A. Balts. Okupantes Krivcovas demagoģija

No LRTT pasta kastītes !

Šodienas Delfu portālā ir kādas SC deputāta kravcova aiztāves, arī no SC partijas, krivcovas demagoģiskais savārstījums.
Izmantošu  viņas pašas tekstu, bet ieliekot tajā patieso vārdu jēgu un  nozīmi.

Okupantes Krivcovas raksts Delfi: http://www.delfi.lv/news/comment/comment/elizabete-krivcova-valodas-politikas-strupcels-un-lojala-krieva-dilemma.d?id=36583423

======================================================

IMGP0974Pierādīt, ka latviešu valodai ir lielāka ekonomiskā vērtība nekā divām pasaules valodām – krievu un angļu, ir grūti, ja rīkojas apzināti un demagoģiski, kā dara minētā raksta urlu autore, izlaižot faktu, KA RUNA IR PAR LATVIJU, kur latviešu valodai būt dominējošai un ar neapšaubāmu ekonomisko vērtību, ir NORMA ! Latvijas ģeogrāfiskais stāvoklis, integrācija Eiropas Savienībā un atvērta ekonomika nosaka nepieciešamību pārvaldīt vairākas valodas, BET PIRMĀM KĀRTĀM VALSTS VALODU. Visspēcīgākais un PATIESĀKAIS arguments ir, ka latviešu valoda ir garīga un morāla vērtība, ko nevar atsvērt nekādi sekundārie materiālie labumi un mirkļa ekonomiski ieguvumi. Bet latviešu gadsimtu krātās garīgas vērtības nevar ne pieņemt, ne novērtēt ļautiņi ar sovjetu okupantu morāli, pareizāk – amoralitāti, kuri iefiltrējušies vadošos amatos un dara visu, lai neļautu tās aptvert un aizsargāt ar likuma burtu. Fašistu karikatūraMorāle darbojas tad, kad tā vispār ir – kad tā mācīta no bērna kājas un skolas laikā, ar izglītotas sabiedrības palīdzību dzīvē nostiprināta. Bet okupācijas laika sovjetu skolās tas nebija iedomājams, un tā laika nekulturālība un tumsonība, kas absolūtā vairumā valdīja iebrukušo okupantu un vēlāko paaudžu civilokupantu masās, nav izzudusi, un šo amorālību arī šodien atbalsta un pat uztur lielākā svešo okupantu sabiedrības daļa. Tā ir tā kroplā vide, kura atražo kravcovus un viņa attaisnotājas SC “cilvēktiesībnieces” e. krivcovas.
 

Foto: Fašists Kravcovs. Kas bija tie, kuri pārdeva šim okupantam Latvijas pilsonību ? Vai šie kangariskie pilsonības spekulanti nebūtu jāsēdina aiz restēm kopā ar šo “karikatūru” ?

Nenormāli un iznīcinoši nodokļi ir mums pašu valdības uzkrauti, ministrijās joprojām notiek  izsaimniekošana, policisti slepkavo un laupa, visam tiek celtas cenas – degvielai, pārtikai, elektroenerģijai utt. un sola vēl celt!
Bet visi Latvijā kā aizmiguši jeb samierinājušies ar notiekošo bezjēdzību, tik kremļa emisāri un to vergi naski rosās! Par galveno mūsu nelaimi – šo svešo milzu varzu, kura te vēl atrodas un IR neapšaubāmi NELIKUMīGI migranti arī visas pasaules acis,- par to nepīkst .

Kaut šodienas  valsts krahs ir tieša okupācijas un tās seku nenovēršanas dēļ !

 FašistiBet NEVIENA vadošā amatpersona un tā sauktā “labējā” partija neko nedara. Kas gan būtu katra nacionāli patriotiska spēka PIRMAIS PAMATUZDEVUMS, aizstāvot savas tautas tiesības uz neatkarīgu un svešo iebrucēju un to pēcteču beidzot neokupētu  un atbrīvotu valsti!

Foto: Krievu fašisti ar  Osipovu un Kravcovu priekšplānā. Un tagad skatieties un brīnieties: “Elizabete Krivcova, juriste, cilvēktiesību aizstāve, SC” !!!!  Vai nebūtu pareizāk teikts: “Elizabete Krivcova, krievu fašistu aizstāve”. Kā redzams, tad mēsls mēslu aizstāv ! Jautājums ir “stādāms” šādi: Uz kādiem Tiesību pamatiem, tu Krivcova, un tavs aizstāvāmais Kravcovs, atrodaties Latvijā ? Jūsu vieta ir rašā- parašā. To nosaka starptautiskie Likumi !!! Un tie(šie Likumi) drīz tiks īstenoti- jūs pretīgie okupantu salašņas.

 Liekulīgi valdošā kremļa pakalpiņu kliķe vervelē par integrāciju (absolūti mums lieku un nelikumīgu pēc būtības), par visu ko Saeimā, komisijās spriež, strīdas, izņemot par patieso ļaunuma sakni – par neizbraukušajiem civilokupantiem, kurus “likumīgi” images

Foto: Elizabetes Krivcovas aizstāvamais Geil Gitļers(osipovs).

pārstāv jau valdībā kremļa izveidota pretlatviska partija (runa ne tik daudz par civilokupantu masu, cik par šo saujiņu atklātiem un nesodītiem kremļa sulaiņiem, kas šos psrs kolonistus kā aunus spēj vadīt un dzīt, kā un kur vien vēlas, kā arī  tiem iepotēt visu, ko kremlim ievajagas)!  Nesenais, jau pieminētais notikums ar bezgala nekaunīgo SC izvirzīto deputātu kravcovu – latviešu valodas un cilvēciskās morāles analfabētu – ir tik absurds, tik apvainojošs mūsu tautai un valsts pārstāvjiem, ka pat  trūkst vārdu to iztirzāt! Viss, it viss ir absurdi !!!  Mums NAV NEVIENA neatkarīga laikraksta, nav neatkarīgas TV, nav neatkarīgas tiesas un prokuratūras, nav latviskas policijas un latviskas DP un SAAB. Nav pat “neatkarīgais” interneta privātportāls Delfi bez cenzūras ?! Par kādu valsts attīstības objektīvu un ilgtermiņa izbazūnēto analīzi var būt runa? Tā taču būtu traucējoša korumpantu kliķei, ja tiktu celti atklātībā satriecošie fakti visās valsts un tautsaimniecības nozarēs! Un atpakaļ pie valsts siles lēni rāpjas LC,TP,LPP/PLL miroņi, atkal rēgojas TV ekrānos un “objektīvi” čivina, bet MĒS visi joprojām KLUSĒJAM!  KAUT VARA UN SPĒKS IR MŪSU ROKĀS, JA  ESAM  AKTĪVI  un VIENOTI ! 
 

Mosties, mosties LATVIEŠU TAUTA, vēl nav par vēlu – VĒL viss IR LABOJAMS !!!

A.Balts 03.02.2011

You may also like...

28 komentāru

  1. Eduards saka:

    Visam PILNĪBĀ piekrītu!
    VIENĪGI attiecībā uz rīcīcību-Pēc dok. 409 un 410
    Vienkārši runājot-jāveic Latvijas varas augšgala noziegumu Starptautiska izmeklēšana un vainīgo REĀLA SODĪŠANA!
    Latvijas Glābšanas komisija.

  2. Visi muld par to, ka kravcovs nerunā latviski, bet kā tad šis tika pie tā pilsonības dokumenta neviens neuzdrošinās pajautāt. Tribunāls ir pirmais, kas par to runā. Vai Tribunālam nevajadzētu to “lietu” pajautāt Augstākajai Tiesai ?

  3. annamarija saka:

    Bija viens brīdis, kad mēģināju mācīt latviešu valodu Purvciema krievu ģimnāzijā. Tur viens krievēns pirms latv. val. eksāmena plivināja apliecību par valsts val. zināšanām un brīnījās, krieviski, protams, kāpēc gan viņam jākārtojot eksāmens, ja viņam, lūk, esot tik “stiprs” dokuments…
    Taisnība ir autoram: tai “sugai” ir tik sačakarētas smadzenes, ka viņi vienkārši nav spējīgi saprast elementāras lietas, it īpaši morāles jomā.
    Pēeseresā “pazuda” ap 200 valodu, līdz ar to tautu. Nu ir “krieviski runājošie”, kas lepojas, ka ir NEKAM NEPIEDERĪGI un NEDERĪGI.

  4. annamarija saka:

    garāmgājējam.
    Man arī gribētos, lai tiktu noskaidrots:
    1) Cik pamatota ir pilsonības piešķiršana Kravcovam?
    2) Kas tā par kompāniju Valmierā, kas eksaminēja Kravcovu, la iešķiebtu viņam apliecinājumu par valsts valodas (ne)zināšanu? Manuprāt, šie neradījumi būtu jāizvelk dienas gaismā, lai latvieši no viņiem riebumā novērstos.

    Par Valmieru šai sakarā vispār stāstīja Dieva zīmes…

  5. par tēmu saka:

    apacis 05.02.2011 13:41 Ziņot!

    Ko tik neizdomās lai varētu ļerkstēt tālāk savā krievu mēslu valodā !

    aisbergs 05.02.2011 13:42 Ziņot!

    Kā tas bija.

    2005. g. 20. oktobrī:

    “Neatkarīgā jau rakstīja, ka šonedēļ Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) aizdomās par kukuļņemšanu aizturējis NP Valmieras nodaļas vadītāju Elmāru Kokinu, bet Rīgas Pašvaldības policijas štāba priekšnieks Jānis Martukāns tiek turēts aizdomās par starpniecību kukuļošanā. Savukārt pagājušonedēļ par nelikumīgu palīdzību pilsonības iegūšanā iekrita divi Limbažu filiāles NP darbinieki. 11. oktobrī KNAB par kukuļņemšanu aizturēja amatpersonu, kura par 1100 eiro centās nodrošināt kādai personai labvēlīga lēmuma pieņemšanu viņa zināšanu pārbaudē Latvijas pilsonības iegūšanai. 14. oktobrī KNAB Limbažu filiālē atklāja vēl vienu gadījumu, kad par līdzīgu cenu – 1000 eiro – pārdots pozitīvs vērtējums naturalizācijas eksāmenā. Apvienības Tēvzemei un Brīvībai/LNNK Saeimas frakcija vakar nolēma vērsties pie Ministru prezidenta Aigara Kalvīša un tieslietu ministres Solvitas Āboltiņas, aicinot nekavējoties veikt dienesta izmeklēšanu Naturalizācijas pārvaldē un uz izmeklēšanas laiku atstādināt no amata pienākumu pildīšanas E Aldermani. A. Kalvītis jau paziņojis, ka atbalsta dienesta izmeklēšanas sākšanu. ”

    Uz priekšu 05.02.2011 22:01 Ziņot!

    K. kungam bija jāprot latviešu valodu, lai iegūt Latvijas pasi.

    Gadījumā, ja neprot, tad nelikumīgi iegūtā pase utt. jāatņem.

    Vainīgie jāsod.

    Nevis jālaiž sēdēt Sai

    prom visus nelojālo 06.02.2011 02:06 Ziņot!
    Nav neko jāmācas kravcoviem, viņiem visiem, kas te ir psrs nozieguma rezultātā Latvijā nelikumīgi salīduši, ir jālien prom uz roģinu

    KĀDS LABUMS? 06.02.2011 02:18 Ziņot!
    HI HI 05.02.2011 13:35 Ziņot!

    paskatieties kā Ušakovs runā un raksta tāds pats analfabēts kā Krafcovs…. da vismaz Saskaņa būtu savās rindās likuši krievus kas zin valodu piemēram Dolgopolovs – visu cieņu

    ——————————————————–

    VAI DOMĀ ARĪ ? KĀDS LATVIJAI LABUMS NO TĀDA LATV. VALODAS ZINĀTĀJA, JA VIŅS IR IENAIDNIEKS, TIKAI DAUDZ VILTĪGĀKS UN BĪSTAMĀKS PAR TREKNO ZĀBAKU KRAVCIVU?

  6. AG saka:

    Anna Marija, 90% jaunajiem pilsoņiem valodas zināšanas ir kravcova līmenī un vēl zemākas. Un ne tikai Valmierā eksaminētajiem.

  7. Talmuds saka:

    Kravcova kungs nav vainīgs, ka jūs viņam nespējāt latv. valodu iemācīt, ja jau atstājāt viņu un pārējos šeit, kad varējāt (un vēl tagad variet) panākt visu viņu sekošanu saviem militārajiem okupantiem!

  8. annamarija saka:

    Mūsējiem lēģeros neviens valodas kursus nerīkoja…

  9. annamarija saka:

    AG! Ja tev ir zināmi fakti, ko klusē? Pacīnies par taisnību! Citādi tikai pļurkstēšana…

  10. Talmuds saka:

    Jā, tu mani pareizi saprati, zinu faktus, a kapēc annamarija lai tos tev saku?

  11. Miervaldis, saka:

    Par Kravcovu un bandu varu pateikt uzreiz – viņi NAV šī režijuma cietēji, viņi ir tā veicinātāji, un atbalstītāji!

  12. Miervaldis saka:

    Ar savējiem es esmu varonis, bet ar sarkanajiem s…..

  13. Padomāsim labāk, kam ir vajadzīga šī šūmēšanās ap Kravcovu, vai loģiski nebūtu konstatēt faktu, ka pilsonība ir nopirkta un tā ir anulējama, bet pats Kravcovs izraidāms no Latvijas.Padomāsim!!!!!

  14. black_joker saka:

    Ja Kravcovam mēs paši atļaujam te dzīvot, ja paši veidojam tādu cauru naturalizāciju, ja paši tādu, būtībā svešas agresorvalsts pavalstnieku ļaujam likumīgi ievēlēt mūsu valsts augstākajā lēmējorgānā – Saeimā, tad ko pārmest tam nabaga krievu nelgam, kas tikai izmanto piedāvātās super iespējas svešā valstī?!!! Vai jūs negribētu iesprukt piem. no Kubas ASV un tur pēc pāris gadiem nemaz nezinot amerikāņu valodu jūs ievēlē par senatoru, vai jūs ateiktoa no tāda leiputrijas? A ja paši vainīgi, ja paši ievēlējām, nevis vilcienos likumīgi sasēdinājām, ko tad nu brēkt?

  15. black_joker saka:

    nu re – mana ēna klātu- Grantiņ, beigsi pieļaut komentēšanu zem svešiem nikiem, jebšu pats niekojies ar pīrādziņiem ??

  16. embolis saka:

    Tam kroplim Kravcovam pilsonība pārdeva Elmārs Kokins.
    http://www.draugiem.lv/friend/?3974847
    Kādreiz viņš bija Valmieras 5.vidusskolas skolotājs.

  17. black_joker saka:

    Es vnk esmu reāli pērkams tips, nevis nacionālu ideju pārņemts apmāts godavīrs (es pats tāds varbūt kādreiz būtu normāls bijis, ja mani vecāki nebūtu čekista un komunistu padauzas semeika), kurš nedrīkst saskatīt realitāti, ka visu nelaimju sakne LV ir krievu okupanti, ko man idiņam vēl joprojām kāds ideālists varbūt mēģina nesekmīgi ietamborēt.
    Mēģini pati ielīst tajā resnā kravcova (lasīt krievvalodīgā okupanta) “ādā”..viņu te ir vēl pārāk daudz (par nelaimi latviešiem, tā vēsturi iegrozija krievijas agresori) un izskatās, ka būs migrantu vēl vairāk, ja tā turpināsies – kāpēc viņam būtu jārunā latviski, ja viņš tāpat jūtas gana komfortabli, ja jūs visi 20. gadus klusējiet? Valodu tad tādi sovjeti saprot, bet nerunā, ja Tu kādam krievvalodīgajam ko pajautāsi latviski – tātad tā nav klaja necieņa un naids, bet slēpta naida izpausme, ja valodu saprot, bet nerunā pat ar grūtībām un ja pat ir vajadzība.
    Nu, re..arī mani, tīru sarkano latvieti (kaut gan tīru latviešu nemaz nav manā čekista un komunistes ģimenē)šī pārspīlētā nacionālisma trūkuma sērga arī mūsu valsti noveda postā – kangari īstenoja-skaldi un valdi kremļa intresēs! Viņiem krievijā tikai vajag nozombēt savu jau tā neizglītoto elektorātu, lai pastāvīgi tiktu kremlī (pie siles), bet viņi kā “rūpējas” pēc tam par savu krievu tautu, to mēs zinām.. pieredze ir liela, miljoni tiek nošauti un badā, nometnēs piebeigti! Tad var ķerties pie Baltijas atkal.
    Piekrītu, ka 99% daļai no viņiem ir šovinistika domāšana, bet tāda ir jebkuras lielvalsts iedzīvotājiem un tādā garā viņi jau viņi tiek audzināti no mazotnes.. un tāpēc arī te viņi tā uzvedas, bet mums tas tāpēc nav jāpiecieš,bet jāīsteno likumīgā dekolonizācija un viss!!! Varu apmēram iedomāties, ko domā tāds vidusmēra nepilsonis-psrs migrants par mūsu valstiņu, ja viņš vispār zin, kur atrodas, kad skaidrā. Bet ir tak arī ļoti retie foršie krievi, man kaimiņos pat tādi dzīvo un Līgo naktī klausās latviešu gabalus, nevis savas “izlās častuškas”, bet ko meklēt, kas mūs vieno..ja tādi ir 1 pret apm. 50 000 it īpaši jau nu tagad, kad kremļa vergi un kangari ir valsti sagrāvuši un izlaupijuši un latvieši ir uz izmiršanas robežas un tāpēc kremļa vergiem jāmuld, ka Eiropai pamazām tuvojas musulmanisms, cerot, kas tā viņi,kā kristieši tiks nesodīti un atstāti LV.
    Dobelis atļāvās pat Saeimā izkliegt: “Okupanti, okupanti..” nu, un kā jājūtas kādam krievu jaunietim, ja mūsu politiķis atļaujās teikt politnekorekti taisnību tieši acīs okupantiem? Viņš gribēs ar steigu sākt mācīties latviski, bet vajag lai viņš lasās prom, kopā tādu ģimeni, kas neiemācija valsts valodu un lojalitāti no dzimšanas, tāds ir lieks un kaitīgs LV. Kā tagad viņiem nu zināms, neviens okupants ar varu mīļš nekad nav kļuvis, bet …, bet vismaz tad aizlasās, kad zeme sāk degt zem kājām, nevis visi, kā auni klusē, kad okupanti dejo uz galvas un salīduši pat Saeimā komandēt!
    Ceru, ka pietiekoši skaidri pateicu savu nostāju šajā jautājumā. Ir 21. g.s. – rusifikācija, integrācija, globalizācija un mēs esam tās upuri un tādi paliksim, ja klusēsim…
    /skan skaļi aplausi, kas pāraug vētrainās ovācijas un BEIDZOT latviešu publika sāk lauz krēslus/, nu pagaidām tikai krēslus!!!

  18. Talmuds saka:

    Nu bet, te gan es tevi atkal nesaprotu, vai tas esi tu, vai nē, šito nepareizo palagu kā varēji joker sarakstīt

  19. black_joker saka:

    Talmudam – feiks gan – bet viņš mēģina un viņam izdodas arvien labāk- progress acīmredzams….es nevienu nenosaucu visādos nevārdos- okupanti, koloboranti un tā tālāk, jo tam nav nekādu pierādījumu- ir tikai emocijas no dažiem cilvēkiem………

  20. black_joker saka:

    Es esmu apdomīgs un visādos vārdos varu nodēvēt tikai nekaitīgus ideālistus, piem. visādus nacikus, antisemītus un citādus fašistus, jo tiem nekādi pierādijumi neprasās:):):)

  21. no malas saka:

    Gandrīz par tēmu 11.02.2011 02:02 Ziņot!

    Ernis Purnis 11.02.2011 01:2

    Mūsu tautai, sabiedrībai ir vardarbīgi jau tuvu simts gadus uzspiesti milzums daudz krievvalodīgie PSRS migranti- svešas, naidīgas ideoloģijas apstulbināta cilvēku masa , kuri diemžēl nepratās novērtēt veiksmīgo gadijumu dzīvot Eiropā, kaut savu tautiešu noziegumu dēļ, nemācījās latviešu valodu un nu viņiem ir nepieciešams kontakts ar savu, ar krievvalodīgu deputātu, kas latviski var atļauties neprast?!!!. Nevajag aizmirst, ka mums NAV UN NEKAD NEBŪS divkopienu valsts vismaz tuvākajos 150 gados un vienīgi “Tautas Frontes” gadu pieļautā kļūda, kad radikālie nacionalisti netika, nepaņēma varu,bet atdeva to kolaborantu “Latvijas Ceļam” un nacionāļu imitācijai “TB/LNNK”, kas neliedza krievvalodīgajiem PSRS kolonistiem nelikumīgu pilsonību un solija juridiski nepamatotas vienādas tiesības ar Latvijas nesen viņu okupēto pamattautu. Lūk, tas, bija par pamatu šodienas kremļa satelītu SC noziedzīgajām cerībām Latvijas valstī radīt divkopienu sabiedrību caur intensīvu rusifikāciju un izmntojot valdības vadītāju gļēvumu, ekonomiskās grūtības un valsts krīzes stāvokli!

    Atklāti sakot, man izsauc nepatiku, ierēdnis, jo vairāk deputāts, kurš runā valsts valodā ar drūmāko akcentu, tad nu lai runā krievu mēlē.

    ——————————-

    Un šis teikums būtu prasts [cenzēts] humors, ja vien nelietīgā raksteļa autors šo iztapību nebūtu nopietni domājis!

    1000% taisnība 11.02.2011 02:15 Ziņot!

    Absurds 10.02.2011 22:48

    Ja pilsonība būtu 1991.g. iedota automātiski padomju kolonizatoriem, tad tā tāpat būtu divkopienu ģeopolitisko, nacionālo pretrunu saraustīta sabiedrība, tikai būtu vairāk nostiprināta PSRS krievvalodīgās kopienas stratēģiskās pozicijas un Latvijā būtu tikpat neapskaužams stāvoklis, kas balansē uz pilsoņkara robežas, kā ir mūsdienu Ukrainā, Moldovā, Dagestānā, Kazahstānā un citās NVS valstīs. 1991.g. būtu bijis jāpilda 1949.g. Ženēvas konvencija, kas paredz deokupāciju, dekolonizāciju, ja tas nodevīgi nav izdarīts, tad tas ir ANO, ES, NATO, Krievijas mājasdarbs, nevis cietušās latviešu tautas problēma.

  22. zonnenbergs saka:

    Vispar kadas valstis ir pildijusas to zenevas konvenciju,vai tas ir tikai uz papira.

  23. zonnenbergs saka:

    Malaci un gudri.900 sek. teica ,ka tikai 7% vakcinejusies pret
    A jeb cuku gripu.Tad iznak galigi mulki vel nav.

  24. black_joker saka:

    z0nnenbergam- izlasi uzmanīgi, kas tur rakstīts – nevis pret jauno cūku gripu, bet pret gripu kā tādu. Kā zināms, ir dažādu veidu vīrusi.

  25. zonnenbergs saka:

    Nu logiski,tad pret cuku gripu vel mazak.

  26. no malas saka:

    Ernis Purnis 12.02.2011 00:34
    Tomēr skumji, ka arī cienijamās J.Kursītes tik modernais politkorektums arvien vairāk sāk atgādināt katoļu mūku pazemības un samierināšanās slavinājumu ar zobenu un uguni tikko pakļautajai mūsu latviešu senču tautai!
    Sak, nekādu radikālismu, nekādu reālu pretestību, nekādu iebrucēju atgriešanu viņu teritorijās! Nē, vajag tik kopt sevī latviskumu, pareizi runāt un dzietāt latviešu dziesmas, par ko protams visvairāk priecāsies svešie iebrucēji un atviegloti nopūtīsies, vēl aktīvāk pārņemot varu visās latviešu politkorekti atbrīvotajās stratēģiskajās valsts pārvaldes vietās!

    Kauns čekas mēsliem 11.02.2011 22:12 Ziņot!
    Tā Mūrniece nav nekāds eņģelītis un var tiešām viņai daudz ko pārmest, bet ne šim kremļa pārliecinātam sulainim par to spriest! Kā bija svešas varas vergs, tā arī tads tas d.trulais ir palicis, kauns, ka tāds otrs urbanovics nācis no Latvijas tautas, labāk būtu dzimuši par krieviem, nebūtu tik pretīgi!

    Mēs par Irbi! 10.02.2011 23:53 Ziņot!
    Necieš taisnību 10.02.2011 23:44 Ziņot!

    Gnīdas, kangari un okupanti pēc kremļa uzbļāviena te smirdinās pret godavīru Irbi, kas neliekuļoja un teica ko domā un ko pieredzējis! Skaidrs, ka m ēsliem kangariem un kremļa emisāriem kā dūre purnā Irbes pateiktā taisnība!

    Gandrīz par tēmu 11.02.2011 02:02 Ziņot!
    Ernis Purnis 11.02.2011 01:2

    Mūsu tautai, sabiedrībai ir vardarbīgi jau tuvu simts gadus uzspiesti milzums daudz krievvalodīgie PSRS migranti- svešas, naidīgas ideoloģijas apstulbināta cilvēku masa , kuri diemžēl nepratās novērtēt veiksmīgo gadijumu dzīvot Eiropā, kaut savu tautiešu noziegumu dēļ, nemācījās latviešu valodu un nu viņiem ir nepieciešams kontakts ar savu, ar krievvalodīgu deputātu, kas latviski var atļauties neprast?!!!. Nevajag aizmirst, ka mums NAV UN NEKAD NEBŪS divkopienu valsts vismaz tuvākajos 150 gados un vienīgi “Tautas Frontes” gadu pieļautā kļūda, kad radikālie nacionalisti netika, nepaņēma varu,bet atdeva to kolaborantu “Latvijas Ceļam” un nacionāļu imitācijai “TB/LNNK”, kas neliedza krievvalodīgajiem PSRS kolonistiem nelikumīgu pilsonību un solija juridiski nepamatotas vienādas tiesības ar Latvijas nesen viņu okupēto pamattautu. Lūk, tas, bija par pamatu šodienas kremļa satelītu SC noziedzīgajām cerībām Latvijas valstī radīt divkopienu sabiedrību caur intensīvu rusifikāciju un izmntojot valdības vadītāju gļēvumu, ekonomiskās grūtības un valsts krīzes stāvokli!

    Atklāti sakot, man izsauc nepatiku, ierēdnis, jo vairāk deputāts, kurš runā valsts valodā ar drūmāko akcentu, tad nu lai runā krievu mēlē.

    ——————————-

    Un šis teikums būtu prasts urlu humors, ja vien nelietīgā raksteļa autors šo iztapību nebūtu nopietni domājis!

    ES JURISTS 11.02.2011 22:21 Ziņot!

    Es JURISTS pēc tautības, kā Borovkovs, tapēc viņam vienmēr taisnība!

    Gudrais, drosmīgais un ļooti godīgais Borokovskis pasacija tieši to, par ko nekas tam nebūs, ko ļoti daudzi liekuļi sapratuši ceļā uz valsts sili, bet tie, kas nebaidījās publiski izteikt taisnību, ir vai nu bez darba, vai vispār nav, bet borovkovi droši melo mēdijos kopā ar okupantiem vienā balsī -Latvijā valdot sarkanbaltsarkano nacistu politmafijas klanu kloaka, lai nebūtu jāsaka, ka valda promaskaviskie čekistu un bijušo komunistu-zagļu banda !

    Andrejs 11.02.2011 23:50 Ziņot!

    Saistībā ar Ēģiptes notikumiem, es gribētu teikt: “Borovkov, skatieties uzmanīgi reportāžas no Ēģiptes, Tunisijas un Jemenas – tā ir jūsu un jums apkārt esošo neliešu nākotne.” Domāju, ka biedrībām Temīda un Grupa A jūs muti neaiztaisīsiet. Sapratāt?

  27. Baiba saka:

    Jā, Borovkova tukšā tērgalēšana “Apolo” par laupītāju un valsts izlaupīšanas tēmām, kurās pats ir viens no dalībniekiem un padomdevējiem, tik rāda viņa nekaunību, vai prāta izsīkumu!

  28. white joker saka:

    -hi, nu a kā savādāk, tas juristu jurists arī pēc tautības muldēs, tak skaidrs, ka zaglis pirmais bļaus-ķeriet zagli

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *