Pārmaiņas. KGBistu un komunistu izkropļotā Satversme

KGBistu krievžīdu un komunistu izkropļotās Latvijas Satversmes, tātad viltus, satversmes aizsargāšanas biroja vadītājs Jānis Maizītis nepārprotami reklamējis īstu 5. kolonnas pārstāvi.

Pēteris Silavs ar 973 abonētājiem ir tipisks piektās kolonas pārstāvis Latvijā. Izpētot viņa jūtūba kanālu, viss ir skaidrāks par skaidru. Ventspils, Solovjovs …. Дimiters, ķēniņiene un pārējie ir visīstākie kremļa okupantu propagandas nesēji.
 

https://youtube.com/user/silavs1000

Tajā skaitā Artūra Priedīša metodoloģiju un principu apkopojumi.

Kanāls ir īsta jaunā propagandista rokas grāmata, kaut vai šis krievu izdzimtenis starikovs, kurš piedāvā Latvijai kļūt par neitrālo zonu, kur lielvalstīm kārtot savus tumšos darījumus.
Vai tad par tādiem jau neesam pataisīti, nepatriecot šeit milzum daudzos iepludinātos kolonistus un noziedzniekus. Visa pasaule zin, ka šeit darbojas kremļa krievžīdu dibinātās bankas naudas atmazgāšanai un ostas sagrābtas kontrabandas tranzītam.

Lūk īss ieskats uz 4.maija kolaborantu bandas daudzu gadu darba augļiem: “Krāpšana mūsu ikdienā sastopama dažādos veidos un kļuvusi par daļu no ikdienas rutīnas jeb notikumiem, kas mēdz paslīdēt garām bez būtiskas ievērības vai rīcības. Iespējams, tas tāpēc, ka gan valsts, gan ES budžets ir šķietami netaustāms, salīdzinot ar personīgo maciņu un tā saturu. Tomēr arī tā ir mūsu nauda, un mums katram jāuzņemas maza daļa (!!!) atbildības tās aizsargāšanā, skaļi paužot – ja neesi godprātīgs, atkrāpies!”

atkrapies.lv/

Ja pareizi izprotu ideju, tad tas ir kā grēksūdze ar grēku izpirkšanu. Ja neesi godprātīgi dalījies ar “biedriem”, bet esi vienpersoniski krāpis, melojis, ņēmis kukuļus vai nepatiesi apsūdzējis, pasūtījis slepkavības un piesedzis noziegumus, tad Finansu ministrija un Latvijas Republikas prokuratūra piedāvā pakalpojumu “ATKRĀPIES”.

Kā redzam tālāk, piedāvātajam pakalpojumam ir pievienojušies un to izmanto faktiski visi valsts varas orgāni, visas ministrijas un lielākās valsts kapitālsabiedrības

atkrapies.lv/kustiba/

P.S.

Tātad vienīgais ko 4. maija mankurtu kliķe bija spējīga izdvest – “davai žitj družno” un nodibināt valsts mēroga “atkrāpšanās” pakalpojumu. Tādā veidā degradējot atkāpšanās jēdzienu un izsmejot kriminālatbildību kā tādu.

LRTT

Šeit garīgie pirmsākumi šodienas stāvoklim. Viņi mūs aizveda uz iznīcību- KAPIEM ! Tas bija sātyanisma rituāls !

26.01.21

You may also like...

2 komentāru

  1. Reinis saka:

    Starikovs domā krievu ģeržimordu stilā,ka latvieši pērkami kā lopi.Tā jau bija,un streļķi viņiem paskaidroja,ka tā domāt nav labi.Daži,kā šamais to nav sapratis. Jāatkārto!

    Tāds sivēns kā šamais apkauno visus krievus.

  2. Anonīms saka:

    Nu ja! Brīvības 88 pēc konkursa pasludināšanas nākamajā rītā Jānis Skriba noliecies pāri letei skatās krāsainā lapelē. Kaut ko burkšķ un vurksk pie sevis un skaita. Stāvu pie vitrīnas loga un skatos garām gajejos, kā tas ir tad, kad veikalā neviena nav un visi citi darbi ir izdarīti. Atliek gaidīt, kad ienāks potenciālie pircēji! Ej tu viņus saproti, kā viņiem iegribas pirkt? Dažreiz mēdz būt, ka visa diena ir vienā runāšana un cilvēki vien sola, ka nāks pirkt, bet kasē liels jautājums. Mēdz būt pilnīgi otrādi, kad ienāk viens sacabejis večuks, kam neviens negrib pievērst uzmanību, bet viņš cītīgi skatās uz pašu dārgāko putekļu sūcēju. Man neliek miera šis večuks, kam savdabīgs kupris un ne vienu vien reizi esmu redzējis viņu ejam ar ļoti gara auguma meiteni. Piegājis klāt vecajam vīram sākām runu par vācu tehnikas varenību un vīrs vien lido atmiņas Mesershmita norādīdams, ka kara laikā Bosh dzinēji bij augstas kvalitātes. Nu ja, tak tas viens kantoris, bet atšķiras tik minimāli dizains ar uzrakstiem. Tad nu dažreiz bij jādzird cilvēku grupa, kam ļoti gribējās pārliecināties, kāda firma ir dizaka =krutaka. Russkijiem vairāk vilka uz sarkano Bosh, bet Siemens tas īpašai šā iedarbībai. Tad nu šis vecais vīrs noklausījies manu stāstu par pašu jaunāko un dārgāko putekļu sūcēju norāda, ka rīt viņš būs klāt, kā veikals atveras. Apkārtējie pārdevēji spriedeleja savu runu un nepievērsa vecajam vīram nekādas uzmanības. Tikai man tāda pārliecība, ka tas vīrs nav tukšas valodas muldetajs. Kaut kā viņa valodā tā veco veču būtība skan, ka pateicu rīt būšu, tad arī izdarīšu! JaNis Skriba skaita punktus par iespējamām balvām, ko viņš var izcīnīt cīnoties tirgojot mobilos. Kaut kādus keksus velk un zīmē stragediskus plānus, lai izcīnītu golfa cepurīti ar firmas uzrakstu, krūzīti, stacionāro telefonu. Tad nu pagriezies viņa virzienā vaicāju, ko tu tur skricele un bur? Rēķinu iespējamās variācijas, lai dabūtu kādu no balvām! Pavaicāju ar uzsvaru, kāda ir tur pati galvenā balva? Brauciens tūrisma 1000 latu vērtībā! Tad es tev Jāni iesaku skatīties tikai un vienīgi uz pašu galveno balvu un visas pārējās lietas ir nekam nederīgas! Jānis Skriba nopūtās ar kāri, ka labi jau būtu, bet mūsu mazajam veikalam salīdzinājumā ar Latvijas lielveikaliem tas nav iespējams. Ja tu tā skaties, tad tā arī būs, ka nav iespējams, bet piekeroties tai lietai nopietnāk mēs varam ielikt visai Latvijai!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *