Tautas fronte- Atmodas kaprace

H-86-23Peters, Īvāns un vēl maktena komunistu varza sāk gatavoties Tautas frontes dibināšanas 25. gadadienai.

Kas tad tā Tautas fronte tāda bija ?

Šo sarkano noziedznieku bandu var raksturot ļoti vienkārši: BENDES !

Tautas fronte bija latviešu tautas Trešās Atmodas kaprace.

Punkts.

Visus latviešu tautas sapņus un ideālus, par savas tautas Gaišo nākotni, šie komunistiskie slepkavas NOKĀVA. Šie nolādētie komunistu žurkas saprata, ja tiks atjaunota Latvijas valsts un Tiesiskums, tad viņiem pēc visiem starptautiskiem Likumiem pienākas nāves sods. To nedrīkstēja pieļaut, tāpēc ar Maskavas palīdzību tika darīts viss, lai latviešu tautas Atmodu noslāpētu- iznīdētu. Komunisti, ar Peteru un Gorbunovu priekšgalā, pārmeta kažoku uz otru pusi un sāka „gvelzt” nacionālus lozungus. Jā, to ir jāsauc par gvelšanu, jo tā nenāca no sirds. Šo sarkano marodieru vadībā tika zagts un slepkavots uz nebēdu, jo represīvais KGB kantoris tika nodots viņu, šo peteru, gorbunovu, godmaņu un d.c. sarkano slepkavu rīcībā.

Peters, Īvans, Zālīte, Ziedonis, Hānbergs

MIGLA SARKANĀ- NOLĀDĒTĀ

FOTO: Šis nolādētais kangars, ar Maskavas čekistu palīdzību, iznīcināja trešās Atmodas ideālus- brīvu, plaukstošu un latvisku Latviju.

Lai nolādēti visi šie peteri, zālītes, ziedoņi, īvani un d.c. viņu cilts brāļi.

Drīz, ļoti drīz tauta viņus uzdurs uz dakšām… .

Tagad mēs skaidri redzam viņu saimniekošanas augļus.

Tauta izceļo un valsts ir pilnīgi izzagta.

Neskatoties uz to, šie sarkanie izdzimteņi taisās uz varenām latviešu tautas „bēru” svinībām, savādāk šī „gadadiena” nav nosaucama. No tautas, priekš šīs melu propagandas „izgaismošanas”, tiek pieprasīts pus- miljons !  Kāpēc tad to nevarētu segt valsts izzadzēji, komunisti- miljonāri Gorbunavs, Godmanis vai Ulmanis ?

Bet nē, šī nolādēto izdzimteņu varza plosa un plosa latviešu tautu.

Bet gan jau pienāks diena, jūs sarkanais Sātana izdzimums, kad tauta jūs dzīvus gabalos saplosīs.

Un klausieties tikai, ko šie spriež: Bet vēstures faktus nepieciešams fiksēt pēc iespējas ātrāk un rūpīgāk, jo viss ātri aizmirstas un… sākas interpretācija.

Ar Saeimas priekšsēdētājas Solvitas Āboltiņas atbalstu četri bijušie Augstākās Padomes deputāti – Viktors Avotiņš, Normunds Beļskis, Edvīns Inkēns un Jānis Gavars – sāka videointerviju ciklu ar atmodas laika spilgtākajiem pārstāvjiem

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/diena-rit-saks-publicet-atminu-stastu-seriju-par-latvijas-treso-atmodu-13978103

Interpretācija jau tagad nāk kā smirdīgs smārds no jūsu sapuvušajām rīklēm, biedrene(pareizāk jau būtu sacīt: parlamentārā kuce) Āboltiņa.

Un interesanti būs redzēt, kuri tad ir „tie spilgtākie” Atmodas laika pārstāvji ?

=========================================================

īvans, peters, ziedonisLai neizskatītos pārāk subjektīvi, tad pievienosim D. Īvāna “vārsmu”,  kas viņam kādā no sirdsapziņas apskaidrības brīžiem uzliesmoja:

FOTO: Jā, Daini, dzeršanā tāpat kā karā, viss ir nezinības varā ! Par šo izpļurkstēšanos tu no saviem “kolēģiem” laikam krietni trāpīji, jo šis teksts tev būs jāatkārto latviešu tautas tiesas priekšā, kad tiks sodīti komunistiskie izdzimteņi, kuri veikuši genocīdu.

Dainis Īvāns: ”Es teiktu tā – piedod, māte Latvija, ka pēc 20 gadiem, dzīdamies vairāk pēc personīga labuma, rausdami tavas bagātības tikai savā privātīpašumā, mēs esam aizmirsuši Tevi pašu un neesam rūpējušies par visu tavu bērnu, tikai par dažu izredzēto labklājību. Piedod arī par to, ka pie tava saimes galda daži ir brangi pārēdušies, tāpēc citiem atliek uz to tikai noskatīties. Un visupēdīgi, piedod, ka mums smagā brīvības nasta daudzkārt likusies par grūtu. Mēs esam svieduši to zemē un bēguši projām.”

Kāpēc Dainis nenosauc vārdā tos, kuri tā “brangi pārēdušies” ?

Švalis tu, Īvan, esi, kuram vieta ir karātavās.

LRTT   28.11.12

You may also like...

9 komentāru

  1. Miervaldis saka:

    Dainīti – pie tiesiskas valsts visi būtu paēduši… .

  2. Tālis saka:

    Tieši tāpēc ir svarīgi veikt deboļševizāciju! Cilvēki ar komunistisko un komjauntanes pagātni nedrīkst ieņemt nekādus valsts, pašvaldību, skolu, armijas, policijas u.c. nodokļu maksātāju uzturētos amatus. Lai Eiropas Savienība iet ieskrieties – komunisti nedrīkst kandidēt nekādās vēlēšanās: ne Saeimas, ne Eiroparlamenta.

    Admins
    Tieši tā, to vēlas panākt LRTT, un arī panāks, lai notiktu NIRNBERGA-2. Komunistiskie nomenklatūristi ir pielīdzināmi nacistiem un sodāmi pēc kara laika likumiem par sabotāžu. Tikai un vienīgi ASM.

  3. portals saka:

    Lai varētu sazagties, kas vēl nebija partijā 90-tajos gados steidzīgi iestājās partijā,pēc tam pilsonību ieguva “spēlējoties”.
    Šai zemītē kad tiesā “augstā tiesa”, ienākot zālē savās formās nokliedz- tiesa nāk ,tādai tiesai nav jāpieceļās kājās.

  4. Os saka:

    Cilveku raditais speks,kas radija pirmo dzirksteli,speks,kas bija dabiski radies,ne maksligi izveidots,bija Cilveku grupa Helsinki-86,kam Maskava nekadigi nebija gatava,nevareja kontrolet sev velama virziena,tas bija SPEKS ar pilnigi radikali citu virzienu. Tamdel cekisti rikojas loti operativi un faktiski ari likvideja so gaiso Musu celu,kā redzams uz noteiktu bŗidi. Savukart tauta bija kluvusi nekontrolejama,velejas atbrivoties no okupantiem ar okupacijas rezimu un tas bija loti bistami prieks okupacijas varas,jo vareja atkal no tautas vai ar tautu rasties jauns speks,kas ari neapstridami butu noticis,jo nebija iespejams apturet tautas atmodu atmodinatu ar Helsinki-86 un Linardu. Savukart KGB uz to bridi nebija izstradata skaidra plana,okupeta Latviesu tauta bija gatava neatdot ne artavas,bija skaidrs,ka Latviesu tauta iet savu dabisko ar Dievu noteiktu programmu. Bet tad jau visa okupacijas vara,okupanti ar parejiem judam tiktu soditi un KGB izstradaja nelielu joku,lai šo enerģiju saktu kontrolet un radija VIDES AIZSARDZIBAS KLUBU ar pasu Arvidu Ulmi,kuru,pat vinam īsti pašam neapzinoties,tas ir Arvidam skita,ka vins ir galvenais un dullina KGB,bet vienlaicigi KGB ieguva okupacijas varai tik dikti nepieciesamo laiku,tas bija 1987.g. Kļuda bija,ka faktiski sadarbojas Arvids ar KGB,savas visticamak nekompetences del,jo nav iespejams slegt Cilvekam ligumus ar pasu Velnu. Ar ko KGB ieguva tik dikti viniem nepieciesamo laiku,faktiski divus gadus,lai no nodevejiem un citiem mesliem sataisitu vienu organizetu ar KGB bandu,kas saucas Latvijas tautas fronte. Sini varda Latvijas tautas slepjas viltiba pec butibas,par Latvijas tautu pataisot PSRS ar Latvijas PSR TAUTU. Un sekojosi so LTF vieplu bandu varam verot vinu rikotos banketos,kur augstakos Valsts apbalvojumus dzivnieki,ka šakaļi sev izdalijusi un kakla sakarinajusi. Kakla tiesi,ka klauni.

  5. Skorceni saka:

    To gan nedrīkst pieļaut,ka viņi taisīs svinības par tautas naudu.Tad lai valsts parūpējas par slimajiem bērniem,kuri gaida kad tauta saziedos operācijām.Bet tā jau ir sarkano jenotu valdība.Svinības lai taisa par nozagto naudu…

    Admins
    Jā, Skorceni, centīsimies šiem sātaniskajiem izdzimteņiem iebāzt acīs viņu pašu “iztaisītos” mēslus. Medicīniskiem pakalpojumiem nauda tiek nogriezta, bet sarkanajiem miljonāriem tiek pešķirta.
    Tā ir visīstākā sātanisma pazīme.
    Agrāk vai vēlāk, bet mēs šos tautas bendes aizvilksim uz karātavām !
    Un tici man, tā būs neiedomājama gaviļu diena visai tautai !!!
    “Sātanisti tiks iemesti Elles zaņķī”, jo tas Laiks ir pienācis.

  6. Os saka:

    Šim Latvijas Valsts un teritorijas okupacijas rezimam pasnoteiktam ar viltu un meliem apmanot Pasaules Valstis ar visu sabiedribu 1990.g.4.maija,pasniedzot par patiesibu,ka ir atjaunota neatkariga Latvija pec Satversmes likuma noteikta,kas tika okupeta 1940.g.17.junija,tas ir izdarot Starptautiska meroga noziegumu,sods ir jasanem ari adekvats,tads,lai atturetu citus Pasaules noziedzniekus izdarit savas noziedzigas darbibas pret Latviesu tautu un citam Pasaules tautam. Ar ko ir juridiski skaidrs,ka Latvija,ka okupeta Valsts,nav atjaunota Latvijas Valsts neatkariba atbilstosi neatkarigas Latvijas likumdosanai(SATVERSMEI). Un ja reiz ir okupacijas vara Musu zeme,tad ir faktisks kara stavoklis un bendem ir jasanem atbilstos sods(skatit BAIGAIS GADS,kadu sodu tad tikai saprot vini). Lej litra.

  7. Miervaldis saka:

    LTF nederēja tautas atmodai, un arī komunistiem tā nebija pa ceļam, nāvesodu viņiem piespriedīs vienalga zem kāda karoga.Nu bet varbūt Latvieši viņiem piedos?Ja viņi specāli kavēja tautas atmodu, tad viņiem lode pierē būs gan!

  8. Os saka:

    Tiesi komunistiem bija pa celam ltf un sini noziedznieku banda ari bija faktiski visi komunisti,aŗ,vai caur šo noziedzigo grupejumu ar nosaukumu ltf ,Latvijas PSR komunisti legalizejas. Savukart katram pec nopelniem,tie kas nolaupot prihvatizeja kadu rupnicu vai teritoriju un saglabaja so nozari vai attistija,tadejadi saglabajot tautas ipasumu,netiks soditi. Savukart kas tikai laupija,ari sanems adekvatu sodu. Un Latviesu ista tauta sen visu jau ir piedevusi,Mes nav apbižoti,ir saprasts,ka jau 1990.g.bija jalikvide sie noziedznieki tiesiski sodot komunistus par izdaŗitu genocidu vai holohaustu pret Latviesiem,tas ir Latviešu tautu. Neesmu tiesnesis,bet tiesnesus atradisim,ari,ja tiesnesis teiks nolemuma ASM,tikai izpildisim tiesiskas paveles. Milici,prokurori un citi judisma noziedzigo darbibu izdaritaji,bija pamukusi no Latvijas teritorijas 1990.g.,uz Vaciju un citam Valstim,savukart acimredzot,ka Latviesi nenak siem velniem pakal uz vinu majam un dzivesvietam,atgriezas atpakal Latvija,ka židvelns borokovs un nesoditi turpina izdaŗit savas noziedzigas darbibas Musu zeme,so kludu nekad Pasaules vesture neatkartosim. Ari visu Mes zinam par judismu ar kristianizaciju,ta ka taisniga soda neizbekt ikvienam meslam,iŗ tikai viens aspekts,visam darbibam ir savs laiks,kuru Mes tik zinam,jo esam ar Dievu vai Dieva izredzeta Latviešu tauta,attieciba pret Dieva noladeto židu ar slavu tautas sajauktenu kokteili.

  9. Miervaldis saka:

    JA ADMIN, SIEM KANGARA GABALIEM VESTURES MESLAINE TIKAI VIETA !

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *