Pie Vella raidīt tādu Nilu Muižnieku un viņa aizbildņus

MIGLA SARKANĀ -NOLĀDĒTĀ !

http://la.lv/index.php?option=com_content&view=article&id=372340:nils-muinieks-apzinti-distancjos-no-latvijas&catid=95:intervijas&Itemid=439

Kas tad ir šis Nils Muižnieks ?

LRTT-13Sadzīves leksikā runājot, -nelietis, bet politiskajā „dimensijā” Nils Muižnieks ir viennozīmīgi dēvējams par noziedznieku. Tas vien, ka Muižnieks ir bijušais Sorosa fonda Latvijas filiāles programmu direktors, izsaka visu.

Soross ir viens no pasaulē lielākajiem bandītiem un ietekmīgākajiem cionistu līderiem. Vairākās Eiropas valstīs persona „non grata”. Viņš ir Kristīgo pamatvērtību aktīvs grāvējs, tātad antikrists ! Viens no viņa galvenajiem uzdevumiem ir noslēpt cionistu- komunistu asins darbus. Tieši šo žīdu boļševiku asinsdarbu noklusēšana- noslēpšana, kuru viņi ir veikuši pret latviešu tautu, ir Muižnieka pamatuzdevums. Visas pasaules žīdu cionisti zin un saprot, ja Latvijā uzvarēs Tiesiskums, tad holokausta mīts un „latvieši, kā labākie žīdu šāvēji”, var kļūt par nāvējošu bumeranga belzienu pa viņu asiņainajiem slepkavu ilkņiem.

Nils Muižnieks. Latvija. Lettland. Latvia. Rīga.jpg tIr pierādīts, ka sešu nuļļu vietā ir jāraksta piecas un vēl jāatņem 200 000, tad tas atbildīs pareizajam holokausta skaitlim.

FOTO: Šim foto nav vajadzīgs speciāls apraksts, tikai paskatoties vien uz to, viss kļūst skaidrs… . Tava vieta, Muižniek, ir aiz restēm un tās arī tu saņemsi, kad Latvijā likumīgi veiks okupācijas seku likvidēšanu.

Latvieši var pierādīt, ka viss ir tieši otrādi: žīdi ir veikuši prātam neaptveramu holokaustu pret latviešu tautu !!!

Latviešu patriota Herberta Cukura zvērīgā nogalināšana to parāda.

Cukurs nebija nogalinājis nevienu žīdu, tas šodien ir pierādīts.

Ir arī jāpārskata Arāja, Kalēja un citu latviešu LIETAS. Jautājums ir „jānostāda” pareizi: „Vai V. Arājs bija slepkava- sadists, vai atriebējs par savu ģimeni, kuru visu iznīcināja žīdu čekisti ?” Vienādības zīmi starp cēloni un sekām mums grib uzspiest krievžīdiskie okupanti, kuri vēl šodien nelikumīgi atrodas Latvijā, bet tas viņiem neizdosies. Nils Muižnieks ir šo krievžīdisko boļševiku izbīdīta persona, kuras uzdevums ir legalizēt asiņainās okupācijas pastrādātos noziegumus Latvijā. Muižnieku latviešu tauta nav pilnvarojusi veikt latviešu pārkrievošanu, proti, 700 000 okupantu integrēšanu miljonu lielajā latviešu tautā.

Tas nav pat absurds, bet gan kliedzošs noziegums, ko mums grib uzspiest slepkavas un okupanti, ar avantūristu Muižnieku priekšgalā.

Latvija, tāpat kā citas Eiropas valstis, ir nacionāla valsts ar latviešu tautu kā pamattautu savā zemē. Pārējās tautas, kuras ir draudzīgas latviešu tautai, var tikt „pakārtotas” zem pamattautas un ne citādāk.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā(tas noteikti tiks atjaunots) Nils Muižnieks nekavējoties tiks arestēts un tiesāts par sadarbību ar slepkavu režīmiem, un genocīda īstenošanu pret latviešu tautu. Sods par tāda veida noziegumu viens- ASM.

Destruktīvie- noziedzīgie Krievijas, ASV un Izraēlas režīmi apzināti Latvijā visos amatos „sabāzuši” dažnedažādus jaukteņus, kuriem nacionālā izpratne ir deformēta vai aizstāta ar DOLĀRA naudaszīmi. Nils nav latvietis, un tāpēc viņam nacionālā valstī nepienākas nekāds amats. Latviešu tautas un Latvijas valsts pusē atrodas visi starptautiskie Likumi- Konvencijas, kas attiecas uz okupāciju un deokupāciju, bet pret to īstenošanu ir cionisti, boļševiki un komunistiskie noziedznieki.

LRTT panāks, ka cionisti, komunisti un „muižnieki” tiks aizvesti uz „Jekelna skatuves”.

Pēc Tiesiskuma atjaunošanas no Latvijas uz mūžīgiem laikiem tiks patriektas trīs slepkavu valstu vēstniecības: Izraēlas, Krievijas un ASV. Kā Krievija, tā Izraēla un arī ASV nav pieskaitāmas pie valstiskiem veidojumiem tā klasiskajā izpratnē. Visas trīs ir brutāli radītas uz citu tautu asinīm un kauliem. Dievišķais Likums šos noziedzīgos veidojumus nomēzīs no zemes virsas.

Bandits (1)Bandits (2)USA

FOTO: Šeit redzami civilizācijas pastāvēšanas vēsturē visasiņaināko valstu pārstāvji. Tās nav valstis, tie ir kropli sātaniski konglomerāti. Un tādi asinssuņi māca latviešu tautu !!!

Un atrodas pietiekoši daudz kangaru, kas laiza viņiem “asteskaulu”.

Lai nolādēti kā vieni, tā arī otri !

Krievija,- simtiem tautu slepkava un slepkavo vēl šodien ar nezūdošu apetīti.

Izraēla,– palestīniešu slepkava, cionistu- boļševiku „māte”, ārprāta un pasaules noziedzības perēklis, neatļautu ieroču pielietotāja pret kaimiņvalstu civiliedzīvotājiem.

ASV,– tāpat kā Krievija, simtiem tautu slepkava un celta uz pamattautu asinīm un kauliem. Pietiek izlasīt Perkinsa grāmatu „Ekonomiskā slepkavas grēksūdze”, lai pasludinātu šo valsti ārpus likuma.

Tikko Vācijas televīzijā rādīja dokumentālu filmu par Irāku. Rādīti tika ārprāta skati, kādi bērni dzimst pēc melīgā ASV kara pret Irāku, kurā tika pielietota urānu saturoša munīcija.

Šausmas !!!

Bērni ar trim galvām, drausmīgām ūdensgalvām, ķirzakveidīgi… .

Ne jau Bins Ladens sagrāva TORŅUS un arī ne čečeni Maskavā Nordteātri demolēja, bet gan cionisti-komunisti to pastrādāja, lai radītu naidu pret musulmaņiem.

Dievs, nāc ātrāk un iemet Elles zaņķī šos aptrakušos pasaules un Tiesiskuma grāvējus !

LRTT    07.02.13.

P.S.

Šeit par garīgā kropļa N. Muižnieka “šefu”, izdzimteni Sorosu:

Rūpīgi sargāts noslēpums

SorossLai arī kopš Dž. Sorosa notiesāšanas pagājuši jau vairāki gadi, fakts ir ticis rūpīgi slēpts. Daļēji tas bijis iespējams, pateicoties Francijas justīcijas principiem – lai aizsargātu liecinieku un prāvu dalībnieku personisko dzīvi, pilnie spriedumu teksti netiek publiskoti, pieejamas tikai spriedumu rezolutīvās daļas. Arī Neatkarīgajai pagāja vairāki mēneši, kamēr no avotiem Francijas justīcijā beidzot izdevās iegūt kasācijas sprieduma pilno tekstu, kurš šodien oriģinālā tiek publicēts nra.lv.

FOTO: Apbrīnojama līdzība ar Muižnieku. Ja pieliktu Muižniekam vēl gadus četrdesmit, tad viņš būtu Sorosa kopija, bet kā lai savādāk: suns sunim taču līdzīgs un ar sātanģimjiem tas pats… .

Latvijā fakts par Dž. Sorosa notiesāšanu par koruptīva rakstura noziedzīgu nodarījumu ir ticis vēl jo vairāk slēpts, ņemot vērā, ka abās valdību veidojošajās politiskajās apvienībās ir viņa sponsorēti cilvēki, kas bijuši iesaistīti daudzās Sorosa fonda – Latvija un saistīto organizāciju darbībās, pirmām kārtām jau saņemot naudu vai grantus mācībām. Atsevišķas personas darbojušās arī Sorosa Latvijas struktūru vadībā.

Visrūpīgāk glabātais noslēpums Latvijas politikā: Karalis ir pliks

You may also like...

10 komentārs

  1. andris saka:

    Pie stipram valstim,bankas tureja zeltu un emiteja pasas savu
    naudu,vadoties no
    zelta daudzuma,kurs nepieciesams naudas mainai pret to.
    Tagad mums zelta vieta tur makulaturu-eiro.Krievija makulaturu-dolarus.
    Un attieciba uz makulaturas daudzuma emite naudu.Loti divaini tie
    “varenie” un jutas tik “stipri”.
    http://rod-vzv-yar.ru/dela/publicacii/158-publdemocr

    PALDIES

  2. andris saka:

    Kadas ir Nila Muiznieka un vinam lidzigu cilvektiesibas
    /AIZSTAVET MELUS/
    http://molvica.org/vesti_content.php?id=10#V51

    PALDIES

  3. Edgars Dambītis H-86 saka:

    Lai izveidotu ,,zelta miljarda,,kompāniju tiek izmantoti visi viltīgie, noziedzīgie plāni pret pasaules tautām.Latvija nav izņēmums,jo šo noziedzīgo darbību veic cionistu pakalpiņu valdības un saeimas visus šos divdesmit divus gadus.Latviešu tauta cerībā par brīvību cīnījās pret noziedzīgo sarkano impēriju,bet nezināja ka šajā cīņā mūs vada masonu-cionistu-iluminātu noziedznieki,viņu mērķis nebija brīvība,neatkarība un taisnīgums latviešu tautai,bet viltīga,neželīga kārtējā okupācija ar pilnīgu pakļaušanos viņu teiktajam.Cerības izgaisa,jo bijām šīs noziedzīgās bandas teātra aktieri bez tiesībām,tikai ar pienākumiem pildīt pašiznīcināšanas darbības.

  4. Paldies, Jūsu sūtījums tiks ielikts pirmajā lapā.

  5. Os saka:

    Kristigas vertibas ir, ar židu cionistiem izveidota iznicibas ar pasiznicibas programmas,priekš gojiem vai Cilvekiem(NĀCIJĀM). Krists vai antikrists pec butibas ir viens un tas pats SATANS,kas ir židu dievs. Velnam vardu ir daudz,bet butiba ,vai serde ir ta pati veca VELNIŠĶĪGĀ. Nils muižnieks ar citiem velneniem ir kalps satana,sava saimnieka. Katehisms, vai katolisms nozime UNIVERSALS,vel skaidrak -internacionals. Nav NACIONALS un kristietiba,kas ir judaisms,žīdu radīta ticība pakļaut verdziba tautas un iznicinat nacijas ,atrodoties ikvienam kristietibas universala,nav iespejams but NACIONALAM. Latvijai ar Latvju tautu,uzsveru,ka LATVJU-ir jabut nacionalai, tad ir NACIJA(LATVIEŠU) un tikai tad,esot nacijai vienotai,bus iespejams Mums gut uzvaru. Ikviens kristietis ir satana vara,lai Dievs dod sapratni. Izglitojieties Latvju pravieša un Dievtura Ernesta Brastina atstatajos darbos,Ernestu žīdi nokāva 1942.gada. Tikai nacionala religija ka kopvertiba satur kopa nacionalu tautu. Jebkuram kristietim ikviens pasaules žīds,vai nēģers sapisis pratu tik talu,jo ir taču tads pats,ka nodos krustnesis Mus nacionalu tautu. Nav iespejams kalpot diviem saimniekiem,tapat,ka sedet uz diviem kresliem vienlaicigi. Mums Latviesiem ir pasiem savs Dievs,kas aizsarga Mus. Atceraties,ka kristietis ienaca Musu Tevzeme ar zobenu,uguni un krustu par pātagu.

  6. andris saka:

    Gruti iet uz prieksu.Sapratis esmu to,ka 988 m.e. sakas musu civilizacijas
    totala iekarosana(Liktenteva nakts sakums,vai saules sistemas ieiesana
    melno speku kontroletaja galaktikas teritorija,ar 1008 gadu ilgumu,
    izejot 1996 gada).Tulit sakas civilizacijas dalisana un izolacija.Tada
    veida panakot to,kas redzams tagad.Izoletam civilizacijas dalam
    uzspieda dazadas ticibas,rakstu zimes,pasaules redzejumu,it ka katrs
    butu veidojies atseviski,bez kopejam pazimem.Tagad saku daudz maz
    meklet baltas rases(600.000 gadu uz musu zemes,no 4 zvaigznem(lidzigam
    musu zemei)kopejas vedisma zimes.Piem. olu sisana ir 118.000 gadu veca
    lieta(Tumso speku bazei=meness Lele iznicinasanas gadskarta)nevis Kristus sisanai krusta,kuru veikli iebidija musu tradicijai no malas,un visi ta
    notic,ka uzskata to par istenibu.No tadam pienemtam ticibam bail paliek,
    neredzot visam apaksa istenibu.Pa reizei kautkas jauzraksta,citadi lapa tuksa.
    PALDIES.

  7. Latvietis saka:

    Latvijas avīzē ilgu laiku stāv raksts par šo trimdas mēslu, noziedznieku un nodevēju. 2 reizes tur komentāru daļā pievienoju šī raksta LRTT linku -saiti un abas reizes šī raksta links tika izdzēsts. Ja būtu vel trešo reizi pievienojis šī raksta saiti ,tad atkal būtu uz ilgu laiku bloķēts un aizliegts pievienot komentarus.
    Varbūt kādam citam paveicās šo saiti LA pievienot ?

  8. Os saka:

    Ta ir,ka Musu zeme pirmoreiz ielauzas okupanti-naidnieki ar 997,bet varbut ari 998.gada.,ar adalberta ierasanos Musu Tevzeme Prusijas teritorija=lielā kristianizācija sakas,sakas TUMSAS LAIKS,ar šausmām-valda satans ar saviem keniniem,bet tagad ir beidzies speks ļaunajam un jasaorganizejas cinai par BRĪVĪBU,atjaunojot Musu Latviešu nacionalo religiju. Lietuva ari sentevus goda,ta ir Musu tauta. Diemzel Prušu vairak nav! Savukart LA,tapat,ka vairums informativo masu lidzeklu ir režima paklautiba,ar cenzuru un “stukaciem”,sī ir totalitara rezima valsts 1990.g.4.maija,kas ir strukturvieniba ļaunuma imperijai krievijai. Ar Latvija esosiem ienaidniekiem Mes varam tikt gala par vienu diennakti,nav ko stastit brinumus,ka sie azi ir karotaji drosmigi un t.t.,ikviens Latvju karavīrs ir verts militari 1 pret 100 krievžīdu urlām. Ir javajina krievija,tur gan vel mit pasaules lielakais si briza ļaunums.

  9. andris saka:

    Uzvara bus tad,kad musu senas baltas rases civilizacijas kultura
    atkal sapludis vienota vesela,pec skeltniecibas un izolacijas
    gadiem un aizmezis prom uzkratas iluzoras pseidokulturas putas.
    Tad ari celsies augsa vecas pilis,istas vertibas,un apturet to
    nevares neviens.Ienaidnieks ir pasa cilveka,precizak vina butiba,kas
    bija aptureta sava attistiba,apstajoties uz primitivisma instinktu.
    Process aizgajis,un ar katru bridi tas paatrinas.Es domaju,ka janoliec
    galvas,to gaiso speku cinitaju prieksa,kas nebaidijas neka uz sis
    pasaules,uz kuras liktenis mus reiz atveda dzivosanai.
    PALDIES

  10. andris saka:

    Varbut dazi musu dievi bija cita apgerba un izskata,butibu tas
    nemaina,jo bijam no 4 dazadam zvaigznem(zemem lidzigam musu),zimju
    valoda runa pati par sevi.
    http://www.youtube.com/watch?v=1wiNMiPK27I
    http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=IXahTI0-j1A&feature=endscreen

    PALDIES

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *