“inženieris” par noziedznieku Dombrovski

LRTT 1

Prātiņ nāc mājās, jāsaka uz J. Vanagu, kurš Dombrovski pielīdzinājis svētajam.

Vanags, kā īsts padomju laika kristietis, zin kas jāsaka, lai noturētos virs ūdens.

“Premjeru Dombrovski Vanags salīdzināja ar 3.gadsimta diakonu svēto Lavrenci, kura vārds latīņu valodā nozīmējot Lauriem vainagotais.”

http://www.diena.lv/latvija/viedokli/lelb-arhibiskaps-vanags-valsts-ir-ilgtermina-projekts-13978744

“inženiera” atbilde Vanagam:

Neesam muļki, kas tikko no plaukta nokrituši !

Lai valsts eksistētu un būtu neatkarīga,tai ir jābūt attīstītai EKONOMIKAI(ražošanai) ! Pirms Dombrovska, visi vadītāji vairāk vai mazāk zaga un ar ražošanas attīstību, jaunu darba vietu radīšanu, ar jauniem tehnoloģiskiem procesiem nenodarbojās.

Tā pamazām ražošana pamira.

Tehniskā universitāte neražoja inženierus, jo nebija pieprasījuma. Ušakovs paklusām, mērktiecīgi samazināja, iznīcināja ražošanu Rīgā, pērkot visu ārzemēs un neko neražojot !!  Dombrovskim no ražošanas nav nekādas jēgas, partiju pārstāvji, kas ieņēma ministru krēslus un kas nebūt nav profisionāli ieņemamos amatos, un kuriem nav ne mazākas saprašanas par ražošanas veidošanu, darba vietu radīšanu, jo starp tiem nav ne viena inženiera-ražotāja, AR RAŽOŠANU NENODARBOJĀS!!

Tā pieauga bezdarbs.

Lai noturētu nesašūpotu valdību, neradītu konfliktu starp partijām un NOTURĒTOS KRĒSLĀ Dombrovskis palaida visu pašplūsmā. Līdz ar ražošanas samazināšanos, pieauga deficīts. Lai to segtu, Dombrovskis neizvēlējās vienīgo ceļu- ražošanas attīstītu, bet vieglāko- sāka ņemt aizņēmumus. Lai atdotu aizņēmumus un savilktu galus kopā, sāka KLUSĀM pārdot VALSTS ĪPAŠUMUS, bet tas izrādijās par maz ! Sāka līdz nejēdzībai celt nodokļus un izpārdot visu kas Latvijā vēl ir palicis un ko vēl var pārdot !?? Cilvēki vairs nevarēja dabūt darbu, jo viss tika iznīcināts, izpārdots. Un nespēja arī nomaksāt nodokļus un no bezizejas, lai izdzīvotu sāka braukt projām !!! Bet cik cilvēku, izmesti no dzīvokliem, ir palikuši par bomžiem, nomiruši bada nāvē, izdarījuši pašnāvības no bezizejas ??

Valdis DombrovskisParādijās Lindermans,  kas atklāti sauc latviešus par IENAIDNIEKIEM !

FOTO: Vladislav Dombrovskij(Valdis Dombrovskis). Palasiet, ko sātanists J. Vanags saka par Dombrovski. Kādreiz viņš slavēja Godmani, tadag šo Latvijas bendi: http://www.kasjauns.lv/lv/zinas/100659/arhibiskaps-vanags-svetku-uzruna-dombrovski-salidzina-ar-sveto

Bet, no valdības puses, netika apcietināts(pat apsargāts), jo “strādā” uz valdību, NOVĒRŠ tautas uzmanību no valdības politikas-Latvijas iznīcināšanā. Dombrovska valdība izdarija lielāku ļaunumu latviešu tautai, nekā visas iepriekšējās valdības kopā.

Viņam par to būtu jāatbild, gan cilvēku, gan DIEVA priekšā !!!

vanagsPašlaik Dombrovskis dara visu, lai izpatiktu Eiropas savienībai, rezervētu sev vietiņu tajā. Līdz ar to paliek ARVIEN bīstamāks, jo var iet uz jebkurām “nelikumībām”! Es neredzu nevienu partiju, kas varētu izvest Latviju no šīs bezizejas, jo jāmaina pašas valdības izveidošanās proces.

FOTO: Papuasu cilts šamaņa tērpā ģērbtais LELB fīrers Janka, kurš vienmēr slavējis Latvijā valdošos bandītus, jo pats zadzis uz nebēdu ! Visīstākais Sātana kalps ! http://tautastribunals.eu/?p=666

Te nevar būt gadījuma cilvēku.

Valdībā jābūt tehniskiem-zinošiem, profesionāliem cilvēkiem, kas zin , var, grib un prot atjaunot, pacelt EKONOMIKU !!!

TĀ IR VIENĪGĀ IZEJA !!!

Bez ekonomikas atjaunošanas, mēs ZAUDĒSIM NEATKARĪBU, paliksim par KOLONIJU !!! Pašlaik neviena partija to nav spēīga, gatava paveikt. Es redzu vienīgo izeju– tautas vēlēts presidents -kāds tas bija Kārlis Ulmanis.

Mums, paldies Dievam, vēl ir palikuši ticīgi, godīgi un zinoši cilvēki !

Tas jādara NEATLIEKAMI, NEVILCINOTIES, kamēr mēs vēl līdz galam neesam iznīcināti,vajadzīga jauna Atmoda !!!

P.S.

Dievs“Atmaksājiet viņiem, kā viņi maksāja, un atdariet divkārt pēc viņu darbiem ! Kausu, ko viņi pildījuši, pildiet TIEM divkārt !”

LRTT piebilde.

Tas tika sacīts pirms diviem gadu tūkstošiem. Par šiem diviem gadu tūkstošiem “procenti” ir sakrājušies, tāpēc sacīsim: :“Lejiet viņiem desmitkārtīgi viņu atmaksas KAUSĀ !”

LRTT. 19.11.12.

You may also like...

10 komentārs

  1. saka:

    Atmoda ir vajadzīga kā vēl nekad,tik kas to organizēs?

  2. Raitis saka:

    Vēl kāds ir palicis,kas strādā valsts un tautas labā?(es domāju no politiķiem)???

  3. atmoda saka:

    Andris rakstīja viedus vārdus,bet pārējie tikai par mošanos.Likumi un plikumi jau sen ir novecojuši,bet ko jau sen gatavojās jaunā šķira ,piem.žurnāls “IR” esot izdevis grāmatu par zagļiem mazākajiem (pirkt viņu nevajaga,jo” cilvēkam” ir jau sen zināms,labāk nopirkt gaļas gabaliņu ).

    Jautājums ,kāpēc jaunā latviešu tauta tagad grib gāzt no troņa vecos zagļus? Acīm redzot prezidējošās vietas jāatbrīvo izredzētai šķirai kas nāks no dienvidiem.

  4. Eduards Lunis saka:

    -VARBŪT TAGAD SAPRATĪSIET, KA JĀSANĀK UZ -LATVIJAS GLĀBŠANAS SAPULCI 4.MAIJĀ! SAPULCES MĒRĶIS-NEVARDARBĪGA LATVIJAS VARAS MAIŅA!
    LATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJA.

  5. Reinis saka:

    Ar prezidentu vien ir par maz. Pašai domāšanai ir jāmainās. Latvijai jābūt, kā nacionālai valstij un visam pārējam jāizriet no tā un jākalpo tai. Savādāk būs kā ar ASV, kur vienīgo jēdzīgo prezidentu – Kenediju nošāva.

  6. vilcss saka:

    Te vajadzētu patirzāt Rimšēviču par to kā pie eiro ieviešanas viss Latvijas zelts un valūtas rezerves tiks nodotas – uzdāvinātas ECB !

  7. Os saka:

    Tikai SATANISTS var apgalvot,ka vel kads ir svets iznemot DIEVU,tikai Dievs ir svets sini visuma. Dambrovskis vienkarsi ir izskolots mulkis,tadi berniba ir debili,bet vecumdienas klust planpratigi pamulki,savukart tas vacu pakalpins kalpo Satanam un to vins apzinas,gan ne parak labi. Revolucijai protams ir janotiek,bet tani bridi ir jabut loti izdevigam geopolitiskam stavoklim,kads bija teiksim 1995.g.,kad Krievija iestiga ilgstosa kara ar Cecenijas Valsti un tas tautu,kas bija gandriz vai teicami nobrunota pateicoties varonim Dudajevam. Bet visam savs laiks acimredzot. Objektivi pamatoti uz doto bridi butu pamest Latvijas okupeto ar komunistiem zidiem teritoriju un jaruna ir ar Latvijas tautu emigracija,pagaidam no drosa attaluma vadot neatkarigo atbrivosanas nacionalo Latvijas armijas kustibu,jo Latvija ir bistami uztureties,par so lietu safabrices komunistiski zidiska si briza Latvijas prokuratura krim.lietu un vajdzes ta druscin pasedet Latvijas cietuma vieni gadini 15. Un varbut kads zina,kur palika Berlines muris? Tas bus nepieciesams,lai norobezotu Musu neatkarigas Latvijas Valsts austrumu robezu,no barbariem mezoniem. Tur tad ari bus Civilizetas pasaules mala,dzelzcela sliedes ari bus jazage pusu. Audzesim burkanus un citus labumus,ka netkaribas Latvijas gados,nav ko izdomat jaunu velosipedu,viss genialais ir vienkars. Lej litra.

  8. Miervaldis saka:

    Godmanim bija vienalga, kādu mērgli ielikt premjēra krēslā, ka tik Godmanim ar visu ieklīdeņu varzu nenāktos atdot visu salaupīto Latviešiem atpakaļ!Un protams ka svarīgos brīžos Godmanim bija trīcējušas kājas, jo labi zin, ko par savām cūcībām pret Latviešu tautu viņš dabūtu, bet vai Dombrovskim kājas netrīc?Nē, jo viņam ir stipra aizmugure, jeb pareizāk sakot makšķere, uz kura viņš ir uzdurts kā tārps, nu un protams, Dombrovskim ir bail, bet aiz viņa stāv drošības policija, kura gan nebūs spēcīga,4.atmodas laikā,tad nu par velti viss darba Godmanim būs, jo uzticas viņš ļaunumam, ļaunumam, uz kuru viņš cer, ka tas nesabruks, jo citādi viņam šaujamā kamerā vieta ir!Ko vēl gribu teikt?Turpinot par Dombrovski, gribu teikt, ka viegli, viegli bija atrast tādu kropli, un turpmāk būs vēl vieglāk, tos savervēt no sabiedrības, jo visi normālie Latvieši aizbrauks, nu bet patrioti paliks, bet tie, kuri aizbrauks, mīlēs Latviju no droša atāluma, bet pašmāju Latvijas patrioti derēs mūsu valstsvīriem vien algas veidā!Vai tie ir Latviešu valdība?

  9. mr. bo saka:

    manuprāt, Dombrovskis ir labākais premjers, kāds Latvijai ir bijis… šis raksts ir nevis kritika, bet izvērsts “viss ir slikti!”, nav taisnīgi šie pārmetumi, par ko droši vien arī būs jāatbild Dieva priekšā – ja jau reiz Viņu te piesauc; citiem vārdiem sakot, melot un kūdīt cilvēkus nav labi ;)

  10. Miervaldis saka:

    mr.bo – šie mēslulatvieši ir pelnijuši ne tikai kūdīšanu uz viņiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *