Pārmaiņas. Lienošā okupācija, kuru mums atkal un atkal centīgi uzspiež krievžīdi un kolaboracionisti

Lienošā okupācija, kuru mums atkal un atkal centīgi uzspiež krievžīdi un kolaboracionisti.
Šie ir kārtējie centieni atstāt Latvijā kolonistu – okupantu masu, demonstratīvi izraidot dažus nelabojamus rašistus un nosodot vecas krievenes, par valodas nezināšanu, bet viltīgo procesu, lepni nodēvējuši par okupācijas seku likvidāciju.

Nekas nav noslēpjams, lai netaptu zināms. Norisinās cīņa par sistēmas izdzīvošanu.
5:30 – 9:00 min.

Mēs zinām, ka viņi melo, viņi zina, ka paši melo, viņi pat zina, ka mēs zinām, ka viņi melo, mēs arī zinām, ka viņi zina, ka mēs zinām, ka viņi melo, bet viņi joprojām melo.

17.09.24

You may also like...

4 komentāru

  1. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=txHAwqfIXxA

    Pasens, interesants skatījums no arī it kā ukraiņiskās puses !Vai Auders ir atbildējis?

  2. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/cum-un-mudz-riga-pilna-ar-indiesiem-soctiklos-latviesi-jau-atkal-parsteigti-par-imigrantu-uzvedibu/komentari 

    Tas ir fakts – tā maskē savu pretlatvisko lomu
     9:38, 18. septembris 2024
    Krievvalodīgie ļaudis-kremļa troļļi, komentāros savu nepatiku pret cittautiešu ienākšanu Latvijā neslēpj, tā cerot mazināt latviešu nepatiku pret viņu pašu okupantu pūļiem “no tiem atbrīvotajā” Latvijā! Centīgi šie arī norāda, ka Brīvības ielas nu jau ikdienišķie skati ir kļuvuši pavisam savādāki, nekā viņu sovjetu masas pūļi. 

    padomā labi?
     9:46, 18. septembris 2024
    mazbērns 9:22, 18. septembris 2024 Indiešus vajadzētu ar krieviem sakūdīt kopā. Riktīgi interesanti būtu pavērot kā šie viens otru noslaktē. —-bet krievi jau mūs cenšas uzkīdīt migrantiem, lai šo pašu pretīgā loma liktos mums mazāka. Jo nevar salīdzināt pieklājīgos un zolīdos indusus ar psrs okupantu bidlām, kuri pie tam tādi ir masveidīgi un visos vecumos

    tam Jaņisam pašu vaņkam
     9:58, 18. septembris 2024
    nelej mums čugunu, brauc labāk pats ar visu maņku un raduradiem beidzot uz roģinu, ar indusiem bez jums tiksim galā, ja vispār to vajadzēs… 

    PRECĪZI – kremlini kurina naidu
     10:02, 18. septembris 2024
    Lv mazākumā 7:20, 18. septembris 2024 Sarunàju ar x ,lai vietnē x ieliek rakstiņu par citautiešiem…..Izskatās pēc naida kurināšanas pret citautiešiem……Luna ir krieviete? Vai pati ir citautiete jeb kā mums saka falšā “minoritāte, mazākumtautība” — 

    Pagaidām viss otrādi
     10:12, 18. septembris 2024
    ekur 7:21, 18. septembris 2024 Nav ko uztraukties. Drīz indiešu būs 3x vairāk nekā latviešu, Rīga būs pilna ar mošejām un latvieši varēs piestrādāt par eksponātu zooparkā =============== beidz muldēt kremlin, Rīga un visa Latvija joprojām pārbāzta ar jūsu psrsņiku – naidīgu kremlinu masu un tas pirmkārt ir jāpārtrauc, bet par neokupantu migrantiem būs mūsu paši darīšana, ja vajadzēs, sapront tovarišč urlik?

    Atkārtoju -personiskais manis paša viedoklis:
     9:01, 18. septembris 2024
    Tiešajiem piteku stila lamu vārdiem ir manīm ļoti liels enerģētiskis spēks. Un… mana gudrā valoda sastāv no lamu vārdiem un sesku stila “mīlas elsām un izslaukumiem”. Tiesa gan, “dažādās” okupantu valodās un dažādos manu gudro vārdu salikumos. Vot Fakss you man?

  3. No LA.LV publicētā saka:

    https://www.la.lv/cum-un-mudz-riga-pilna-ar-indiesiem-soctiklos-latviesi-jau-atkal-parsteigti-par-imigrantu-uzvedibu/komentari

    Un tomēr 9:16, 18. septembris 2024
    Pat iemācoties latviešu valodu , par ”latviešiem” viņi nekļūs . Tāpat dzīvos pēc savas tautas tradīcijām . Atkrievojam Latviju ?

    Noyb 11:52, 18. septembris 2024
    Beidzot komentetajiem sak pielekt ko skaidroju..kapec lai “ciemini” cienitu Latviju ja latviesi necinas par latvisku Latviju?!

    100% Par, bet precizēts! 23:17, 18. septembris 2024
    “Mans viedoklis 23:05, 18. septembris 2024 Latvijas un latviešu ienaidnieki nesnauž , notiek merķtieciga latviešu valodas iznicināšana it kā cīnoties pret okupantu krievu valodu !Un drīz arī šie saulē stipri iedegušie ar vērtību – LR pilsonību stāsies Latvijas armijā, policijā un ar ieročiem rokās pārstāvēs reālo varu. Jūdas – prettiesiski naturalizētie kremlini un kolaboranti jau tādu likumu ir sagatavojuši, vēl vairāk mazinot latviešu īpatsvaru lun ietekmi latviešu pašu valstī . Protams , ru piektai kolonai uz to nospļauties , viņu sirdis silda vairākas ārzemju pases , pilis ārzemēs, miljoni ārzemju bankās un ofšoros. Latvija ,pirms finiša tiek pastiprināti šo izzagta un izlaupīta ,protams “likumīgi un pamatoti” , izmirstošie latvieši un viņu valoda piedzīvo savas pēdējās desmitgades pirms aiziešanas vēsturē, bet šodienas mēslainē jaunie Latvijas “saimnieki”ar kangariem uzdzīvo visā u rlu godībā un primātu krāšņumā!
    !!!!! 7:22, 18. septembris 2024
    Re kā dzīve notiek . Paši latvieši noniecināja un noniecina pēdējos 20 gadus visus aizbraucējus, sakot , tie ir lūzeri , idioti , neveiksminieki utt., Lūdzu rezultāts – idioti ir prom un smaidīgi dzīvo citur , vieta ir dvieļu galvas , brūnie utt., Un atkal tiem pašiem viss ir slikti . Tik vienkārši .

    ru seskam!!!! 23:50, 18. septembris 2024
    un kas to visu panaaca-tu un tavi kremlini ar kangariem!

    un indusus lamā latviski 23:57, 18. septembris 2024
    333 7:35, 18. septembris 2024 Bet pavēro visos Latviešu portālos, ir salīduši iekšā krievu rašisti, fašisti, putleristi un nenormāli kurina naidu pret Latviju, pret latviešiem! ================ cerot, ka vaņku okupantu ordas mīļākas paliks

  4. LA.LV par mairisu briedisu saka:

    https://www.la.lv/ar-sleseru-uz-vienu-roku-bijusais-bokseris-briedis-kandides-rigas-domes-velesanas/komentari/2

    Korelācija 22:17, 18. septembris 2024
    Peld pa virsu no vienas kloākas uz nākošo. Lpv tagad ieņems saskaņas kanalizācijas vietu? Būtībā jau tā pati filiāle vien ir. Medvečuka partijas evolūciju tiek mēģināts atkārtot tikai nīkulīgākā mērogā.

    Kuriķis 23:18, 18. septembris 2024
    Atceros, ka plātījās – ja neievēlēs saeimā, aizbraukšot no Latvijas, jo neesot mazohists, izrādījās,ka i gan mazohsts, gan muldoņa.Gan jau Rīgas domei būs labs…
    — nu 0:42, 19. septembris 2024
    nu 23:20, 18. septembris 2024 briedis vismaz nav pedarasts, bet vienkārši alkatīgs mankurts
    to Re 0:48, 19. septembris 2024
    Aga Re : Lai u rlikiem ar kangariem “izdodas” .Šie Rīgu izcelšot no viņu ušaka radītajām drupām un iemetīs miskastē…ja tiks kremļa lopi pie varas…un ja mēs to pieļausim!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *