A. Slucis. Naida kurināšana

Latvijas purvs

NAIDA KURINĀŠANA

Kas ir naida kurināšana un kas un kā to dara?

Aivars SlucisNaidu kurina galvenokārt ar darbiem un ne ar vārdiem.

Šinī pasaules daļā (ziemeļu Centrāleiropā), krievi (Krievija) ir izdarījuši tik daudz noziegumus pret viņu mazajiem kaimiņiem, ka krievi ir galvenie naida kurinātāji.

> Krievu uzbrukums Somijai un daļa tās teritorijas aneksija- kurina naidu pret krieviem.

>Igaunijas, Latvijas un Lietuvas okupācija- kurina naidu pret krieviem.

>Igauņu, latviešu un lietuviešu deportācijas uz Sibīrijas nāves nometnēm- kurina naidu pret krieviem.

>Baigais Gads- kurina naidu pret krieviem.

>Katiņa- kurina naidu pret krieviem.

>Masveida 5 000 000 sieviešu un meiteņu izvarošana Austrumvācijā 1945. g.- kurina naidu pret krieviem.

Tātad visi naida kurinātāji ir krievi ar saviem necivilizētajiem darbiem un viņi tos turpina vēl šodien.

>Krievu atteikšanās iet prom no Latvijas- kurina naidu.

>Krievu izdarītā Abrenes nozagšana, izmantojot savus aģentus Latvijas valdībā- kurina naidu.

>Krievu mēģinājums pārkrievot Latviju- kurina naidu.

>Krievu atteikšanās runāt latviski Latvijā- kurina naidu.

> Krievu referendumi par divvalodību- kurina naidu, jo tādi referendumi šodien ir tas pats kā latviešu izsūtišana uz Sibīriju agrāk, jo abi ir mēginājums iznicināt latvisku Latviju.

Latviešiem nav nepieciešams citos latviešos kurināt naidu pret krieviem, jo krievi ar saviem noziegumiem to jau sen un plašā mērogā ir izdarījuši.

Ja latvieši neizjustu attaisnojamu un kontrolētu naidu pret krieviem, tad viņi nebūtu dzīvi, tad viņi būtu dzīvi miroņi (zombiji). Saprast un atzīt  šo naidu ir veselīgi un vajadzīgi, citadi Latvija ir kā vieta, kur latvieši ir spiesti klusu dzivot kopa ar savu bernu(latviskas Latvijas) slepkavām.

Krievi, viņu aģenti, noziedznieki un rietumu kreisie, kā piem. EDSA komisāri grib šo lietu noslēpt, jo citādi viņiem nāktos šo attaisnojamo naidu nomierināt, kā to darīja vācieši ar ebrejiem pēc otrā pasaules kara.

Vācija atvainojās, palīdzēja dibināt Izraēlu un samaksāja milzu summas kompensācijā. Ar visu to Izraēlā nav daudz vāciešu, jo viņi nav šovinistiski, rupji, nejūtīgi, nekulturāli.

Krievijai un krieviem jādara tas pats Latvijā. Jāatzīst un jāatvainojas par Latvijas okupāciju (1940. – 1991.g.) un tās sekām.

Jāizvāc 80% krievvalodīgo no Latvijas.

Jāizmaksā lielu kompensāciju.

Aivars Slucis

==========================

Uzmanību !!!

Lai netiktu ar A.G un K.P. jēlībām pieķēzīta LRTT i-vietne, tika nolemts komentārus nelaist “pa tiešo” VIETNĒ.

Arī turpmāk netiks prasīta JŪSU identifikācija. Tiek saglabāta iespēja palikt anonīmam, bet ar laika nobīdi. Cilvēka cieņas aizskarošie komentāri netiks apstiprināti.

Nebaidieties rakstīt, jo pie šīs vietnes IP adresēm DP klāt netiek.

08.10.12.

You may also like...

19 komentārs

  1. informācija saka:

    http://financenet.tvnet.lv/zinas/438735-krievijas_ekspremjers_primakovs_latvija_klusi_izpeta_situaciju

    Krievijas ekspremjers Primakovs Latvijā klusi izpēta situāciju

    TVNET/Nekā Personīga

    20:15, 7. oktobrī, 2012

    Klusu un nemanāmi šonedēļ Latvijā uz trim dienām bija iebraucis viens no Krievijas vecās gvardes politiķiem – smagsvariem Jevgēņijs Primakovs. Viņš Krievijā kādreiz vadīja vienu no specdienestiem – Ārējās izlūkošanas dienestu. Borisa Jeļcina laikā bija premjers. Šobrīd pārstāv biznesu – vada Krievijas tirdzniecības un rūpniecības kameru.

    Tiek noskaidroti vietējie apstākļi.

    Latvijā līdz šim Primakovs bijis vairākkārt. Un kā uzskata politikas aprindās, Krievijas ekspremjers braucis noskaidrot gaisotni Latvijā pirms svarīgu lēmumu pieņemšanas. Lai arī šoreiz Primakova brauciena oficiālā versija bija viņa sarakstītās grāmatas reklamēšana, visticamāk Krievija centās noskaidrot Latvijas nostāju Maskavas – Briseles gāzes karā.

    Pensionēto politiķi Latvijā ekskortēja vairākas policijas ekipāžas un apsargi. To Ārlietu ministrijai pieprasījusi Krievijas vēstniecība. Lai arī likums neuzliek par pienākumu to darīt – ministrija lūgumu pildīja..

    Neaizmirst akcentēt nepilsoņus.

    Uzrunās augstskolās un pie Valsts prezidenta Primakovs nepalaida garām iespēju pieminēt Latvijas un Krievijas politikas problēmjautājumus – nepilsoņus un Krievijai nepatīkamos leģionārus. Tā pat kritiku saņēma arī abu valstu žurnālisti, kas vainojami Latvijas-Krievijas sarežģītajās attiecībās. Lai dibinātu kontaktus notika pieņemšana restorānā. Redzami politiķi vai biznesmeņi neatnāca.

    Starp Primakova pavadītājiem bija kāds sirms, neuzkrītošs kungs – Aleksandrs Rogožins. Viņš ir otrā persona Maskavas baņķiera Pjotra Avena vadītajā Krievijas-Latvijas biznesa padomē. Rogožina dēls – arī Aleksandrs – savulaik strādāja Krievijas vēstniecībā Rīgā. Ieņēma augstu amatu – bija vēstniecības vicekonsuls un oficiāli nodarbojās ar vīzu izsniegšanu.

    Bet kā atklājās pirms četriem gadiem – īstais Rogožina darbs bijis Krievijai vajadzīgu ziņu izspiegošana. 2008.gada janvārī viņš no Latvijas tika izraidīts un iekļauts mūsu valstij nevēlamo personu sarakstā. Rogožinam ar slepenu informāciju esot izlīdzējuši vismaz pieci vietēji, pretī saņemot materiālus labumus. Rogožins juniors joprojām atrodas Latvijas melnajā sarakstā.

    Ar Ušakovu runā par spīdošo sadarbību.

    Uzņēmēji Atis Sausnītis un Ivars Strautiņš kopš pagājušā gada vasaras ar Rogožiniem ir biznesa partneri. Viņiem kopā ar Tamāru Rogožinu un vairākiem uzņēmējiem no Krievijas pieder firma «ASSOĻ un partneri». Kā uzņēmuma juridiskā adrese uzrādīta augstskola Turība. Firma nodarbojas ar pārtikas produktu vairumtirdzniecību.

    Strautiņam ir labi kontakti gan Rīgā, gan Maskavā. Viņa meita ar padomiem izlīdz Rīgas mēram Nilam Ušakovam. Savukārt Maskavā Strautiņš ar saviem paziņām piepalīdz Latvijas preču veikalu «Rižkij Dvorik» atvēršanā.

    Primakova pirmajā vizītes dienā ar viņu tikās arī Rīgas mērs. Smalkajā viesnīcā, kur bija apmeties ciemiņš no Maskavas, abi 40 minūtes padzēruši tēju. Ušakovs lepojas ar Krievijas ekspremjera grāmatu un novēlējumu. Kopš iepriekšējās Primakova vizītes Latvijā tūristu skaits no Krievijas trīskāršojies, atvērti vairāki veikali «Rižkij Dvorik». Sadarbība esot spīdoša. Par to arī runājuši.

    Rīgas mērs Nils Ušakovs saka: “Tas vienkārši ir svarīgi. Tas dod Rīgas budžetam un Latvijas budžetam. Un mēs pie tā visu laiku turpināsim strādāt. Tā ir viena no mūsu prioritātēm. Un vienkārši par to, kas notiek pasaulē – ASV vēlēšanas. Jūs varat neticēt, ka mēs runājām par ASV vēlēšanām, bet tā ir. Man piemēram ir interesanti.

    Uzņemšana arī pie prezidenta.

    Primakova vizītes augstākais punkts bija tikšanās ar Valsts prezidentu. Viņi jau ir veci paziņas un tikušies, kad vēl Andris Bērziņš vadīja Tirdzniecības un rūpniecības kameru.

    Primakovs norāda, ka “prezidenta kungs tā pat kā mēs uzskata, ka nepiciešams mainīt vairākas nostādnes politiskā plānā, kas traucē attīstīties abu valstu attiecībām. Es pat atzīmētu, ka tās ne tik daudz traucē cik var nākotnē traucēt vai radīt apdraudējumu. Un man bija patīkami dzirdēt, ka tiks mainītas vairākas lietas, kas traucē attīstīties mūsu attiecībām. Šajā sakarā es tajā neiedziļināšos.”

    Ko Valsts prezidents apsolījis Primakovam – no paša Andra Bērziņa noskaidrot nebija iespējams – viņš ar presi nerunāja. Vēlāk Rīgas Pils mums sniegtais skaidrojums ir visai miglains. Bērziņš «savas prezidentūras laikā rīkošoties tā, lai, savstarpēji sadarbojoties, veicinātu Latvijas un Krievijas attiecību attīstību abām valstīm izdevīgā gaisotnē» (citāts no Prezidenta preses dienesta paziņojuma)..

    Patiesais iemesls var būt Gazprom tiesvedība.

    Eksperti domā, ka Primakova brauciena īstais iemesls ir tiesvedība pret GAZPROM. Brisele tikko sākusi plašu izmeklēšanu, jo Krievijas gāzes gigantu tur aizdomās par nopietniem konkurences pārkāpumiem vairākās valstīs. Arī Latvijā. Naftas un gāzes bizness Krievijai dod gandrīz pusi no visiem valsts ieņēmumiem. Un ja Brisele Gazprom vainu pierādīs, kompānijai soda naudās būs jāatmaksā 10% no peļņas. Tas nozīmē tiešu apdraudējumu Krievijas budžetam. Mājienu Eiropas virzienā Rīgas vizītes laikā izteica arī Primakovs.

    Primakovs: “Krievijai galvenais priekšnosacījums šajā situācija ir tas, lai tā pati Latvija, darbojoties Eiropas Savienībā, nedarītu to uz Latvijas-Krievijas attiecību pasliktināšanās rēķina. Lūk no kā mēs piesargājamies.”

    Lietuva jau pasteigusies GAZPROM iesūdzēt Zviedrijas šķīrējtiesā. Par negodīgu cenu uzspiešanu Lietuvas Enerģētikas ministrija grib piedzīt 1,4 miljardus eiro. Latvija Krievijas gāzes milzim ir stratēģisks punkts – šeit atrodas Inčukalna krātuve.

    Tā pat pēc Latvijas Ārpolitikas institūta direktora Andra Sprūda domām Krieviju varētu satraukt Latvijā dažu politiķu prātos iecerētā gāzes tirgus liberalizācija. Ekonomikas ministrs Daniels Pavļuts jau vasarā ir izteicies, ka GAZPROM piederošās Latvijas Gāzes monopolstāvoklis būtu jāizbeidz.

  2. lasītājs saka:

    Latvijas valsts izzadzēja, komunista Aivara Lemberga piederošais portāls NRA jau nosaucis Aivaru Sluci par skandalozu. Aivaru Lembergu, Ivaru Godmani, Aivaru Borovkovu tracina, ka ārzemēs dzīvojošie latvieši spēj nopelnīt naudu, tādējādi paliekot neatkarīgi un apmaksājot publikācijas, kurās pauž patiesību par notiekošo Latvijā. Šis ir labs piemērs, kā neatdot savu naudu viltus latviešu draugam Aivaram Gardam, tādējādi paliekot nabadzīgam, bet gan ieguldot naudu cīņā par tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

  3. Māris saka:

    Par ko tad NRA ir nosaukusi Sluci par skandalozu? Vai par to, ka nebaidās pateikt taisnību un aizstāv latviešu tautas tiesības?

    http://nra.lv/latvija/politika/80716-skandalozais-slucis-parmet-krieviem-naida-kurinasanu.htm?view=comments#comments

    Skandalozais Slucis pārmet krieviem naida kurināšanu

    Skandalozais trimdas latvietis Aivars Slucis šodien ievietojis kārtējo apmaksāto publikāciju Latvijas masu medijos, kurā pārmet krieviem naida kurināšanu.

    Pēc Sluča vārdiem, “krievi (Krievija) ir izdarījuši tik daudz noziegumu pret viņu mazajiem kaimiņiem, ka viņi ir galvenie naida kurinātāji”. Slucis krieviem pārmet Baltijas valstu okupāciju, deportācijas, izvarošanas Austrumvācijā 1945.gadā, Abrenes nozagšanu u.tml.

    “Ja latvieši neizjustu attaisnojamu un kontrolētu naidu pret krieviem, tad viņi nebūtu dzīvi, tad viņi būtu dzīvi miroņi (zombiji). Saprast un atzīt šo naidu ir veselīgi un vajadzīgi, citādi Latvija ir kā vieta, kur latvieši ir spiesti klusu dzīvot kopā ar savu bērnu (latviskas Latvijas) slepkavām,” raksta Slucis.

    Skandalozais trimdas latvietis aicina Krieviju un krievus atzīt Latvijas okupāciju, atvainoties, izvākt 80% krievvalodīgo no Latvijas un izmaksāt lielu kompensāciju.

    Ziņu aģentūra LETA

  4. raksts saka:

    2012. gada 10. jūnijā Aivars Slucis ir uzrakstījis arī rakstu “JAUNĀ OKUPĀCIJA – Vienotības un Zatlera plāns pārkrievot Latviju (protams, kopā ar SC un ZZS)”.

    http://politikudarbi.blogspot.ca/2012/06/jauna-okupacija.html

    10. Saeima (galvenokārt SC, TP, ZZS) pieņēma likumu, ar kuru par lētu naudu (Ls 100 000 Rīgā, Ls 50 000 citur Latvijā) krievi var iegūt atļauju pastāvīgi dzīvot Latvijā.

    Summa ir tik zema, ka, piemēram, visi Maskavas krievi varētu pārcelties uz Rīgu, jo šis bīstamais likums prasa lai iegulda tikai Ls 100 000 nekustamā īpašumā Rīgā. Dzīvokļi Maskavā ir daudz dārgāki, nekā Rīgā, un tādēļ, pārdodot vienu dzīvokli Maskavā viņi varētu nopirkt vairāk, kā vienu Rīgā un vēl nauda paliktu pāri. Tūkstošiem krievu ir to jau izdarījuši. Drīz Kremlis sapratīs cik izdevīgs šis likums ir, jo par cenu cik maksā tikai viens ASV jaunākais bumbvedējs Bll Stealth, Krievija var iesūtīt Latvijā 50 000 krievus (10 000 ģimenes) no ekonomiski nevajadzīgām sādžām. Kādēļ zaudēt kaujās tankus, lidmašīnas, helikopterus un karavīrus un vēl riskēt saņemt Eiropas sankcijas (kā par uzbrukumu Gruzijai), ja Latvijas politiķi ir gatavi lēti pārdot Latviju.

    Nacionālā Apvienība – VL-TB/LNNK mēģināja šo latviešiem bīstamo likumu atcelt, bet Vienotība, Zatlera partija un ZZS (un protams SC) bija pretī un tādēļ tas likums paliek spēkā. Citās valstīs ir ierobežoti, drusku līdzīgi likumi bet tie prasa vismaz Ls 1 000 000 ieguldījumu ekonomijā un 10 darbvietu radīšana vietējiem pilsoņiem, nevis tikai ielikt mazu naudas summu savā bankas kontā un nopirkt sev dzīvokli, kā to tagad pieļauj Latvijas likums.

    Varbūt kāds tagad teiks, ka tā ir tikai atļauja pastāvīgi dzīvot Latvija un nekas cits. BET tad nāk Zatlers ar savu programmu automātiski dot Latvijas pilsonību visiem krievu nepilsoņu bērniem kas dzimst Latvijā, protams arī šiem neseno iebraucēju bērniem (vai varbūt Zatlers aizliegs viņiem radīt bērnus vai izsniegs viņiem kontraceptīvos līdzekļus uz valsts robežas?)

    Pēdējā lieta, ko Latvijai vajag, ir vēl vairāk krievu.

    Kad latvieši beidzot sāks saprast ka visas šis partijas – SC, LC, JL, TP, PLL, ZZS, Vienotība ir ietekmētas un vairāk vai mazāk kontrolētas no Krievijas un izpilda Krievijas gribu un Krievija grib pārkrievot Latviju? Šīs partijas pēdējos 20 gados ir ielikušas simtiem nepatriotiskus, pārkrievotus, nopirktus, šantažētus ierēdņus visur, un viņi pieņem un izpilda latviešiem kaitīgus likumus. Krievija darbojas caur latviešu oligarhiem un krievu biznesmeņiem. Bībelē ir rakstīts ka, “bagātam cilvēkam ir gandrīz neiespējami tikt debesīs,” jo viņu Dievs ir nauda. Latvijā tas nozīmē, ka oligarhi un bagātie biznesmeņi nevar būt Latvijas patrioti un nacionāli noskaņoti, jo nacionāļiem nav naudas – tā nāk no austrumiem.

    Arī jaunie formējumi, kā Olšteinieši un Repšieši, grib visiem iestāstīt, ka nevajag runāt par nacionālām lietām, bet tikai par ekonomiskām. Bet ekonomija ir slikta tieši tādēļ, ka šie lielie un mazie oligarhi tā izzaga Latviju (privatizējot īpašumus un samaksājot tikai 5% no īstās vērtības), ka nekas nepalika pāri ierindas latviešiem.
    Latvija ir maza un mums nevar iet ekonomiski labi ja Eiropai un pasaulei iet slikti. Tagadējā krīze tika izraisīta, dzīvojot uz pārāk lieliem kredītiem Eiropā un ASV, un tā var ilgt vēl 10 gadus, bet tas laiks varētu tikt izlietots, lai sakārtotu Latviju, lai likvidētu okupācijas sekas, lai izmestu ārā nepatriotiskos ierēdņus, lai īstenotu krievu repatriāciju. Priekš tā nevajag daudz naudas un to mēs varam izdarīt paši, vajag tikai gribu.

    Lielākā daļa no Latvijas problēmām un sliktajām lietām ir tādas tāpēc, ka Latvijā ir tik daudz krievu:
    Korupcija –kaut gan pazīstamākie oligarhi, kā Lembergs un Šķēle ir latvieši, aiz viņiem stāv simtiem mazāki oligarhi – galvenokārt krievi. Viņus visus politiski sargā krievu SC.
    Latviešu prombraukšana un zemā bērnu dzimstība – tādēļ ka Latvija nav latviska. Latvieši nejūtas optimistiski, nejūtas labi, nejūtas kā saimnieki savā zemē. Visapkārt ir krievi, kas ik uz soļa atgādina, ka krievi iznīcināja un izpostīja skaisto, brīvo Latviju 1940. Gadā; kas atgādina par Baigo Gadu; kas atgādina ka krievi okupēja Latviju.
    Latvijas reputācija pasaulē: lielākā daļa kriminālās, negodīgās lietas (no narkotiku un ieroču tirgošanas līdz antisemītiskam vandālismam), ko pasaule domā, ka izdarīja latvieši, īstenība izdarīja Latvijas krievi.
    Cietumi – Latvijas cietumi ir pilni ar krieviem. Tikai viņu upuri staigā pa Latviju, ja viņi var un ir vēl dzīvi. Visus šos uzdāvināsim Putinam kā pirmo soli Latvijas atkrievošanā.
    Kremļa meli – Krievija apmelo Latviju un Igauniju visur un vienmēr, bet ne Lietuvu, kas pierāda, ka Latvijā nedrīkst būt vairāk krievu kā Lietuvā – apmēram 10%. Tad viņi būs minoritāte un ne 5. kolona.

    Visiem tiem, kas referendumā balsoja PRET, nākošos 10 gados visās vēlēšanās, ir jāignorē reklāmas no Vienotības, Zatlera partijas, ZZS un līdzīgam partijām, kas vēl tiks radītas, jo tie ir tikai meli. Visiem latviešiem jābalso tikai un vienīgi par Nacionālo Apvienību – VL-TB/LNNK, jo viņi ir vienīgie, kas nepārdos Latviju. Tad, kad ekonomiskā krīze beigsies, Latvija būs latviska.

    Aivars Slucis

  5. gg saka:

    Gribēju atgādināt par republikānisko sadali, sistēma bija sekojoša, noliktavā atnāk šķistošā kafija, atbrauc no kolhoza kam iedalīts limits 100 bundžiņas, rindai priekšā aizlien bezlimitčiks un saka mums visu, raķešu un tanku būvei ļoti bija vajadzīgi visi ananasi, visi banāni, visa šķistošā kafija, ko Maskava iedalīja Latvijas PSR un beigās labumi tika tiem pašiem krievu pulkvežiem bet uz papīra skaitījās ka piešķirti Latvijai tas pats attiecās arī uz “Pasūtījum galdiem” kuros produktus pasūtīt varēja tikai atvaļināti militāristi.

  6. AB saka:

    Šis raksts bija publicēts arī Latvijas Avīzē. Tiesa, nevis kā raksts, bet kā apmaksāta publikācija un apakšā gļēvie redaktori vēl ar trekniem burtiem bija pierakstījuši, ka tas nav Latvijas Avīzes viedoklis, tātad viņi tam nepiekrīt.

    Slucis ir goda vīrs. Vairāk tādus!

  7. Eduards Lunis saka:

    IZSAKOT CIEŅU SLUČA KUNGAM,TOMĒR VAIRĀK ATBALSTU GRANTIŅA KUNGA RĪCĪBU-SĀKT AR VARTURU NOZIEGUMU IZVĒRTĒŠANU UN NOSODĪŠANU!
    –JA MUMS TE BŪTU LATVIJAS VALSTIJ UN TAUTAI ATBILSTOŠA VALDĪBA,TAD ŠIE 80 PROCENTI JAU SEN -KOPĀ AR ARMIJU-BU’TU PAMETUŠI LATVIJU…
    –PĀRĒJAM PIEKRĪTU!

  8. Bez komentāriem…

  9. ilze m. saka:

    Visu cieņu Sluča kungam, tas ir īsts un nelokāms Latvijas patriots!

    Bet kāpēc LRTT ne reizi neatbild uz šādiem cilvēku jautājumiemL

    J.O. saka:
    2012. gada 8. oktobris 0.12

    Tiesiskums, tiesiskums un vēlreiz TIESISKUMS ! Tāds uzraksts šajā mājas lapas labajā stūrī ar sarkanu druku. Kam tas domāts? Bez tiesas Merkūra cilvēkus dēvēt par nodevējiem un ko vēl tur. Diezgan regulāri klausos Merkūru un nebūt nešķiet, ka tauta tiek aicināta balsot par Urbanoviču vai Šleseru, tāpat kūdīta pret ko un, neuzskatu, ka radio klausās tikai aprobežoti ļautiņi. Skumji, ka šī vietne sāk līdzināties dzeltenajām lapām, kur iedomāto pasniedz par esošo, bez tiesiskiem pierādījumiem.

    Admins
    Izlasīt rakstīto, Ilze,var jebkurš, bet saprast rakstīto var tikai tāds, kuram ir sapratne. Katrā rakstā tiek nepārprotami norādīts uz kārtējo noziegumu. Atkārtoju, radio MERKURS ir provokators, tāpat kā Gardas laikraksts.Radio Merkurs un DDD vienmēr nomelno VL! darbību, tātad atliek balsot par Urbanoviču, tieši tā kā Jūs, pati sev neapzinoties, esiet to pateikusi.Tā arī pēc Merkurs raidījumiem dara politiski nenobriedušie klausītāji.

  10. Raitis saka:

    Sluci,Līdz Otrā pasaules kara beigām ebreji Latvijā parasti tika dēvēti par žīdiem, apzīmējums ebreji tika lietots retāk[1]. Pēc Otrā pasaules kara tiek lietots vārds “ebrejs”, jo “žīds” tika negatīvi izmantots nacistu antisemītiskajā propogandā un Holokaustā. Vienlaikus, ņemot vērā, ka līdz ar PSRS okupāciju Latvijā iebrauca ebreji no Ukrainas, Krievijas un citām padomju republikām, tika pārņemta krievu valodas tradīcija izvairīties no vārda жид, kas krievu valodā uzskatāms par rupju ebreju apzīmējumu.

  11. kazimierz saka:

    Varat teikt un bubināt ko gribat, taču lielākie naida cēlāji pasaulē ir amerikāņi-žīdmasoni! Bet Slucis ir viens vecuma marasma pārņemts onka, kurš nespēj redzēt tālāk par savu degungalu. Kā tāds papagailis kladzina tik – krievi, krievi, krievi… Bet ko amerikāņi, Sluci, dikti jau labie viņi Jums ir, ko?! P.S. Varbūt redzesloka paplašināšanai derētu reizēm ari pastudēt kādu literatūru, piemēram, “Cionas gudro protokolus”? Lai jauka jums šī diena!

  12. NIKS FONTS TITULS saka:

    Komunisti joprojām LV pie varas – Vp Bērziņš, Lembergs, Urbanovičs, Āboltiņa, Brigmanis, Godmanis.. – galvenie lēmēji, tostarp Satversmes tiesā. Šie, politmafija, tad arī sadarbojas ar SVF un Kremli savās pašlabuma interesēs, nevis latviešu tautas – pilsoņu kopuma.

    Latvija tiek izpārdota ar visām zemēm un latviešiem. LV dzīvo uz parāda, latvieši aizbrauc, krievi iebrauc neierobežotā skaitā no Krievijas ar radiem un neradiem, pērkot īpašumus.

    LV nav tiesiska un nevar būt tiesiska valsts, kamēr tas nav ierakstīts Satversmē. Visi likumi izriet no Satversmes.

    Tie, kas cer un tic, ka kaut kas pats no sevis mainīsies, vai var mainīties, maldās paši un maldina citus.

  13. >kazim saka:

    Kazis pats nav lasījis “Cionas gudro protokolus”,vai arī piekrīt rakstītajam.Parasti kad kādu viņi apšmauc pēc tam novēl – lai jauka jums šī diena ,viņu slepkavošana un laupīšana parasti sākas ar “laipnību”.

  14. protokols saka:

    Parasti ja kāds ir apšmaukts novēl – lai jums jauka šī diena.Viņu laupīšana un slepkavošana sākas ar “laipnību”.

  15. NIKS FONTS TITULS saka:

    Par to pašu darbu, kas UK, arī LV jāmaksā līdzīgi. Bet to panāk ar valūtu attiecībām. Lai LV vajadzētu aizņemties un aizņemties no SVF un tā būtu nabaga un nabaga, lats ir piesaistīts eiro, uz kura pamata tiek aizdota un notērēta nauda Spānijā, Grieķijā , Portugālē, Francijā u.c, LV latam mēģinot uzturēt eiro vērtību, paverdzinot latviešus ar mazām algām tā, ka tie neiztur un aizbrauc no LV, LV padarot VĒL nabagāku..

    Lai LV neprotetestētu ar saviem “eirodeputātiem”, to paziņojumiem Briselē, protestējot pret LV nabadzību – Godmanim, Kariņam, Rubikam, Kalnietei, Vaiderei, Ždanokai, Zīlem u.c maksā 7000 eiro mēnesī algu. Un tie klusē, kā ūdeni mutē ieņēmuši, smaida un pozē medijiem, medijus un tautu “barojot ar pasaciņām” par to, cik labi būs (tāpat kā šiem šodien, dzīvojot eiforijā, neko nedarot), ja LV ieviesīs eiro, kas turpinās apkalpot SVF aizdevumus Spānijai, Grieķijai, Francijai, Portugālei uz LV nabadzības rēķina. Līdzīgas pasaciņas stāsta Dombrovskis un Vilks.

  16. Labijs saka:

    Kā man riebj,ka tautas normālo cilvēku daļa,nespēj neko tiem maitasputniem izdarīt. Tā riebj ka bail.

  17. otto skorceni saka:

    Mūsu tautai ir jāmostas.Savādāknekas nenotiks.tauta ir palikusi kūtra.visu laiku ir jādomā kā izdzīvot.starpcitu tos velna krievus rausta židi kā lelles.krievi ir sen žīdu apzagti jau 17tajā gadā.tas nozīmē,ka lai krievi lasas prom uz roģinu karot ar saviem valsts izzadzējiem ,bet nevis trinas pa mūsu zemi un ušikovs arī ha,ha,ha!

  18. Miervaldis saka:

    Vācieties uz savām tundrām, jūs ļeņina ieklīdeņu lopi!

  19. šamajam kazimierz saka:

    kazimierz saka:
    2012. gada 9. oktobris 1.30

    Varat teikt un bubināt ko gribat, taču lielākie naida cēlāji pasaulē ir amerikāņi-žīdmasoni! Bet Slucis ir viens vecuma marasma pārņemts onka, kurš nespēj redzēt tālāk par savu degungalu. Kā tāds papagailis kladzina tik – krievi, krievi, krievi… Bet ko amerikāņi, Sluci, dikti jau labie viņi Jums ir, ko?! P.S. Varbūt redzesloka paplašināšanai derētu reizēm ari pastudēt kādu literatūru, piemēram, “Cionas gudro protokolus”? Lai jauka jums šī diena
    ================================
    Slucis ir patriots, turi muti par Sluci, tu sesk esot tik ilgi svešumā, kā viņš, sen Latviju būtu aizmirsis.
    Bet par jeņķiem runājot, tie nav nekadi eņģeli, bet te, mūsu zemē slepkavo, izlaupa un parazitē krievokupanti un viņu saimnieki krievžīdi un pret tiem ir pirmkārt jāvēršas, ko arī dara ļoti cienijamais Slucis.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *