Provokatora Edvīna Šnores daudzības apliecinājums Mežvietam !

NA/VL! nodevība/ divkosība ir sasniegusi līmeni, kas norāda, ka ir darīšana ar “velna apsēstību”- med. leksikā runājot: šizofrēniju.

“Eksperti” 4. minūtēs izskaidro 16.03 !

 NA/VL! ir kļuvuši par : NODEVĪBAS SIMBOLU ! Krīt acīs, ka Feisbuks tiek pārpildīts ar NA biedra E. Šnores cīņu pret “Pārdaugavas monstru”. Protams, ka šim okupācijas simbolam nav vietas uz Latvijas zemes un tas arī tiks uzspridzināts, sabērts vagonos un aizsūtīts uz Hazārijas galvaspilsētu Moskoviju.

Bet, Latvijai šodien ir daudz svarīgākas lietas, par kurām jācīnās, nevis politiski uzspēlēti jābļaustās par šo “SŪDU”. Latvijā tiek iznīcināts viss, kas saucas par VALSTS PAMATIEM, bet par to “mūsu” Edvins Šņoris nav pat zilbi uzdrošinājies iebilst !!!

Rupniecība, kuģniecī, lauksaimniecība, medicīna, izglītība, pensijas, bērnu pabalsti….latviešu tauta jau guļ uz nāves gultas, bet šis sūda žīdelis, kurš tēlo lielo latvieti, kauc par kaut kādu tur akmens gabalu !!!

Tieši tas jau arī ir žīdu uzdevums, ķērkt cik skaļi vien iespējams par valstij un tautai pilnīgi nebūtiskām problēmā, lai tā aizsegā varētu turpināt izlaupīt vēl to, kas palicis !

Piemēram: ārprāta Latvijas mežu iznīcināšana…. !!!

Vai par to NA un “Šņoris” ceļ trauksmi ?

Protams, ka nē !

NA antidemokrātiskais/antilatviskais izlēciens ar žīdu Levitu, ir latviešu tautas traģēdija!

NA/ VL! ir nekas vairāk, kā hazāržīdisko sātanistu koriģēta noziedznieku banda, kura pilnā sastāvā reiz tiks aizvilkta un Pārdaugavas monstra laukumu, kur kādreiz bija uzstādītas Jekelna karātavas, kuras par godu nodevējiem no NA, tiks atjaunotas !

Un tikko notikušā ārprāta latviešu slepkavas N. Mežvieta(Mežviets ir Sātana sektas loceklis) sasteigtā un slepenā “ievēlēšanu” vēl uz vienu termiņu !!!

Radās konflikta situācija ar J. Bordānu un JKP, kuri bija pret to!!!

Skat VIDEO:

https://www.facebook.com/konservativie/videos/206949793577157/?q=jaun%C4%81%20konservat%C4%ABv%C4%81%20partija&epa=SEARCH_BOX

https://www.la.lv/zemestrice-valdosaja-koalicija

Līdzīgs viedoklis ir arī Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisijas deputātam Edvīnam Šnorem (Nacionālā apvienība), kurš atgādina, ka VDD katru gadu pavasarī sniedz publisku atskatu par savu darbu un tas arī esot īstais brīdis vērtēt iestādes un tā vadītāja darbu. Šogad pēc atskata publicēšanas nekādi pārmetumi dienesta darbam neesot sekojuši. Arī Aizsardzības un iekšlietu komisijas sēdēs VDD pārstāvju līdzdalība neesot retums, un Šnore uzskata, ka deputāti saņemot pietiekami daudz informācijas. “VDD darbu, salīdzinot ar citiem dienestiem, es vērtēju kā labu. To gan nevaru teikt par Satversmes aizsardzības biroju un tā vadītāju Jāni Maizīti,” atzīst E. Šnore. Latvijas specdienestiem nereti tiek pārmests, ka tie nav tik sekmīgi, ķerot Krievijas spiegus, ja salīdzina ar kaimiņvalstīm Igauniju un Lietuvu. E. Šnore piekrīt, ka šis pārmetums būtu vietā, tomēr arī tas vairāk adresējams SAB, nevis VDD.

Un ko mēs dzirdam ?

Lielais “pieminekļu grāvējs” ir viens no nadzīgākajiem N. Mežvieta aizstāvjiem(Mežviets ir organizējies neskaitāmas latviešu slepkavības, ieskaitot B. Lozes un arī L. Grantiņa neveiksmīgo slepkavību) !

99% neskaidrības/ noslēpuni ir vienkārši atklājamai/ pārbaudāmi, ja tikai tajā esam ieinteresēti… .

Pajautāsim Mežvietam tele- kameru priekšā: Vai viņš arī ir par “Pārdaugavas monstra” demontēšanu ?

Atbilde būs nekavējoša, proti, !

“Kā var aizstāvēt to, kurš ir pret tavām idejām ?”

Lūk, tas arī būs 100% apstiprinājums, ka “mūsu” Šņoris ir žīdu provokators !!!

22.07.19

You may also like...

9 komentāru

  1. liekulība un parazītisms saka:

    Levitānija rullē:

    https://nra.lv/politika/287001-tavars-sakam-glabt-vienotibu-un-par-to-samaksajam.htm

    alkatīgie spītīgi cer
    no žoga mietiem izveidot augļu dārzu !!!
    Ka dermokrātija ir lielākais ļaunums valstij
    jau K.Ulmanis lieliski parādīja !
    Bet nē – gribās zagt uz velna paraušanu !!!

  2. Māris M. saka:

    Ar mežiem ir tā, ka nekas iznīcināts netiek. Vismaz valsts mežos pavisam noteikti nē. Tas, ka mežs tiek nocirsts, nenozīmē viņa iznīcināšanu. Jau pēc dažiem gadiem valsts izcirtumā jau aug skaista, kopta jaunaudze – zaļais zelts nākošajām paaudzēm. Priecē arī visai plašie meža meliorācijas un ceļu būves darbi. Tas ir tas, kas padomju laikos mežos palika novārtā. Vienīgais, kas man tajā visā nepatīk, ir cišanas vecuma samazināšana. Tas nozīmē ražu vākt ātrāk. To dara tāpēc, ka koksne tādejādi tiek lietderīgāk izmantota. Ja koku caurmērs pirmajiem nogriežņiem lielāks par optimālo, daudz koksnes aiziet nomaļos. Tātad – lielāks procents no koka ir tikai kurināmais. Bet ciršanas vecuma samazināšana, savukārt, ietekmē meža putnu populāciju – mežā nav vecu, dobumainu koku. Rezultāts tam visam var būt dažādu kaitēkļu savairošanās, kas var kļūt par iemeslu pamatīgiem meža postījumiem. Kaitēkļus savairo arī mežā sakrautās milzu zaru kaudzes, kas gaida savu kārtu samalšanai šķeldā.

    Intensīvā ciršana ir pilnīgi loģisks darba cikls. Ulmaņlaikos un padomju gados intensīvi stādīja un kopa, tagad ievāc ražu. Daudz stādīja, daudz kopa, daudz izauga, daudz jācērt. Ja necērt, tur vairs nebūs mežs, bet džungļi. Koki paliek veci, nogāžas un veidojas postaža. Skaistie Latvijas meži ir nevis dabas dāvana, bet smags mežinieku darbs. Daba Latvijas apstākļos mums dod tikai brikšņus. To varam redzēt, salīdzinot valsts un vairumu privāto mežu, kas padomju laikā bija kolhozu apsaimniekošanā. Ja valsts mežos, kurus padomju gados pārvaldīja meža un arī Latvijas patrioti, toreiz cirta, stādīja un kopa, tad kolhozos viss lielākoties auga dabiskā ceļā. Rezultāts – ievas, kārkli, lazdas, krituši koki, alkšņi un pa kādam augošam vērtīgam kokam pa starpu. Saimnieciskā un arī estētiskā vērtība tādam “mežam” nav pilnīgi nekāda. Arī ogotājam un sēņotājam tajos džungļos nav ko darīt.
    LLU Meža fakultātē profeesors Zālītis vienmēr uzsvēra: “Mežs Latvijā neaug. Mežu Latvijā audzē”. Un viņam ir pilnīga taisnība.

    Šo tēmu varētu salīdzināt ar pilsētnieku parasti izteikto frāzi: “Jums gan laukos labi. Jums viss izaug.” Mums laukos nekas neaug pats bez smaga darba. Pašas aug tikai nezāles. Ar mežu ir tieši tas pats. Ja gribi ražu, smagi jāstrādā un tā arī laikus jānovāc, lai neaiziet bojā.

    Pavisam cita lieta ir tas, kur paliek mežu apsaimniekošanas rezultātā iegūtā nauda. Par to tad arī ir jārunā, nevis par mežu ciršanu kā tādu, jo mežs ciršanas rezultātā nepazūd, bet tiek audzēts skaists no jauna. Tas vislabāk redzams tieši valsts mežos.

    P.s.
    Daudzi saka – zvēri iet pilsētā, jo izcērt mežus un viņiem nav kur dzīvot. Atkal pilnīgas muļķības. Dzīvniekiem vislielākā barības bāze ir tieši izcirtumi, kur viņi arī visvairāk uzturās. Zvēru iešana pilsētā ir medību likuma, kas strikti regulēja dzīvnieku skaitu, sacūkošanas sekas, nevis mežu trūkums. Cūku mēris arī ir šo sacūkoto likumu sekas, jo dabā viss iekārtots tā – ja kāda populācija savairojas virs kritiskā daudzuma, tā dabiskā ceļā lielais vairums aiziet bojā. Cūku mēris ir šis dabiskais process. Ja negrib līdz tam nonākt, nevar cūkām dot vaļu vairoties bezjēgā un inficēt arī mājas cūkas ar nopļauto un izbaroto zāli, pa kuru gājis slims meža ruksis.
    Medību likumu rezultātā drīzumā varam gaidīt arī kādu briežu un alņu sērgu, kas inficēs mājlopus.

  3. to Māris M. saka:

    Caur eksceli skatoties, jums taisnība !

    TIKAI ir pāris riebīgas NIANSĪTES.
    Sāpīgas niansītes !

    Kokiem ir tāds niķis – parasti neaugt tur, kur
    VAJADZĒTU augt, bet aug tur, kur ir katrai
    koku SUGAI piemērota AUGSNE, hidroloģiskie
    apstākļi, nelabvēlīgi apstākļi kaitēkļu izplatībai,
    u.t.t., u.t.t.

    Par ciršanas vecumu pēc eksceļa – nu, nevajag
    to sašaurināt uz vienu resnumu !!!

    Būvbaļķiem vajag vienu resnumu(attiecīgus gadus
    augušus), dēļiem var tievākus, sīkizstrādājumiem
    vēl tievākus, šķeldai der sākot no 1 mm resnuma…

    Tātad, jāskatās, kādam biznesam paredzam !

    Par to Zālīti, spriežot pēc Jūsu izteikumiem, ir
    divas iespējas – vai nu esat pavirši viņu klausījies,
    vai viņš ir “mācījis” to, kāda tolaik bija PSKP nostādne
    tajā laikā…

    NAV taisnība, ka “„Mežs Latvijā neaug. Mežu Latvijā audzē“ !!!

    Latvijā no seniem laikiem mežam PALĪDZ AUGT
    tur, kur attiecīgie koki aug !!!

    Pie mēriem pamatā vainīga visa kā transportēšana
    tūkstoš kilometrīgos attālumos no inficētām vietām.
    Ka katrā mežmalā redzam pa kritušam dzīvniekam,
    nosaka to blīvums attiecīgā teritorijā, kas labvēlīgs
    inficēšanās intensitātei !

  4. Janis saka:

    Protams mežs Latvijā tiek izcirsts pat mazāk, kā varētu. Meža pieaugums ir lielāks nekā nogriešana, izstrāde. Šito pateiks ikviens cilvēks, kas ar mežiem saistīts ir bijis. Nav jēgas pārsūdzēt kokus, kad tārpi, kaitēkļi viņus apēd. Un nav materiāla.
    Cita lieta ir kā nozog no laupot visu naudu iegūto no koksnes pārdošanas Latvijas Valsts Mežu priekšniecība! Tas

  5. admin saka:

    Admins > Vārdam
    Jūsu komentārs ir provakatīvs, kas attiecas uz “mežiem”, un bez paskaidrojuma nav apstiprināms. Tuvākās dienās tas tiks izdarīts, jo atbilde skar nopietnu tēmu… .

  6. Māris M. saka:

    Vēl par mežiem.

    Padomju gados 80% no Latvijas meža nestās peļņas aizgāja vissavienības (ne Latvijas PSR) budžetā. Bet, neskatoties uz to, bija gan papīrfabrikas (ļoti svarīgs posms kopējā koksnes pārstrādes sistēmā, kas apzināti tagad izrauts no aprites), gan neskaitāmas kokzāģētavas, mebeļu fabrikas. Tiem, kas pārzina meža nozari, nav nekāds noslēpums, kā saimniekoja ar atlikušajiem 20%. Pietika pilnīgi visam un vēl notika vērienīga izzagšana, kā jau komunistu sistēmā pierasts. Kamēr meža fanātiķi – mežsargi un strādnieki melnu muti dzīvoja pa mežiem, tos “audzējot” un “vācot ražu”, citi dzīvoja par valsts budžetu trallinot pirtīs un apmaksājot algas saviem personīgajiem kalpu bariem, kas apkopa viņu pat dažkārt desmitiem hektāru lielās saimniecības (daudziem tas būs jaunums). No meža pietika visam – meža audzēšanai, modernai ārzemju mežistrādes tehnikai, gan fabrikām, gan zagšanai, gan uzdzīvei un vēl Maskavu kārtīgi pabaroja.

    Tās ir neiedomājamas summas, kuras šodien varēja Latviju uz zaļa zara turēt, bet notiek pilnīgi pretējais.

  7. "ar mežiem saistītajam" Jānim saka:

    Jūsu “saistība” ir labi redzama – nauda,nauda, nauda…
    Tūliņ, šodien…

    Kad pēc nociršanas (“varētu vairāk”!!!) paiet gadu
    desmiti, kamēr, varbūt atjaunojas/varbūt neatjaunojas
    kā iepriekš bija – tas jūs maz interesē – galvenais ir
    tendenciozais ekscelis, kuru VAR ieprogrammēt gan
    vienā, gan otrā virzienā…
    Jūsu “varētu” ir robežās “no nulles līdz visu” ?!

    Kā tad sastāv ar skābekļa ražošanu(sevišķi – ziemā),
    ar temperatūras izmaiņu nolīdzināšanu gadalaiku
    griezumā ?

  8. to 2019. gada 22. Juli um 9.08 Uhr saka:

    Jūs praktiski atbalstat “bezsortimenta meža izmantošanu” !
    Kā japāņi, vācieši, skandināvi izmanto mežus – neesat dzirdējis?

    Ceļus būvē lai varētu fiksāk izvest nocirsto, un, cik saprotu,
    vismaz daļēji par “Eiropas naudu”, kura nav vis kādā
    dobītē izaugusi, bet no mūsu pašu iemaksātā saķīmiķota !

    Jums “Intensīvā ciršana”, izskatās, nozīmē “tikai kailcirtes”?
    Padomju laikos bijušajos privātajos mežos izcirta tikai
    lietkokus un pameta mežu savā vaļā, tāpēc saauga tikai
    pamatā mazvērtīgās lapkoku sugas, kas fiksi saauga un
    nokalta, jo kolhoznieks mežā malku cirst varēja ļoti
    limitēti – praktiski spieda “sakopt” aizaugošos meliorācijas
    grāvjus…
    Tāpēc arī veidojās džungļi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *