Maniaks A. Lācis ir t.s. “ietekmes aģents”(stukač)

LRTT 1Turpinājums: Kādreiz biju “stukač”, bet tagad “ietekmes aģents”

http://tautastribunals.eu/?p=4966

Katra godīga, Taisnības un Tiesiskuma cienoša LR pilsoņa pienākums ir “izvilkt gaismā” sabiedrībai (tautai) kaitīgus parazītiskus elementus. Šodien pie varas esošā komunistiskā noziedznieku kliķe ir “savairojusi”, prātam neaptveramos daudzumos, visdažādākā veida okšķerus(parazītus) , ziņotājus, stukačus u.t.t. . 4. maija kliķes “augstākajā” sabiedrībā esošo “stukaču” varzu dēvē par “ietekmes aģentiem”. Šie “ietekmes aģenti” nesamērīgi daudz ir augstskolās, kā mācību spēks. Viņu uzdevums ir audzināt jaunos “boļševikus”- cionisma hidras “darbarokas”, kuri būs gatavi iznīcināt savu tautu un Valsti.

 Latviešu tautas vēsturi šiem jaunajiem latviešveidīgajiem cionistu hibrīdiem ir aizliegts mācīt. Šie, ar  JŪDAISMU* “piepumpētie” “ietekmes aģenti”, ir īsti GLOBĀLISTI – KOSMOPOLĪTI. Paši viņi, protams, neapjēdz, ka ir žīdiem-cionistiem par kājslauķi.

 Viņu uzdevums ir iznīcināt visu TIESISKO un NACIONĀLO-LATVISKO !!!

 Ar šiem “ietekmes aģentiem” ir arī piesārņoti pilnīgi visi Latvijā esošie informatīvie “rupori”, sākot no paša Kļockina un Kota, beidzot ar veidemanēm, strautmanēm,  latkovskiem, remesiem, domburiem un daudziem citiem tautas atkritumiem.

 Arī sabiedrības atšķaukas – atkritumus DP nav aizmirsusi. Šodienas Latvijā (pasaules nabagmājā), starp alkoholiķiem un cita veida parazītiem par 150 Ls. mēnesi, ir viegli savervēt stukačus-ziņotājus. Viens no tādiem stukačiem ir alkohola cienītājs Andris Lācis(black_joker), kurš kā dadzis “piekabinājies” tautas tribunāla i-vietnei. Varētu jau par šo KAKU nelikties zinis, bet tādu izdzimteņu dēļ, pēc krievžīdu boļševiku okupācijas, cieta neskaitāmi tūkstoši Latvijas valsts pilsoņi.

Parastie “ierindas” pilsoņi grūti orientējas cionistu un kangaru “bazūnētajā taisnībā”. Apmācīti demagogi melus pasniedz kā Likumības un Morāles pamatus. Piemērs: A. Lācis kādā komentārā attaisno šodienas miljonārus. Viņi it kā neko neesot zaguši, bet tikai izmantojuši pārejas laika situāciju !!! Nevienam tas neesot bijis aizliegts(domāts uz moralizētājiem). Jā, Lāci, nevienam tas nebija liegts…., bet lielākā daļa palika godīgi, izņemot tavus aizstāvamos !!!  Morāle un Likumība saka: “To, ko TU godīgi neesi nopelnījis, tas nepieder TEV.” Tas pieder TAUTAI- SABIEDRĪBAI !!! Šeit arī slēpjas šo cionistu- kangaru demagoģisms, uz ko uzķeras vienkāršais pilsonis. Sludinot šo nelietību, Lāci, tu veic noziegumu pret latviešu tautu, un par to tu tiksi bargi sodīts.

 To, ka Latvijā tiks atjaunots Tiesiskums, lai nešaubās neviens 4. maija kliķes (komunistu) darbonis. Šajā īsajā pārejas periodā uz Tiesiskumu, kliķes noziedznieki un viņu pakalpiņi centīsies Latviju atstāt. Tāpēc katra Latvijas patriota uzdevums ir aizturēt šos noziedzniekus, un nodot LR drošības iestādēm tiesāšanai par genocīda īstenošanu pret latviešu tautu.

Protams, tai skaitā arī Andri Lāci (black_joker).

Uz Tiesiskiem pamatiem atjaunotā Latvijas Republika tiesās visus, kuri ir sadarbojušies ar Maskavas KGBistu(4.maija kliķes) radīto režīmu.

Nekur neizspruks arī A. Lācis !

 

*JŪDAISMS ir pamats boļševismam, komunismam un cionismam ! Viss tas “kokteilī” ir ANTIKRISTS.

=======================================

PingvīnsMIGLA SARKANĀ – NOLĀDĒTĀ 

Foto: Padomju laikā tas, kurš nedomāja kā komunisti, tika iespundēts “trako mājā”. Nožēlojamais čekistu audzēknis A. Lācis vienmēr, kad pietrūkst argumentu, tā tūlīt sola spundēt “trako mājā”.

black_joker saka:

Talmuda parodētājam – atslābsti, puika, un puņķus noslauki
Grantiņam – malacis, ka piefiksē visu – tevis savāktais tiesā pret tevi pašu būs ļoti labs pierādījums- tā turpini, būs vieglāk tevi iespundēt trakomājā uz ilgāklu laiku

 Andris Lācis (black_joker) saka: maniaku ārdīšanās “Tautas tribunālā” mani pamudināja uz šādu iesniegumu, kāds ir pielikumā. Tapa jau pasen, bet nu vēl kaut kā domāju, ka varbūt ļaut jums ķert pašiem savu asti un likt jūs svētā mierā. Tagad tuvāko dienu laikā nosūtīšu adresātam, lai pieņem mērus – gana jums šķelt sabiedrību un jaukt galvu cilvēkiem.

 

IESNIEGUMS.
Vēlos darīt zināmu DP
, ka interneta vidē netraucēti un nesodīti jau kuru gadu pastāv saiti aisbergs.lv un tautastribunals.eu, kuros tiek publicēti daudzu šīs valsts politiķu, sabiedrisko darbinieku, kultūras darbinieku un citu aktīvu cilvēku nomelnojoša informācija, kurā apgalvots, ka viņi visi ir iesaistīti

sazvērestībās, ir: http://tautastribunals.eu/?p=1737

30.04.11   LRTT

===================================================

AIVARS ANDERSONS :

Kāpēc un kādā valstī mēs dzīvojam lasīt>  http://www.na-apvieniba.lv

======================================================

You may also like...

37 komentāru

  1. Eduards saka:

    Paldies par informāciju-bildi-ienaidniekus labāk pazīt sejā!

  2. AMARILLA saka:

    -jaa, šos latviski stipri smirdošos atkritumus ir diezgan daudz 4. maija promaskaviskais režīms savairojis, bet varb. tiešām jāsāk pa vienam vien

  3. Talmuds saka:

    grantins ir jānovāc, jo ātrāk jo labāk

  4. plus ar krustu saka:

    Vai tu talmudurla esi tas dubinskis? urliskā tulkojumā -pakaļnieks, ja, cionistšnobel? Nu tad ar tevi sāksim, ja jau tā ierosini, būsi pirmais pēc joker lāča, vai tik tas mēsls nav viļa un dēla leonīda radagabals?

  5. black_joker saka:

    Malacis, Grantiņ- nu tu sev esi radījis ierakstu, kas tevi ļaus saukt pie tiesas, kad stāsies spēkā likums par atbildību komentēšanai intewrnetā :):):) Apsveicu !
    Piebilde- kā tu tā un pats galvenais- no kurienes- zini, ka “ietekmes aģentiem ” itkā maksā 150 latus? Kādēļ ne 100 un ne 200 ? :):):):)
    DP kuratoram, kas lasa šo lapu- kur jāpiesakās, lai tos 150 latus saņemtu? Saimniecībā noderēs :):):)

  6. zonnenbergs saka:

    Jums nav ienacis prata,kapec zidi cionisti veic tadas darbibas un
    nodarbosanos.Tapec,ka reptilu klase panema cilveku JEZU KRISTU un
    kloneja cilvekveidigu rasi no cilveka.Klona rezultats ir tads kads
    vins ir.

    P.S.
    Emociju uzpluda nepareizi,no ADAMA un IEVAS laikie ar cusku.
    Bet tas neko nemaina.Kristu izveidoja,lai kloni paklautu
    cilveci.

  7. Latvietis LV saka:

    Nu te precīzi, kā par talmuģilu, tā pa džokeru, kas dzīvē ir sešinieks:

    Ernis Purnis saka:
    2011. gada 17. aprīlis 2.42

    Nu talmudiem jau nav izvēles-vergam jāpļukst kas likts! Tikai garīgi brīvs cilvēks ar sirdsapziņu var izslieties par spīti visiem draudiem un zaudējumu piesolijumiem visās jomās, sākot ar darbu un karjeru un beidzot ar veselības apdraudējumiem un “nelaimes gadijumu ” piesolījumiem! Tikai garīgi stiprs un brīvs vīrs var šādiem mēdijos un amatos sabāztajiem iznireļiem un gļēvuļiem acīs pateikt, ko domā un nosaukt visus vārdā, kas pelnīti un apstiprināt to publiski. Un Sluča kungs ir viens no tiem, gods un slava Tam!

    Ernis Purnis, 17.04.2011 23:22
    Nu un kas tad viņš ir -pretīgs zirnekļveidīgs izdzimtenis, kas izmanto prātu nelietību organizēšanai pret latv. tautu, lai izdabātu krievu kremlim! Pazemīgi un lišķīgi izdabā tiem, kuri viņu un viņa tautību dziļi nicina, bet pagaidām izmanto! Pēc būtības – smagi sodāms atkritums, kas ļaunprātīgi manipulē ar vārdiem, tā maskējot savu mantkārību, varaskāri un zemiskumu, kas gļotaini apvienots ar alkatību un cilvēknīdēju dabu. Un smīnot gatavo uz latviešu tautas grūtību un problēmu radīšanas fona izsist sev labumiņu, ļauni priecājoties par savu nelietību!

  8. black_joker saka:

    Malacis, “latvieti LV”, arī par tā saucamo Erni Purni kompromatu piemeti klāt- nebūs jāmeklē :):)

  9. Baiba saka:

    Džoker-nelga, par savu nekam nederīgo kangara ādu labāk domā un nerausti lauvu aiz ūsām, tas var tev beidzot slikti atsaukties! Zini, kad šiem cilvēkiem, kas droši vieni stāv pret milzu naidīgu, bruņotu un finansiāli neierobežotu pārspēku, pacietība beigsies, tu nožēlot nepaspēsi, ka nevajag draudēt, biedēt biedētos! Var pat teikt-draudzīgs un sievišķigs tev mans padoms, ja spēj novērtēt, jo arī te rakstošie ir ar dažādu temperamentu un izturību, nepārbaudi lieki, muldies, muldies, bet mēru zini. Tāpēc to rakstu, ka man tu liecies ļoti noderīgs un vajadzīgs, kā skabarga, kā netīrums acī, kā atgādinājums, ka nevar gulēt, kamēr tādi nopirkti sīkmaņi uzdrošinas pret visu latvisko te publiski čivināt svešas varas un ideoloģijas vārdā. Jo tad droši zināms, ka pilns vēl ar nesatriektiem naidnieku spēkiem mūsu valstī un nevar atpūsties, kamēr šie bīstamākie nav vēl satriekti un aizlaidušies no mūsu zemes.

  10. black_joker saka:

    Baiba – kad tu sapratīsi, ka šie nolējēji alkst neierobežotas varas un alkst iesēsties tajos krēslos, kur tagad sēž mūsu politiķi. Tikai viņiem, kā jau ekstrēmistiem neviens to varu netaisās dot- tad nu ārdās. Demokrātija un cilvēku tiesības šiem tribunālistiem ir svešas- tikai akla varaskāre un savu personisko ambīciju piepildīšana.

  11. Baiba saka:

    Bet džoker kundziņ, nu dod kaut vienu pamatojumu saviem ekstrēmajiem apgalvojumiem, nu kur, kad un kā redzama tā tribunālistu aklā varaskāre un savu personisko ambīciju piepildīšana?! (Nr1) Tikai bez parastās samuldēšanās un aizmukšanas no tēmas un ūdens liešanas argumentu vietā džoker – faktus, tikai faktus gaidu es un citi lasītāji?(Nr2)
    Un kas ir “nolējēji”? (Nr3) Un kas ir tie “jūsu” politiķi krēslos, vai visi valdošie, jeb tikai SC ar ZZS vai arī VL/TB arī ir “jūsējie”? (Nr4)
    Redzi – tikai 4 tevis radīti jautājumi un uz katru no tiem lūdzu precīzas atbildes?

  12. Miervaldis saka:

    Black joker – vai šāda varturu radīta Latvju tautas iznīcinošā sistēma ir tribunālistiem pieņemama?Tribunālisti ir spiesti rakstīt patiesību ārzemēs, jo pašu mājās viņus iznīcināt grib!Bet tevi, ka redzu, tavējie krietni baro, jo tāds jau tu esi – miskastē iemetams žūpa!

  13. black_joker saka:

    Miervaldim- es atkal nezinu, kā labāk- sazināties ar tavu psihiatru, lai zāles pamaina vai lūgt ievietot slēgta tipa iestādē izsaktās, ka tu sāc apdraudēt sabiedrību savās iedomās
    Pilsonim DP kuratoram- atzīmē lūdzu šā “Miervalža” draudus, noderēs tiesas prāvā.

  14. AMARILLA saka:

    -nu re, aizmuka gan bl-jokers no atbildes Baibai, ha,ha!

  15. black_joker saka:

    Amarilla- sāku rakstīt vakar, bet uzkārās kompis, šovakar vai rīt no rīta uzrakstīšu viņai atbildi

  16. Talmuds-padomājis saka:

    Vai tad notiks nekur čekas okšķeru vidū nebijis gadījums- vai tiešām jokers neaizmuks, nemelsīs par citu tēmu un tiešām precīzi atbildēs tai Baibai???!
    Tikai ne kompis ir tev joker uzkāries, bet čekisti tev atbildes piemeklē un rakņājas kompromatus meklējot, lai kaut cik ticami varētu tos tribunālistus apmelot):):)

  17. Miervaldis saka:

    Black joker – paskatīsies kā tu baibai atcirtīsi, tikai skaties, kad tev dators atkal neuzkaras, he, he!

  18. black_joker saka:

    Baibai
    1-2.Aklā varaskāre- Grantiņš@Co laužas pie varas nedemokrātiskā veidā, apgalvojot (bez jebkādiem pierādījumiem un faktiem), ka viņi lūk ir īstie varneši. Pats dzīvo <20 gadus Vācijā un pat nemēģina izveidot politisku partiju Latvijā kopā ar savējiem, lai startētu vēlēšanās – domāju, ka pateicoties tam, ka H86 kustību zina gandrīz visi, katrā Saeimā iekšā būtu noteikti ar kādām 7 vietām, tāpat kā VL! Personiskās ambīcijas – L.G. tak patrieca no USSR, jeb lika izvēlēties- cietums vai emigrācija. Tad nu emigrēja, jo negribēja iesēsties. Dzīvoja Vācijā un gaidīja, ka nu tūlīt nāks depeša ar rozā lentīti, ka lielajam brīvības cīnītājam jābrauc mājup kāpt premjera krēslā. Nesagaidīja, negribēja pat domāt pat atgriešanos. Kamēr izrādījās, ka visas nišas jau aizņemtas un H86 palikuši tur, kur palikuši. Protams, ka apvainojās un sāka latviešiem raksturīgā stilā nomelnot tos, kas politikā, jo pašam aizgājis tas viss gar degunu. Kā šoferēja, tā šoferē. Visu cieņu, bet izglītības un politiskās pieredzes demokrātijā nav nekādas. Skaļš kustības nosaukums jau negarantē to, ka būsi labs politiķis.
    Te var piemest klāt visus tos "sodus"- kā jau te rakstīja- L.G. jau sapņojot pakāris pusi valsts, bet aizmirsis, ka demokrātijā visu lemj tiesa. Tātad alkst kļūt par vienpersonisku patvaldnieku, kuram būtu tiesības izlemt, kuru pakārt, kuru iecelt saulītē. Kā šakālīši piegaudo atlikušie pāris tribunālisti, jo ja nu notiek brīnums un kustība nāk pie varas, tad vecumdienās gozēsies slavas saulītē un baudīs tos pašus labumus, ko tagad bauda pie varas esošie politiķi. Nekur H86 un tribunālsabiedrotie nav uzskatījuši par vajadzīgu publicēt savu idejisko platformu ar ekonomiskajām, demogrāfiskajām un citām programmām, nekur nav neviena plāna vai ideju, kā LAT strādāt un darboties, ja būsiet pie varas – viena vienīga kliegšana, ka jāizdzen krievi un jāpakar esošie politiķi. Kolosāla programma – ar tādu vecais zēns Ādolfs pie varas savu mūžu netiktu, nerunājot par citiem diktatoriem.
    3. Nolējēji=tribunālisti- tie, kuri netika 1990-91.gadā pie teikšanas politikā savas neizglītotības, aprobežotības, ūbernacionālistisko gājienu dēļ, garīgas nelīdzsvarotības dēļ, tādēļ, ka bija sapņos visu pavisam savādāk iedomājušies un vienkārši nespēja adaptēties politikā un reālajā dzīvē.Un vienkārši tādēl, ka akli ienīda visu, kas saistīts ar komunismu un krieviem kā nāciju.
    4. Mūsu politiķi- visi tie, kurus oktobrī ievēlēja tauta saeimā un tie, kas vada šo valsti, tā, kā nu viņi to prot un kā nu tas ir iespējams.

  19. Miervaldis saka:

    Black joker – Grantiņš nedrīkst atrasties Latvijā, jo šeit viņu gaida nāve!toties tev gan tas jāsaprot, negremo, ko tev pasniedz mūsu varturi, bet palasi īstenas grāmatas.ā, tev varbūt ir iedzimta aprobežotība, tādēļ tu ilgi nesapratīsi, kad pie varas ir afēristi un noziedzenieki, un es domāju, kad savā aprobežotībā tu labprāt pieņemsi jauno varu, kura tev palīdzēs uzstāties uz kājām, un kļūt par īstu Latvieti, saprati nelaimīgais cilvēciņ?!

  20. black_joker saka:

    Miervaldim- pats Grantiņš saka, ka katru gadu regulāri brauc uz Latviju, un nestāsti te murgojumus, ka viņu kāds apdraud. Ja cilvēks pats iedomājies, ka viņš te kādam baigi vajadzīgs kā “disidents” un “izraidītais brīvības cīnītājs” un tamdēļ veic kaudzi nevajadzīgu pasākumu, lai “aizsargātos”, tad nu pats vainīgs. Tādu vīru, ka L.G. ir pilns internets- šāda kustība, tāda kustība, šāda fronte un šitāda fronte. Katrs par kaut ko cīnās un vāc piekritējus savai idejai un apmātībai. Tikmēr, kamēr tas neskar citus cilvēkus, neaizskar godu un neceļ neslavu- lai vāc un lai darbojās. Bet šeit sen ir pārkāptas robežas ar nepierādītiem apvainojumiem, “sodu piespriešanu” un tā tālāk.
    Daudz vairāk L.G. būtu panācis, ja būtu izveidojis politisko partiju un šādā veidā cīnījies par varu- tāpat kā to dara latviešu nacionālisti no VL !, krievu nacionālisti no krievu partijām un citi, kuri uzskata, ka viņu kustība arī ir spējīga vadīt valsti. Ja atceramies Austriju, tad Haiders sekmīgi cīnījās par varu, kaut viņa kustība bija ļoti ekstrēma un izteica draudus daudziem politiķiem un iebraucējiem. Tāpat ungāru ekstrēmie nacionālisti tagad ir parlamentā un cīnās par varu. Tas viss iespējams demokrātijā ar demokrātiskiem līdzekļiem, nevis bļaustīšanos un apvainojumiem internetā.

  21. Miervaldis saka:

    black joker – VL tika saemā sadarbojoties ar Latviešu tautas kangariem.Neteikšu, kad VL nedzird tautas balsi, taču vai sadarbība ar kangariem un neliešiem tev ir labākais variants?

  22. Baiba saka:

    Neesmu saņēmusi atbildes uz tiem jautājumiem, kurus pats melndžokers izteica 2011. gada 3. maijā 15.08! Atbildes vietā ir liels ūdens gabals no tēmas – es pateicu vārdu, tad to atkārtoju kā faktu un nu šo faktu izmantoju savos citātos, kā pierādītu likumu?!!!

    Pirmais jau pilnīgi neatbildētais jautājums bija – kur, kad un kā redzama tā tribunālistu aklā varaskāre un savu personisko ambīciju piepildīšana?! (Nr1) Tikai bez parastās samuldēšanās un aizmukšanas no tēmas un ūdens liešanas argumentu vietā džoker – faktus, tikai faktus gaidu es un citi lasītāji?

    Nav atbildēts par tribunālistu aklo varaskāri un pie tam NE AR VĀRDU? Nav atbildēts par personiskajām ambīcijām, jo ar to cilvēku sabiedrībā saprotam kāda labuma gūšanu sev, garīgu vai materiālu, nevis nebeidzamu cīņu ar dažādiem kremļa un kangaru apmelotājiem, fiziskiem uzbrukumiem, totālu veselības sabeigšanu šo uzbrukumu rezultātā, cīņu ar augstas klases hakeriem (ko tikai specdienesti var apmaksāt), par saviem līdzekļiem uzturētā servera saglāabšanu un saglabāšanu un regulārā nervu bojāšana redzot 4.maija režīma nelietības Dzimtenē un tādus salašņas, kā tevi to aibalstām? Vai tā to “personīgo ambīciju” apmierināšana tev izskatās, vai sev un saviem radiem tu novēlētu tādu izpriecu šādu “ambīciju” vārdā?
    Arī visu pārējo atbildes daļu varam par nepilnīgu uzskatīt un udens arī tur netrūkst objektīvas atbildes vietā, varu to izķidāt un pierādīt, ja vēlies!

  23. white joker saka:

    ..hi,hi veltas pūles, nu nespēs un neatbildēs pēc būtības tas ķeska bļinjokers

  24. AMARILLA saka:

    -Melndzokers izliksies, ka nav te ieskatiijies, kad nav ko teikt un arii nevar buut, jo tacu muldeet arii algotais krancis nogurst!

  25. Miervaldis saka:

    Tas bļņdžokers var tik vien piesārņot šo mājaslapu, neko vairāk!

  26. black_joker saka:

    Baibai – nu tad ķidā, ja ir argumenti
    1. “tribunāla” esamība jau vien liecina par neierobežotas varas gūšanas kāri. Palasi, ko nozīmē pats tribunāla nosaukums.
    2. Ja visu politiķu apdiršana un nomelnošana ar mērķi pašam tikt pie stūres nav varaskāre nu tad nezinu….
    3. Vienpersoniska vara nav personiskas ambīcijas ? pamosties….
    4. Kas par hakeriem ? Viņi atstāja LRTT CV un pasūtījuma veidlapu vai kā ? Jebkurš sevi cienošs laba līmeņa datoriķis ar attiecīgo programmatūru parasto mājaslapu uzlauž ka nemetas- te nevajag nekādus megaprofus. Megaprofus vajag augsta drošības līemņa lapām – valsts oficiālajām, banku un tā tālāk.
    5.Personisko ambīciju vārdā cilvēki ne tādus niekus vien savāra.
    6. Uzliec galdā pierādījumus, ka tas cilvēks ir tāds un tas šitāds- aģents, korumpants un ta tālāk . Ak, nevari? tad nerunā….Mūrniece esot aģente- kur pierādījumi? Cits esot cionistu aģents- kur pierādījums ? Te ne vienā rakstā nav pierādijumu- tikai pieņēmumi kategoriskā formā

  27. Miervaldis saka:

    Bet tu jau džokerlāci es tas, kurš taiss spriedumus par šajā interneta lapā esošiem komentētajiem!Tavi komentāri ir stipri nevietā, jo šejienes komentētāji zina daudz ko par valdības neliešiem, bet tu ne!Tādēļ apklusti!

  28. black_joker saka:

    Miervaldim
    Jūs nevis kaut ko zinat, bet pieņemat, kas tas tā ir un ne savādāk. Ja citur izsakās kaut pieņēmuma formā, tad jūs te izsakaties kategoriski apgalvojot. Kādus vēl spriedumus es taisu? Es konstatēju faktu par jūsējo rīcību un pēc tekstiem konstatēju, ka vēl daudziem ir problēmas ar to vietu, ar kuru parasti domā.

  29. Miervaldis saka:

    Black joker – un tu pats baigi māki vērst pret mums spriedumus?

  30. black_joker saka:

    Miervaldi- tu nesaproti vai nevēlies saprast, ko es saku?

  31. Miervaldis saka:

    Black lāci – es sen saprotu ko tu man saki, tad nebūtu sie te visi atcērtieni!

  32. Miervaldis saka:

    Black joker – vai LRTT bāze h – 86 kādreiz ir tīkojusi vardarbīgā veidā nākt pie varas?Var jau saprast, kad tu no Latviešu lietas neko nesaproti, un tev līdzīgie ar!Tu esi kangarlatvietis, saprati žūpa?!

  33. black_joker saka:

    Miervaldim- viņi jau to nemitīgi dara, sodus dalot pa labi un pa kreisi Grantiņa & CO personā. Nupat vēl draudēja pasēs lūrēt pēc zīmogiem- vispār nekaunības un cilvēktiesību pārkāpuma kalngals.
    UN kad Miervaldim beidzas argumenti, viņš sāk apsaukāties- kā jau šeit pieraduši :):):):)

  34. Miervaldis saka:

    Black joker – tu nu gan esi kangara – pidara gabals!

  35. Miervaldis saka:

    Tu čekistu izperētais pidar, pidara gabals tu!

  36. black_joker saka:

    Miervaldim- nu tu savu dabu parādīji visā skaistumā :):) pajolītis :):):)

  37. intars saka:

    gribeju pajautat kas ir ts agenti. varbut kads zin. busu pateicigs ja kads palidzes.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *