Parazīti, kuri šķeļ tautu

www.tautastribunals.eu-12Mums visvairāk ir vajadzība vienotība, bet tieši tā šodien no bijušajiem komunistiem un KGBistiem tiek ārdīta un grauta visiem iespējamiem līdzekļiem.

Tuvojoties vēlēšanām atkal(kā vienmēr) dažnedažādi lumpeņi iedomājas, ka viņi ir BONAPARTI un tāpēc tiek dibināta sava „brandža”, jo par partijām jau tādus veidojumus ir grūti nosaukt. „Pūļi” aiz šiem ākstiem nesekos, bet vēlētajiem galvu sagrozīs un tik ļoti vajadzīgās balsis latviskai(VL!) partijai tiks atņemtas.

Un tas jau arī ir pagrīdes komunistu(čekistu) uzdevums.

Daži no šiem lumpeņiem ir ar izteiktām šizofrēnijas pazīmēm un tieši tiem aiz muguras slēpjas Latvijas valsts izzadzēji- padomju krievžīdi.

Tādi ir viegli manipulējami. Pie šīs grupas pieder Sudraba un Repšē.

Repše, Sudraba, Bordāns, Rubīns, Orols, Raups>Aksts Repše ??? sevi ir parādījis atliku likām un uz ko šīs zviedru Riksdāga notekcauruļu ložņātājs vēl cer, grūti iedomāties, bet žīdu banda, kas viņu lobē, laikam tomēr ir kaut ko izskaitļojusi. Lūk, viņa banda:Partijas “Latvijas attīstībai” dibināšanas pilnsapulce.

Šodien dibināšanas pilnsapulcē tika pieņemts lēmums par partijas “Latvijas attīstībai” nodibināšanu.

Partijas pārstāve Baiba Fromane norādīja, ka uz partijas dibināšanu ieradušies 214 personas. Par partijas dibināšanu nobalsoja 201 cilvēks.

Biedrības dibināšanas pasākumā ieradušies ekspremjers Einars Repše, Edgars Jaunups, Dans Titavs, uzņēmēji Olafs Berķis, Valērijs Belokoņs, Pēteris Šmidre, bijušais Latvijas Nacionālās operas direktors Andrejs Žagars, bijušais Ekonomikas ministrijas valsts sekretārs Juris Pūce un citi.

Šmidre pilnsapulcē ieradies kā viesis līdzīgi kā “Ekonomistu apvienības 2010″ valdes prezidents Ojārs Kehris. Savukārt balsojumā par partijas dibināšanu cita starpā piedalījās ekonomists Uldis Osis, Latvijas Nebanku kredītdevēju asociācijas vadītāja Baiba Fromane un Saeimas deputāts Vladimirs Reskājs.”

> Ģībeja Sudraba ??? Arī no žīdiskās šlakas izbīdīta. Skat, ar ko šī „odze” ir kopā: „Sudrabas kustība reģistrēta Krievu kluba prezidenta nepilsoņa Gavrilova dzīvoklī…. Raidījums apkopojis, ka 66 gadus vecais zinātnieks un Fizikālās enerģētikas institūta vadošais pētnieks Gavrilovs bijis daudzu krievvalodīgo sabiedrisko organizāciju vadītājs. Kādreiz viņš vadījis Latvijas nepilsoņu kustību par cilvēktiesībām, tagad no Aleksandra Gapņenko pārņēmis Krievu kluba prezidenta amatu. Gavrilovs kopā ar Gapoņenko, Eduardu Gončarovu, Viktoru Guščinu un Broņiskavu Zeļcermanu vada arī Latvijas Krievu kopienu apvienoto kongresu.”

Tādai karātavas pienākas bez tiesas sprieduma. Var sacīt, ka viņa ir nodevības etalons.

>Janka Bordāns ??? Nu kuras bija tās ambīcijas, kas nebija īstenojamas kopā ar VL! ? Tātad, Bordāns ir visīstākais provokators, kurš tiek vadīts no Reinika kantora. Parazītu parazīts un nekas vairāk.

>Andris Rubīns ??? Vēl nav sevi daudz parādījis sabiedrībā, bet ja redzam, ka viņa partijā atrodas NAVIGATORS(Valdis Šteins), kurš divus veidojumus LTF un PK aizlaida „pa skuju taku” tieši čekai nagos, tad trešais arī ies to pašu ceļu.

Par pašu Rubīnu arī nekas patīkams nav lasāms: „Rubins, kurš dzīvo septiņistabu dzīvoklī Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā 76, nama apsaimniekotājam – dzīvokļu īpašnieku kooperatīvam „Krišjānis” vairāku gadus konsekventi nemaksā apsaimniekošanas izdevumus, un nu jau parāds sasniedzis 10 000 latu, vēsta LNT raidījums „Tautas balss”.

Rubina kaimiņi ir nikni uz nemaksātāju un teic, ka viņš ir „parazīts, kurš dzīvo uz citu rēķina”. Kāds kaimiņš „Tautas balsij” teica, ka varētu saprast, ja nemaksātājs būtu trūkumcietējs, bet viņš nesaprot, kāpēc turīgs cilvēks atsakās maksāt par nama apsaimniekošanu.”

Nu nav šī partija nekāda latvju tautas glābēja. Arī Rubīns varēja pievienoties VL!, bet viņš to nedarīja un arī nedarīs, jo blakus ir V. Šteins, kurš modri visu uzrauga.

>Andris Orols ??? Tukšu salmu kūlējs.

>Mareks Raups ??? Arī visu varēja sasniegt pievienojoties VL!, bet uzdevums „ta” cits un tas jāpilda.

Pirms balsojam par šiem klauniem- padomāsim.

26.05.2014      LRTT

Uzmanību !!! Komentāru apstiprināšana aizkavēsies līdz trešdienas vakaram !

You may also like...

4 komentāru

  1. Andris7 saka:

    VISU LABU DIENU !
    Ee esmu viens un mans otrs vards ir Einars Latvija.Manas ambicijas ir
    bezgaligas.Mainot formu,mainas skatuviska scena,tikai ambicijas paliek
    nemainigas.Manas velmes mani parnem vairak,par manam iespejam.No ta
    sastav visa mana un manas valsts iluzora dzive.
    http://g2.delphi.lv/images/pix/520×360/c737a745/einars-repse-43900964.jpg
    Iluzora dzive,ka maldigas pagatnes milziga enas,kura mani sedz.
    http://pandoraopen.ru/2014-04-25/texnologiya-mira-illyuzij/
    Kad ambicijas liek kluset patiesibai un izvilkt,no manis haizivs dabu.
    http://bartlettstudio.com/wp-content/uploads/2013/08/bartlett_closeup.jpg

    VELAK VEL/TENCINU

  2. Repatriants saka:

    Par to Rubiinu esmu dzirdeejis tikai negatiivu inform. un no cilveekiem, kas ilgus gadus ar vinu kopaa straadaajushi – vini to raksturoja kaa loti energisku tipu,kas visu rauj un raush tikai sev,ka tas esot tipisks avantuurists, kuram vieniigi pasha labklaajiiba ir vieniigais moraales kriteerijs un uzrodas vinsh meedijos tikai vienmeer laicinu pirms veeleeshanaam. Jo laiku lieki neteeree reaalaam darbiibaam, bet tikai uz shiem pirmsveeleeshanu briiziem smukaam uzrunaam naivaam veeleetaaju masaam.
    Bet vakar Delfos L.Lapsa uzrakstiijis par varasviiriem tieshi, kaa raksta Tribunaals un tur pat pirmajos komentaaros ir saliidzinaats ar L.Grantinu!

  3. Andris7 saka:

    Atbilde Repatriantam !
    Var jau uzstaties,ar gudram runam un braukat,pa konferencem.
    http://foto.lu.lv/HI-RES/arhiivs/2013/f_jun/14/IMG_4411.JPG
    Bet tai pasa laika nezinat,par “zelta miljarda” programmu,par vakcinam,
    kuras samazina cilveka imunsistemu,par doktora Tullio Simoncini veza
    izarstesanu,ar Bicarbonate of Soda,jeb dzeramo sodu.
    http://d1bm3dmew779uf.cloudfront.net/cover/223d6a4fca75d3d3207b9aa4f991daf0.jpg
    Un neko nedarit,lai Latvija butu bezveza josla.
    http://medicalmarijuana411.com/mm411v4/wp-content/uploads/2014/03/Cure-Cancer.jpg
    Ja nevar neko, redzami konkretu izdarit, sava joma,tad jametas,uz
    politiku,kura jau ta ir pilna,ar visadiem idiotiem,lai celtu reitingu tur.

    Tencinu

  4. Aivars Andersons saka:

    Plaši “sabiedrībā ” parāda tikai čekai vajadzīgos cilvēkus.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *