Dzintars Rasnačs. Mums jāiznīdē tādas “sandras briķes” !

www.tautastribunals.eu-1411LRTT: Šī “sūdzība”, Briķes kundze, izskatās pēc nožēlojamām gaudām !

Ja ir tiesneši, kuri klusē par šīm netaisnībām, tad esat pelnījuši, ka ar jums apietas kā ar lopu baru.

Linards Grantiņš, Dzintars RasnačsŠī sūdzība, protams, ir laba, bet attiecīgajā situācijā, kā jau sacīju, izskatās pēc gaudām. Rasnačs ir slepkava vārda vistiešākajā nozīmē un viņš darīs visu, lai iznīdētu Patiesību.

Viņa galvenais uzdevums ir nosargāt “čekas maisus” ! To viņš kopā ar otru cionistu Kangeri(kurš Izraēlai “nopludināja” psihotronisko ieroču datus. Par to raksta vēsturnieks Indulis Ronis) godam arī dara. K. Jarinovska, kura centās čekas maisus izskatīt pēc būtības, tika padzīta no Rasnača bandas.

Šis “kungs”(Dzintars Rasnačs) nav latvietis, bet gad latviskots krievžīds- Hazārijas pēctecis(tāds pats kā Ivars Godmanis), kuram ar semītiskajiem ebrejiem nav nekas kopīgs. Tikai apvienojoties mēs varam šos izdzimteņus, kuri šodien pārņēmuši vadību ne tikai Tiesu sistēmā, bet visā Latvijā, gūt panākumus.

Jūs, Sandras Briķes kundze, variet sūtīt savus “iesniegumus” LRTT i- vietnei tautastribunals.eu , tad to sadzirdēs arī  attiecīgo valstu drošības dienesti, kuri ir ieinteresēti likvidēt šo čekas kantori, kas apdraud ne tikai Eiropu, bet visu pasauli. Jūs variet pievienotis, lūk šim HELSINKI- 86 aicinājumam, kurš ir publicēts un izsūtīts dažādām pasaules iestādēm divās valodās: http://tautastribunals.eu/?p=33495

Un veltīgi ir ko lūgt izdzimtenim Tiesībsargam(Jansonam) http://tautastribunals.eu/?p=28154, jo viņš ir zemiskāks par viszemiskāko rāpuli.

To es personīgi pirms gada, kad biju iemests Rīgas Centrālcietuma “karcerī”, pārliecinājos uz savas ādas. Pie tādiem pašiem rāpuļiem ir pieskaitāmi visi šie kozlovski, kalnmeieri, bičkoviči, maizīši, mežvieti.…un vesels lērums no šīs šlakas, kuri man jau ir piesprieduši desmit gadus. Šis “spriedums” ir domāts, lai iebaidītu tādus kā Sandra Briķe…, bet vienreiz jau šis vadzis lūzīs un visiem būs “jākarājas”, jo viņu darbības rezultātā ir praktiski iznīcināta latviešu tauta un Latvijas valsts.

To sauc par genocīdu un sods tam ir: ASM !

Klusēt, Briķes kundze, nedrīkstam, jo tā ir mūsu un mūsu bērnu nāve !

10.09.16         L. Grantiņš

LATVIEŠU-VĒLĒTĀJU-BIEDRĪBAZiņo LVB priekšsēdis Vilors Eihmanis:

Lūdzu izlasiet iesniegumu, ko raksta tiesnese.

Lūdzu neesiet vienaldzīgi !

Acīmredzot, cilvēkiem jāsanāk kopā un atbilstoši Satversmes 2.pantam jāpieprasa ārkārtas Saeimas vēlēšanas. Šī Saeima pieļauj un pati veicina demokrātijas apdraudējumu.

Tas nav pieļaujams !

=============================================================================

Latvijas Republikas Valsts Prezidentam

atkārtoti par cilvēktiesību aizskāruma novēršanu un mana nodotā zvēresta spēkā esamību

Tiesībsargam

atkārtoti par cilvēktiesību aizskāruma novēršanu un kontroli par to ievērošanu, vēršoties attiecīgās institūcijās

Tiesu administrācijas direktoram

atkārtots iesniegums par darba nespējas lapas A apmaksu

par ikgadējā neizmantotā atvaļinājuma un atvaļinājuma pabalsta piešķiršanu

iepriekšējās darba vietas nodrošināšana pēc atvaļinājuma

Liepājas tiesas tiesneses Sandras Briķes

(personas dati paslēpti)

iesniegums

Sandra Briķe, Grantiņš.LRTT

FOTO: Sandra Briķe

Vismaz 10 gadu garumā manā darbā pret mani tika vērsts psiholoģiskais terors, kas izpaudās visdažādākos veidos, ko 2015.gada jūnija sākumā konstatēja arī Darba inspekcija, kas veica pārbaudi Liepājas tiesā saskaņā arodslimību komisijas norīkojumu. To, ka psiholoģiskais terors tika izdarīts attiecībā pret mani, ir vispārzināms fakts tiesu sistēmā, bet par to tiek noklusēts visaugstākajos līmeņos.

Psiholoģiskais terors darba vietā, kas izpaudās pat kā amatpersonu, kurām deleģēta augstāka vara pār mani, varas ļaunprātīga izmantošana, noveda mani līdz izdegšanai un vidēji smagai depresijai, ko kompetenta komisija konstatēja 2015.gada sākumā, bet pie arodslimības ārstiem pirmoreiz griezos jau 2012.gadā, kad krasi pasliktinājās veselības stāvoklis izdegšanas rezultātā. Psiholoģiskā terora (mobinga un bosinga) rezultātā vairāk kā 10 gadu garumā radās ļoti daudzas saslimšanas un hroniskas veselības problēmas, par ko ir savākti medicīniska rakstura pierādījumi.

Pret mani prettiesiskā veidā noorganizēja daudzas linča tiesas, kas arī ir vispārzināms fakts tiesu sistēmā, bet tiesneši, kuri to redzēja, baidās par to runāt. Man pašai negribot, nostājos pret tiesu sistēmu, kurā valda neliela grupiņa tiesnešu un tiesiskais nihilisms, kas ir pierādāmi fakti.

Mani – godīgu un profesionālu tiesnesi pasludināja Latvijā bez maz par noziedznieci, lai gan es cīnījos un izcīnīju pat tiesnešiem tiesības, kā arī cik vien iespējams objektīvi un iedziļinoties veicu savu darbu, pieņēmu motivētus nolēmumus atbilstoši cilvēktiesību principiem, kā arī blakus lēmumus, kas arī ir vispārzināms un pierādāms fakts, iepazīstoties ar maniem pieņemtajiem nolēmumiem Tiesu informācijas sistēmā.

Mans kopējais darba stāžs ir ap 35 gadiem, bet no tiem tiesnešu izdienas stāžs, ieskaitot izmeklētāja darbu, ap 26 gadiem, un esmu pelnījusi kā Latvijas Republikas pilsone sociālo un tiesisko aizsardzību no Latvijas Valsts iestādēm un augstākajām amatpersonām, citādi var uzskatīt, ka LR Satversmes 1.pants un Satversme kopumā tiek ignorēta.

Tiesnešu kvalifikācijas kolēģijas bijušais priekšsēdētājs G.Aigars 2013.gada konferencē publiski kā galveno tiesnešu vērtēšanas kritēriju nosauca paklausību, jo uz to brīdi es biju vienīgā tiesnese Latvijā, kas nebija ieguvusi pozitīvu novērtējumu, par ko man motivētu lēmumu G.Aigars atteica izsniegt. Viņš ir godāts par Goda tiesnesi, bet publiski izplatīja melus par mani un organizēja linča tiesu. Man ir zināmi vēl daži Goda tiesneši no Liepājas puses, kuru uzvedība un rīcība nav bijusi atbilstoša, lai piešķirtu šādu titulu, un arī tas ir pierādāms, ja to veiktu kāda neatkarīga izmeklēšanas komisija. Lai liegtu man iespējas attīstīt tiesiskā veidā karjeru, izstumtu no konkurences, pret mani tika safabricētas disciplinārlietas un masu medijos publiski tiku apmelota un pazemota. Pastāvīgi par jebko pieprasīja paskaidrojumus un rosināja disciplinārlietas, kas radīja pamatīgu psiholoģisko spriedzi darbā. Cik zināms, tā iznīcināja cilvēkus Staļina režīma laikā.

Bez tam mans hobijs bija mācīties, apmeklēju visas iespējamās mācības un kursus, ieguvu daudzus sertifikātus, padziļināt interesējos par cilvēktiesībām, kā arī vēl 2003.gadā papildus ieguvu akadēmisko maģistra grādu tiesību zinātnēs, kas nav daudziem augstāku instanču tiesnešiem.

Biju iesniegusi daudzus ierosinājumus kā uzlabot tiesu sistēmu, tai skaitā tiesnešu sociālai drošībai, gan par izdienas pensijām no 50 gadu vecuma, lai būtu vienlīdzīgi ar prokuroriem u.c., bet man tagad tiek liegta tiesnešu izdienas pensija, lai gan visu savu enerģiju un veselību esmu atdevusi godīgam darbam. Mans kopējais darba stāžs ir 35 gadi, bet izdienas 26, jo ieskaita izmeklētāja darbu, un es tiku atstāta bez savas nopelnītās pensijas un slimošanas laikā bez sociālās drošības – polises, kas 2015.gada jūlijā tika anulēta, lai gan es biju pat veikusi papildus iemaksas no sevis, un tās darbības laiks bija līdz 2016.gada 8.martam.

Tieslietu ministrs Dz.Rasnačs, uz maniem, vismaz pieciem pieteikumiem uz pieņemšanu par tiesu sistēmas sakārtošanu un psiholoģisko teroru darba vietā, pieņemšanu atteica, tādā veidā, atsakoties pildīt savus ministra pienākumus, kā arī, lai nav jāuzņemas atbildība par notiekošo.

Man ārsti ir aizlieguši psihoemocionālo slodzi, ko rada stress, man tas ir jau bīstami dzīvībai. Jau 2013.gadā nedēļas laikā trīs reizes griezos pēc Neatliekamās medicīniskās palīdzības, kad darbā radītā stresa rezultātā mans asinsspiediens 200/100 radīja iespējamus insulta un sirdslēkmes draudus. Tagad to novēršu ar medikamentiem. Mani terorizēja arī slimošanas laikā gan 2012., 2013., gan 2014 gadā, sūtīja uz mājām paziņojumus, lai ierodos uz disciplinārsēdēm, sodīja slimošanas laikā, pat samazinot darba algu 2014.gadā par lietas izskatīšanu, kurā pat biju pieņēmusi Blakus lēmumu par citu personu tiesībpārkāpumiem utt. Tāpat psiholoģiskais terors turpinājās arī atvaļinājumā un ģimenes svētku laikā. Gandrīz katru nedēļu un par jebko man visu laiku tika pieprasīti paskaidrojumi, pat tad, kad veselības problēmu paasinājumi un slimoju. Piemēram, arī tajā nedēļā, kad trīs reizes griezos pēc Neatliekamās medicīniskās palīdzības. Uzskatu, ka tā bija apzināta un tīša veselības bojājumu un morālo ciešanu nodarīšana, no kā es vēl neesmu atguvusies vēl šobrīd.

Tiesu sistēmā pie varas esošie tiesneši, tāpat kā izpildvaras vadošie pārstāvji, politiķi, kuri ietekmē šīs varas pārstāvjus un otrādi, nav spējīgi uz tiesisku un atklātu cīņu, jo valda gļēvulība un zināšanu trūkums, sava krēsla noturēšanas ambīcijas, kas novedis pie zemiskā veidā ļaunprātīga savu augstāka amata izmantošanas, kas ir pierādāmi fakti ar dokumentiem. Tas ir sagrāvis tiesu sistēmas normālu attīstību. Tiesu sistēmā valda tiesiskais nihilisms un visatļautības, – ‘’Jo ne pret miesu un asinīm mums jācīnās, bet pret valdībām un varām, šīs tumsības pasaules valdniekiem un pret ļaunajiem gariem pasaules telpā’’(EF:12 RT65, 6.nodaļa Pāvila vēstule efeziešiem, 12.pants).

Ja savlaicīgi būtu apturēts šis bosings, kas apauga ar veselu kaudzi ‘’moberiem’’(tā tas dēvēts zin. lit.), es joprojām būtu varējusi strādāt, saglabājot savu veselību. Es katru rītu ar šausmām gāju uz darbu, domājot, kāds šaušalīgs pārsteigums mani atkal sagaida. Pēdējos gadus bieži raudāju no rītiem un vajadzēja lielu gribasspēku, lai ierastos darbā, bet man bija jāstrādā, lai nodrošinātu ģimeni, un esmu visus šos gadus godīgi nopelnījusi izdienas pensiju, kas man tiek liegta. Grūti bija noticēt, ka ar meliem var tik viegli iznīcināt godīgu un labu tiesnesi, un tas liecina par totalitāra režīma iezīmēm. Vai man ar tādu darba stāžu un zināšanām bija jāaiziet, tad kāda jēga bija studēt jurisprudenci un visu to sākt?

Tiesu administrācija nav apmaksājusi darba nespējas lapu A, kas tika nosūtīta pēc tās noslēgšanas.

Kad no darbā radītā stresa man atkal sākās veselības problēmas, par šiem faktiem un manu darba nespēju 2015.gada 18.jūnijā, Liepājas tiesas priekšsēdētāju I.Jaunģelži, devās informēt mans vīrs Juris Briķis, kurš gāja uz tiesu trīs reizes un pat gaidīja stundu, bet Liepājas tiesas priekšsēdētājs slēpās un izvairījās no kontakta.

Kā uzzināju, tūlīt pēc manas darba nespējas iestāšanās, tika nomainīta mana kabineta atslēga, lai vēl vairāk mani pazemotu, liedzot man iespēju iekļūt manā kabinetā. Tādā pašā veidā Kurzemes apgabaltiesā 2015.gada vasarā izrīkojās ar manu draudzeni tiesnesi Vinetu Mahti, kuras kabinetu viņas slimošanas laikā ieņēma Kurzemes apgabaltiesas Civillietu kolēģijas priekšsēdētāja L.Vēbere, kas ar ‘’savējo principu’’ nokļuva Kurzemes apgabaltiesā, nevienu dienu nestrādājot pirmās instances tiesā, un pirms tam ‘’izēda’’ no amata V.Mahti, sarakstīja melus par mani uz Tiesnešu kvalifikācijas kolēģiju un veica citas darbības pretēji demokrātijas principiem, tāpat kā to darīja viņas sabiedrotais Liepājas tiesas priekšsēdētājs I.Jaunģelže un Kurzemes apgabaltiesa priekšsēdētāja S.Reinholde un daži citi tiesnešu pašpārvaldes komisijās esošie tiesnešu. Tiesnese V.Mahte 2015.gada septembrī nomira, jo arī uz viņu šie ilgstošie darbā radītie stresi arī bija atstājuši iespaidu. Liepājas tiesas un Kurzemes apgabaltiesas vadība ir iesaistīta mobinga un bosinga realizēšanā un izmanto jebkuras zemiskas metodes, jo šeit darbojas savējo tiesas princips nevis demokrātija, tādēļ jau arī tiesu varas realizēšanas kvalitāte kopumā samazinās. Tomēr, es vēl esmu dzīva un priecājos par katru dienu, ja vien nemocītu veselības problēmas.

Darbā psiholoģiskā terora radītās izdegšanas, kam sekas ir depresija u.c.saslimšanas, man ir noteikta arodslimība un invaliditātes grupa, bet mans darba stāžs nav pārtraucies un 2016.gada 17.jūnijā ir noslēgta mana darba nespējas lapa, kurā norādīts, ka darbā jāierodas sestdien, 2016.gada 18.jūnijā, kas nav iespējams radīto negatīvo apstākļu dēļ, tādēļ esmu piespiedu dīkstāvē.

Ņemot vērā, ka arī uz mani attiecas sociālās garantijas, ko garantē LR Satversme, Eiropas Sociālā harta un cilvēktiesību principi,

lūdzu Tiesu administrāciju:

1)atkārtoti lūdzu apmaksāt savlaicīgi iesniegto darba nespējas lapu A;

2)piešķirt man ikgadējo (neizmantoto līdz šim brīdim) atvaļinājumu, papildatvaļinājumu par nostrādātiem 20 gadiem par tiesnesi (par tiesnesi no 1995.gada marta), sākot ar pirmdienu, 2016.gada 20.jūniju, kā arī izmaksāt man pienākošos atvaļinājuma pabalstu.

3) atjaunot veselības apdrošināšanas polisi, izmaksājot kompensāciju manas vidējās mēnešalgas apmērā, jo tās anulēšanas dēļ 2015.gada jūlijā, kuras darbības laiks bija līdz 2016.gada martam, man tika liegta pieeja iepriekš garantētiem medicīniskiem pakalpojumiem; Man tagad ir vajadzīga papildus ārstēšanās sanatorijās, lai kaut cik atgūtu veselību;

4)mana atvaļinājuma laikā atjaunot manu darba vietu – kabinetu ar visām tur manis atstātām mantām un darba piederumiem, par ko iepriekš – trīs nedēļas pirms atvaļinājuma beigām man rakstiski paziņot. Daru zināmu, ka cits kabinets man nav pieņemams un manu veselības problēmu dēļ, kas apgrūtina pārvietošanos pa kāpnēm, man ir piemērots tikai mans kabinets pirmajā stāvā.

Atkārtoti lūdzu Tiesībsargu veikt pasākumus manu cilvēktiesību aizskāruma novēršanā un izveidot kontroli par to ievērošanu, jo man vienai nav iespējams sevi aizstāvēties pret valstī izveidoto prettiesisko sistēmu.

Atkārtoti lūdzu Valsts Prezidentu dot iespēju pildīt spēkā esošo tiesneša zvērestu Valsts Prezidentam, kurš nav lauzts un ar savu iniciatīvu novērst augstāko valsts amatpersonu pret mani vērsto tiesību aizskārumu, jo nav pieļaujams, ka tiesu sistēmas un politiķu vienošanās grauj demokrātijas principus valstī, kurus noteikusi Latvijas Republikas Satversme.

Pielikumā: B darba nespējas lapu 9 kopijas trešajam adresātam, jo A lapas oriģināls nosūtīts pēc tās noslēgšanas

Pb. Man ir visi vajadzīgie pierādījumi savākti daudzu gadu garumā, kas pierāda augstāk minētos faktus, tādēļ, ja vajag pierādījumus kādam no faktiem, lūdzu adresātus tos pieprasīt

2016.gada 17.jūnijā

Ar cieņu, Sandra Briķe

You may also like...

6 komentāru

  1. A.Gedroics saka:

    Taisni apbrīnojami, kā paranoiķis un šiziķis linardelis sev līdzīgus radījumus prot piesaistīt! :)

  2. komentārs saka:

    Citāti no tiesneses Sandras Briķes 2016.gada 17.jūnija datētā iesnieguma:

    Man pašai negribot, nostājos pret tiesu sistēmu, kurā valda neliela grupiņa tiesnešu un tiesiskais nihilisms, kas ir pierādāmi fakti.

    Man ir visi vajadzīgie pierādījumi savākti daudzu gadu garumā, kas pierāda augstāk minētos faktus, tādēļ, ja vajag pierādījumus kādam no faktiem, lūdzu adresātus tos pieprasīt.

    ———————————————-

    Likumdevējs likumā Par valsts noslēpumu 5.pantu paredzējis ziņas, kuras nevar būt valsts noslēpums.

    Aizliegts piešķirt valsts noslēpuma statusu un ierobežot pieejamību informācijai:

    1) par stihiskām nelaimēm, dabas vai citām katastrofām un to sekām;

    2) par vides, veselības aizsardzības, izglītības un kultūras stāvokli, kā arī demogrāfisko situāciju;

    3) par cilvēktiesību pārkāpumiem;

    4) par noziedzības līmeni un tās statistiku, korupcijas gadījumiem, amatpersonu nelikumīgu rīcību;

    5) par ekonomisko stāvokli valstī, budžeta izpildi, iedzīvotāju dzīves līmeni, kā arī par valsts un pašvaldību institūciju amatpersonām un darbiniekiem noteiktajām algas likmēm, privilēģijām, atvieglojumiem un garantijām;

    6) par valsts vadītāju veselības stāvokli.

    Tātad cita starpā nevar būt valsts noslēpums par cilvēktiesību pārkāpumiem, noziedzības līmeni un tās statistiku, korupcijas gadījumiem, amatpersonu nelikumīgu rīcību. Bet varu sagrābušie tomēr slēpj patiesību. Viņiem patiesība ir visdārgākā manta, kas tiek slēpta ar meliem. Ja Sandra Briķe vēlas būt godīga šī vārda vistiešākā nozīmē, tad viņai ir visas iespējas šeit Tribunālā papildināt savu iesniegumu ar, kā viņa saka, daudzus gadus savāktiem un “pierādāmiem faktiem”. Pretējā gadījumā viņa ir tāda pati kā bijušais Latvijas Republikas tieslietu ministrs Jānis Bordāns, kurš pēdējā laikā, gatavojoties vēlēšanām, kā Jaunās konservatīvās partijas priekšsēdētājs smuki runā, bet līdz šim nav kopā ar Linardu Grantiņu parakstījies par īsta tiesiskuma atjaunošanu Latvijā.

  3. belcebulam saka:

    Gedroic, tu saprati, ko uzrakstīji? :-)
    Vai nu kāds tevi pūlējās te piesaistīt, pats piesējies, ka ar rungu nevar aizdzīt :)

  4. Māris M. saka:

    Līdzīgus stāstus dzirdam faktiski no ikvienas profesijas pārstāvja Latvijā. Ņirgāšanās, apzagšana (neizmaksājot algas, atvaļinājumu naudas, nemaksāšana par virsstundām), pazemojumi ir ikvienā nozarē ierasta lieta. Bet, ka tā notiek arī ar tiesnešiem, man, godīgi sakot ir pārsteigums. Tas jau liecina par drīzu šis noziedzīgās sistēmas galu.

    Un kāda dīvaina sagadīšanās – tieši pirms šī raksta izlasīšanas man līdzīgā garā par līdzīgiem tematiem sirdi no sirds izkratīja vēl kāds Rasnača karaļvalsts pazemotais un apsmauktais pavalstnieks.
    .
    .
    .
    Admins
    Vai viss ir tā, kā saka Briķes kundze ?
    Aivars Prūsis kādreiz stāstīja pavisam ko citu:”Aivars Prūsis ir bijušais Liepājas pašvaldības policijas priekšnieks, Triju Zvaigžņu ordeņa kavalieris un knapi izbēdzis no noslepkavošanas.Šīs slepkavības iniciatori ir Liepājas mafijas darboņi, kuri šodien atrodas augstos posteņos – Sesks, Briķis http://kdskurzeme.blogspot.de/p/juris-brikis.html , Opincāne, Dīķis, Mikuļskis, Vaiteiks u.c !” http://tautastribunals.eu/?p=125
    Bet var jau būt, ka cilvēki(Briķu pāris) bija atradušies ne tajā laikā un ne tajā vietā. Katrā gadījumā var sacīt: Karma jokus nepazīst. Bet neskatoties uz visu, šī i- vietne ir ar mieru publicēt visus Briķes kundzes savāktos materiālus.

  5. Eduards Lunis saka:

    -Es arī varētu iesniegt daudz ,,interesantu,,dokumentālu faktu par policijas, prokuratūras, tiesu noziegumiem. Arī par Eiropas tiesā , par ,,mūsu,, referentu Liedes un Tamuža , kuri noziedziģi piestrādā , atmetot, t.i. neizskatot mūsu sūdzības , pat tādas, kuras vajadzētu skati’t vienpusēji, liekot Latvijai maksāt par tiesnešu noziegumiem.

  6. Janis no okupetas Latvijas ar Krievijas krieviem saka:

    Totalitarisma iezimes esot! Tas labi,jo gandriz vai patiesibu pateikusi ir, bet patiesiba ir daudz skarbaka-Latvija pastav totalitars rezims. Un par tiesnesi nav iespejams klut, no malas cilvekam, visi tiesnesi ir tikusi un tiek virziti ar ieksejiem Valsts drosibas “organiem”. Ta ka taisnibu vina par “brivu velti” nekad neteiks,par naudu gan (kur ar sabeidza savus nervus,korupcija). Seja ir dveseles spogulis,bet sini seja, ir melns bezdveseles (bet ar specigu garu velna) radijums. …neko vina neteiks vairak, naudas griba (ieksejas razborkas) ir motivacija vinas. Liepaja jau nav Riga, kur citi “apgriezien”,summas! Viena lieta psihologiska rakstura negacijas, cita lieta informativa un energetiska iedarbiba https://www.youtube.com/watch?v=zkY8tokn9Os .

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *