmskara pagrīdes komunistam man radās iespēja studēt jurisprudenci, tikai visu darba mūžu vilkās līdzi tautas ienaidnieka meitas statuss, biju bezpartējiska un tādi amati ka prokuros, tiesnesis man bija liegti Arī advokatūra bija pilna ar partijniekiem, no malas tur tikt, bez “blata” nebija iespējams. Vienīgais varēju strādāt par juriskonsultu uzņēmumos.Bet šis darbs bija milzīga pieredze kā izzaga valsti, ka vairākums zaga pēc savam iespējām, kas cēla mājas, vasarnīcas, kas nodarbojās ar mazām ikdienas zādzībām, ka uzņēmumiem nebija peļņas, uzņēmums bija uz tā saucamās kartotēkas, bet ja bija “b lats” valsts bankā, prēmijas tapat saņēma. Cik ilgi tad tā sistema varēja pastāvēt? Agri vai vēlu PSRS bankrotētu. Tapēc jau tika izstrādats republiku vaļā laišanas plāns ar KP unčekas nomenklatūras iestumšanu valstu priekšgalā. Viens scenārijs visām post PSRS valstīm, izņemot tā saucamās demokrātiskas valstis austrumeiropa -Čehoslovaija Polija u.t.t. kurās jau pastāvēja privātkapitāls. Un šodien mūsu kolaboracionisti (tajā skaitā Satversmes Aizsardzības biroja vadītājs Jānis Maizītis) dara visu, lai paši vai viņu draudziņi pildītu savas kabatas sadarbojoties ar Krievijas netīras naudas atmazgātajiem, militāriem uzņēmumiem, kaut vai Latvijas valstiskā drošiba tiek apdraudeta. To apstiprinaja sabats pie Vešņakova ar mūsu kolaboracionistu kompāniju, kas vieglas pelnīšanas un alkatības dēļ prihvatizētos uznēmumus neattīstīja, bet spekulatīvos nolūkos pārdeva Krievijas netīrās naudas atmazgātajiem. Un šodien tas pats pārdotais Latvijas balzāms, alkohola ražotājs nav nomaksājis nodokļus miljonos. Un kā gan citādi, ja tas pieder, pēc publiskas informacijas starptautiski meklētajam JV apmeklētājam Šefleram. Ja mēs paši nespēsim darīt visu, lai nodrošinātu valsts iekšējo drošību, ja iekšējo drošību graus mūsu tuvredzība un alkatība, tad kādas tiesības mums prasīt NATO palīdzību? Ja tie 500 000 latvieši, kas izbraukuši, reizē nobalsotu Saeimas vēlēšanās par Linardu Grantiņu, tad viņš varētu izveidot Latvijas valdību un atjaunot tiesiskumu, tādējādi kļūstot par NATO stipro balstu pie austrumu robežām.

  5. Rasa pateica labu un skaidru domu. Nepārprotamu un patiesu! Es vēlos piebilst, ka cīņai pret sarkanajiem cērmeņiem Latvijā ir jāizveido visās apdzīvotās vietās H-86 filiāles, lai atjaunotu likumību mūsu izkropļotajā postkomunisma viltus demokrātijas,komunistu un čekistu, vecās nomenklatūras atlasīto ielikteņu, pārvaldītajā valstī.

    Aicinu apzinīgākos patriotus veidot lokālas cilvēktiesību aizstāvības organizācijas, nereģistrējot tās kā sabiedriskas organizācijas, jo tad čekas un komunistu “likumīgā” klātesamība ātri noslāpēs jebkuru patiesu tautas aktivitāti, kas vērsta pret viņiem.

    Latviešu biedrībās sarkanie mērgļi visur salīduši, nedrīkst viņus pielaist H-86 cilvēktiesību aizstāvības struktūrās. Veiksmi likumības atjaunošanā iesaistītajiem! Nepagurt, neatslābināties, jo procentuāli politmafija sastāstāda 5% iedzīvotāju skaita. Mēs esam 95 %.

  6. A.Gedroics saka:

    rasa, pie psihiatra sen biji?

  7. kazimirs saka:

    Gedroic, tādi resni, ļaunuma pilni tušņi kā tu, parasti ilgi nedzīvo. Gribētos jau būt izņēmumam un dzīvot mūžīgi – kā Ļeņinam, bet nesanāks vis. Palasi Bulgakovu. Infarkts, insults, trieka, sliktas lapsenes, neīstais balkons nepareizajā stāvā, ķieģelis no jumta, autokatastrofa, giljotīna – tas viss tev nespīd. Tu aizrīsies savos vēmekļos. Drīz.

  8. haralds saka:

    Nepatīkams organisms, tā Ābol†iņa!

  9. Miervaldis saka:

    Gedroic – pie Putina pēc pudeles jau aizbrauci?

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *