Kāda “patriota” gals

AR NOLĀDĒTĪBAS ZĪMI APZĪMOGOTIE

godmanis,jundzis, bunka, bordāns

LRTT no ārzemju ziņu aģentūrām saņēmis sēru vēsti, proti, ka 2014. g. 30. februārī, zvērīgi likvidēts kāds no Atmodas aktīvākajiem dalībniekiem- Izaks Teodorovičš Goodmans. Šī, latviešiem tik ļoti mīļā, patriota dzīvības izdzēšana notikusi kādā no Čikāgas graustu rajoniem.

FOTO: Sātan, pieņem savu uzticamo kalpu savā valstībā… .

Šo likvidēšanas AKTU nevarot pieskaitīt pie ikdienas laupīšanas gadījuma, jo likvidēts Teodorovičs esot ar 30 šāvieniem.

29 rumpī un viens kontrolšāviens piereskaulā.

Trīs nacistisko valstu- Krievijas, Izraēlas un ASV specdienesti spriež, ka tas ir atriebības akts. Šo valstu drošības orgāni arī nevarot saprast, ko šis, mums visiem labi pazīstamais cionistu līderis, darījis pie nabagiem ? Krievijas DD paziņojis, ka izmeklēšana turpināšoties tik ilgi, līdz vainīgie tiks atrasti un atbilstoši nodarījumam arī tiesāti. Par Krievijas lielo apņemšanos nav jābrīnās, jo Izaks Teodorovičš PSRS laikos bija komunists, KGB informators un spiegs Austrijā.

Rihards Bunka, Ādolfs Hitlers (1)Arī Latvijas J. Reinika OAIPS(organizācija ar ierobežotām prāta spējām), ar sekretāri Kristīni Apsi- Vaginočku kā pilnvaroto, ir izteicis savu pieņēmumu par šo brutālo AKTU. „OAIPS vairāk nosliecoties uz to, ka tas esot bijis sods par kādu nodevību, ko veicis Goodmans, jo trīsdesmit lodes simbolizējot Jūdasa grašu skaitu”, sacīja K. Apse- Vagīnočka.

FOTO: Grandot maršam Rihards Bunka(vidējāis ērms) ar kvēlu GEIL GITĻER bļāvienu izvada abas “brigādes” uz Čikāgu.

Pēc šīs bēdīgās ziņas saņemšanas Latvijas komunistiskie nacisti ir pilni apņēmības atrast vainīgos. Bijušais Teodoroviča drošības dienesta boss A. Bunka ar savu audžudēlu R. Bunku ir apņēmušies nosūtīt divas brigādes(katrā pa deviņiem vīriem) specnazistus uz notikuma vietu, no tā saucamā, „apkalpojošā personāla”.

Ātrumā arī tika „izkalts” ordenis, ar kuru tiks apbalvoti varonīgākie darbinieki.

Vēl, sakarā ar šo drausmīgo notikumu, ir uzpeldējušas paralēllietas, kas saistītas ar šī miljardiera mantojumu. Kā mēs visi zinām, tad Izaks Teodorovičš bija tas, kurš palīdzēja latviešu tautai, pēc PSRS sabrukuma, tikt vaļā no ļoti grūtas nastas: no kuģniecības un rūpniecības nozarēm, kuras bija pārāk „uzpūstas” un gandrīz noslāpēja latviešu tautu.

Par to latviešu tauta šim dižajam ciānas dēlam būs pateicīga uz mūžīgiem laikiem.

Rihards Bunka, Ādolfs Hitlers (2)Par šo smago darbu Teodorovičs, protams, saņēma mazu atalgojumu, kaut kādus tur 1,3 miljardus ASV baksus.

Pats nepatīkamākais ir tas, ka Goodmans nav atstājis testamentu, jo viņš, cik noprotams, nedomāja, ka tik ātri būs jādodas uz paralēlās pasaules medību laukiem. Bet, kā mēdz sacīt: cilvēks domā, bet Dievs dara.

FOTO: Svaigi izkaltais ORDENIS -“imeņi Bunki”- ar cīānas gudro “emblēmu” augšdaļā, tiks pasniegts drosmīgākajiem, kad tie atgriezīsies no Čikāgas.

Uz šo pieticīgo mantojumu ir pieteikušās vairākas personas, kuras sevi ir uzskatījušas, un uzskata arī vēl pašlaik, par viņa „īstenajām” dzīves biedrenēm.

Tautā, protams, tādas dēvē par „matracēm”, bet pašas viņas domā savādāk.

Lai nu kā, bet viņas taču visas Teodoroviča iegribas ir izpildījušas. Elita Veidemane, kura arī ir pieteikusies uz testamenta daļu, visas „prieka” darbības esot uzņēmusi video, bet EP deputātei Kalnietei izredzes esot daudz mazākas, jo šīs „lietas” neesot dokumentējusi.

Bet nejauksimies Izāka ģimenes lietās, lai tās paliek viņu lokā… . Novēlēsim Teodorovičam vieglas smiltis un daudz medījumu trofeju skaistajos Aizsaules laukos.

Latvieti, lai arī cik smagi šodien laiki, neaizmirsti par smaidu, jo šis „smaids” šiem cilvēkveidīgiem izdzimteņiem ir kā sērskābe. Jo vairāk par viņiem ņirgs, jo ātrāk viņi iznīks. Ļaunums nav mūžīgs, jo beigās viņš ir spiests pats sevi aprīt.

Tas laiks vairs nav aiz kalniem, kad cionisti- komunisti un viņu līdzskrējēji, tiks ar zobenu un uguni izdeldēti no zemes virsas, protams, arī no mūsu Tēvzemes.

L. Grantiņš    05.02.13.

You may also like...

12 komentārs

  1. andris saka:

    Un sitas skatisanai.Glezna ar nasaukumu RESTAURAcIJA,laikam pedeja,jo
    merogs cits:
    http://rod-vzv-yar.ru/drevnee

    PALDIES

  2. Miervaldis saka:

    Grantiņa kungs – šis mūdzis Godmanis vēl velk dzīvību!Nu bet trīszvaizgžņu ordenis tam, kurš palīdzēs aiziet veļos šim nemākulim, kurš ir pieradis dzīvot uz citu sviedriem.Kaps viņu izmācīs!

  3. Os saka:

    Loti pareizi, vieds raksts. Velns barojas,ka Cilveks bedajas. Nelausim satanam to prieku. Parliecibai ar nozimes formu un sadu masveida pateiktu notikumu, tas velnens žīdēns goldmans var patiesam nospragt

  4. Latviešu tautietis saka:

    Es arī gaidu, kad pretīgais mūdzis Ivars Godmanis reiz nosprāgs! Bet daudz labāk būtu, ja viņš tiktu pirms tam tiesāts un sodīds – šis nožēlojamais, sprāgoņa – LPSR zaglis, kurš izzadzis visu Latviju!

  5. Partizans saka:

    Bildē izskatas ka nolicis karoti.

  6. Eduards Lunis saka:

    – Kad palsi viņu ,,svētos rakstus,, nāk prātā U. Freimaņa iznīcināšana. Un tas notika visai drīz pēc piketa pret žīdiem . Un tieši pie viņa piegāja viens , varēja redzēt, ietekmīgs žīds un runāja ar viņu….Un pēc dažām dienām-Ulda vairs nebija!
    –VAI MĒS ESAM TIESĪGI KLUSĒT UN NERĪKOTIES ATBILSTOŠI, ZINOT -KAS VIŅI PATIESĪBĀ IR!? KĀ DOMĀJAT JŪS!?

  7. andris saka:

    Un vini tikai to gaida.Ir divas lietas,kas vinus vieno
    1)Vinu TORA(klonu darba un dzives instrukcija).
    2)Naida jutas.
    Tapec vini nav nacija,un viss nacionalais viniem ir svess.
    Komunistu un bolseviku princips KOPA IZNIcINAT VINU IENAIDNIEKU UN
    PEc TAM IZNIcINAT TEVI,ka tas notika ar LATVIJU.To paturet prata
    vienmer.
    NATO tikai gaida,lai ienaktu ar viltus “demokratiju” ka” miera”
    uzturesanas speki.
    PALDIES

  8. biete saka:

    Kā es pārsmējos! Paldies par stāstu!

  9. Jokers saka:

    Jā,stāsts labs. Domāju ka tauta to zombiju vēlētos redzēt tādā stāvoklī pa īstam.

  10. Miervaldis saka:

    Neko citu, kā tikt uzspraustam uz mieta, šis pidara pakaļa nav pelnijis !
    Godīgi viņš tos nebūtu varējis nopelnīt.
    Viņa rīcība vien parāda viņa BUTIBU !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *