Mārtiņš Krieķis ir P. Rebenoka slepkavības koordinators

🛑 Tiešraide. Intervija ar nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka draugu, zvērinātu advokātu Mārtiņu Krieķi

Tiešraide. Intervija ar nogalinātā advokāta Pāvela Rebenoka draugu, zvērinātu advokātu Mārtiņu Krieķi

Gepostet von RīgaTV 24 am Dienstag, 22. September 2020

Mārtiņš Krieķis.

Šis video runā visskaidrāko valodu. Pat minūte nepagāja, kad izjutu kaut kādu neiedomājamu nepatīkamu sajūtu, kas nomāca apziņu. Vēl minūte pagāja, kad sapratu, kas radīja šo nepatiku(Kā jau daudzi zina- Pāvels Rebenoks bija mans advokāts, ar kura palīdzību tiku izvilkts no sātanistu midzeņa). Vai jūs, kuri skatījāties šo raidījumu ievērojāt,- cik GANDARĪTI un droši šis cilvēks jutās ?!

Tāda uzvedība- izteikts entuziasts…, pēc drauga nāves taču nav normāli ?! Tā var uzvesties tikai sadists !

Bet, kad noskatījos visu video, kur viņš atklāti apvaino Tieslietu ministru Bordānu, tad arī sapratu, ka šis Krieķis & Co ir tie, kuri noslepkavoja manu advokātu ! Katrs šī Malīgina bandas aizstāvja vārds liecināja, ka Rebenoks bija viņiem nevēlams ! Viņš savā stulbumā, bet īstenībā jau ne stulbumā, bet sajūtot sev drošu aizmuguri- Krievijas specdienestus, varēja gvelzt tādus apvainojumus uz Bordānu un Jurašu. Tieši “krieķis” ir tā vakara slepkavības koordinators. Rebenoka noslepkavošanas iemeslu arī šis noziedznieks nepārprotami pasacīja- Rebenoks atsacījās piedalīties VALSTS APVĒRSUMĀ ! S. Ģirģens, tāpat kā šis Krieķis, ir viens no apvērsuma dalībniekiem ! Tāpēc jau bija pirmslaicīgi un idiotiski jāpaziņo par slepkavību laupīšanas nolūkos !

Var tikai nojaust, kā visi bandīti no Bordāna pārbijušies !

22.09.20 L. Grantiņš

You may also like...

3 komentāru

  1. frankenšteins saka:

    Man nav rožainas brilles attiecībā uz juristiem , bet es Linarda attieksmi pret Rebenoku saprotu. Kas attiecas uz to juristu no video (augstāk) , tad mūsu domas sakrīt. Valsts apvērsums ,nu, zināmā mērā tas jau notiek … lēnām. Nevar izslēgt Olaines farma ēnu pār šo notikumu …

  2. Armands saka:

    Parādoties viņa sejai publiskajos medijos man šis tips šķiet aizdomīgs. Nu tāds jau jaukts žīds vien, bet runas īpatnība ir protams acgarniba. Draugs? Savdabīgs draugs, kurš publiski runā ar kaifu par drauga nāvi.

  3. Lasītājs saka:

    Drīzāk viens pediņš aizstāv otru pediņu (slepkavu), jo noslepkavotajam pediņam vairs nevar palīdzēt. Uzskatu, ka pediņiem būtu jāliedz ieņemt amatus, kas ir saistīti ar cilvēkiem un būtu piespiedu ārstēšana no šīs problēmas. Jāsāk būtu ar E621 aizliegšanu, kas vīriešiem palielina sieviešu hromosomas. Rebenokam bija vairāki konflikti ar Bordānu, tas no pēdējās intervijas ar nelaiķi. Tāpēc arī tiek novirzīta sabiedriskā doma uz OIK2 atbalstītāju Bordānu. Krieķis ir pieredzējis advokāts.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *