Okupanti un nodevēji, izdzēšami no cilvēces vides(agešins & karelsons)

Visapkārt viena melna ķipīga nodevība, varaskāre, skaudība un asinskāre. Nav vieta kur mieru rast. Šodien man ir zināmi- uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi, kuri runā ar savu Sirdsbalsi. Tā Latvija, kas bija, ir zudusi uz mūžīgiem laikiem !

Diplomāts: Kolonisti ir kolonisti, lai kurā paaudzē viņi šeit dzīvotu

Valdis Krastiņš– Lietas ir jāsauc īstajos vārdos: okupācija ir okupācija, kolonisti ir kolonisti, lai kurā paaudzē viņi šeit dzīvotu. Varbūt ļoti jauki, patīkami cilvēki, bet tomēr – kolonisti, ar savu mentalitāti un tikumiem. Tas taču ir tik skaidrs. Ja latvieši to nesaprot, nu ko tad vēl runāt par krieviem… Tā bija otrā lielākā kļūda pēc neatkarības atjaunošanas – pārdēvēt kolonistus par «mazākumtautību». Ar to arī sākās visas nepatikšanas savstarpējās attiecībās.

LRTT: Tā nebija nekāda kļūda, kā saka bijušais diplomāts, tā bija apzinīga, labi plānota nodevība pret Latvijas valsti, it sevišķi jau pret latviešu etnosu. To veica LTF, kura 100%tīgi sastāvēja no slepkavu ideoloģijas pārstāvjiem- komunistiem. Visiem tiem izdzimteņiem īstā vieta būtu bijusi karātavās, bet viņus, starptautiskā cionisma pārvaldnieki, ielika valsts pārvaldes aparātā. Nenotika obligāti paredzētā valsts attīrīšana no okupētājvalsts iebīdītajiem represīvo struktūru pārstāvjiem- nenotika LR dekolonizācija. Okupanti, kolonisti un vietējie kolaboracionisti soda vietā saņēma amatus valsts pārvaldē ! Notika masveida rūpniecības iznīcināšana un latviešu patriotu- biznesmeņu slepkavības. Par to visu jau šajā vietnē ir daudz runāts un tiks runāts vel, bet tagad par diviem deģenerātiem no šeit pieminētās noziedznieku šlakas- par okupantu, kolonistu Vļeru Agešinu un kolaboracionistu Olavu Karelsonu.

Un tagad, pēc būtības: Sākot aktīvo Atmodu, es vēlējos lai tiktu izbeigta Latvijas okupācija. Lai tiktu atjaunota demokrātija. Es nebūt nebiju ekstrēms un neprasīju padzīt visus kolonistus. Es vēlējos, lai mums visiem būtu labi un varētu dzīvot pārtikuši, lai Latvijā tiktu ievēroti likumi, kuri aizsargā mūsu tautu un valodu no iznīcības !!!

Izrādās, ka tas bija par daudz prasīts. Okupanti un komunisti palika vēl zvērīgāki neka PSRS laikos. Latviešu tauta priekš viņiem bija nekas vairāk kā lopu bars, kurš slaucams un atkaujams. Tas tā ir pat līdz šodienai. Visi šie draņķi dzīvo kā nieres taukos uz parastās tautas miesas.

L. Grantiņš neskaitāmas reizes ir apsūdzēts par to, ko nekad nav veicis. Un, beidzot pēc 11 gadiem, ir ticis attaisnots ! Attaisnots pat tādā formā, ka ir netiešā veidā apsūdzēta visa pēcAtmodas valdošā banda. Tāpēc jau arī Tiesas galējais- paplašinātais izklāsts aizkavējās par vairāk kā diviem mēnešiem.

Un tagad padomāsim,- vai tādam Agešinam ir vieta starp brīviem cilvēkiem Latvijā, vai aiz restēm ? Vai viņš, būdams okupants, kura vecāki iebruka Latvijā, iznīcināja Tās neatkarību, Garntiņa vecākus un vecvecākus izsvieda Sibīrijas taigā, ir cienīgs atrasties brīvībā ? Viņa vecāki ielīda izvesto latviešu dzīvokļos !!! Par kādu Tiesiskumu un Taisnīgumu šeit var būt runa ? Šis mēsls nav izraidāms, bet gan tiesājam kā aktīvs okupants- genocīda veicējs pret latviešu tautu. Sodam ir jābūt adekvātam pastrādātajam noziegumam. Tam jāatbilst visām starptautiskajām normām par okupāciju un genocīdu. Ekstrēmos apstākļos viņš ir fiziski jālikvidē, bet miera apstākļos mūža ieslodzījums !

Un tas vēl nav viss. Viņam, kā es vēlāk no preses uzzināju, kā Saeimas deputātam bija palīgs, kura vārds bija Olavs Karelsons !!! Un te tad nu sākās tas pats pretīgākais. O. Karelsons bija viens no tiem, kurš parakstīja manis pirmo radīto dokumentu par latviešu valodas aizstāvību ! Pie viņa es atstāju arī vienu no H-86 dokumentu foto kopijām, kuras tika aizgādātas ārzemēs. Šo kopiju čekisti pie viņa atrada, un tas laikam arī bija tas mirklis, kad viņš aptaisījās- salūza. Cik saprotams, tad arī tai laikā iestājās okupantu kom-partijā ! Padomju laikos sevi pozicionēja kā īstu patriotu, ar igaunisku izcelsmi. Reiz telefona sarunā, kad atrados jau Rietumos, viņš man, kādā pavisam nepolitiski apspriežamā tēma, bez vajadzības paziņo, ka esot bijis labi, ka neesot veikta deokupācija, jo tā Latvijai būtu tikai kaitējusi.Vēlāk, atrodoties Latvija, viņu vēl reizes trīs satiku. Kad satiku otro reizi, viņš paziņoja bēdu vēsti, ka notikusi avārija un bojā gājusi viņa 15 gadīgā meita…Tas bija šausmīgi, jo pirms gada atceros šo mīļa izskata radībiņu ar garu bizi… . Neuzskatu par pareizu iztirzāt tādas lieta, bet šis nav tas gadījums, jo skar politiku un tautas nodevību. Par politiķi tautai ir jāzina viss. Viņš arī sacīja, ja tai brīdī būtu bijusi līdzi pistole, būtu nošāvies. Pēc gada atkal tikāmies Grobiņā pie kopēja drauga. Ievēroju, ka viņš neadekvāti daudz lietoja alkoholu. Gribēja pavēstīt man kādu garīgas noslieces aforismu un ar to pārsteigt mani, …bet es to viņam pateicu priekšā… . Par alkoholu es neko viņam neiebildu, jo domāju, ka auto atpakaļ uz Liepāju vadīs sieva, kura nedzēra. (Iepriekš jau gribu pateikt, ka agri vai vēlu, mēs ar savām darbībām parādam, kas esam.) Bet nē, viņš pats sēdās pie stūres un brauca. Mēs ar sievu viņam sekojām. Notika neticamas lietas. Brīvības ielā ir divas joslas vienā virzienā, kas iet uz centru un viena pretimbraucošā, kuru lieto tikai autobusi ! Nu tad lūk, viņam nepietika, ka bez vajadzības lietoja kreiso joslu, viņš brauca pa pretīmbraucošo sabiedriskā transporta joslu. Un, šajā brīdi es sapratu, ka pie savas meitas nāves esi vainīgs pats, tāpēc arī gribēji nošauties. Otrkārt: ja tu tādā dzēruma pakāpē nebaidies braukt ar transporta līdzekli, tad tev pazīšanās ir pašās augstākajās policijas struktūras, kuras saistītas VDD. Tātad, esi šo struktūru neatņemama sastāvdaļa- tautas un valsts nodevējs visaugstākajā līmenī.

Un, kas zin, vai tas nebiji tu, Olav, kurš ierosināja Agešinam mani iesūdzēt ? Ir taču loģiski, ja nebūs L. Grantiņš, tad nebūs kas tevi apsūdz nodevībā ! Un tagad, biedr Olav, ņem savu pistoli un nošaujies, izpērc savus grēkus sava bērna, manā un latviešu tautas priekšā !

Pret mani ir uzstājušies daudzi “patrioti”, apvainojot mani sadarbībā ar čekistiem, bet, kad daļēji atvēra čekas maisus, visi viņi kā prusaki peldēja tā virspusē.

Lūk, latviet, tas ir viens šausmu nodevības stāsts un tādu ir ne mazums Latvijā, tikai tāpēc, ka netika veikta obligātā un likumīgā deokupācija. Mēs redzam, kas notiek Ukrainā, šie krievu izdzimteņi nekad nepaliks par cilvēkiem. Šie izdzimumi pilnībā ir jāpatriec no Latvijas. Tādi agēšini un karelsoni jāiespudē līdz mūža beigām. Tas, ko es šeit saku, nav ekstrēmisms, bet gan Tiesiskums !

Dievs, svēti Latviju un palīdzi ukraiņiem uzvarēt !

30.12.23

Ar nolādētības zīmi apzīmogotie

Versijas

04.12.2007 04:00:16

Olavs Karelsons: Latvijas ierēdniecības nacionālās īpatnības

Olavs Karelsons, Saeimas deputāta V. Agešina (SC) palīgs

You may also like...

3 komentāru

  1. Anonīms saka:

    Nūja! Diemžēl bieži vien pienākas dzirdēt nožēlojamas muļķības no cilvēkiem, kas sevi sauc par latviešiem un cenšas iestāstīt sev un citiem, ka mēs visi esam cilvēki. Īpaši izceļas tādi lahtviesi kuriem dzīvē viss ir mīļi un jauki un neviens krievs nav tiem uzsplavis virsū, ka nevienam rados nav cietušo, kas aizgājuši aizkapa valstībā nožēlojamas muļķības pēc draudzējās ar labajiem krieviem. Pirms kāda laika tirdzniecības centrā ieraudzīju seju kura uzpeldēja pēc gadiem 30. Jāpieiet vien ja sasveicinās un ja apjautājās! Vēl 90 to gadu sākumā nonāca strādāt uz Latvijas kuģiem, bet strādādams uz kuģa viņš bij vienīgais latviets, bet ukraini viņu sauca par krievu dēļ gaišajiem matiem. Tā nu teikt virs 30 gadus strādā juras apkalpojot ēdināšanas sfēru, bet apjautajoties, kā būtu Latvija, ja darītu to pašu darbu vai varētu uzturēt ģimeni!? Ta nu vien jādzird, ka Latvijā strādājot var nopelnīt grašus par nereāli lielu darba slodzi. Savdabīgi ir tas, ka tai Anglijā tu nevari nostrādāt lieku minūti un tevi noraj, ja neesi aizgājis laicīgi pusdienas, bet Latvijā strādājot tev vēl jāpaliek strādāt pēc darba. Jāizdara cita darbinieka darbi, bet naudas nemaksā. Darba sfērā strādājot krieviem ir īpatnība pāriet apzināti runāt po russki, jo tā ir vieglāk viņiem izteikties, bet ir tāda latvietība, kas nesaprot krievu valodu un negrib to saprast dēļ viņu uzvedības. Modernā jaunatne zin labi angļu valodu, bet tā atkal ir problēma, ka bieži piesūcas tās anglosaxsu netīrības. Pirmo dienu iebraucot Anglija vien bij jānoskatās, cik tā velk līdzības uz Soviet Latviju, bet hujnu vietā visur ir fuckingi! Savā uzvedībā angļi bieži vien velk līdzības uz krievu urlam un vēsturē tiem daudz ir kopīgā. Kopīgais tiem ir visu Soviet periodu un……

  2. Par 4.maija salašņām vadibā un masmēdijos saka:

    https://tautaruna.nra.lv/forums/tema/53139-vai-reizumis-velme-pasmieties-pazemot-krieviju-neparversas-sevis-un-savas-valodas-pazemosana/?p=2

    Aleksandrs78

    Mihailo ar Olgu

    Bet manim ira liela liela izbrina ka 6itik bars kremlin var tonam melot a nav niviena pretim latvisu vesturnieks vai poltiks  vai vel kads gadig pilsonju daudz bars, kad es te lasa kadūs pretigs melu 6ite rakstit kremlin 6estak pret ukrain varonim un pret latvie6u patriot Tad manims loti brinities, var 6ita krapti latvie6 lasitajs var kremlin propagandonu uzbast tona tonas  un nevina daudzuma pret nava a vajadzetū but daudz pretim tik kaudze kremlin meliiem uz katra vinju melus palags??? 

    Nav svarīgi, ka šie abi cittautieši raksta ar kļūdām! Svarīgi, ka viņu doma ir pareiza un 4.maija jēlās varas absurdu atmaskojoša! Jo patiesi absurds, ka kremļa spiegu bars te var gadiem melojot smirdināties palagu palagiem, bet pretī šim organizēto meļu jūklim nav NEVIENA tos atmaskojoša un objektīva raksta no milzu algas saņemošajiem drošībnieku analītiķiem un politologiem, nemaz nerunājot par stingrākiem pasākumiem krievu kara agresijas laikā ?! Šie 5.kolonnas neslēpti darboņi atlāti apmelo, uzbrūk latviešu tautai, sacer kroplas paskvilas, izsmej valsts patriotus un visādi nekaunīgi apgāna ukraiņu brīvības cīnītājus plašsaziņu publiskā vidē, bet no loģiska un argumentēta varas pārstāvju pretspara ne vēsts, pat tādā, tik jau lielā ilgtermiņā?! Tad jāsecina, ka godīga un neliešus, naidniekus  atmaskojoša reakcija Latvijā sagaidāma tikai no reto privātpersonu iniciatīvas, jo pat no nacionāļu lielā biedru un to vadības puses nav nekādas miņas no atbildes reakcijas pret viņus un visu mūsu un ukraiņu tautu apmelojošo draņķu paskvilām un pretīgās regulārās muldoņas šinī portālā diennakts režīmā! Un ne tikai te savus melus skribelē šie spiegi, bet visās iespējamajās neta vietņu publikācijās un visos masu mēdījos neatmaskoti un nesodīti pilina savu kremlisko melu indi. 
    ——————— ———————–
    Palasijām šos un arī citus Foruma rakstus un patiesi visos klaji nekaunīgi šie viens-divi kremlini ar latviešu vārdiem mierīgi apmelo gan latviešu tautu un ukraiņus, nekaunīgi attaisno kremļa zvērības un noziegumus pagātnē un šodien Ukrainā! Un jā, brīnums, jo ne tikai “modrā” drošības policija, bet arī daudzie, trekni algotie politologi vienoti klusē un izliekas šo pretvalstisko nelietību, klaju kremļa politikas PUBLISKU atbalstīšanu neredzot un NEKĀDI nereaģējot, kā tādi īsteni domu biedri un garīgi s brāļi?!

  3. Maija saka:

    Un tāds Agešins strādā mācību iestādē un māca jauniešiem vēsturi. Nu tad Jūs varat iedomāties, kādu vēsturi viņš māca!……Laimīgu Jauno gadu visiem. Sirdsmieru un veselību, visiem!

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *