LRTT. Cerīga vēsts !

LRTT 1Cerīga vēsts tāpēc, ka HELSINKI-86 dibinātājs L. Grantiņš ir saņēmis pavēsti no Minsteres TIESAS NAMA, ka 11.10.12. jāierodas kā lieciniekam kādā tiesas sēdē. Par ko jāliecina, Grantiņam netiek paskaidrots šajā paziņojumā. Pēc telefoniskas sazināšanās ar tiesas iestādi, tika paskaidrots, ka tas “nākot” no Latvijas.

Tad varam noprast, ka Latvijas valdošās kliķes noziedznieki atkal centīsies apklusināt HELSINKI-86 (LRTT) darbību, un panākt Grantiņa izdošanu čekistu noziedzniekiem- tiesāšanai.

Jautājums, vai tas slepkavām Borovkovam un Godmanim izdosies ?

Lai nomelnotu un apvainotu H-86 (LRTT) tiek mestas cīņā čekas slēptās rezerves, tā saucamie “īstie” latviešu patrioti no NA, ar Lapinski un Andersonu priekšgalā, LNF, ar A. Gardu, L. Apini un L. Muzikanti priekšgalā, protams, arī tādi disidentiskie “PROMITEJI”Jānis Rožkalns, Pāvils Brūveris, Jānis Vēveris un Konstantīns Pupurs !

Visi šeit pieminētie “patrioti” ir uzstājušies pret Latvijas Republikas tautas tribunāla(H-86) darbību. Viņi atklāti sadarbojas ar noziedzīgajām drošības iestādēm(bijušajiem čekistiem) un nosoda Tiesiskuma atjaunošanu un okupācijas seku likvidēšanu Latvijā. Vēl jo vairāk, visi šie “patrioti” pie pirmās izdevības nosauc Grantiņu un viņa kolēģus par “slimiem” !

Par sevišķiem “psihiatrijas speciālistiem” ir uzdevušies Jānis Rožkalns un Aivars Garda ar savām “dāmām”.

HELSINKI-86 paziņojums starptautiskajām iestādēm par noziegumiem, kas tiek veikti pret latviešu tautu, ir satracinājis līdz baltkvēlei visus šos tautas padibenes. Jūs taču esiet ievērojuši, ka visi šie “patrioti” spēlē demokrātiju tikai Latvijas iekšienē, kā tautā saka: “gaisa nolaišanai”.

LRTT ir vienīgais, kas informē starptautisko sabiedrību, tāpēc arī tāda neiecietība pret TO !

Pirmais, ko es (Grantiņš) šajā tiesas sēdē LIECINĀŠU (ja tajā būs runa par LRTT darbību), būs tas, ka Latvijā ir brutāli pārkāpta 1949.g. Ženēvas Konvencija !!!

Šis pārkāpums ir ticis veikts Vācijas, Francijas un Krievijas spiediena rezultātā .

Liecināšu arī to, ka Latvijā pilnā sparā turpina darboties Molotova & Ribentropa PAKTS !

Es liecināšu visu, ko šie sarkanie asins suņi pastrādājuši pret manu tautu un manu valsti !

Es pieprasīšu STARPTAUTISKU komunistu noziegumu izvērtēšanu Štrāsburgā vai Den Hāgā,proti, tai jābūt: NIRNBERGA- 2.

Es pieprasīšu, lai tiesā kā liecinieki tiek izsaukti komunistiskie noziedznieki, kuri pēkšņi kļuvuši pasakaini bagāti- miljonāri !!!, kuri šodien atrodas varas virsotnēs !!!, tādi kā čekists, komunists, slepkava Godmanis, v.p. komunists Bērziņš, čekists, komunists, slepkava Borovkovs, komunists, bijušais prezidents G. Ulmanis, bijušie premjeri Bērziņš, Gailis, Krištopāns un daudzi simti citi komunisti.

Es pieprasīšu šos noziedzniekus starptautiski tiesāt un atdot atpakaļ tautai nozagtos miljonus !

Es pieprasīšu uz tiesu izsaukt Andri Bunku(Godmaņa bijušo miesas sargu “brigadieri”) un viņa audžudēlu krievu Rihardu Bunku, kurš atklāti ir pateicis, ka viņam ir “apkalpojošais personāls”(kā redzams mantots šis personāls no patēva, kad tas slepkavoja pēc Godmaņa pavēles), tātad apmācīti slepkavas.

Pieprasīšu izsaukt kā liecinieku Aivaru Prūsi, kurš cīnījās pret Liepājas mafiju, un kurš, NA un LNF terora rezultātā, kārtējo reizi salūza.

Es izsaukšu kā liecinieku Latvijas Universitātes profesoru Inesi Feldmani, kurš liecinās par Tiesiskumu tā īstajā nozīmē, bet ne par Borovkova un Godmaņa čekistisko Tiesiskuma traktējumu, kuru uzspieda Krievija un ES.

Es izsaukšu kā lieciniekus arī tādus Latvijas goda vīrus kā prāvestu-publicistu Andreju Kavaci, publicistus Alfrēdu Ābeli, Māri Ruku un d. c., kuri Tiesiskumu izprot kā PATIESĪBAS neatņemamu sastāvdaļu.

Es esmu zvērējis Dieva priekšā atbrīvot savu tautu no šiem Sātana izdzimumiem !

L.Grantiņš LRTT & H-86Es to darīšu līdz brīdim, kad mana sirds veiks pēdējo sitienu !

Lai nolādēts ir ļaunums un viņa kalpi !

DIEVS SVĒTĪ LATVIJU !

L.Grantiņš 22.09.12

P.S.

Alfreds Rubiks

AR SMAIDU !

LRTT apsver iespēju griezties pie A. Rubika ar lūgumu nākt par liecinieku tiesas procesā, ja tāds notiks. Laikā, kad VIENOTĪBA un ZRP atbalstīja antikonstitucionālo referendumu par krievu valodu kā otru valsts valodu, un pat piešķīra līdzekļus šim noziedzīgajam “darījumam”, A. Rubiks skaidri pateica: ” “Latvijai nav vajzdzīga otra valsts valoda !”

Kad Godmaņa banda iznīcināja Latvijas cukura ražotnes, Rubiks bija pret to. Un tagad, kad Rubiks grib šīs ražotnes atjaunot, Godmaņa banda, ar Vaideri un Kalnieti priekšgalā, klusē !

Klusē arī Vienotība un zatleristi !

“Vot” tā ir mīkla, kura skaidrā prātā nav atrisināma !

Linards  Grantiņš

You may also like...

26 komentāru

  1. Eduards Lunis saka:

    Grantiņa kungs! Vai es ari’nevarētu dot liecību,kā LATVIJAS GLĀBŠANAS KOMISIJAS dibinātājs? Un noteikti vajag atsaukties uz HADSONA-LATVIJAS NEATKARĪBA IR NOZAGTA- PĒTĪJUMU ,KURŠ BIJA NOPUBLICĒTS ,,NEATKARIĢAJĀ AVĪZĒ 2009.GADA SEPTEMBRĪ.IR VĒL DAUDZ CITU FAKTU, KURI NORĀDA UZ ESOŠĀS VARAS NOZIEDZI’BU PRET LATVIJU UN TĀS CILVĒKIEM…

  2. Zelma saka:

    Te piem. viss saprotams unatbalstams, arī par disidentiskajiem “PROMITEJIEM” kā Jānis Rožkalns, Pāvils Brūveris, Jānis Vēveris un Konstantīns Pupurs, jo tie visi tik tuksi lielas ar pagatni, bet ne kur ne varda nav redzeti uzstajamies pret šodienas neliesiem un okupantiem un pie varas esošajim kangariem ! Bet par DDD un Merkura lamāšanu nevaru piekrist, jo nav viņu darbos nekas nodevīgs redzams un LRTT nav nekādu pieradijumu, tik tada skaudīga aplamāšana, kas godu nedara.

  3. AG saka:

    Trakonamos tagad visur labi – gan Vāijā, gan Latvijā, nepārdzīvo, Linard!

  4. AB saka:

    Laba ziņa!

    Starp citu vēsturnieks Inesis Feldmanis bija PRET Herberta Cukura pārabedīšanu Brāļu kapos.

  5. Zelma saka:

    Deniss saka:
    2012. gada 22. augusts 18.41

    Raivis Dzintars ir redzēts Brīvmūrnieku organizācijā kopā ar Jāni Rožukalnu..Tā ka tas kas notiek VL nv nejaušība

    Vai tā ir un vai tas ko nozõmē, kas zina?

  6. Vecais saka:

    Grantiņa kungs,lai jums veicas un Dievs stāv klāt,šajā nesavtīgajā misijā,otru tik patiesu cilvēku nezinu! Jūs pārējie zināt? Domāju ka ne. Vai tiešām atbrīvosiet valsti,no šīs smagās,smagās nastas,kura smacē normālo latviešu tautas daļu,tas būtu ikviena normāla latvieša sapnis. Nepiepildīts sapnis.

  7. ha saka:

    Godmanis un pārējie nav tik stulbi, lai savām rokām žmiegtu nost Grantiņu. Viņi atradīs kādu pakalpiņu, kurš vērsīsies tiesā pret Grantiņu.

    Man liekas, ka Latvijas prokuratūrai pasūdzējās Prūsis vai kāds cits tik pat ievērojams nacionālists. Un tieši tāpēc Grantiņu izsauc uz prokuratūru. Ja tas ir Prūsis – tad ko viņam piesolīja Godmanis?

  8. AB-Zelmai saka:

    Beidz izplatīt puspatiesības un melus.

  9. Garāmgājējs-Adminam saka:

    Ja tā lieta sāk iegūt starptautisko skanējumu, tas ir ļoti slavējami. Domāju, ka tas būs lielo beigu sākums Latvijas izzadzējiem.Lai Adminam visi labie gari stāv kāt šajā nevienlīdzigajā cīņā. Kā sacīja mans skolotājs,ar pacietību un apņēmību var kalnus gāzt. Vēl gribu piebilst, kāpēc netiek bloķēti tādi AG un viņam līdzīgie, viņi ar savām preteklībām piesmērē internetu.Viņi taču nav latvieši.

  10. Vecais saka:

    Tur jau tā lieta,ka tādi mēsli te nāk caur proxy un maina ip adreses kā zeķes,tāpēc nobloķēt neiespējami.

  11. klusais vērotājs saka:

    Turies, Linard. Un paldies Tev.

  12. Zelma saka:

    AB iemācies lasīt un iemācies arīsaprast, kas rakstīts! Ja piem. tu te ieliec savu informaciju, arī tev jautasu vai ta ir, kas to var apstiprinat un kadi ir fakti un pierādījumi? Tas ir saprotams??!

  13. informācija saka:

    Šī neparastā ziņa ir kā zvans, ka tuvojas brīdis, kad Latvijai būs iespēja atgūt Abreni – notikumi pasaulē mums pavērs šādu iespēju. Ziņa ir neparasta tāpēc, ka pasaulē neatradīsiet gadījumu, kad kādas Ļaunuma impērijas represīvā orgāna darbonis kā Aivars Borovkovs pirms apmēram 25 gadiem ņirgājoties gandrīz nogalina Linardu Grantiņu, bet pēc Ļaunuma impērijas sabrukuma noturās pie varas un vēl ar saviem cilvēkiem atriebības nolūkā prasa Linarda Grantiņa izdošanu no Vācijas, kas deva Linardam Grantiņam politisko patvērumu.

  14. Eduards Lunis saka:

    ,visam ,ko Jūs rakstāt par Rubiku, ari’es noticēju viņam,kad viņš solīja ieviest Latvijā taisnīgas tiesas,lai nebūtu jāsūdzas ES tiesās, kritizēja valdības noziedzīgo politiku-u.tt. ,bet kad tika ievēlēts eirodeputātos,visu to aizmirsa! Kad es viņam atgādināju solīto,viņš teica, ka Strasbūrā par viņu smiesies, ja viņš to teiks no tribīnes…Neticu viņam…labākajā gadījumā-pašlabuma meklētājs.Vēl solīja iesūdze’t Latviju tiesā, par to, ka dabuja sēdēt…

  15. Zelma saka:

    Ko jus , ko jūs Luņa kungs, rubiks tak tik jauks un tik godīgs, ka pat Grantiņš gatavs ar to sadarboties!

  16. Vecais saka:

    Nu vai ziniet,rubiks ir 1000 reižu labāks par šitiem valdības kangariem,ne tā?

  17. Labu vēlot saka:

    No visas sirds vēlu Linardam izturību un visu to labāko. Ja ir liecinieka statuss, tas jau nav traģiski. Ja jau putru taisa no Latvijas , tad tikai 4.maija režīma kangari. Nedomāju ,ka kāds nacionāli domājošs darītu tādu lietu, lai ari nebūtu spīdošas attiecības.Ceram ,ka viss būs labi ,ja tikai nav vērts pret LRTT, tad jau patiešām liecinieka statusā var atmaskot neliešus ,kas ir pie varas.Vēlreiz visu to labāko Linardam.

  18. raksts saka:

    http://www.tvnet.lv/zinas/arvalstis/437064-krievijas_aktivistam_pieskir_politisko_patverumu_igaunija

    Krievijas opozīcijas blogeris un cilvēktiesību aktīvists Maksims Jefimovs, kuram Pareizticīgo baznīcas kritikas dēļ draudēja nonākšana psihiatriskajā slimnīcā, saņēmis pagaidu politisko patvērumu Igaunijā, teikts paziņojumā aktīvista mājas lapā.

    Kā apliecināja Jefimovs, viņam izdevies personīgi iepazīties ar Igaunijas prezidentu Tomasu Hendriku Ilvesu, kurš aktīvistam esot izteicis atbalsta vārdus..

    «Prezidents sacīja, ka viņš par mani zina un priecājas, ka Igaunijai ir iespēja piešķirt man patvērumu, jo viņa valsts ciena vārda brīvību un domu izpausmes brīvību,» norādīja aktīvists..

    Novembrī Jefimova vadītās Jaunatnes cilvēktiesību organizācijas vietnē tika ievietota publikācija «Karēlija ir nogurusi no popiem», kurā kritizēta Krievijas Pareizticīgo baznīca..

    Drīz pēc aktivitātēm rodas tiesībsargu interese.

    Dažus mēnešus vēlāk pret viņu tika uzsākta krimināllieta pēc panta par naida kurināšanu un cilvēciskās cieņas aizskārumu.

    Vietējā tiesa noteica, ka Jefimofs ekspertīzes veikšanai ievietojams psihiatriskajā stacionārā, tomēr viņa advokātiem izdevās panākt šī lēmuma atcelšanu..

    Vēlāk blogeris pameta Krieviju, no sākuma dodamies uz Ukrainu, bet tad – Poliju. Krievijā viņš oficiāli izsludināts meklēšanā..

    Mēģina ievietot psihiatriskajā slimnīcā.

    Intervijā Krievijas liberālajam žurnālam «The New Times» Jefimovs apliecināja, ka «ir spiests aizbraukt absurdās kriminālvajāšanas dēļ, mēģinājumu dēļ ievietot viņu »psihenē« piespiedu kārtā, nepamatotās izsludināšanas meklēšanā, specdienestu psiholoģiskā spiediena, kā arī represiju draudu dēļ»..

    Aktīvists arī norādīja, ka no dzīves grūtībām, kādas varētu sastapt ārzemēs, viņš nebaidās, un ir gatavs tur strādāt jebkuru darbu..

    Igaunija 2011.jau piešķīrusi politisko patvērumu Krievijas muzikantam un blogerim Savam Terentjevam, kuram Krievijā piespriests nosacīts sods par «naida kurināšanu pret miličiem»..

    2007.gadā viņš savā blogā sniedza ārkārtīgi negatīvu vērtējumu iekšlietu struktūru darbiniekiem..

    «Menti un gopņiki ir viens un tas pats,» rakstīja Terentjevs. «Nebūtu slikti, ja neuzticamos mentus laiku pa laikam sadedzinātu Stefana laukumā» autonomās Komi republikas galvaspilsētas Siktivkaras centrā.

  19. no malas saka:

    absurds,DDD laudis un Merkurs ir slikti,bet rubiks ir labs

  20. Linardam vajadzētu uzskaitīt manus un Jura Lapinska grēkus un nodevības aktus, lai mēs varētu nožēlot un varētu laboties, citādi tāda tukša skaņa.

  21. Jānis saka:

    Rihards Bunka ir tiktiešām audžu dēls.

  22. AB saka:

    +vēl Lato Lapsu par liecinieku. Domāju, ka viņam ir gana daudz gan vēlēšanās, gan dokumenti.

  23. Zdanoka saka:

    Pareizi , un kad Latvija bus beizot briva- Rubiku par prezidentu, jo godigaku par vinu Latvija neatrast, un saskanas centrs, ka vieniga valdosa partija- jo acimredzot nezog, un ir balti un pukaini….

  24. ilze m. saka:

    Vai grantinš jucis, ka slavē totālu latviesu naidnieku rubiku, bet uzbrūk savējiem, īstiem nacionāļiem

  25. Miervaldis saka:

    Grantiņ – ar ko tad tev cukurs un komunists Rubiks tik svētī?!

  26. Miervaldis saka:

    Grantiņ – rubiks viens no tiem, kurš pasūtija tev kaulus lauzt!Un tagad viņš ir tavs draugs?Pats solies nepiedot tiem, kuri apzaga Latviju, bet piedosi slepkavam rubikam?Viņš taču centās nepieļaut Latvijas brīvību, un ja tu viņu slavē, tad nu viņam kurpes laizīt esi gana labs!Esmu vīlies gan tevī kā Latvietī, gan tavā darbībā!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *