Par V. Dombrovski un sātanismu

LRTT 1Šajā rakstā tiks runāts par diezgan smagu tēmu.

Šodien par to runā ļoti maz, bet drīz tā būs dienas kārtībā visā pasaulē.

Ļaunajam stundas jau ir skaitītas… .

=====================================================

Kāds ir V. Dombrovska uzdevums ?

Tie, kuri slavē Dombrovski, ir mūsu tautas ienaidnieki vai cilvēki bez smadzenēm. Dombrovskis ir viens no izteiktākajiem Latvijas un latviešu tautas bendēm. Dombrovskis ir visīstākais starptautisko noziedznieku karteļa ieliktenis. Viņa vistiešākais uzdevums ir visīsākā iespējamā laikā “tikt galā” ar Latvijas valsti, līdz ar to, arī ar mūsu tautu. Vai ievērojāt, kā viņu “no zila gaisa” slavēja Vācijas kanclere Merkele ?

Merkele taču nepazīst tādu Dombrovski.

Tātad, kāds to ieteica !

Un, kas tad ir šie “ieteicēji” ?

To nu nepavisam nav grūti uzminēt. Kāpēc es apvainoju Dombrovska slavinātājus par bezsmadzeņu radībām ? Pavisam vienkārši, kā var Latviju “izvilkt” no krīzes cilvēks, kuram personīgais bizness ir “nogājis pa burbuli” ?! Un pats “interesantākais” ir tas, ka šim paputējušajam biznesmenim gatavojas “uzticēt” vadīt ES !

Tātad, mums ir skaidrs, kas īstenībā taisās vadīt ES.

Tieši tie paši, kuri jau 22 gadus “vada” Latviju.

LRTT pacentīsies šim Latvijas bendem nogriezt ceļu uz ES.

kilis robertsPamuļķis-11JaunupsA. Slakteris

FOTO: So kreatūru iekšējā BŪTĪBA, kura nav cilvēks, ir deformējusi miesisko esības daļu. Viņi nav šizofrēniķi, viņi vienkārši nav cilvēki.

21. gadsimtā cionisti savas cīņas metodes ir pilnveidojuši un “ielīduši” visās dzīves sfērās. Cilvēki tiek iebaidīti, piekukuļoti vai vienkārši noslepkavoti. Nožēlojamais Dombrovskis ir iebaidīts un piekukuļots. Pats par sevi Dombrovskis nav personība, bet gan bezdvēseliska kreatūra- perfekta marionete. Lai izskaidrotu Latvijā notiekošo absurdu, mēs nevaram uz cilvēku skatīties vienkāršoti.

Cilvēks, pirmkārt, ir garīga būtne.

Ne jau ķermenis nosaka dzīves virzību, bet gan GARS. Ķermenis vienkārši ir robots, kas pilda Gara pavēles. Tagad mēs esam nonākuši pie BŪTĪBAS saknes- pie cilvēka kā tāda, apjēgšanas. Ļoti mazai daļai cilvēku ir zināms, ka cilvēka ķermenī var arī nemājot cilvēka Gars. To var “okupēt” kāds citu DIMENSIJU vieplis. Nekur nav sacīts, ka šie viepļi ir dumji, viņi vienkārši nav cilvēki. Šo viepļu apziņā neeksistē daudzi cilvēkam raksturīgie apziņas centri. Piemēram, visi smadzeņu centri, kuri saistīti ar MORĀLI- SIRDSAPZIŅU, viņiem neeksistē; tāpēc atrodoties cilvēka ķermenī, šie smadzeņu centri paliek tukši. Tādi “cilvēki” bez mazākām emocijām darīs cilvēka prātam neaptveramas lietas. Tieši tā, kā to ir darījuši visi šie godmaņi, šķēles, borovkovi, brigmaņi un pilnīgi visa šodienas Latvijas valdība. Valdībā neatrodas neviens ministrs ar cilvēka Dvēseli ! Dombrovskis nav izņēmums. Tādi “lopi” ir paklausīgi savam saimniekam. Cilvēku ķermeņi, kurus ir okupējuši šās sātaniskās pasaules DĒMONI (gari), tiek ārēji deformēti, viņi izskatās pēc šizofrēniķiem. CILVĒKA uztverē viņi tādi arī ir, jo viņiem, šiem lopiem, ir svešs viss cilvēciskais. Uzmanīgi, ļoti, ļoti uzmanīgi ieskatoties visu šo ministru sejās, runas veidā, mīmikā un kustībās, mēs pretīgumā saviepsimies. Cilvēks pats nemaz to neapzinās, ka viņa Gars, caur sejas izteiksmi, ir pateicis par attiecīgās personas būtību. Šie zemapziņas izraisītie vaibsti ir nekļūdīgi.

Jūs neticiet !?

Minēšu piemēru: pavērojiet cilvēku seju vaibstus, kad teleprogrammā uzstājas kāds godmaņa tipa politiķis. Jūs neticēsiet savām acīm, kā pārvēršas cilvēku sejas !

Repše-šizoīdo

Foto: Arī šis nav muļķis. Viņa ķermeni ir okupējis kāds mērkaķim līdzīgs vieplis. Kā citādi, lai izskaidro to, ka viņš, ierodoties Zviedrijā, kā Latvijas premjers sāk rāpot pa Rigstāga notekcaurulēm. Neaizmirsīsim, kā šis pats vieplis apzaga visus Latvijas iedzīvotājus, būdams Bankas fīrers. Šodien šo gara kropli- cionistu nelieši atkal grib reanimēt… .

http://www.pietiek.com/raksti/bankas_baltija_tiesas_spriedums_graujoss_repsem_un_rimsevicam

Redziet, tā ir cilvēka GARA valoda ! ir nekļūdīga un nekad nemelo. Tāpēc iemācieties skatīties ar Prātu un Sirdi, lai JŪS sevi neļautu šiem sātaniskajiem viepļiem aizraut līdzi uz tumsas un iznīcības “valstību”. Šo viepļu- Antikrista laiks strauji tuvojas galam, tāpēc viņi ir tik agresīvi pret latviešu tautu. Saeimu 90% pārstāv šie lopveidīgie radījumi, sākot no Urbanoviča, Āboltiņas, Zatlera, Circenes un beidzot ar Siliņu, Brigmani, Ķīli, Sprūdžu un Kabānovu.

LRTT ir vienīgais, kas cenšas informēt PASAULI par Latvijā notiekošo.

Tieši šī starptautiskā LRTT darbība ir satracinājusi visus šos sātanistu centrus Latvijā. Sākot no Latvijas juristu bandas, Iekšlietu Ministrijas un beidzot ar dižajiem “brīvības cīnītājiem” rožkalniem, gardām u.v.d.c.

Iegaumējiet, visi, kuri runā par izredzētās tautas pārcilvēciskajām spējām, kalpo Sātanam- Cionismam- Antikristam.

Antikrista uzdevums ir visus pārliecināt, ka Rokfelleri un Rotšildi ir neuzvarami.

i. CirceneViņi, šie rotšildiskie viepļi, ir tik stipri, cik gļēvi esam mēs !

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

Foto: Visīstākā sātaniste un slepkava, kura šodien nīcina visu, kas vien iznīcināms. Grauj Latvijas veselības sistēmu. Cik tūkstošus abortu šī sātaniste ir veikusi, to Velns vien zina. Viņa, šī pretīgā kreatūra, ir viena no ļaunākajiem cilvēkiem Latvijā. Lai Velns viņu parauj !!!

http://www.apollo.lv/zinas/gimenes-arsti-pieprasa-circenes-demisiju/271502

Nu, tad pacentīsimies nebūt gļēvi !

Arī tie, kuri saka, ka mēs visi esam bijuši “aktieri” cionistu teātri, ir cionistu pakalpiņi. Helsinki-86 un LRTT nekad nav bijuši un nebūs “aktieri” cionistu teātrī. Helsinki- 86 uzsāka Atmodu, lai sagrautu cionistu kundzību. Visi šie sātanisti ar lielām pūlēm knapi paglāba savu ādu, piemērojoties jaunajai situācijai. Tātad, tas nebija teātris, bet katastrofa priekš cionistiem. Šajā kaujā ar spēku un viltību viņi vēl paglābās, bet nākošajā LRTT viņus iznīcinās. Ne par velti Klintone atskrēja uz Latviju un mobilizēja visus iespējamos spēkus pret LRTT. Helsinki-86 paziņojuma rezultātā, ES un cionistiskajā pasaulē, notiek milzīga iekšējā pārkārtošanās. Atkārtoju jau teikto: ja H-86 paziņojumā  http://tautastribunals.eu/?p=9718 būtu pieļauta kāda neprecizitāte, tad Grantiņš jau pēc stundas būtu “novākts no skatuves”. Šīs LIETAS būtība ir tā, ka šajā paziņojumā slēpjas PATIESĪBA, un pret to visi zobeni lūzt kā sērkociņi. Pats galvenais HELSINKI-86 un LRTT panākumu pamats ir: drosme vienmēr un visur teikt PATIESĪBU.

“Kas pastāvēs PATIESĪBĀ, tas tiks izglābts”.

LRTT pastāvēja, pastāv, un vienmēr pastāvēs PATIESĪBĀ !

Latviešu tauta tiks izglābta !!!

Latvijā valdošie sātaniskie viepļi tiks fiziski iznīcināti, jo tāds ir DIEVA LIKUMS.

Dievs svētī Latviju !

25.11.12     L. Grantiņš, E. Dambītis

You may also like...

9 komentāru

  1. Andris saka:

    Par to,ka tas ir KOMITEJAS 300 lemums saubu nav.
    Vai atbildi uz vestuli sanemat ?

  2. cilvēks saka:

    Gļēvuļi un sūdabrāļi Einar Repše, Ilmār Rimšēvič, Jāni Vanag, Valdi Dombrovski, Andri Piebalg! Jūs visi esat līdzvainīgi sava skolotāja Laimoņa Šmita slepkavībā, jo bijāt kopā ar Ivaru Godmani un viņa mauku (citādi viņu nevar nosaukt) Sandru Kalnieti!

    Preses relīze.

    Naktī no 15. uz 16.martu savā darba kabinetā Rīgā, Kr.Valdemāra
    ielā 35, nogalināts Latvijas Zinātniski tehnisko biedrību
    savienības viceprezidents Laimonis Šmits.
    No neoficiāliem avotiem kļuvis zināms, ka 15.martā
    vēlu vakarā pie L.Šmitaaa ieradies kāds jaunietis. pirms tam viņš
    no dežurantes posteņa bija sazinājies ar L.Šmitu. Pēc kāda
    laika sardze L.Šmita kabinetā izdzirdējusi troksni un vaidus.
    Viņa nobijusies, iesļēgusies savā telpā un piezvanījusi
    policijai. Tā ieradusies un konstatējusi, ka L.Šmits ir
    nogalināts. Slepkava esot aizbēdzis caur logu.
    L.Šmits bija viens no skolēnu vasaras nometnes “Alfa” un
    ziemas nonmetnes “Beta” organizētājiem. Viņam bijuši
    kontekti arī ar Austrālijas menedžmenta centru. Viņš arī
    strādājis 2-3 firmās.

  3. Os saka:

    Ikviena atbilde ir laba,neatkarigi no ta,vai ta ir pozitiva,vai negativa,galvenais ir zinat patiesibu skaidri. Sis patiesibas saits ir ar rupigu KOMITETCIKU un citu čekas dzivnieku uzmanigu analitikas dalas uzraudzibu,par to gan nav saubu,jo zin āži-viepli,ka driz beigsies TUMSO SPEKU vara sini pasaule un gaismu Mes ar Nolemumiem,kaut vai 900 reizu nesisim,viss pec nepieciesamibas. Satana aprita Krievijas imperija ir radijusi Latvija savam āžveidigo-vieplu baram tadu informacijas translaciju ar ieguvi,ka Latgale dzivo jau virs 95% krievijas propagandas ietekme un zona. Par pasauli sen jau valda nevis nauda vai kas cits,bet informacija. Saubu nav,ka Helsinki-86 ar Linardu Grantinu ir bijusi vieniga patiesa Latviesu patriotu grupa un viennozimigi,ka pats DIEVS ar visiem labajiem gariem Linardam tiesi ausi cuksteja dari to un tiesi tagad,tas notika tani jau talaja 86.gada un acimredzot ari tagad. Tas nozime,ka pareiza laika,vieta un bridi ieguta informacija,acimŗedzot no Gaisajiem kosmosa spekiem var iznicinat pat tadu Launuma imperiju,ka iznicinaja jau reizi PSRS,ne galigi,jo Ļaunums transformejas nedaudz savadaka forma,no Latvijas PSR uz pašpasludinato čekistu ši briza parvaldi,kuru šie Satanisti deve par tiesisku valsti,tas ir Satanam ir tiesibas,ka rezultata notiek ar Satanistiem tuksa sarkanbalta karoga plivinašana un genocids pret Latviesu Cilveku. Bet ciņa vēl iŗ tikai puse un nav saubu,ka Linards Melnajiem ar pasu nodevīgo āžveidīgo Satanu,ir bistams pretinieks,tapec ari ir jabut gataviem uz provokacijam,kas LRTT bus meligu provokativu INFORMACIJAS zinu veida.LINARDS ir viens no Musu Latviesu Vadoniem un Pravietis,par to gan nav saubu. Un so patiesibu zina krievijas KGB,FDD,DP un citi čekas dzivnieki. Lai Dievs vienmer Tevi sarga,tapat,ka Musu tautu un palīdz gut galigo uzvaru.

  4. Os saka:

    Kristietiba,ka speks, ir vaja,jo ir ar VILTUS nodomu un merki radita,iznemot zidu nacijas Toru,pec ka tad zidi ar eksiste,bet vienlaicigi zids pienems ikvienu ticibu,tas tautas vai teritorijas(pat Islamu) ,ka tik ir prieksnosacijums ar iespeju iedzivoties materilalajas vertibas(nauda,manta),ka ari apgus nepieciesamo tas bagatas tautas valodu,pat ar viltu protams uzmetoties par tas tautas aplaupamas piederigo,si briza pats spilktakais piemers ir zids Godmanis,kas PSRS LAIKA SOLIJA ari muzigu uzticibu ta laika rezimam,bet pec butibas ari vien tik ir pildijis sava muza lielako cekas uzdevumu,tas ir iznicinat Latviesu naciju un ka premija sanemot tiesiski,pec Satana likumiem,Latviesu tautas mantu. Tora ir tapati Veca Deriba(BIBELE),kas ir ari magisku ritualu vai burvestibas gŗamata,vel vinu sauc,ka MELNO GRAMATU, vai Satana gramata,to gan ir jamak attiecigi pielietot. Ir secinajums,ka zidi ir nevis Dieva izredzeta tauta,bet ar Dievu NOLADETA IR ŽIDU TAUTA. Un turiet patiesibu,ka VILTIBA ir ar Satanu dota,savukart GUDRIBA ir no Dieva. Goldmanis sava viltiba ,nekauniba un melno zemo astralu uzdevuma pat uz pirksta iŗ uzvilcis Musu tautas varoni simbolizejosu un piederosu NAMEJA gredzenu. Židu tautas vadonis bija SALAMONS,kurs apmaina pret muzigu viltibu nosledza neatgŗiezenisku darijumu ar Velnu,ka rezultata pilnigi visu savu tautu nododot Velnam,preti dabunot viltibu,bet atdodod Dveseli un kopš ta laika visi zidi dzimst jau bez dveseles,ar dzivnieka primitivam tieksmem,pec naudas,partikas,faktiski est un dirst,bet iŗ ar Velna viltibu. Kur slepjas gudriba,DIEVU nav iespejams piemanīt,GUDRIBA ir Dieva dotums,viltiba-Satana un pilnigi visi šie dzivnieki(nejaukt ar zveriem) patiesiba iŗ nelaimigi,apzinas kas ir(tada līmena vieplis,kas ir Godmans),jo atskiriba no Cilveka nav un nevar but LAIMIGS,nav so sajutu siem divkajainiem dzivniekiem vispar,ari vairojas vini bez milestibas jutam,ka jau Āžiem un Velna matitem ir pienemts. Gudribu nav iespejams iegut ar Velnu,jo tas ir viltibas saimnieks. Tada lieta,ka karma židu nacijai ir neatgriezeniski izkroplota,pastav tikai viens merkis un tas iŗ izdarit Genocidu pret Cilvekiem,lai nakama dzive(reinkarnacija),vai elle butu tuvak un vairak ieredzets ar Velnu,tadejadi atkal ar viltibu gustot labumu. Bet nezin gudribu,ka Satans neieredz ikvienu un visus,it īpasi nodevejus,kā ari nodevejus neciena nevienos ierakumos un ierakumi sini nozime ir tikai divi,DIEVA un Velna. Zidiem nav variantu,savukart Kangari vareja apspriest so izveli,vismaz nobeigtos mierigaka nave,jo Nirmberga-2 noteikti bus. Lej litra.

  5. com saka:

    Tas taču ir galvenais inteliģents !!! Staņislavs Govoruchins ; liberālā inteliģence- nodevēji un mēsli nācijas.

    Lai tādi neložnātu pa zemes virsmu vispirms “liek pie vietas” atbalstītājus.

  6. Miervaldis saka:

    Pilnīgi piekrītu par Dombrovski. No kurienes roda šādi mēsli Latviešu tautai ?! Tikai ar čekistu palīdzību, ar čekas roku vini tika atlasīti no atdzimstošās Latvju tautas. Ar gadiem viņi ir savairojušies tik daudz, ka būtu viņi visi tikai jāapšauj ! Un tagad viņi grib palielināt krievu ietekmi, jo krievi tā vēlas, viņiem Latvija ir tikai vēsturika kļūda, jo šejienes krievi ir utaini ieklīdeņi, kuri nu cenšas dzīvot kā cilvēki ! Līdz cilvēcībai viņu izpratnē, mūsu tēvutēvi – ausprolopiteki sen ir nokļuvuši, un pārgājuši, nu bet pāri Latvijas robežai, krievi likumīgā kārtā nekad nebūs pargājuši, jo iestrēguši viņi ir primāta līmenī, Dieva dēls Jānis otreiz nenāks mācīt krievu. Pabriks un Dombrovskis ir derīgi vien podus mazgāt, bet krievu varas ietekmei, vini ir derīgi gan. Sapūstiet atejā, kur jūs Latviešu tauta nolaidīs, jo tur jums īstā vieta, jo Latviešu tauta reiz būs atjēgusies.

  7. user saka:

    Nu gan miervaldis sarunāja kā krievs.Šīs lielās un bagātās zemes saimnieks ir Russ un rakstnieķelis līdz viņu gudrībai un godīgumam nekad nenonāks.

  8. Miervaldis saka:

    user – tu atsaldētais.Padomijas nav jau 22.gadus, Krievija Latviju sen būtu likusi mierā, ja šeit nebūtu daudz palikušo civilokupantu, kuri nekam neder, patreizējai krievijai nekam neder, der viņi tikai kā atgādinājums krievijai, ka viņi vairs nav šīs zemes saimnieki!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *