Kāda pamuļķa sudzība DP

No «AISBERGA» pasta kastītes…http://www.aisbergs.lv/?p=17324

Sveiki, cienījamie sazvērnieciņi!
pēdējās jūsējās “pārdomas” un maniaku ārdīšanās “Tautas tribunālā” mani pamudināja uz šādu iesniegumu, kāds ir pielikumā. Tapa jau pasen, bet nu vēl kaut kā domāju, ka varbūt ļaut jums ķert pašiem savu asti un likt jūs svētā mierā. Tagad tuvāko dienu laikā nosūtīšu adresātam, lai pieņem mērus – gana jums šķelt sabiedrību un jaukt galvu cilvēkiem.

balck_joker=====================================

Bleck jefiņšLR Drošības policijas priekšniekam.
Adrese : Kr. Barona iela 99a
Rīga, LV-1012
No ……………………………..
Personas kods ……………..
Dzīvojoša Rīgā, …………….

IESNIEGUMS.
Vēlos darīt zināmu DP, ka interneta vidē netraucēti un nesodīti jau kuru gadu pastāv saiti aisbergs.lv un tautastribunals.eu, kuros tiek publicēti daudzu šīs valsts politiķu, sabiedrisko darbinieku, kultūras darbinieku un citu aktīvu cilvēku nomelnojoša informācija, kurā apgalvots, ka viņi visi ir iesaistīti sazvērestībās, ir slepenu, destruktīvu organizāciju pārstāvji, pagātnē bijuši PSRS represīvo struktūru aktīvi darboņi un turpina uzturēt saites ar šo struktūru pārmantotājiem. Visi šie nomelnojumi balstīti uz dažādu „autoru” rakstiem, kur pilnīgi bez jebkādiem pierādījumiem, liecībām, dokumentiem kategoriskā formā tiek aprakstīta šo cilvēku it kā kaitnieciskā un sazvērnieciskā darbība, ekonomikas, kultūras un citu sfēru graušana. Starp rakstu autoriem minēti arī sabiedrībā zināmi rakstnieki un nacionālo politisko spēku pārstāvji.
.

Paralēli tam tiek kolekcionēts liels apjoms „sazvērestību teoriju” grāmatu un norādes uz saitiem, kur var apskatīt „dokumentālas” filmas un novilkt citu informāciju. Košākās „pērles” šeit ir kristietības reliģiju nomelnojošs raksts, kur aprakstīta Jēzus kā pederasta darbošanās un citas tamlīdzīgas „atklātības”, kā arī antisemītisma grāmatas, kur rada priekšstatu par žīdiem, kā pasaules valdniekiem, kaut kādas elites grupas „zelta miljarda” veidotājiem un tamlīdzīgi.
.

Iesaistoties diskusijās ar saita foruma apmeklētājiem radās iespaids par nelielu, bet pilnīgi apsēstu biedrību, ar kuru nav iespējams sakarīgi diskutēt, jo šie cilvēki vispār nepieļauj, ka viņiem nav taisnība un nevēlas neko argumentēt un pamatot, uzskatot, ka visi, kas nedomā kā viņi, ir „zombēti”, provokatori vai šo mistisko struktūru algotņi, kas speciāli jauc gaisu. Beigās man, protams, aizliedza komentēt rakstus.
.

Rodas iespaids, ka daļa šo cilvēku cieš no garīgiem traucējumiem, kuri nav ārstēti un dzīvo savā mistiskā pasaulē. Tiek sludināta sabiedrības un ekonomikas pilnīga bojāeja tuvākā laikā, pilnīgs haoss, tiek aicināts vākt informāciju par iespējām izdzīvot šādā sagrautā vidē, veidot komūnas, kas spētu izdzīvot, kad te viss sabruks neatgriezeniski, tāpat kā visa pasaule. Par to varētu pasmieties, jo vienmēr bijuši cilvēki, kas kaut ko iedomājās un vēlas dzīvot savādāk, bet šajos krīzes laikos cilvēkiem jau tā ir grūti un daudzi bez pamatojuma var pievērsties šiem murgiem, meklējot izeju no savām problēmām tur, kur iespējams atrast tikai vēl lielākas problēmas.
.

Tautastribunals.eu vispār „piespriež” sodus cilvēkiem, nosaucot tos par valsts ienaidniekiem un rakstos apzīmē daudzus cilvēkus par zagļiem, nodevējiem, pidariem un tā tālāk.
.

Kaut gan es esmu privātajā dzīvē industriālais panks un pēc politiskās pārliecības anarhists un esmu pret sabiedrību kā tādu jebkādās tās izpausmēs, mani aizskāra fakts, ka sludinot anarhistiskus uzskatus mājas lapas un blogi tiek operatīvi klapēti ciet, bet šāda murgaina sviesta lapas stāv jau cik ilgi…
.

Tātad es vēlētos saņemt sekojošas atbildes:

Cik ilgi vēl tiks atļauta šādu „patiesības” sludinātāju darbošanās?
Vai tiešām neviens no aizskartajiem un nomelnotajiem cilvēkiem nav iesniedzis DP prasību izmeklēt šīs aktivitātes?

Patiesā necieņā – „black_joker”

27.05.2010

.

You may also like...

54 komentāru

  1. black_joker saka:

    Bubam – urļnīdītim
    puisīt- tu neesi tā vērts, lai pat samaksātu statistiku draugos, lai varētu apskatīties, kas tad tas par “armijnieku” tipa aplūrējis galerijas……argumentēt nemāki, muldi tik, griez demagoģiju. Es te simtreiz esmu deklarējis, ka esmu anarhists un ņirgājos par jums- nacistiem. Tu nesaproti, kāds kaifs ir sašķaidīt ar akmeni purnu stulbam latviešu musoram, kāda bauda ir dienēt Afganistānā, lai sagūstītam amerikāņu karavīram izdurtu acis, nodedzināt dvieļgalvas viņu ciemā dzīvus….ja tu tā vēlies- varam tikties kur un aci uz aci izrunāties…ja neesi tik mīksts un zils, kā izklausies…

  2. Minsteres letinjsh - black_joker, 5. juun. 13, 48. saka:

    Nosaucot mani par mulkji, nebuut veel neesi pieraadiijis savu gudriibu. Un tavas praata speejas tieshaam shkjiet diskutablas, ja jau neesi sapratis pat manu vienkaarsho jautaajumu. Taapeec “povtorjaju dlja osobenno tupih” – kur ir tava “strelka”? Nojaushu, ka pashlaik atrodamies pataalu viens no otra, bet gan jau buushu arii tavaa tuvumaa un tad negribeetos lieki teereet laiku, lai tevi dabuutu rokaa.

  3. black_joker saka:

    nav problēmu – Rīgas centrs – Vērmaņdārzs teiksim, pasaki tik, kad tu tur vari būt. Es varu katru darbdienu dienu sākot no 19.00 un brīvdienās no kādiem 15.00 apmēram…pazīšanās zīmes atrunāsim, kad būs laiks precizēts…

  1. 2011. gada 30. aprīļa

    […] sazvērestībās, ir: http://tautastribunals.eu/?p=1737 […]

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *