Maskava šo “rāpuli” neesot pamanījusi

IMGP0974Nožēlojamais rāpuli (zatler), pirms tu brauci uz slepkavu impēriju, tev vajadzēja noskatīties dokumentālo filmu “Sarkanā migla”. 

http://www.youtube.com/watch?v=vvmXl_ntmXY&feature=player_embedded#  Bet, laikam, jau tādam, kāds esi tu, to nesaprast. Tu ar savu braucienu pie latviešu tautas slepkavām esi brutālā veidā iespļāvis savas, pretīgās nodevēja krēpas, latviešu tautai tieši sejā. Tu esi padevīgi un glaimīgi, kā suns, locījies pie šo vampīru kājām.

Sejas izteiksme rāda, ka cilvēks slimo ar plānprātību (jeb kognitīvās disfunkcijas sindromu).Tas nozīmē tikai to, ka tu, Zatler, esi atzinis Latvijas Republikas okupācijas nepieciešamību 1940. gadā.

Un,- tas nozīmē arī to, ka “prezidenta pils” noraida Tiesiskumu un Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā. Nodevējus neciena neviens. Tos nīst gan savējie, gan ienaidnieks.

Foto: Ar nolādētības zīmi apzīmogotais ! Šī cilvēka sejas izteiksme rāda, ka viņš slimo ar plānprātību (jeb kognitīvās disfunkcijas sindromu). Tieši tādus arī cionisti un ru- šovenisti cenšas izbīdīt Latvijas valdības priekšgalā. Būtu tikai jābrīnas, ja tādiem Maskavā piegrieztu vērību !!!

Tu esi krieviem apsolījis Latvijā vairāk tiesības kā tās pamatnācijai- latviešiem !!!

Par šīs vizītes pozitivitāti runā tikai tu pats, zatler, un tavi “saimnieki”. Tu, kā Latvijas Republikas prezidents, tiki pilnīgi ignorēts Krievijas masu mēdijos. Tas arī ir pilnīgi likumsakarīgi, jo Dievs nemīl neliešus. Kā ārsts būdams, tu neārstēji tos, kas nebija spējīgi tev iedot “aploksni”. Otrkār, tu neesi prezidents tautai, jo tevi ievēlēja zoodārzā trīs mafiozās pasaules bandīti. Tātad, tu esi noziedzīgās pasaules ieliktenis un tiem tu arī pazemīgi kalpo.

Kad uz Krieviju brauks LR prezidents, kurš pārstāvēs latviešu tautu, tad par to runās visa pasaule !!!

Latviešu tautu pārstāvošais prezidents runās Krievijā par Tiesiskuma atjaunošanu Latvijā, tas ir, par krievu un žīdu noziedznieku repatriāciju uz Krieviju, par simtiem miljardu latu piedziņu no Krievijas, par tās pastrādātām zvērībām pret latviešu tautu un Latvijas valsti !!!

Kā arī par LR prezidenta Kārļa Ulmaņa mirstīgo atlieku uzrādīšanu, un pārvešanu atpakaļ uz Dzimteni pārabedīšanai !!!

Tu, zatler, un tādi kā tu, tiks ar akmeņiem žogmalē nomētāti !!!

LRTT                            L. Grantiņš

=====================================================================

Pa kreisi jefiņš zatlers, pa labi slepkavu impērijas deģenerātsPolitoloģe(Ostrovska) pārsteigta, ka Zatlera vizīte Krievijas medijos palikusi nepamanīta. 

Foto: Putina ieliktenim, kurš arī ir ar izteiktām garīgām novirzēm, uzticēja tikšanos ar debīlo ciemiņu no Krievijas guberņas nomales- 4. maija kliķes respuļikas.
 
Viņa ar nožēlu atzīmē, ka Krievijas mediji nav pievērsuši praktiski nekādu uzmanību mūsu(jā, biedrene ostrovska, “jūsu” prezidentam, bet ne latviešu tautas prezidentam, netika pievērsta uzmanība. Kad uz Krieviju brauks latviešu tautu pārstāvošs prezidents, tad par to rakstīs un runās visa pasaule !!! LRTT piezīme) prezidenta vizītei Kremlī.

Bandītiska Eiropa

Foto: Pie tāda gara kropļa- alkoholiķa rāvās kā negudrs 4. maija kliķes ieliktenis-plānprātiņš zatlers.

«Biju ļoti pārsteigta, kad Krievijas televīzijā neredzēju nekādu, pat niecīgāko sižetu par Zatlera vizīti Maskavā,» pauž Ostrovska. «Varbūt, ka tā ir ierasta prakse, ka tādu valstu, kuru iedzīvotāju skaits ir mazāks par desmit miljoniem, prezidentu vizītes Krievijā netiek pieminētas. Es nezinu, taču jebkurā gadījumā šāda attieksme ir par labu tiem, kas ir negatīvās domās par Zatlera vizīti Maskavā,» uzskata politoloģe.

LRTT

24.12.2010

You may also like...

9 komentāru

  1. AG saka:

    Nekas, toties Vienotība un VL sajūsmā par šo vizīti! :)

  2. zonnenbergs saka:

    Lasot par putinu un skatoties filmas,klausoties intervijas ar cilvekiem,
    kas vinu pazina klust baisi.Putina roku darbs-spradzieni maskava,
    iztirgotie dabas resursi uz arzemem partikas iegadei,kurs to partiku
    krievija nav redzejis,ciesot badu.Cecenijas kara izraisisana,zurnalistu
    un nevelamu cilveku slepkavibas.Sadarbiba ar organizeto noziedzibu u.t.t
    Ka ar tadu var runat un ligumus parakstit.RIEBIGI..

  3. black_joker saka:

    politika ir un paliek politika- arī Obama brauc un runā ar diktatoriem un citiem ietekmīgiem politiķiem, kuru darbi ir nu maigi sakot ne visai.

  4. Uldis to black_joker saka:

    Obama nebrauc pazemot savu valsti un tautu, lai ar viņu atslaucītos.

  5. black_joker saka:

    Uldim- un ar KO Zatlers pazemojis jūsuprāt? Ar politiskās etiķetes ieturēšanu? Ar nebūšanu nāsīs nebāšanu ? Latvijai jāmāk izlaipot starp Austrumiem un Rietumiem- pagaidām izdodas. Protams, Krievijā katru nedēļu ierodas kāds prezis, karalis, sultāns, lai tiktos ar lielvaras galvu. Uz tā fona tāda Latvija paliek nemanāma.

  6. Skaidrīte I. saka:

    tādi zoozatleri ir vkauns un pazemojums mūsu tautai, bet vienlaikus stimuls vairs tādu prezi nepieļaut Latvijas goda amatā!

  7. lohs saka:

    Bagātīgs mātes/ latviešu/ vārdu birums.
    Krievi taču saņems Latvijas pensijas par krievu vergu darbiem Rasejā.

  8. Veselais prāts saka:

    Varu iedomāties kurš būs tas dižais prezidents, kas brauks uz Krieviju un visa pasaule par to runās. Tas būs Grantiņš trakokreklā ar visu šizofrēniķu kohortu. Garīgi slimo psihopātu asociācija jau izvirzījusi šo kandidatūru. Drīz gaidāma inaugurācija – piecreiz galvu podā bāzīs!

  9. Grāls saka:

    tu neesi Veselais prāts, bet mūsu-kremļa prāts

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *