Pārmaiņas. Varbūt VVF un Levits mums varētu ko pastāstīt..

Varbūt VVF un trimdinieks Levits varētu pastāstīt vairāk, kāpēc ASV augstskolu aprindās un attiecīgi arī ASV valdībā, izveidojies un figurē uzskats, ka gulags bija pavisam normāla soda izciešanas vieta. Ka Krievija ir normāla valsts ar kuru jāmēģina draudzēties un patreizējā vara ir tikai pārejoša sagadīšanās.
– Vai tikai man vienam šķiet, ka Krievijā tādu Putinu atrastos miljoniem, bet starp Latvijā ievestajiem civilokupantiem 99%.

Sāk noskaidroties, ka trimdā aizbēgušo un 70.gados izbraukušo, nozīme pasaules maldināšanā, faktiski melos, ir daudz lielāka kā varēja iedomāties. Arī tā saucamie trockisti (40.gadā un vēlāk) metās bēgt uz kuģiem kopā ar pārējiem, bet pēc Staļina nāves bija gatavi kalpot vispasaules revolūcijai. Krievu spiegiem atlika tikai piedāvāt sadarboties. Kārtējo cīnītāju par Latvijas deokupāciju un dekolonizāciju, apciemo VDD aģents.

Visnožēlojamākais, ka tādiem žigīšiem, kuri okupantu mēlē žļerkst vienā laidā un drauģeļi ir vecie komunisti, līdzskrējēju tomēr ir salīdzinoši daudz, kas stipri iespaido optimismu citādai nākotnei.

30.05.21

You may also like...

2 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nu i vai tak tas Zhidomants nav tipisks zhidu avas izlidenis? Nu tādu ir ļoti daudz un viņi ir tie latviesi. Vakcinejaties tik vien būs vieglāk elpot!

  2. ES saka:

    Levits varētu pastāstīt, kā viņa tēvs aprakstīja mantu, uz Sibeiriju izsūtītajiem LATVIEŠIEM. Tai sk. cien.Benjamiņas k-dzes, kurai piederēja centralizētais athpūtas laika flagmanis, žurnāls visām daiļajām būtnēm- “ATHPŪTA”.
    Šī nevainojamā reputācija liedza viņam kļūt par Latvijas republikas prezidentu. Bet Saeimai likumi neeksistē.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *