Un atkal jautājums: Kurā vietā sākas cilvēks un kurā tas beidz par tādu būt

Šis komentārs man atkal lika pievērsties šai tēmai: kur sākas cilvēks un kur tas beidzas ?

Lasītājs un draugi
9?.00.000.?2
https://tautastribunals.eu/?p=65307 Tik uz šodienu aktuāli, tik modinoši vārdi, ka to der pārlasīt un sākt reiz to izmantot!

Protams, es jau esmu par šo tēmu rakstījis, bet to der ik pa brīdim atsvaidzināt.Vecie, kuri to zina, pamazām aiziet no šīs bēdu pasaules, bet jaunie, kuri auguši šajā nodevības laikmetā, ir pilnīgi dezorganizēti.Viņu patriotisms izpaužas sekli un vulgarizēti, jo masu mēdijus pārvalda tie, kuri sagrāva Atmodas ideālus. Tie ir tie, kuri kalpoja mūsu ienaidniekiem, sākot kaut vai ar to pašu pretīgo izvirtuli, nodevēja žīda godmaņa “matraci”-mauku un padauzu elitu veidemani, par kuru tiek runāts arī šajā komentārā norādot uz doto rakstu.

Šodienas avīžnieki visi ir ģenētiski kropļi,- cilvēces atkritumi. Es ar pretīgumu skatos uz visiem tiem purniem, jo atceros kā viņi visi mani taisīja par “čekistu”, proti, nodevēju ! Visi tie viltus disidenti, sākot no rožkalna, pupura, cālīša, ziemeļa un astras…, beidzot ar tādiem kā garda ar savām divām “pielūdzējām” no kurām viena tagad ir kļuvusi par viņa sievu.

Visu šo un daudzu citu nodevēju rezultātā, neskaitāms skaits latviešu patriotu ir zaudējuši savas dzīvības un tautai atņemta cerība dzīvot savā plaukstošā Dzimtenē. Atceros, ar kādu cītību “čekas maisu” pētnieks l. muciņš centās arhīvos atrast manu sadarbību ar čeku. Kā a.gardas draudzene l. apine centās no l. muciņa izvilkt šo nodevības frāzi par L. Grantiņu.brūveis, rožkalns un vēveris centās veidemanes šovā L. Grantiņu reklamēt kā tautas ienaidnieku

No LRT arhīva:

Šeit variet redzēt čekas izperētos cīnītājus(pēc būtības slepkavas) vienuviet. https://jurisziemelis.wordpress.com/2008/12/17/gunars-astra-nebija-disidents-2/ Virsraksts par G. Astru, bet runāja galvenokārt par LRTT un L. Grantiņu. Rožkalns pat nonāk pie secinājuma, ka Grantiņš,- tā esot DIAGNOZE !

2.Vēveris,Rožkalns,Brūveris,Veidemane,Grantiņš.LRTT

FOTO: Pāvils Brūveris, Elita Veidemane, Jānis Rožkalns, Jānis Vēveris.

Pirms lasiet par Brūvera personību, “iemetiet acis” arī Freimantāla kunga sacītajā.

Tuvākajās dienās sāksim iztirzāt Astrīdas Babānes liecības par R. Bunkas noziegumiem.

19.07.17              L.Grantiņš

Jā, un cik reizes šie krievžīdu radītie disidenti un čekisti ir centušies mani nogalināt ? !

Ar kādu mērķi un kā uzdevumā j. rožkalns fotografēja ?

Rožkalns,Grantiņš.LRTT

Ir 11. jūlija vakars plkst. 21:03 minūtes.

Minstere, pie Brueninghede 98. mājas numura piestāj Folksvāgena markas auto.

Izkāpj kāds vīrietis, nervozi papēta apkārtni(iela ir tukša), tad steigšus dodas pie šīs mājas ieejas durvīm(šajā ieejā mīt 5 ģimenes), mirkli papēta, tad nobildē un tik pat steidzīgi dodas atpakaļ pie transporta līdzekļa, pagriežas vēlreiz pret māju, nofotografē, ātri iekāpj transporta līdzeklī un aiztraucas.

Privāta spēkRata(PSR) numurs norāda, ka tas ir no Latvijas: LV  JS- 4879 Vīrieša izskats liecina, ka tas ir neviens cits kā Jānis Rožkalns. Transporta līdzeklī atradās vēl citas personas, kuras nebija iespējams identificēt.

Ar kādu mērķi tika fotografēta māja un ieeja, kurā dzīvo L. Grantiņš ?

-L. Grantiņu Latvijā vēlas tiesāt par mēģinājumu gāzt “likumīgo” valdību(4. maija kiķes komunistisko bandu, kura ar okupācijas represīvo varas struktūru palīdzību tiek turēta pie varas).

Šodien ir zināms ar 100%tīgu garantiju, ka Jānis Rožkalns Atmodas laikā Latviju atstāja VDK uzdevumā. To pasacīja bijušais KGB ģenerālis Edmuns Johansons.

Viņam ir piedēvējams spiega status.

-L. Grantiņš daudzkārt rakstījis par viņa graujošo darbību klaida latviešu vidū. L. Grantiņa dzīvojamās vietas fotografēšana norāda tikai uz vienu, ka pret viņu taisās veikt teroristisku uzbrukumu ar mērķi nogalināt vai nolaupīt, kā tas pieņemts MOSSADistiem(KGBistiem).

Un šie te izkārnījumi- vai viņiem ir vieta starp cilvēkiem ?

Olavs Karelsons, Saeimas deputāta V. Agešina (SC) palīgs

Un, kas tad ir visa NA un valdība kopumā. Viņi visi ir sātaniski izdzimumi, kuriem vieta ir “pie sienas”! Viņi ir panākuši savu, ka viss latviskais un nacionālais ir iznīcināts ! Kāds man var pasacīt, vai viņi ir cilvēki ?

05.09.24

You may also like...

8 komentāru

  1. Pasaulei to ir jāatgādina bez mitas saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=QjwvgFgZ7-E

    Nu nav viņiem cilvēciskās pašcieņas, nav elementāras goda un pat minimālas takta jūtas – asiņaina vardarbība, nenormāls sadisms, lopisks parazītisms un hienu stila rijība un negausība rakturo šo cionistu selekcionēto masu no 1917.gada!Masveidīgā visa un visu nozagšana ir vēl to cilvēkskata mūdžu labākā īpašība!

  2. Anonīms saka:

    Nūja!Tad nu tādi iebraucēji uz rietumiem, ko tie īsti darīja starp klaida latviešiem?Vien pārlasot netā nedaudz pieejamās info par senčiem, kas nonāca pāri okeānam iz tiesu prāvām Amerika, kur pie bagātībām gribēja piekļūt visādas svalas uzrodas Nesaprotamas izcelsmes latvieši, ka tas vēl nav pat īsti kara beigas. Ka nu uzņemot vārdu Kursa vien no tām savdabigajam bildēm ir noprotams tas klaidoņi gars tais latviešos. Tādi paši brāļi un māsas asinīs Rozkalnam un Co.Tad nu pirms kara laika Latvijā to ipat svars bij vēl lielāks. Kas nu tiem īpaši uztrauc citas saimes materiālās vērtības un visādi tiem tik līst iekš organizāciju kases!

  3. Divu pseidopatriotu - Rosļikova un Dzintara politiskais tango saka:

    Divu pseidopatriotu – Rosļikova un Dzintara politiskais tango

    Jānis Kalniņš
    05.09.2024.

    14.Saeima ir iegājusi vēsturē ne tikai ar skaļiem politiskajiem darījumiem un lidināšanos gan ar privāto lidmašīnu, gan vienkārši pa mākoņiem, bet arī ar uzkrītošu māniju uz visa latviskošanu un atkrieviskošanu. Paradoksāli, taču tieši šis Saeimas sasaukums ir iegājis vēsturē arī ar vislielāko sūdzību skaitu par deputātiem, kuri neprot valsts valodu tik labā līmenī, kā tas ir noteikts likumā.

    Divus Saeimas deputātus no partijas “Stabilitātei” – Jefimiju Klementjevu un Viktoru Pučku turpina vajāt administratīvie sodi saistībā ar valsts valodas lietojuma pārbaudi. Pirmais, vairāk nekā gadu ignorējot Valsts Valodas centra (VVC) aicinājumus, beidzot ieradies, taču pārbaudi nenokārtoja nepietiekamu valodas zināšanu dēļ, otrais vai nu arī ignorē, vai arī vienkārši nesaprot valodu, kādā uzaicinājuma teksts ir rakstīts.

    Diemžēl viss, ko šajā situācijā VVC var darīt, ir – piemērot deputātiem administratīvos sodus, kuri uz viņu algu un kompensāciju fona (Viktors Pučka ir viens no lielākajiem deputātu kompensāciju rekordistiem, kopumā papildus pieprasot 16 375 € jeb vidēji 862 € mēnesī) ir tīrais nieks.

    Taču ir vēl viens mehānisms, proti, Saeimas Kārtības ruļļa 131.2. pants nosaka: ja ne mazāk kā 20 deputāti apšauba, vai kāds deputāts prot valsts valodu tādā apjomā, kāds nepieciešams profesionālo pienākumu veikšanai, viņiem ir tiesības iesniegt lēmuma projektu par attiecīgā deputāta nosūtīšanu uz valsts valodas prasmes pārbaudi.

    Ja deputāta valsts valodas zināšanas neatbilst normatīvajos aktos noteiktajam līmenim vai deputāts noteiktajā termiņā nav ieradies uz pārbaudi, Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisija 15 dienu laikā iesniedz Saeimai lēmuma projektu par deputāta izslēgšanu no Saeimas sastāva.

    Ko ar visu šo autors grib pateikt? To, ka, ja reiz partija “Nacionālā apvienība” tik dedzīgi cīnījās par valodas pārbaudi pensionāriem Latgalē, vai nebūtu konsekventi no viņu puses to pašu pieprasīt arī no viņu kolēģiem Saeimā?

    Divdesmit parakstu savākšana neprasa vienošanos ar koalīciju, to var mierīgi izdarīt arī opozīcijā esošās partijas, kuras tik ļoti mīl vicināties ar karodziņiem. Vai tomēr tas nebūs izdevīgi, jo ar ko tad tandēmā varēs sabļaustīties no Saeimas tribīnes pirms kārtējām vēlēšanām? Otrs variants – grozīt likumu, ka, arī kārtojot pilsonību, valodas nezināšanas gadījumā cilvēki aprobežosies vien ar administratīvo sodu…

  4. No You Tube publicētā saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=hE0qzbS9Z_k

    Nabaga krieveļu “nezinīšiem” info par Baltijas okupāciju populāri viņu mēlē no viņu tautieša

  5. Latvijā tādu "labo krievu"nav saka:

    https://www.youtube.com/watch?v=XjLXYF1qgyQ

    Labākais variants – sist krievu okupantus ar citu, bet arī krievu rokām

  6. 2024. gada 5. septembra 15.07 saka:

    Atgādināt man ko?
    Nesaprotu, uz kādu garīgās invaliditātes līmeni šī saite kopā ar ziņu ir paredzēta. Pēc šī pildījuma loģikas latvieši no vāciešiem ZAGĀJA akmens celtniecību, jo pirms vācu ekspansijas visas lībiešu un latviešu cilšu ēkas bija koka. Tāpēc, ja jūs gatavojaties atbrīvoties no koloniālisma, tad atbrīvojieties no tā – vienlaikus nojauciet visas mūra ēkas (ja neesat galīgi dumji, varat pārdot pilis vāciešiem).
    Būtībā saite nav pat par rūpniecisko spiegošanu, bet gan par iekārtu iegādi un ārvalstu speciālistu pieaicināšanu industrializācijai. Tā ir ierasta pasaules prakse – ideju pirkšana, izgudrojumu (nevis zīmolu) kopēšana, folkloras stāstu adaptēšana, darbu bezmaksas pārstāstījumi, kultūras apmaiņa. “Zādzība” un “plaģiāts” ir kas cits. Angļu Vikipēdija jums visiem palīdzēs.

  7. Par naidpilnu un izcili stulbu kremlinu: saka:

    2024. gada 5. septembra 15.07 2024. gada 6. septembra 8.54
    Atgādināt man ko?
    Nesaprotu, uz kādu garīgās invaliditātes līmeni šī saite kopā ar ziņu ir paredzēta. Pēc šī pildījuma loģikas latvieši no vāciešiem ZAGĀJA akmens celtniecību, jo pirms vācu ekspansijas visas lībiešu un latviešu cilšu ēkas bija koka. Tāpēc, ja jūs gatavojaties atbrīvoties no koloniālisma, tad atbrīvojieties no tā – vienlaikus nojauciet visas mūra ēkas (ja neesat galīgi dumji, varat pārdot pilis vāciešiem).
    Būtībā saite nav pat par rūpniecisko spiegošanu, bet gan par iekārtu iegādi un ārvalstu speciālistu pieaicināšanu industrializācijai. Tā ir ierasta pasaules prakse – ideju pirkšana, izgudrojumu (nevis zīmolu) kopēšana, folkloras stāstu adaptēšana, darbu bezmaksas pārstāstījumi, kultūras apmaiņa. “Zādzība” un “plaģiāts” ir kas cits. Angļu Vikipēdija jums visiem palīdzēs.

    Bet tev utainais košerrijēj nepalīdzēs nekas, par vienkāršu vārdu nespēj kremlins uzrakstīt bez idiotiskas, bet untermenšiem tipiskas kļūdas – ZAGĀJA??!

  8. Ja PSRS nozaga saldējumu no ASV, tad ASV nozaga Ķīnai un par riteņa plaģiātu visām pasaules valstīm ir jāmaksā kompensācija Irākai kā šumeru likumīgajai mantiniecei. saka:

    Pasakains dolbojobs, tu esi pats untermenš. Citādi tu nebūtu tik psiholoģiski atkarīgs no sūdīgākās rašistiskās propagandas un patiešām no sūdīgākajiem resursiem kopumā.

    Vai to arī rakstīja kremlini?

    Nelsons Mandela – biogrāfija

    EFERRIT.COM
    https://lv.eferrit.com

    “… zagāja divus vadītāja vēršus un tos pārdeva par vilciena biļeti. Pāriet uz Johannesburgu. 1940. gadā ierodoties Johannesburgā, Mandela atrada rosīgo pilsētu …”

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *