A. Priedītis ir primitīvs Maskavas dezinformators !

В марте в Германии заканчивают карантин и отменяют локдаун

LRTT

Notiek tieši pretējais, visi ierobežojumi tiek pagarināti līdz 31. martam !

Corona-Sonderregelungen bis 31. März 2021 verlängert

Var jau, biedr’ Priedīt, “laist muļķi”, kā Jūs to savā Feisbuka LAPĀ darāt, bet tomēr vajadzētu melus mazliet izrotāt ar dažiem patiesības graudiem ! Jūs pārspējat pašu Gēbelsu, kurš tomēr balstījās uz kaut kādu nacionālu, bet perversu patiesības izpratni. Neviens cits, Priedīša kungs, jūs par idiotu nevar pataisīt labāk, kā Jūs pats sevi, izplatot šo Krievijas VILTUS ZIŅU kanāla melus. Un tikai jāpabrīnās, cik daudz idiotu esat ap sevi sapulcinājis: veseli 1,4 tūkstoši ar šo viltus ziņu dalījās. Tā vairs nav tikai trako māja, bet vesels Padomju KOLHOZS- bezsmadzeņu kontingents !

Varu Jūs, Priedīša kungs, apbēdināt, Vācijā nekāda pretestība CORONAI(drošības pasākumiem) nav bijusi. Vācu ārsti un zinātnieki pret visu šo PANDĒMIJU ir izturējušies saprotoši. Iedzīvotāji ir korekti ievērojuši un ievēro visus piesardzības līdzekļus. Ik pa brīdim kādu atvieglinājumu pieļauj, bet, kad uzrādās saslimstība, atkal aizliegums… .

07.03.21

Šeit tiek skaidri no ASV puses pasacīts Krievijai: Jūs esat NEKAS(sūds uz puļķa gala) !

You may also like...

4 komentāru

  1. Andris saka:

    Linard , tu spēlē vampīru pusē ! Visu gaišu!

  2. Anonīms saka:

    Nupat bija saruna ar Vācijā esošu kolēģi , izmaiņas karantīnas u.c. ,līdzīgos jautājumos, būs pēc 2 nedēļām un ar dažādiem nosacījumiem dažādos reģionos.

  3. Anonīms saka:

    Nu,ko! Jāsvin atkal 8.marta Purima svētki,zem sieviešu izkārtnes. Bet 16.martu nemaz nepieminēsim! Tssss!

  4. Anonīms saka:

    Nu ja! Maucība? Nu ir tak valodā ielikts šis vārds, lai apzīmētu kādu īpatnību, kas saimnieciski neko labu neveido, kā vien bez vajadzīgas problēmas. Sievietes pie stūres, vadītājas, karavires, policajas, talbraucejas, kapteines, zageres, politiķes? Lai arī slavē Amerikā sievietes karavires, bet manā tēvu kultūra tādas lietas ir nesaprotamas. Kad sieviete ir kuce, tad viņas īpatnības ir pazemot vīrieti. Brīvības 88 uz 8.martu latviešiem bij žēl 0,50 santīmu sasviesties meitenēm uz ziediem un pienācās dzirdēt netīrības, kas iepriekš tika sleptas no savām darba kolēģēm. Cik ir tādu piemēru? Diemžēl daudz, kad latvieši aiz sava skopuma sāk lasīt morālās lekcijas par to, ka 8.marts ir žīdu svētki. Lai arī žīdiem ir savi svētki, bet pārējiem cilvēkiem tomēr pavasaris ir un paliek pavasaris. Tam nekāda sakara ar tautību, bet tomēr ir tautībai atšķirības uztverē uz vienu un to pašu lietu. Bij īpašs nacionālists, kam riebās viss sev apkārt, kas nav pēc viņa nacionālām krāsām. Pat gaiši zilā krāsa viņam bij krievu krāsa. Vai krievi ir jel kādu krāsu radījusi šaj pasaulē? Tad nu aiziedams no tās nožēlojamas bodes pēc gadiem saskaroties ar to nacionālo Jāni nez kāpēc viņš ir uzlicies virsū zidenei un viņa iepriekšējā meitene krieviete latviski runājoša dzīvo jau ar citu latvieti un dzemdejuse jam bērnu? Kam tiem nacionaliem patīk tās zhidenes? Pats bij lielākais netīrību runātājs attiecībā pret 8.martu. Kad pajautā tiem pašiem lielajiem PI……, cik sievietei ir AVU? Nemāk atbildēt! Skaitiet paši, bet paņemsim to pašu vārdu Siemens =Semenis =Semjanin =Mēs, kā atdalās individuālais As? No kolektīvās enerģijas bez kuras pats pastāvēt nav spējīgs. Lai arī latvieši kultivē sevi individualitāti, tad tomēr sadzīvē bez vārda Mēs indivīds iznīkst. Tikai vien redzot tas nacionālā teātra aktieru sejas īpaši ne sagribas būt kopā ar latvietību. Nav tak daudz ja fantazē no kādām avam ir izlīdusi galvenie latvietības kultūras nesēji, kad redz tādus šedevrus, kā Ieva Akurātere, Eduards Pāvuls, Rodrigo Fomins un brālis Ivo. Tas pats tautā mīlētais āksts Edgars Liepins un vēl tam par godu ielu nosaukt grib Latvijā. Saimniekus aprej un iznīcina, bet klauni un teatrāli ērmi tautai ir augstā cieņā. Vai tās nav maucibas sekas? Ieejot lielveikalos ir jāredz, kā sievietes dara vīriešu darbu un strādā pa 14 stundām. Kuram normālam vīrietim vajadzīga parstradajusies sieviete. Esmu nogurusi labāk rīt!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *