A. Pabrika slepenais uzdevums- likvidēt Latviju

H-86-23Ir patiešām apbrīnas vērta pašreizējās sātaniskās Latvijas valdības apņemšanās iznīcināt latviešu tautu un Latvijas valsti.

Šodien runāsim par noziedznieku A. Pabriku.

Mums visiem vēl atmiņā palicis, ka viņš bija viens no iniciatoriem atdot Krievijas slepkavu režīmam mums okupācijas laikā atņemto Abreni. Tas arī tika izdarīts ar šī gara kropļa svētību un līdzdalību ! “Atdodot Abreni Krievijai, mums iestāšoties pārticības un miera laiki”, sacīja šis komjaunatnes entuziasts.

A. Pabriks un Ģ. KristovskisTie visi izrādījās rupji meli.

FOTO NOSAUKUMS: Velnaģīmis. Šī raksta beigās tika sacīts, ka valdošās kliķes kreatūru ķermeņos nemājo cilvēka Dvēsele. Viņi nav spējīgi darīt gaišus darbus.

Un ko gan no komunista vairāk var sagaidīt, kā melus, asinis un iznīcību. Šim noziedzniekam piebiedrojās viņam līdzīgie civilizācijas atkritumi ar VVF, Kalvīti un visu Satversmes Tiesu priekšgalā. Pārticības un miera vietā mēs dabūjām nabadzību un haosu. Izrādījās, ka ar Abreni šiem komunistu izdzimteņiem ir par maz, viņi ir nolēmuši pievienot visu Latviju nolādētajai putina impērijai. VIENOTĪBA un Zatlera partijas pabiras strādā ciešā sadarbībā SC. Par prezidentu „ievēl” vecu zagli-komunistu, kurš veicināja un veicina vēl šodien pāriešanu uz krievu valodu.

LatvijaMums bija arī „tāds” ministrs Ģirts Voloģa Kristovskis, kurš iznīcināja latvisko ZEMESSARDZI, tā pamazām vien sagatavojot Latviju okupācijai. Pašlaik tas tiek darīts sevišķi izsmalcinātā veidā, jo tieša okupācija NATO zemē „nedrīkst” notikt.

FOTO: Tāda izskatās Latvija, Latvijas ekonomika un Latvijas armija, pēc divdesmit gadu ilgas komunistisko izdzimteņu valdīšanas.

Nāvi, tikai nāvi šiem kropļiem reiz “spriedīs” latviešu tauta !!!

Pirms nedaudz dienām kļuva zināms interesants fakts, kurš atsedz Aizsardzības Ministrijas, kuru vada Krievijas aģents A. Pabriks, noziedzīgos nolūkus pret latviešu tautu un Latvijas valsti. Mums visiem zināms, ka AM strādā daudzi padomju laika kolaboracionisti, un, ka pats ministrs nav pieskaitāms pie latviešu tautas pārstāvja.

Kāds tad ir šis „interesantais” fakts ?

Pēc igauņu paziņojuma, ka Latvija ir nulles vērta !!!, nāca gaismā pavisam briesmīgas lietas, ka Latvijai nav pilnīgi neviens bruņu transportieris. Igaunijai tādu esot 88, bet Lietuvai 197. Kāds varbūt sacīs: nu un kas, pietiek ar citu transportu… .

Nē, tā nav nejaušība, bet gan apzināts Latvijas valsts un latviešu tautas iznīcināšanas nākamais etaps. Igauņi un lietuvieši ir sapratuši, ka bruņu transportieri ir neatkarības un drošības garants.

KristovskisPaklausīsimies, ko saka LOĢIKA ?

Foto: Vai redzi, kādas žurku acis ir šim latviešu tautas atkritumam, kuru pat miesīgais tēvs pirms nāves nolādēja !

LOĢIKA „paredz” briesmīgu likteni mūsu valstij. Šo LOĢIKU krievžīdu un komunistu švaļi arī saprot ar jūdasu Pabriku priekšgalā.

Un tagad pastaigāsim pa šo Dievišķās izcelsmes(LOĢIKAS) ceļu.

Ne velti Dievs tiek dēvēts par Lielo LOGOSU. Un tā: Ja Krievija gribēs Baltiju iekarot, tad tai būs vajadzīgas ne vairāk kā četras stundas. Tāpēc mums pārdesmit tanki un tikpat daudz lidmašīnas nekādu drošību radīt nevar. Bet tā kā mēs atrodamies NATO sastāvā, tad viņa to arī tiešā ceļā nekad nedarīs. Krievu šovinistiskie izdzimteņi, ar vietējo kangarus palīdzību, to centīsies darīt ar dažādu nelietību palīdzību, kā jau viņi to vēsturiski ir pierādījuši.

Tiks izmantota 5. kolonna.

Igauņiem un lietuviešiem, kuriem bruņoto spēku priekšgalā atrodas šo zemju patrioti, nevis žīdi, krievi un komunisti, kā tas ir 4.maija kliķes režīmā, saprot krievžīdu viltību un tāpēc dara visu, lai šiem izdzimteņu tīkojumiem pieliktu „punktu”. Un punktu var pielikt ar bruņu transportieriem. Kas notiks, ja Latvijā, 5.kolonna ar žīdiem lindermaņiem un osipoviem priekšgalā, sakūdīs stulbo krievu masu ? Latviešu armijas karavīreļi ar flintēm uzskries tieši virsū ložmetēju ugunīm, un pēc dažām minūtēm no Pabrika izslavētās varonīgās armijas būs palikuši pāri tikai līķi !!!

Visas šīs jezgas rezultātā pāri robežai pārripos citi bruņu transportieri, kuri pieliks punktu mūsu tautas un valsts eksistencei. Toties igauņi un lietuvieši šiem krievžīdu salašņām pat atjēgties neļaus ar saviem bruņu transportieriem.

Tiem ar ložmetēju klāt netikt !

To zinot, viņi pat neuzdrošināsies lietuviešus un igauņus provocēt.

Lūk, kāpēc Latvijai nav vajadzīgas bruņu mašīnas.

Tikai šo neliešu atmaskošana var glābt mūsu Tēvzemi. To vienmēr un visur cenšas darīt LRTT. Tāpēc arī tāds naids uz LRTT tiek vērsts no visiem sātana kalpiem, sākot no Gardas un Reinika, un beidzot ar Ubanoviču un visu Iekšlietu Ministriju.

LRTT atgādina jūdasiem:”Kas pastāv PATIESĪBĀ, tas tiek izglābts”.

Tauta tiks izglābta, bet jūs, nelieši, tiksiet fiziski iznīcināti kā ar trakumsērgu apsēsti zvēri.

Šie DIEVA VĀRDI piepildīsies, jo ir ierakstīti ESĪBĀ.

Pabrikam, Kristovskim un vēl daudziem citiem mūsu tautas bendēm pēc Tiesiskuma atjaunošanas Latvijā tiks publiski izpildīts nāves sods, par to lai šie tautas atkritumi nešaubās.

P. S.

Pirmo reizi PASAULES vēsturē Sātanam ir izdevies pilnībā nokomplektēt valdību no sātaniskajiem viepļiem, kuros nemīt cilvēka Gars. Traģēdija ir tā, ka tā ir šodienas Latvijas valdība. Atkārtoju, nevienā ministrā, ne prezidentā, ne arī premjerministrā nemājo cilvēka Gars. Tuvāk par šiem viepļiem kādu citu reizi… .

LRTT. 21.11.12.

You may also like...

20 komentārs

  1. Raitis saka:

    Par armijas iznīcināšanu pilnībā peikrītu.
    Bet,kam mums bruņu transportieri,ja mums armija pat nav normāli komplektēta…
    Dotajā situacijā kaut 500 bruņu transportieri mums būs,tas neapturēs krievus,sadedzinās mums to tehniku ar konkursiem(pturiem),rpg-7 metis utt..
    ka pat nepaspēsim izvilkt viņus no boksiem…
    Un vispār Latvijā mes varam tikai piekopt partizāņu karu:):)
    Laikam jau tāpēc mežus zāģē ārā……….:D:D:D:D

    Admins
    Par bruņu mašīnām nepiekrītu, bet par mežiem, kaut arī ar humoru, var izrādīties apzināta taktika…. .

  2. Os saka:

    Jebkuras tautas drosibas garants ir,militari speciga Valsts,par to pat saubu nevar but un apgalvot pretejo var tikai mulkis vai nodevejs. Labs piemers ir zidu izraela. Latvijas viss labakais garants butu bijis kodolieroci,bet tak atkal nelaime,noziedziga valsts varas iekarta 4maija,ar ieprieks izstradatu Maskavas FDD PLANU,apzinati un tisi likvideja Salaspils atom-staciju,tas nozime to,ka lidz bridim,kamer Mums bija si atom-stacija,LATVIJA pec Starptautiskiem likumiem,gan materiali,gan juridiski formali skaitijas ATOMVALSTS un driksteja iegadaties atomierocus. Likvidejot so reaktoru, Latvija,ka Valsts zaudeja tiesibas uz atomu,ka tadu,jo nav atomvalsts un sadam Valstim,kuram nav uz so bridi nekada atom vai kodolmateriala,STARPTAUTISKI IR AIZLIEGTS KLUT PAR ATOM VALSTI,tas nozime,ka Mes pat rodod iespeju nopirkt atomierocus,nekad to nedrikstam darit. Vispar sis noziedzigais 4maija satanistu rezims ir izdarijis visu iespejamo,lai si teritorija butu militari neaizsargata. Vispar tas zidu masads loti atbalstosi savas zidu nacijas interesem rikojas,nerekinoties ne ar ko,ja kads aplaupis vinu VALSTS KASI pienemsim,ka sie izdzimteni aplaupot Musu tautu,zidi neapsaubami tadu Aivaru vai Andri,ikvienu,masads nogriestu pipuku un iespraustu to Aivaram pakala,vienlaicigi kamer ists kriminalnoziedznieks Aivars kameras kino prieksa atzitos savas noziedzigas darbibas ar greksudzi un skaititu atpakal apslepto tautas naudu ,no dazadiem Valstu kontiem,bet si briza Latvija notiek pretejais,DROSIBAS POLICIJA pati faktiski organize maksligi so noziedzibu,tas ir atbalsta,jo ir tacu VDK tiesa mantiniece ar nomainitu ara izkartni,bet pec butibas ir ta pati veca un bistama cuska,tas serde ir ta pati veca,ar ko pilnigi viss sis valsts rezims ir paklauts sai patiesai Keninienei ar tas kalpiem par Latvijas teritoriju,viss nozime likumdevejvaru,izpildvaru,kas sevi ieklauj tiesas ar tiesnesiem visiem,uznemeji maksligi raditi,ari tikai ar vinu organizeta noziedziba ar tas autoritatem,pilnigi viss kalpo tikai un vienigi sim pro-maskavas rezimam,jo 1990.g.4maija reali jau nemainijas Valsts vara ar rezimu,vien tika nomainiti formu terpi ar pogam un Valsts vara palika ta pati veca,ta luk,tapec vel viss ir tikai prieksa,domaju NEATKARIGAS LATVIJAS VALSTS ATJAUNOSANA IEVEROJOT UN SASKANA AR LR SATVERSMI.DIEVS IR SVETIJIS LATVIJU UN LATVIJAS TAUTU.LAI SATANISTI PAZUD VAROTIES ELLES KATLOS.Lej Litra.

  3. Ēzelis saka:

    Kā tad tā: “Tāpēc mums pārdesmit tanki un tikpat daudz lidmašīnas nekādu drošību radīt nevar. ” Bet bruņutransportieri var? Tie jau ir daudz vieglāk iznīcināmi nekā tanki, bruņutransportieri, kā saka to nosaukums, ir transporta, nevis kaujas mašīnas

    Admins
    Ēzeli, pirms raksti komentāru, pacenties saprast izlasīto, lai nav jāraksta tas, kas nav sacīts rakstā… .

  4. satans saka:

    Kāda tauta tāda valdība,izredzētā tauta un valdība labu labā rietumiem.Gan Yuo Tube gan pārējie saiti ir izredzētajai tautai un raksta ko nu kurā momentā viņiem vajaga.

  5. x saka:

    Godīgi sakot, par šādu bruņutransportieru nozīmi nebiju pat aizdomājies.
    Ja kāds grib apgalvot, ka Latvijas krieviem ložmetēju nav, tad atgādināšu, ka, krievu armijai aizejot, armijas daļas pārvērtās par lielveikaliem, jeb drīzāk vairumtirdzniecības bāzēm, kur apmeklētāju vairums bija krievi. Iepirkties pie viņiem brauca visi, kam nebija slinkums, kam bija nauda un kas zināja par šādu iespēju. Preču klāsts armijas noliktavās bija visdažādākais – apģērbi, apavi gultas veļa, auto rezerves daļas, smērvielas, benzīns 100 litru mucās, metālu detektori, rācijas, dažādi metālu izstrādājumi un arī ieroči, munīcija un trotils. Bija iespēja nopirkt dīzeļdegvielu , kravas automašīnas, dārzeņu kaltēšanas mašīnas, dažādus darbgaldus utt.
    Nokļuvu šādā “tirdzniecības centrā” pavisam nejauši – man palūdza veikt kādu “haltūru”. Citādi par to nezinātu līdz šai dienai.
    Šādi tika izšiverēta arī ieroču rūpnīca Pārdaugavā. Tikai to jau darīja nevis krievu armija, bet nu jau Latvijas valdība izdarīja visu, lai tiktu izsaimniekots viss ko var izsaimniekot. Darbgaldus izpārdeva pa labi un pa kreisi, bet pilnīgi jaunu vēl neizsaiņotu vācu lielgabalu stobru vītnes iegriešanas iekārtu sagrieza lūžņos. šis fakts kārtējo reizi apliecina to, ka Latvijā pie varas nebija un nav latvieši, bet tautas nodevēji un kaitnieki.

  6. pilsonis saka:

    Pamatos viss tribunaalaa preizi, kamer nav skaarts kashkis savaa nacionaalo patriotu starpaa, bet par filmu “Mamejs” teikshu, ka par senseno veesturi un “sliktajiem” vaacieshiem-krustneshiem var nesodiiti un seci neapdraudot uznemt kaudzeem filmas, tik par krievu okupantu salashnaam senlaikos un kur nu veel muusdienaas “drosmiigie” veestures peetnieki un kinomiili-rezisori ne ar pus pleeshtu vaaerdu neieminas, jo par taadu patiesu filmu naudu un slavu nenopelniit. Bet karjerinu gan pabojaatu, pat iisto veestures faktu attainoshanu Baltijaa. Neteikshu, ka nevajag filmas par senciem, par NAmeju, bet ja nav par lielaako un joprojaam esosho launumu-krievu barbariem letinu zemee, tad viss cits tomeer izskataas peec bailiigas laiposhanas un plikas ziidu komerdarbiibas, atvainojos, ja tas kaadam mans saciitais nepatika, bet taa domaaju un ne es vien

    Admins
    Šajā komentārā ir izteikts provokatora gars. Tu, pilsoni, esi no gardas, gedroica, lapinska kompānijas. Viens no izsmalcinātākajiem prvokatoriem.

  7. Sigurds Graudiņš saka:

    Kāpēc tas uzrunāja mani…
    В понедельник 26.11.2012 в 12:00 у израильского посольства в Риге (World Trade Center Riga) на Элизабетес, 2 состоятся пикет и митинг.

    Цель мероприятия: Остановить убийство палестинского народа!

    Кому не безразлично приглашаем участвовать.

    Afanāsijs Ņikitins

    —————————————————————————————————————————————————————————

    Kāpēc mani tas uzrunāja…? Tāpēc , ka pēc tiesas sprieduma Izraēlā tika attaisnoti 2 rabīni , kuri proponēja , ka Izraēlas interesēs VAR TIKT NOGALINĀTS JEBKUR JEBKURŠ GOIJS…!!! AKSIOMA – vairāk kā 90 % bagātības ASV pieder žīdiem…! Vai ir vēl jautājumi – KURŠ VALDA ASV…???
    Un ko tad Saeimas BAROKĻI VisLatvāņi…?

  8. skorceni saka:

    Viņiem saeimā ir pie vienas vietas.Par žīdiem jau sen ir skaidrs,ka amerika ir pakļauta žīdiem.Tā pēc arī notiek ,ka žīdi nogalina arābus viņu pašu zemē un neviens tos dzīvniekus netiesā.kas attiecas uz Latvijas armiju,tad tā ir izsmiekls.ja krievu armijā vienā sūda pulkā ir 1200 cilvēku,tad cik ir mūsu Latvijā rīcībspējīgu cilvēku????????????kas ir ar mūsu jauno paaudzi,kam nav nekādas sagatavotibas,ne militāras,ne fiziskas.vispār ir pretīgi runāt par šo lietu.kad cilvēki sapratīs,ka mūsu valsti putina ārā.ir pienācis laiks no šīs nelaimes atbrīvoties.

  9. Admins- Graudiņam

    Sigurdam Graudiņam, kā redzams, ir ļoti sāpīgi, ka žīdi sagrāva PSRS.
    LRTT ir pilnīgi pretējās domās.
    Tas, ka tika sagrauta cariskā Krievija un PSRS, ir pieskaitāms pie žīdu pozitīvajiem “pasākumiem”.
    Lai velns parauj nolādēto Krievijas kundzību uz mūžīgiem laikiem, protams, kopā ar cionistu salašņām un
    asinskāro Izraēlu, kura slepkavo palestīniešus viņu sentēvu zemē !
    =====================================

    Обращение русских учёных к евреям России.

    Евреи и все те, кто имеет право быть гражданином Израиля! Мы обращаемся к вам в связи со 100-летием со дня оформления сионистского движения и хотим в связи с этим выразить свое неприятие этому движению, как реакционному, античеловеческому и расистскому, что в своё время признала и Организация Объединенных Наций.

    Столетний путь сионизма — это путь еврейства к достижению власти над миром через потоки крови и слез, горы человеческих жертв, геноцид, моральную и нравственную деградацию народов, над которыми вы путём интриг, подкупа, обмана и прямой агрессии устанавливали власть «еврейского кошелька».Ещё несколько лет назад, в своём благодушии мы полагали, что вы обладаете нормальными человеческими качествами: благодарностью, добросердечием, стремлением жить в мире с другими народами. Но время показало, что мы жестоко ошибались.

    Сегодня мы вынуждены констатировать, что власть в России, начиная с переворота 1991 года, который вы учинили с помощью ваших холопов — шабес-гоев, находится в ваших руках. Наконец-то маски сброшены — и мы увидели ваше истинное лицо: развал СССР по «беловежскому сговору», расстрел Верховного Совета в 1993 году, война в Чечне, остановка промышленности, разруха в сельском хозяйстве, расхищение и распродажа наших природных богатств и, как следствие, — смерть людей от голода, самоубийства офицеров, миллионы безработных, забастовки голодающих шахтёров, энергетиков, врачей, учителей и т.д., и т.п.

    Используя захваченные вами средства массовой информации, вы сеете вражду между народами, населяющими Россию, разжигаете межнациональную рознь, стараясь свалить издержки ВАШЕГО ПРАВЛЕНИЯ (и в бывшем СССР и сегодня в России) на Русский народ.

    Вы призываете нас покаяться за дела коммунистов. Но нынешним коммунистам не в чем каяться, разве только в том, что держали наш добрый народ в неведении о вашей хищной сущности.

    Вы являетесь истинными наследниками и продолжателями кровавых дел троцкистов (сионо-большевиков), и потому каждый из вас — лично — несёт ответственность не только за сегодняшнее состояние России, но и за дела ваших предков, которые в 20-е годы учинили «красный террор» в России, организовали искусственный голод на Украине и в Поволжье, создали и возглавили ВЧК-ОГПУ-НКВД и ГУЛАГ, где целенаправленно уничтожали цвет Русской нации. Эти жертвы составили десятки миллионов лучших людей нашей Родины. Поэтому за всё содеянное после Октябрьской революции нужно каяться именно вам, а не коммунистам из КПРФ.

    Через все средства массовой информации вы тщитесь доказать, что сионизм — всего лишь стремление евреев жить на своей «исторической родине» — в Израиле. Нет, теперь мы знаем, СИОНИЗМ — ЭТО СТРЕМЛЕНИЕ ЗАХВАТИТЬ ВЛАСТЬ НАД ВСЕМ МИРОМ, а Израиль — всего лишь то место, где вы рассчитываете в случае чего отсидеться. Именно поэтому в Израиле введён «Закон о возвращении», согласно которому каждый на четверть еврей — гражданин Израиля, в связи с чем практически всё нынешнее руководство России — граждане Израиля.

    В безмерной наглости своей вы не только оплёвываете наши святыни, калечите души наших детей и внуков прославлением культа секса, насилия и продажности, но даже наше естественное стремление жить в соответствии с мирными традициями наших предков называете «русским фашизмом».

    Мы проанализировали ваши действия и заявляем: режим, установленный вами в России, является Еврейским фашизмом.

    Вы поливаете грязью президента Белоруссии А.Г.Лукашенко только за то, что он, как в своё время И.В.Сталин в СССР, не позволил вам установить в Белоруссии ваш сионо-фашистский режим. На весь мир вы называете А.Г.Лукашенко фашистом, действуя по принципу, когда вор громче всех кричит: «Держи вора!».

    Вы захватили западноевропейские страны и США с помощью изобретённого вами и тысячелетиями опробованного оружия — ссудного процента. Вы организовали в России для её разграбления и окончательного захвата власти коммерческие банки; манипулируя указами и ваучерами, вы захватили общенародную собственность, отдавать которую вам ни правительство РСФСР, ни расстрелянный вами же Верховный Совет не имели права. Поэтому МЫ НЕ ПРИЗНАЕМ ЗАКОННОЙ ВСЮ ВАШУ ПРИВАТИЗАЦИЮ, тем более, что проведена она была с нарушением Закона, согласно которому приватизация должна была быть именной, без права продажи.

    Вы прекрасно знаете, что никогда не сможете расплатиться с долгами работникам бюджетных организаций: военнослужащим, врачам, учителям, учёным. Поэтому вы стремитесь поскорее любыми средствами захватить нашу землю — распродать её недра и леса в иностранные руки, а русских крестьян сделать батраками на собственной земле, и тем самым, хоть ненадолго, продлить свою власть. Ваша марионетка Ельцин 19 сентября с.г. заявил, что вопрос о земле — это не вопрос Государственной Думы. Тем самым он в очередной раз грубо нарушил под него же состряпанную вами Конституцию. Не сомневаемся, для захвата нашей земли вы, понимая, что власть уплывает из рук, готовите очередную кровавую расправу.

    Не обольщайтесь. Уже наши лучшие умы изучают ваше оружие — банковскую систему. С брезгливостью мы анализируем ваши методы по вашим делам и книгам. Мы создадим мощное, смертельное для вашей системы, АНТИОРУЖИЕ, и тогда действительно свободные народы вздохнут полной грудью, ощутив красоту нашего мира, очищенного от самой мерзкой и грязной власти — власти денег.

    Мы уже восстанавливаем истинную историю человечества, искажённую вами для захвата власти. Мы найдём способы раскрыть глаза нашим людям, нашим детям и внукам, всем другим народам на то, что нет ничего омерзительнее вашей бездуховной власти.

    Запомните слова патриота Земли Русской — нашего незабвенного митрополита Санкт-Петербургского и Ладожского Иоанна: «Иудаизм — религия ненависти»; «Россия есть государство русского народа!»

    Мы говорим вам: Сионизм не пройдёт!

    Обращение подписали:

    Алексеев Николай Петрович, доктор биологических наук, профессор.

    Барабаш Владимир Ильич, доктор медицинских наук, заслуженный врач, профессор, член Учёных Советов трёх университетов.

    Бегунов Юрий Константинович, доктор филологических наук, академик Петровской и Русской академии наук.

    Бутовская Людмила Борисовна, журналист, член Союза писателей России.

    Воронов Юрий Александрович, доктор биологических наук, профессор, академик Петровской и Русской академий наук.

    Кашинов Валентин Владимирович, доктор технических наук, журналист.

    Моисеев Александр Владимирович, кандидат технических наук, доцент, капитан II ранга.

    Протасов Борис Иванович, доктор биологических наук, профессор.

    Сергеев Василий Васильевич, переводчик, автор первого перевода «Слова о полку Игореве» на английский язык.

    Тетенов Николай Иванович, журналист, редактор журнала «Русское самосознание», издающегося в США.

  10. Os saka:

    Pati krievu tauta nav saimniece sava zeme,tapat,ka Latvija. Putins ari ir zids,kam(dola)ir gazes kantori un tani truba caur juru uz Vaciju,ari tani koncerna ietilps gazes kantoris Latvija(skiet ar to velnu Savicki) ,kas parnems driz ari juridiski Incukalna gazes kratuvi,par kuras darbibu Latvijas tauta maksa dargak(par gazi majsaimniecibas)neka salidzinosi Igaunija,kura ari ieperk gazi no Incukalna kratuves,bet ta ir protams aizberga redzama dala. Ir ta,ka Krievija krievu muziks,ka 100.g.atpakal raka sahta ogles,to dara ari sobrid,savukart visadi pasaules zidi(Putini,Abramovici,Zirinovski u.c. AUGLOTAJI)vizinas ar jahtam un lidmasinam. Krievu ista tauta ir apsesta,ar siem Velna dzivniekiem. Krievija tikai tirgojot dabas resursus,varetu rupniecibu vispar apturet un loti labi dzivot,bet pats krievs jau tur nav saimnieks,saimnieks ir ZIDS-PASAULES KLAIDONIS UN LAUPITAJS,sobrid- Vova Putins. No ka tad partiktu Izraela,kurai razosanas nav vispar,ka Valstij,iznemot maizes ceptuves orjentetas savas nacijas pabarosanai. Un vienlaicigi Izraela bez razosanas vispar(iznemot amatniecibu)ir spejiga uzturet militari viss modernako armiju pasaule,ar atomierociem. Izraela ir faktiska vieta vai placdarms terorismam ar savam noziedznieku skolam. Kamer Krievija un visa pasaule neatteksies no ZIDU RADITAS TICIBAS-KRISTIETIBAS un atteiksies apzinoties tisi,ka tas ir noziedznieku kults SATANISKS,atgriezisies katra tauta pie savas sentevu ticibas,tad ari sairs zidu virskundziba par pasauli un ne atrak. Tas ari attiecas uz Latviju, pat Legionaru pieminas diena marta,musu tautas varoni ieprieks,pirms doties pie Brivibas pieminekla,neapsaubami ar velns vinu zina kura Satana dziti,ka aunu bars salien noklausities sprediki,atgadinasu, kam ar atminu ir svaki,Musu Latvju zemi ar zobenu un uguni izgriezot,izvarojot,okupeja un 700.g.kroploja so zemi tiesi LUTERANU KONFESCIJAI PIEDERIGIE VACIESI ar Kangariem,nevar gut uzvaru pieludzot svesus Dievus,lasiet Musu LATVIESU TAUTAS DIEVVARDUS,KAS IR DAINAS un viens no praviešiem ir KRISJANIS BARONS.

  11. skorceni saka:

    Tieši tā sagrāva žīdi carisko krieviju,bet savienība(psrs)izjuka,jo vairs nevarēja dzīvot pa vecam.bija jāmaina iekarta.tas arī ir noticis un židi rausta diegus atkal.veikls gājiens un viss.pareizi,ka nevaram kalpot svešai reliģijai,kas domāta pūļa vadīšanai un mierināšanai.jau gēnaos bālēliņiem ir kalpot svesiem kungiem gan debesīs,gan uz zemes….kā mūs āzē!!!!!!!!!!!!!

  12. Eduards Lunis saka:

    —JĀ, SEN JAU GAIDĪJU TĀDU UZSAUKUMU ,KĀ ŠIS KRIEVU GUDRĀKO ,KRIETNĀKO UN PATRIOTISKĀKO CILVĒKU ATMOŠANOS!
    ARI’MUMS TE ,LATVIJĀ ,PROFESORS IRĒNA STAVROVSKA , IR IZANALIZE’JUSI NOTIKUŠO ,,ŠAJOS BRĪVĪBAS GADOS,, UN NONĀKUSI PIE SLĒDZIENA, KA VISS TE IR NOTICIS PĒC ŽĪDU SVĒTAJĀS GRĀMATĀS APRAKSTI’TĀ!
    ŠODIEN PIEDALĪJOS PROTESTA AKCIJĀ ,KOPĀ AR STUDENTIEM. ARI’VIŅI SAPROT, KA NE TIKAI ĶĪLIS , BET VISA SAEIMA IR VAINĪGA LATVIJAS NOZAGŠANĀ! āBOLTIŅU UZAICINĀJU UZ LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI-4. MAIJĀ.TEICA, KA ATNĀKS…

  13. Reinis saka:

    Bruņutransportiera galvenā nozīme ir nogādāt karavīrus līdz kaujas iecirknim neskartus no lodēm. Tie paši par sevi neņem kaujas laukā nozīmigu lomu. Mūsdienās kā liecina Lībijas piemērs galvenā loma pieder aviācijai. Dienām ilgi tiek iznīcināti visi sauszemes objekti kā elektoapgādes mezgli, sakaru mezgli, smagās tehnikas bāzēšanās vietas, militārās rūpnīcas cehi, pat tiek veikti atsevišķi uzlidojumi lielāku kājinieku vienību pulcēšanās vietām. Pēc tam, kad ir radīts haos, sarauti sakari starp atsevišķām armijas daļām tiek iesūtīti kājinieki, kas vienkārši pārņem kontrolē teritoriju. Mani secinājumi ir tādi, ka profesionālā armija ir pārāk vāja, lai ar to cīnītos. Es to pamatošu ar Šveices pieredzi, kur no profesionālās armijas pilnīgi atteicās (atstājot tikai apmēram 7000 virsniekus, pilotus un instruktorus, tā vietā ieviešot vispārēju zemessardzi. Šveicē dienēšanu zemessardzē var aizstāt tikai cietumsods. Šveicē KATRAM vīrietim mājās ir ierocis un neaizskaramā kaujas rezerve, bet papildus munīciju šaušanas tenniņiem var iegādāties un ir pat vēlams iegādāties. Fakts Šveicē ir vismazākā noziedzība Eiropā. Kurš gribēs apzagt vīrieti, kuram mājās ir ierocis.
    Protams ar to, ka katram vīrietim izdalot ieroci Latvijā būs daudz par maz, to parāda tas pats Lībijas piemērs, kur Kadafi mēģināja ko tādu ieviest. Pats pamats ir nacionālā audzināšana un vēlmei cīnīties par savu zemi, tas viss sākas jau no mazotnes. Šveices ieturētā absulūtā neitralitāte nenozīmē vicināt baltu karodziņu un runāt par mieru visā pasaulē. Absolūtā neitralitāte aizstāvēt savu zemi ar jebkuriem līdzekļiem, ATKĀRTOJU AR JEBKURIEM LĪDZEKĻIEM. Fakti – otrā pasaules kara laikā Šveice aizliedz savai teritorijai lidot pāri ārvalstu militārajām lidmašīnām Sabiedrotajiem, kas lidoja pāri atļāva nosēsties sagūstot to lidmašīnas. Bet vāciešu lidmašīnas tika vienkārši notriektas, jo tie atteicās nosēsties. Kad vēlāk tika sarīkota speciāla soda ekspedīcija Šveicei vāciešu aviācija cieta tik lielus zaudējumus, ka pēc tam atteicās no idejas šķērsot Šveices gaisa telpu. Protams var minēt bankas un sarkano krustu, bet Šveices drošības ģalvenais garants ir pati tauta, ar militāro ormējums zemessardze. Vēl viens vispārzināms, bet nekur nerakstīts likums Šveicē, ja valsts valdība nolemj, ka tā nepretos

  14. Reinis saka:

    Atvainojos šeit ir turpinājums
    Vēl viens vispārzināms, bet nekur nerakstīts likums Šveicē, neatkarīgi no tā kā nolems Šveices valdība vai augstākā armijas virspavēlniecība pretoties ienaidniekam vai nē tautas katram indivīdam ir skaidrs, ka viņš KAROS par savu zemi un viņam ir GRIBA karot.

  15. skorceni saka:

    Tas, Reini, būtu visprātigāk!, karot par savu zemi !!!

  16. Os saka:

    Zemessardze pat ir tikai vienigais aizsaŗdzibas modelis Latvijas teritorijas,neatkariga Latvija,tas saucas Aizsaŗgi. Bet sobrid tas nav iespejams,jo Valsts paŗvaldes rezims ar lemejvaru un izpildvaru baidas no LATVIJAS NACIONALAS TAUTAS un brunota tauta,vel pie tam organizeta daudz maz,ir bistama pastavosajam si briza TOTALITARAJAM AR KGB UN DP valsts pašparvaldes rezimam. Nemjot vera,ka Mums bija visnotaļ speciga LATVIESU TAUTAS ZEMESSARDZE,ar kalašnikova-automatiem mājās,tas neapsaubami bija speks,kuŗu faktiski likvideja zidkrievu āži ar vienu otru vietejo it ka cekistu. Vel Zemessargam ir jabut maja parnesajamai granatiekaŗtai,tas NBS Zviedru nav sliktas. Un kaŗa daŗbibas rezultata nekada gadijuma nedŗikst doties meza,kluda aŗi bija,ka čečeni iegaja kalnos,tikai japaliek pilseta. DP vai VDK ari vienmer bija un bus pŗet sadu aizsardzibas modeli,pat ir jabŗinas,kā 1991.g.,Mums izdevas uztaisit sadu militaru organizaciju,kļudu laikam planosana pielava KGB aŗ VDk un židcekisti komunisti GOLDMANIS ar savu sarkano biedru GORBUNOVU ari bija parak aiznemti ar Latvijas materialo ŗezeŗvju izlaupisanas un Musu tautas masveida vai genocida shemosana. Jaatzist,ka Zemessaŗdze bija viens no Musu lielakajiem panakumiem,kuru piebeigt palidzeja ari Vaira Freiberga,jo nav un nevar but Latviesu interesu aizstave,jo ir Amerikas spec.darbiniece vai CRU,tas ir ta pat,ka nav bijuso KGB,VDK vai DP agentu,jo visiem iŗ saimnieks. Un siem Satana izdzimteniem vajadzeja vien nepilnus 10.g.,lai atbrunotu Z/S. SAB jau ari neparstav neatkarigas Latvijas un latviesu inteŗeses,pŗincipa ir ta,ka viss iŗ sagatavots,lai sini teŗitorija ienaktu krievzidu armija bez cinas un pa vienu nakti varetu izvest atlikuso Latviesu tautu no sis teŗitoŗijas uz Sibirijas naves koncentracijas nometnem,tada iŗ skarba patiesiba. Vel iŗ vera nemams fakts,ka Milicija,KGB,VDK,POLICIJA,DP aŗ SAB ir tas strukturas,ka vesturiski Latviesu patrioti nav tanis meslaines gajusi stradat un lai nemuld miskastnieki,ka bez viniem Mus banditi aplaupitu un nokautu,tie iŗ jusu degeneratu miskastnieki ,jusu okupantu rodna aŗ cilts sugu,kas iŗ pilns cietums si briža aŗ jusu dzivnieku atvasem. Zel,loti,ka Amerikas prezidents Niksons nerealizeja planu,kas bija visu launuma imperiju PSRS parklat ar planotu masveida atombumbu triecienu,jo jus esat tada dzivnieku ažu suga neatgriezeniski inficeta ar pasu nelabo un smiŗdat ari ka āži. Vesture jau atkartojas pec kada laika un Mes dod DIEVS pieŗedzesim Latviesu tautai laimi-saules muza garuma. Lej litra.

  17. Os saka:

    Zemessardze pat ir tikai vienigais aizsaŗdzibas modelis Latvijas teritorijas,neatkariga Latvija,tas saucas Aizsaŗgi. Bet sobrid tas nav iespejams,jo Valsts paŗvaldes rezims ar lemejvaru un izpildvaru baidas no LATVIJAS NACIONALAS TAUTAS un brunota tauta,vel pie tam organizeta daudz maz,ir bistama pastavosajam si briza TOTALITARAJAM AR KGB UN DP valsts pašparvaldes rezimam. Nemjot vera,ka Mums bija visnotaļ speciga LATVIESU TAUTAS ZEMESSARDZE,ar kalašnikova-automatiem mājās,tas neapsaubami bija speks,kuŗu faktiski likvideja zidkrievu āži ar vienu otru vietejo cekistu. Vel Zemessargam ir jabut maja parnesajamai granatiekaŗtai,tas NBS Zviedru nav sliktas. Un kaŗa daŗbibas rezultata nekada gadijuma nedŗikst doties meza,kluda aŗi bija,ka čečeni iegaja kalnos,tikai japaliek pilseta. DP vai VDK ari vienmer bija un bus pŗet sadu aizsardzibas modeli,pat ir jabŗinas,kā 1991.g.,Mums izdevas uztaisit sadu militaru organizaciju,kļudu laikam planosana pielava KGB aŗ VDk un židcekisti komunisti GOLDMANIS ar savu sarkano biedru GORBUNOVU ari bija parak aiznemti ar Latvijas materialo ŗezeŗvju izlaupisanas un Musu tautas masveida vai genocida shemosanu. Jaatzist,ka Zemessaŗdze bija viens no Musu lielakajiem panakumiem,kuru piebeigt palidzeja ari Vaira Freiberga,jo nav un nevar but Latviesu interesu aizstave,jo ir Amerikas spec.darbiniece vai CRU,tas ir ta pat,ka nav bijuso KGB,VDK vai DP agentu,jo visiem viniem iŗ saimnieks. Un siem Satana izdzimteniem vajadzeja vien nepilnus 10.g.,lai atbrunotu Z/S. SAB jau ari neparstav neatkarigas Latvijas un latviesu inteŗeses,pŗincipa ir ta,ka viss iŗ sagatavots,lai sini teŗitorija ienaktu krievzidu armija bez cinas un pa vienu nakti varetu izvest atlikuso Latviesu tautu no sis teŗitoŗijas uz Sibirijas naves koncentracijas nometnem,tada iŗ skarba patiesiba. Vel iŗ vera nemams fakts,ka Milicija,KGB,VDK,POLICIJA,DP aŗ SAB ir tas strukturas,ka vesturiski Latviesu patrioti nav tanis meslaines gajusi stradat un lai nemuld miskastnieki,ka bez viniem Mus banditi aplaupitu un nokautu,tie iŗ jusu degeneratu miskastnieki ,jusu okupantu rodna aŗ cilts sugu,kas iŗ pilns cietums si briža aŗ jusu dzivnieku atvasem. Zel,loti,ka Amerikas prezidents Niksons nerealizeja planu,kas bija visu launuma imperiju PSRS parklat ar planotu masveida atombumbu triecienu,jo jus esat tada dzivnieku ažu suga neatgriezeniski inficeta ar pasu nelabo un smiŗdat ari ka āži. Vesture jau atkartojas pec kada laika un Mes dod DIEVS pieŗedzesim Latviesu tautai laimi-saules muza garuma. Lej litra.

  18. Miervaldis saka:

    OS – tu pateici patiesību punkts punktā – kā jārīkojas Latviešiem.

  19. Miervaldis saka:

    Nu Pabriks nekad neies lekties ar krieviju, tas tiesa, taču domāju, ka bruņumašīnas nav īstais iemesls, kādēļ Krievija Latvijai vēl nav uzbrukusi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *