R. Bruners. Nedomāju ļaundarus piesegt

Es piedāvāju ceļus, kā pārveidot sabiedrību atbilstoši cilvēku vajadzībām. Neesmu uz tiesāšanu un sodīšanu orientēts savā būtībā, tāpēc lai par to rūpējas citi, kuriem ir attiecīga interese. Tomēr nedomāju nevienu ļaundari piesegt, tie visi tāpat ir labi piesegti. Savā laikā es biju vienīgais priekšnieks Latvijā, kurš atlaida no darba kādus 6 gab. čekistus tikai par to, ka viņi bija čekisti.

Šo un daudzu citu iemeslu dēļ Latvijā esmu nevēlama persona. Manu vārdu ir aizliegts pieminēt, uz maniem jautājumiem neatbild, manu viedokli nekomentē .. Īsumā sakot, manis vispār nav. Ja kāds no maniem bijušajiem paziņām iedomāsies ar mani kontaktēt bez sistēmas akcepta, viņu gaida represijas. Kā lai komunicē ar cilvēkiem, esot izolācijā ? Rakstot rakstus LRTT, veidojot savas sarunas https://societyandnature.org/sarunas/ un līdzīgā veidā.

Lai ideja iegūtu praktisku virzību, tā ir jādiskutē, ar par un pret, ar komentāriem, iebildumiem, papildinājumiem, labojumiem .. Es pieņemu sev pausto atbalstu ar pateicību. Tomēr labāk saņemu mazu komentāru par lietas būtību, nekā lielu paldies.

Manas attiecības ar šejienes varu nav vienkāršas, esmu par to rakstījis, minējis piemērus. Mana personiskā lieta no Latvijas čekas ir nodota šejienes čekai. Tiem ir laba motivācija pret mani, jo savulaik esmu nodarījis pāri viņu kolēģiem. Tāpēc no manas puses ir bezcerīgi mēģināt iespraukties šejienes mēdijos, mani tur nelaidīs tuvāk par lielgabala šāviena distanci.

21.12.19

You may also like...

4 komentāru

  1. Armands saka:

    Plašai publikai vienmēr būs slēgti tie, kuri runā daudz patiesības. Tāpēc labāk runāt īsi, lai palīdz atbrīvoties no okupantiem tie, kuri mūs viņiem nodeva – anglosaxi. Daudz naudas ir taču sazagts, kas glabājas Rigondas salā un vēl jau neviena no apkārtējām tautām neko labu negūs atstājot Latvijā sev kaimiņos kriminalus izdzimtenus. Kā māk tā lūdz pēc palīdzības!

  2. RB saka:

    Iepriekš rakstīju ka 2004. gadā biju spiests pamest Latviju, jo man atņēma jebkādu ienākumu avotu. Patlaban tieši to pašu cenšas darīt šeit, Lielbritānijā. Esmu pašnodarbināts mūrnieks, mana darba vieta ir šeit https://www.rbwalling.co.uk/ . Pēdējā laikā nesaņemu jaunus pasūtījumus, jau 2 mēnešus esmu bez darba. Izskatās, ka uz maniem potenciālajiem pasūtītājiem iedarbojas un liek atteikt.

    Pēdējā laikā bija arī viens gadījums, kad man demonstratīvi nozaga naudu no bankas konta. Turklāt zaglim nenāk prātā slēpties, gluži otrādi, tas uzstājas ka nauda viņam pienākas .. un banka viņam it kā piekrīt .. stīvēšanās turpinās.

    Pa šo gadu man ir sakrājušies daži neparasti piedzīvojumi un uzbrukumi. Ja lasītājiem ir interese, varu aprakstīt, ar dokumentiem.
    .
    .
    .
    Admins
    Tas noteikti interesē lasītājus. Ja ir maz kometāru, tas nenozīmē, ka neinteresē. Lasītājs baidās šajā vietnē komentēt… .To man ir pateikuši paši lasītāji.
    Esmu sacījis un atkārtošu vēl: ja rakstiet komentārus, tad nesakiet to nevienam, pat savam dzīves biedram…
    Es(admins, kurš ir tas pats Linards Grantiņš) saku: nevienam es rakstītāja IP adreses neatklāju un pie tām sveši klāt netiek. “Nepalaižiet paši muti” un nepatikšanas nebūs…. .
    Piebildīšu: “Pietiek com” ir drošības dienestu portāls….rakstītāju identificē momentāli… .

  3. kaut saka:

    Neapmierinātība – tas ir pirmais solis uz progresu kā vienam cilvēkam ,tā veselai nācijai. O.Vailds.
    Kurš kaut mazliet nedzīvo citu labā ,arī pats nedzīvo nemaz.M.Montēņs.

  4. Artūrs Malta, VLT Valdes loceklis saka:

    Tas ir mūsu piedāvājums, lai atbildētu uz jautājumus “Ko darīt?”
    Lai atbildētu uz šo jautājumu vispirms noskaidrosim, ko mēs vēlamies?
    Vēlēšanu tautas kopa “Mēs Paši” piedāvājam sekojošu programmu:
    1) Ir jāatjauno Latvijas valsts Satversme un Likumu kopa.
    2) Likvidēt LPSR mantotās iestādēs.
    3) Valsts pārvaldē var iesaistīt sabiedriskās organizācijas, kas pašas ir spējīgas sevi uzturēt un netērēt Valsts budžetu.
    4) Pārtraukt politisko partiju finansēšanu no Valsts budžeta!
    5) Atjaunot tiesiskas valsts un sociāla taisnīguma priekšnoteikumus.
    Tad varēs darbotos neatkarīgas Latvijas valsts princips:
    „VIENS LIKUMS- VIENA TAISNĪBA un VIENĀDAS IESPĒJAS VISIEM”,
    Kā to veikt?
    I. PROGRAMMAS projekts 14. Saeimai. Jaunās Saeimas pamatuzdevumi:
    1. Atjaunot Latvijas valsts likumus: par pagastiem; apriņķiem, ministrijām, sabiedriskām organizācijām, Latvijas Banku, Valsts Kontroli, Pavalstniecības un Valodas likumu, Celtniecības komiteju un citus likumus, kas bija spēkā līdz 1940,gada 17.jūnijam

    2. Atjaunot 9 ministrijas: Ārlietu; Iekšlietu; Rūpniecības, enerģētikas, tirdzniecības un finanšu; Kara; Zemkopības; Izglītības; Satiksmes; Tieslietu; Labklājības.

    3. Atjaunot 516 pagastus un 19 apriņķus;

    4. Atjaunot 6 sabiedriskas organizācijas, tas ir Kameras -Lauksaimniecības; Tirdzniecības un rūpniecības; Amatniecības; Darba; Profesiju; Literatūras un Mākslas, un Latvijas Aizsargu Organizāciju, kā policijas palīgus, sabiedriskās kārtības uzturēšanai uz vietas;

    5. Atjaunot Sabiedriskā Tirgus Ekonomikas (STE) pamatus;

    6. atjaunot norēķinu sistēmu, izmantojot iekšējiem norēķiniem latu ar noteiktu vērtību, kā etalonu, kas bija spēkā līdz 1940.gada 17.jūnijam, tas ir 1grams zelta = 5,7 lati;

    7. Atjaunot Zemesgrāmatas zemes saimniekiem- 273 642 īpašniekiem.

    Atjaunojot Latvijas valsts pamatus, ir iespēja tikt vaļā no Valsts ārējiem parādiem, kurus radīja pašreizējās valdības un Saeimas pārkāpjot Satversmes 68.pantu, tas nozīmē to, ka līdz šim valdības ņemtie kredīti nav ar Latvijas valsti saistoši.

    Atbilstoši Civillikuma 1779.pantam, zaudējumi ir jāpaģēr no tiem, kas tos radīja!

    Aicinām Latvijas valsts pavalstniekus piedalīties aptaujā un iesūtīt savus priekšlikumus un ierosinājumus uz adresi: Daugavas ielā 28, Mārupe, Mārupes nov,. LV-2167 Tālrunis: 26347783; e-pasts: zemnieks@latnet.lv

    Rīgā, 2021. gada 23.decembrī. LZS, LLK, LAO un VLT Valde

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *